Új privát üzeneted érkezett!

Gydavid
Frissíti a rucikat Bibar és ha megnyitod a Brunhild által berakott linket, akkor jobb oldalon van lehetőség úgynevezett "követésre". Ez annyit jelent, hogy automatikusan kapsz egy e-mailt, ha tölt fel új képeket.

Linacska
Nagy eséllyel nálad is a visszér a ludas... :roll: Először én is csontfájdalomnak érzékeltem, még írtam is Nektek, hogy úgy éreztem, mintha bevertem volna a szeméremcsontomat. Aztán kézbe vettem a tükröt és láttam, hogy nem erről van szó...

Hiszti: Luca 2-2,5 évesen volt hisztis eléggé, ha valami nem úgy történt, ahogy ő szerette volna, akkor visított, mint a kismalac :) De hamar kinőtte és nem volt túl látványos (inkább hangos). Most ő is inkább sértődös.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Hiszti: szokott lenni a tv-ben (life network) az angol dada. Hát ott azért nem semmi családok vannak :(
kivancsika
Budapest
 
 


Kisebb hiszti eddig is volt, de most úgy berágott az apjára, hogy a nappaliban nem focizhattak és apa kitette a labdát a teraszra, hogy egy órán át nyomta. A vendégek (még jó hogy rokonok) úgy menekültek el. De lehet, hogy az is közrejátszott hogy az ebéd utáni alvás elmaradt. 3-kor aludt egyet a gyerek és mintha kicserélték volna. Ennyire brutál hiszti még nem volt.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged
 
 

 
 

Addisz! Köszi, de én nem találok követés feliratot.Lehet, hogy nagyon béna vagyok!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Hát az én kisfiam sem piskóta hiszti terén! Mondjuk inkább iszonyat önfejű és akaratos. Legutóbb mikor haza hoztam anyukámtól, ő is azt mondta, hogy sok gyereket látott már, de a Dávidka túltesz mindenkin. Aztán kedvesen megkérdezte, HOgy ILYENBŐL AKARSZ TE MÉGEGYET? ????? Azóta sem tudok napirendre térni, hogy hogyan lehet ilyet mondani? Kb mintha agymosáson ment volna át.
Mikor emlékeztettem egy korábbi ígéretére, akkor meg azt válaszolta, hogy arról akkor lett volna szó, ha nem lesz több gyereked. Ti mit szoltatok volna???

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


panndi: aranyos, hogy örülsz a terheléses cukorvizsgálatnak! :) tudom, hogy a szabad délelőttnek, de akkor is! :) én a nagyot is! :) és dinnyét is kérek

igyekszem mindig magyar terméket vásárolni egyébként is. Nálam eddig kb 20% volt a lélektani határ, ami többletet hajlandó voltam kifizetni, a távol-keleti termékek ezután alapból kizártak lesznek.

gydavid: tegyél fel képeket a szobáról! :) és mindenki más is! :)

linácska: köszi a tippet a vesegyulladásról. változatlanul fáj. szerencsére pont kell vinnem vizeletet a héten a dokihoz, majd rákérdezek, mert a vérnyomásom is magasabb.
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hopihe79 2011.03.21 15:50-kor.

hopihe79
Budapest
 
 


pihe! Bischon bolognese? /nem tudom hogy kell írni/?

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Pihe: de jó kép :-)

Panndi: édesek a csajok

Zöldség: Zéti magában, nyersen, párolva, főzve, rántva mindenkor és minden mennyiségben azt eszi éjjel nappal. Rettenetesen szereti. Még forrón a párolás után sótlanul, majonéz nélkül áll neki. Borzalmas--- Én felnőtt koromban nem ettem a paradicsomon és krumplin kívül zöldséget..... Valamit még mindig nem eszek meg. pl fehér répa, borsó brrrrrrrr...... Zétinek az is megy. De gyümölcs már csak hébe hóba. Szerencsém van vele.
Hiszti roham kimaradt, elcsíptük talán idejében. Vagy nem is volt...

Holnap megyek terheléses cukorra :?

