Hát nem egyformák a gyerekek...még egy családon belül sem
Gydavid, az a helyzet, hogy anyukádról már nem nagyon lehet mit mondani...Az is igaz, hogy nem kell mindent komolyan venni, amit a szülők mondanak, de úgy tünik, hogy a tiéd komolyan gondolja
Ugye nálunk sem örülnek a negyedik gyereknek, apósomék azt mondták, majd vesznek nekünk egy doboz óvszert
, anyum pedig amikor mondtam, hogy az első 3 hónapban gondok voltak, azt mondta, jobb is lett volna, ha nem marad meg..meg ilyenek. Ami nem esik jól, de akkor is tudom, hogy majd ha meglesz szeretni fogják. És persze folyton célozgatás, hogy mi van, ha megint terhes maradok, már mondtuk, hogy nem szeretnénk többet, most meg tessék, itt van...bennünk nem lehet megbízni, ki tudja, még hány gyerek lesz..- mindez arra, hogy mondtuk, több biztos nem lesz, majd kitalálunk valami tuti fogamzásgátló módszert
Megtörténhet, hogy anyukád véleménye is megváltozik, ha egyszer meglesz a baba, bár az is elképzelhető, hogy nem, mivel a kislányok általában az apjukra hasonlítanak (tudom, nem mindig, az én fiaim sem hasonlítanak mind rám), és ha jól tudom, anyukád utálja a férjedet...
Mindenesetre valami nagyon bekattanhatott neki, hogy így viselkedik veled, neki mindenképp mögötted kéne állnia, jóban, rosszban