Sziasztok,
Melinda
Először is hadd gratuláljak! Nagyon sok örömet kívánuk a kis picurkátokba! Örülök, hogy minden rendben van, s majd kérünk fényképet is, hogy ha ideenged kicsit a picurka a géphez!
Dike
Vigyázz magadra ne hajtsd túl magad! A festés és minden más hidd el megvár! Én nem is csinálok ilyeneket, nálunk minden ilyesmi pasi munka, ill. még a bevásárolt nehéz holmik elrakása is az
S ne aggódj a kilók miatt, aki hízik terhesség alatt, az majd fogy a szoptatás alatt
s aki meg keveset hízik, az majd bepótolja később
S amiért eddig nem jelentkeztem! Nem volt kedvem!
Csütörtökön megvolt a 32. heti uh, ahol megállapították, hogy kevesebb a magzatvíz, s kicsit kisebb is a baba, mint kellene. Csináltak NST-t és szerencsére tökéletes volt, flowmetria is negatív. Épp a múlt héten nem volt a dokim, szabin volt, így még csüt. este elmentünk egy magándokihoz. S ő tökre megnyugtatott, hogy nem kell aggódni, ez előfordul, bár nem tudják soha hogy mitől és mindig ki kell zárni a burokrepedést(szerencsére nem repedt meg). S nem baj, hogy ha kicsit kisebb a baba, mert nem sokkal kisebb és nem is kell hogy mindenki 4 kilós babát szüljön
s mondta hogy az én méreteimhez képest egyáltalán nem kicsi a baba.
Ma volt kontroll NST, minden tökéletes volt, és kontroll UH, most már kicsit több a magzatvíz, de még mindig kevesebb az átlagnál, s nőtt is csüt. óta egy picit
A dokim mondta, hogy nem kell aggódni, de tény hogy jobban kell figyelni ránk és jövő héten újabb kontroll UH, valószínűleg ez már nekem így fog végig menni.
Ja, és zárt a méhszáj is, szóval magzatvizet leszámítva minden tökéletes!
Sokat kell pihenni és inni!
Szóval ezért nem jöttem, mert totál be voltam fordulva.