Képekből sosem elég, azt mindenki onthatná megállás nélkül!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Hát nem egyformák a gyerekek...még egy családon belül sem :)

Gydavid, az a helyzet, hogy anyukádról már nem nagyon lehet mit mondani...Az is igaz, hogy nem kell mindent komolyan venni, amit a szülők mondanak, de úgy tünik, hogy a tiéd komolyan gondolja :(
Ugye nálunk sem örülnek a negyedik gyereknek, apósomék azt mondták, majd vesznek nekünk egy doboz óvszert :roll: , anyum pedig amikor mondtam, hogy az első 3 hónapban gondok voltak, azt mondta, jobb is lett volna, ha nem marad meg..meg ilyenek. Ami nem esik jól, de akkor is tudom, hogy majd ha meglesz szeretni fogják. És persze folyton célozgatás, hogy mi van, ha megint terhes maradok, már mondtuk, hogy nem szeretnénk többet, most meg tessék, itt van...bennünk nem lehet megbízni, ki tudja, még hány gyerek lesz..- mindez arra, hogy mondtuk, több biztos nem lesz, majd kitalálunk valami tuti fogamzásgátló módszert :roll:
Megtörténhet, hogy anyukád véleménye is megváltozik, ha egyszer meglesz a baba, bár az is elképzelhető, hogy nem, mivel a kislányok általában az apjukra hasonlítanak (tudom, nem mindig, az én fiaim sem hasonlítanak mind rám), és ha jól tudom, anyukád utálja a férjedet...
Mindenesetre valami nagyon bekattanhatott neki, hogy így viselkedik veled, neki mindenképp mögötted kéne állnia, jóban, rosszban :(
20140901114303
 
 


Hopihe, tényleg jó a kép! Néztem, milyen szőrgombóc van rajtad :lol:
20140901114303
 
 


Gydavid, még annyit, bár ez sem segít, hogy nekem apum tud ilyeneket mondani :? Kb egy hete beszéltem vele telefonon, megkért valamire, és mivel úgy gondolta, hogy nem csináltam meg neki, azzal jött, hogy: nem baj, majd nyáron nekem sem lesz időm, ha ide akarjátok hozni a gyermekeket... Nem első alkalom, és mindig felmérgelődök rajta, azt is hallottam már, hogy azért visszük oda a fiúkat, hogy megszabaduljunk tőlük... Azért visszük, mert imádnak ott lenni, és sírnak, hogy vigyük és hagyjuk ott őket...
De lenyelem, mert már 80 éves, bogaras és amúgy szereti a fiúkat, sokat is foglalkozik velük, amikor ott vannak... :roll:

Az ember a családját nem tudja megválogatni... :(
20140901114303
 
 


Pihe
Nagyon jó kép :) Szerintem kb. egyforma méretű pocakkal rendelkezünk. Egész másként képzeltelek ám el, valamiért szentül meg voltam győződve, hogy szőke vagy :)

Gydavid
Mindig nagyon megrendít, amikor anyukádról írsz, nehéz elhinni, hogy ennyire nem tud veled együttérezni, bátorítani, sőt, lépten-nyomon meg is bánt. Tudom, hogy szereted őt nagyon, de talán az lenne a legjobb, ha minimálisra vennéd vele a találkozások, beszélgetések számát, mert nincs szükséged plusz idegeskedésre miatta.
A követést akkor tudod beállítani, ha be vagy jelentkezve egy google azonosítóval (pl. gmail is jó).
De ha nem megy, akkor én nagyon szívesen továbbítom Neked az értesítő e-maileket, csak küld el privátban vagy itt az e-mail címed.

Neki kéne állnom mosogatni... :twisted:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


gydavid: havanese :) csak most nagyon rövid a szőre, ilyenkor tényleg olyan mint egy bolonese. :)

addisz: a fejemet nem kell nézni, az a része szörnyű lett :) voltam szőke is :) és nekem is mosogatnom kéne :)

fent vagyok az iwiwen, facebookon is, sajna tucatnevemmel Dunát lehet rekeszteni, de aki elküldi a nevét, szívesen bejelölném

hopihe79
Budapest
 
 


Hopihe, most látom, hogy kiírtad a nevet a vonalzódra :) Vagy eddig is ott volt, csak én nem vettem észre? :oops:
20140901114303
 
 


most írtam ki! :) nagyon szemfüles vagy!
és bejelöltelek a facebookon :)

hopihe79
Budapest
 
 


8) Akkor tényleg jó vagyok :wink: (azt hittem eddig nem vettem észre..)
Láttam :D
20140901114303
 
 



Ügyes vagy, Jjucuss! :D :wink:
20140901114303
 
 



Pihe! Kerekedsz! Első gyereknek nem semmi pocó.
Hangáról jut eszembe: a bölcsis néni két kislányát hívták Hangának és Kincsőnek. Amikor Előd még nem tudta őket kimondani, így hangzottak: Hangya és Cincő

jjucuss
Eger
 
 


Most látom, hogy jól bevágtam a sötétkéket háttérnek! EZ VAN! :D

Ma mondtam Gyurinak, hogy szerintem (tekintve, hogy az otthonunk "imidzse" sárga-barna) legyen a gyerekszoba kék. Erre ő: menjünk el még1 UH-ra!Akkorát nevettem. Minek? A videon a fütyi kiszorította a gyereket a képből. :D

jjucuss
Eger
 
 


MAJOR GÁBORNÉ DABAS

JELÖLJETEK BÁTRAN :D CSAK ÍRJÁTOK ODA A NICK NEVETEKET IS :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


JAH...ÉS EGY UH KÉP AZ AVATAR :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Szóval megvan a babakocsink!!!!!!!!! :D :D :D Egész vasárnap azt nézegettük, úgy örülök neki!!!
Szerencsére tényleg nagyon megkímélt állapotban van! Nem vágtak át! Szuper lesz ide a szörnyű utakra. Ha még mindig Budán laknánk, tuti nem ezt vettük volna, de ide álom lesz!

Ana kérdésére kép + leírás:
http://www.opelforum.hu/lofiversion/ind ... t1692.html

Ja, és a krém senkit se érdekel???? Elhoztam, és minden stimmel, csak ajánlani tudom. Tehát még egyszer Milupa 75 ml, és fél áron, 690-ért rendeltem. (Nem kapok plusz kedvezményt, hogy reklámozom, csak gondoltam, hátha segítek ezzel másnak is :) )

Lina
Köszi a tanácsot! Írtam a gazdaságisnak, mert más ügyben keresett, és a betegszabit kérdeztem. Azt írta, veszélyeztetett terhesnek nem is lehet betegszabira menni, csak táppénzre :? Ezt nem értem... a másik múltkor nem mondott ilyet... Miért ne lehetne betegszabira menni????
Hogy bírod a munkát és a gyerkőcöket???

Netty
Köszi a linket. Nagyon szépek. Még nem rendelek, mert még egyáltalán nem rendeztük be a szobát. Majd ha kialakult, akkor veszek vmit.

Pihe
Szép pocak, és így legalább láttunk is. Én semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent. Csak ezért nem jelöllek :)

Gydavid
Az nem semmi, hogy már kész a babaszoba, ügyesek vagytok! Anyukádhoz kitartást!

Bruni
Azért nálatok is durvák lehetnek ezek a beszólások! Én vérig sértődtem volna… nem tudom, hogy bírod.

Jucus
Kitartást a tanuláshoz!!!!

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


gil,
május 1-től lesz ez, hogy veszélyeztetett terhesnek nem lehet betegszabira menni, csak táppénzre, ezért írtam, hogy menj el április 29-én, akkor még lehet :lol: Nekem is ezért kell megcserélni a betegszabit, meg a szabit.

Képzeljétek, reggelre beázott a hálószoba, meg a fürdőszoba utcai fala. De el nem tudjuk képzelni, hogy hogyan. A mennyezet és a fal találkozásától lefele olyan 20 cm-es sávban. Ugye a tető kilóg a falon, utána jön még az ereszcsatorna, hogy oda hogy kerülhetett víz??? :shock:

Hópihe,
Kurenkov kezdetű nem sok van iwiw-en, szerintem kitalálod melyik lehetek én :lol:

addisz,
lehet, hogy nálam is visszér, nem tudom. Majd valamikor elmegyek dokihoz, lehet, hogy már csak április 1. hetében. Most hogy dolgozok, olyan nehézkesen mennek ezek a dolgok. 90 km van az orvos, meg a munkahelyem között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina
Ja, akkor ezért nem mondták még ezt múltkor! Köszi! Akkor újravariálom a sorrendet én is.
Durva ez a beázás! Nem lehet, hogy a padláson történt valami?? Egy cserép elmozdult, és beesett az eső? Nincs vmi cső arrafelé?

Tapasztalt anyukák, segítsetek! Mekkora pelenkázó az ideális?? Van három komódunk, nem akarunk venni újat, de egyik mérete se a legjobb, igaz, jön majd még rá a pelenkázó feltét, amit most kutatok a neten. A kényelmes magasság 90 cm? Mert úgy látom, a legtöbb akkora. 103 cm már túl magas lenne szerintetek? Kinek milyen magas, széles, mély van? Mennyire jó megoldás az ágyra tehető feltét? Nem zavaró a baba ki-be emelésénél?

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


Sziasztok!

Linacska
Hú, penésztelenítés után nem hiányzott ez a beázás! Rejtély, hogyan kerülhetett oda a folt...
Visszér: igazából azért is nem sürgős vele dokihoz rohannod, mert úgysem fog tudni csinálni semmit. Pihenés, vízszintes testhelyzet, ha nagyon fáj, akkor Detralex.

Gil
Szerintem ez testmagasságtól is függ, de próbáld ki úgy, hogy odaállsz a komódhoz és megnézed, mennyire kell lehajolnod egyiknél vagy másiknál.
Én nem tudom, a mi komódunk hány cm magas, de nem volt túl alacsonyan, az biztos. Nem vettünk külön pelenkázószekrényt, szintén amiatt, hogy tele vagyunk komódokkal. Kiságyra én nem tenném, szerintem zavaró és nem esztétikus :)
Szuper a babakocsitok, nagyon vagány színe van! :)

Jucus
Hangya és Cincő :lol: Könyvcím is lehetne :)
Apa aranyos, hogy reménykedik :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


linácska: tetőn nem mozdulhatott ki cserép? vagy a tetőtér be van építve? tényleg elég fura, hogy lehet ott víz.

jjucuss: :) sikerült! és legalább azt is tudjuk, hogy állsz. az unokahúgijaim Pankának és Angának mondják :)

bejelölgettem mindenkit :)

hopihe79
Budapest
 
 


Addisz
Köszi a tanácsot. És akkor Ti is vettetek rá fa pelenkázó feltétet? Hogy lehet azt rögzíteni, hogy később le is lehessen venni, és újra komód legyen?

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


hópihe,
megnéztük, nem mozdult el cserép. Na meg ha el is mozdul akkor a mennyezet ázna, nem a fal, nem??? :shock:

gil,
nekünk 90 cm magas a pelenkázónk, és 80 cm mély. Először nekem kicsit magas volt, de megszoktam. Anyu 154 cm, neki most is magas egy kicsit. De te azért legalább 15 centivel magasabb vagy nálam, ha jól gondolom, lehet, hogy a 103 sem lenne annyira magas. Anyunál ágyra tehető van, egy-két alkalomra jó, de hosszútávon, mindennapos használatra nem biztos, hogy azt választanám. Lehetőség lehet még a mosógép teteje, ha előltöltős :lol: , ja és mondjuk nem egy külön háztartási helyiségben van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Gil
Igen, kemény pelenkázó lapot tettünk rá és egy ikeában (is) kapható kétoldalú ragasztó koronggal rögzítettük. Ennek a nyomát később kis aceton vagy alkohol segítségével le lehetett kaparni.
Most is ezt fogjuk tenni, nem veszünk emiatt kombi kiságyat vagy pelenkázó komódot.
Ezt a típust néztem ki: http://babaszafari.hu/shop_search.php?s ... E9ny-+Pink

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


linácska: a fura az, hogy beázott. mert ha kintről esik az eső, és veri a falat, akkor sem szokott beázni. Nem tömődhetett el valahol az esőcsatorna? vagy nem lyukas? mondjuk így látatlanban mondani valamit elég nehéz. :)

hopihe79
Budapest
 
 


Lina
Köszi, akkor az ágyra rakhatót akkor végképp elvetem, nekem se volt szimpi, csak volt, aki azt ajánlotta.
De azért jártatok a padláson, hogy minden rendben van-e?

Addisz
A komódra csak azt tettétek rá, amit belinkeltél? Nagyon csajos! :) Szép!
Ilyen nem kell alá? (Persze nem ez, mert ez méreg drága...)
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

Köszi a rögzítős ötletet!!!

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


Gil
Igen, csak azt tettük rá és tökéletesen funkcionált :) Anno amúgy elkövettük azt a "hibát", hogy mindent összevásároltunk, mert azt hittük, hogy szükség lesz rá, a boltban meggyőzően tudták előadni, hogy milyen hiper-szuper dolog is az éppen, aztán volt, amit bontatlanul ajándékoztunk tovább... :roll: Ez első gyereknél nyilván normális jelenség, de rájöttünk, hogy előbb kipróbáljuk az egyszerűbb megoldásokat, aztán ha nem jön be, akkor még mindig el lehet ugrani a boltba :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz
Köszi, tényleg nagy segítség, hogy lehet titeket kérdezni, mi hogy jó, mert sok dologban tanácstalan vagyok. Ha ez így működik, ez a legjobb. Én is gondolkodtam, hogy minek két peremes vmi, nem elég-e a műanyag.

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


gil,
én javaslom azért, hogy valami perem legyen két oldalt, pl, amit addisz belinkelt, az is jó, így nem tud legurulni a gyerek. OK, kb. fél évig, amíg megtanul forogni, de az is valami :lol:

Hópihe, gil
a padláson nem voltunk, szerintem nem is most leszünk, ha a férjemen múlik. Nem egyszerű azért feljutni, főleg nem este sötétben munka után. Max. majd hétvégén. Az ereszcstornára mi is gondoltunk, de az jóval kintebb van, mint a fal, és még ott van közte a tető túllógása is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Addisz
Találtam Neked még egy csajosat, jó árban is van:
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... 9ecd383410
Igaz, erre puhát írnak, amit Te néztél az meg kemény.

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


Sziasztok!

Régen jártam erre; látom, mindenki szépen gömbölyödik! :D

Gil,

nekünk kiságyra rakható pelenkázónk volt mindkét gyereknél; egyáltalán nem volt zavaró, a babákhoz is könnyen oda lehetett férni, pedig normál méretű a kiságyunk. Ezt addig használtuk, amíg a baba fel nem térdelt. (Akkor úgyis lejjebb kell engedni a matracot).
Emellett a fürdőszobában a mosdópultra éppen elfért az IKEA-s felfújható pelenkázó lap, ezt még most is használjuk a kisebbik gyerekkel (2 és fél éves) az öltözésnél.

Nálunk a mosógép tetején (felültöltős, becsukva :D ) a kiskád volt (tapadókoronggal lehet rögzíteni) kb. 3 hónapos korig, akkor átkerültek a gyerekek a nagy kádba... :lol:

Cupicica
cupicica
 
 


Gil
Ez tényleg nagyon csajszis :)
Viszont nem mindegy, hogy puha vagy kemény. A puhákhoz szerintem mindenképpen kell alátét, a keményeknek az alja merev, tehát olyan, mintha eleve lenne benne egy fa alap, amitől nem deformálódik, nem csúszik.
És amit Linacska írt, az is fontos: ha nem lesz kerete, akkor mindenképpen legyen oldalt perem.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


segítsetek a névkeresésben!
Cseh A... Petra, vagy Cseh A.... Patrícia

A betűs nevek közül kiesik: Anna, Anikó, Andrea

köszi előre is

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Bkrisztike
Az én favoritom az Adél volt, de végül apa győzött a Johannával :)
Szóval szerintem nagyon szép az Adél (bár lehet, hogy a Cseh vezetéknévhez túl rövid), Adrienn, Aliz.
A Csehhez jól passzolna az Ágnes, Alexandra, Angelika.
Esetleg valami ritkább variáció: Avarka, Ajna?

Mindenképpen A betűs kell legyen?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz! Megköszönöm!
Brunhild! Ez egy kicsit durvább ami nálunk zajlik, de, ha lesz erőm hozzá akkor most véget vetek neki, mert nem beszélek velük többet!
Ők legyenek boldogok a pénzükkel, én meg majd a gyerekeimmel! :cry: Ha nem változtatnak többet nem látják az unokáikat és azt sem fogják tudni a Kata mikor születik.Valószínüleg egyébként pont akkor utaznak Bulgáriába nyaralni, kihangsúlyozottan luxus körülmények között. Ez így keményen hangzik, de a megvalósításhoz valószínüleg szükséges lesz némi nyugtató, mert én ezt simán képtelen vagyok feldolgozni. Nem tudom megmutatni neki az új szobákat, meg ki fog nekem segíteni császár után? Akkor is megmutatom!!!!!!!! A páromat egyébként jobban szívelik mint engem.
Na remélem ezzel a témával nem kell többet untatnom benneteket!
Köszi, hogy meghalgattatok!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


bocsi azt elfelejtettem írni, hogy a második nevét használnánk.
Azért kellne A betűs, mert Eszterke is Antónia Eszter.
Adél - nekem tetszik, apánknak nem igazán
Adrienn, Alexandra - van a családban
Aliz, Angelika - felírtam
köszi szépen

ritkább variáció - nagyon ritkát sem szeretnénk

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


és Petra vagy Patrícia?

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Vettem egy Noppies nacit vaterán, a mérete L-es, de nekem sajnos nagy. :( Használt egyébként, de tök jó állapotú. Ha valakit érdekel esetleg részletesebben, szóljon. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 18:19-kor.

anabique
Budapest
 
 


Gil! Az én pelenkázó álványom 1m magas. Nekem begörcsöl a derekam, ha nagyobbat kell hajolni. Milyen magas vagy?

Elvittem ma reggel a Dávidkát megint az orvoshoz, hogy még mindíg vissza lázasodik, pedíg mostmár szinte semmi tünete nincsen.
Beküldték laborba. Apa is jött, de minek????????? Jobban kellett nyugtatni mint a gyereket. Mindenkit legszívesebben agyoncsapott volna, hogy miért kínozzák az ő kisfiát! Nekem kellett lefogni szegénykémet egyedül, de túl vagyunk rajta. Borzasztóan elegem van már a betegségekből, de tudom nem vagyok egyedül!
Szinte semmit nemeszik és úgy néz ki mint a mosott sz...r.

A baba szobáról majd később teszek képet, még egy kicsit alakítom.
képzeljétek, úgy jártunk vele, hogy egy nagy 6x4méteres szobát választottunk ketté átlósan. Az egyikben 2 ablak van a másikban erkélyajtó. Az ablakos lett rózsaszín az erkélyes világoskék. Az benne a szívás, hogy hiába egymás tükörképei, a kékbe sokkal több minden befér könnyedén, mint a rózsaszinba. Mindegy, valahogy bepakoltuk. A 3részes szekrényből csak 2 fért be, mert én ahhoz ragaszkodok, hogy a kiságyon kívül mégegy ágy legyen bennt, amira ha bejön valaki letudjon ülni.

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Bkrisztike
Szerintem Patrícia :) És ahhoz az Aliz: igazi kis hercegnő lenne :)

Ana
Nem is csodálom, hogy nagy neked az L-es, hiszen nagyon karcsú vagy! Engem érdekelne a gatyó, nagyon-nagyon vagány :) Megméred esetleg a derekát és a belső szárhosszt? Gyanítom, hogy nekem hosszú lesz (164 cm vagyok), de hátha. Köszi!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Bkrisztike,
Nekem a Petra jobban tetszik, bár abból manapság sok van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nézem az A betűseket is: Anita, Alexa, Angéla

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Anita, Alexa - van a családban
Angelika - felírtam

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?