Új privát üzeneted érkezett!

Bazsa

Sajnalom hogy anyukad beteg, de tuti minden oke lessz, plane hogy nem attetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a fizetes az ivfre nem nagyon ertem plane kulfoldon, mert itt nem kell fizetni, mindent az biztosito fizet, de hajra, drukkolok hogy osszejojjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen evett belole, ahogy haza jott munkabol, de elotte kibekultunk, es jo bekulni :D :D !!

Puszi!!
Vendég

georgia,
sajnos ez itt igy megy,ez van ezt kell szeretni,elég szomorú...
de tudod mit??? lesz...-om :-) ha pénzbe kerül,akkor kifizetem vhogy és remélem aki ebböl meggazdagodik megkapja a méltó büntetését a sorstól. de egy dolog biztos, ha én nehezenn is oldom ezt meg,akkor is százszor, söööt ezerszer boldogabb ember leszek (vagyok), mint az aki ebböl meggazdagodik :-) legyenek boldogok a pénzükkel én meg boldogabb a gyermekünkkel :-)
Vendég

Bazsa

Igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugylegyen :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!!
Vendég

Sziasztok

Latom mindenki unnepel otthon, itt rendes munkanap van :D :D !!
Holnap megyek delutan a nogyogyaszhoz, most vizsgaljak meg a mehemet, remelem minden oke lessz, majd gondoljatok ram!!
Puszi mindenkinek!!
Vendég

Georgia! nagyon drukkolok holnapra!!!

Bazsa! sajnálom, h beteg anyukád, de nagyon szorítok, h meggyógyuljon!!!!!! te hírednek is örülök, szuper!

KépKép
dike

georgia,
én nem ünnepeltem és is melóztam ma :-)
gondolok rád holnap,bár már most tudom,h minden rendben lesz...:-)

dike,
köszi aranyos vagy...
Vendég

Sziasztok!

Na delutan voltunka dokinal.
Meg uhuztak, azt mondta, a mehbyakon van masfelcentis ciszta, ami ha szulok eltunik, de nem 100%.
De egyenlore feleslegesen ne aggodjak, ha szultem, akkor ra fel evre mennem kell mehnyakrakszuresre.
De e bebi befordult, fejjel lefele van, de meg nincs teljesen befordulva.
Kaptam uhus kepet a talparol :D :D olyan edi volt.
Egyenlore ennyi, koszonom csajok a drukkot!!
Puszi!!
Vendég

georgia,
a méhnyakrákszürés sosem árt, remélem nem ijedtél meg töle...

édes lehet egy akkorka talp :-)
jajj de közel vagy már a célhoz :-)
izgulok helyetted is :-)
Vendég

Bazsa

A mehnyakrakszurestol nemijedtem meg, de mindig felek mikor jon az eredmney mit mondanak, mert nekem volt 2 es fel eve mehnyakrakom, es azert jartam felevente rakszuresre.
De azota P1 az eredmenyem, de tavaly aprilisban voltam utoljara, aztan kellett mennem megbeszelesekre az ivfel kapcsolatban, es juliusban elkezdtuk azert nem mentem utana, mert csak 3 honap telt el, es igy hogy sikerult a bebi, igy megkell varnom megszuljek, es csak ra fel evre mehetek megint.
A nogyogyasz pedig aztmondta, hogy szerinte masfel centi ciszta, de nem allitja 100%ra.
De ugy latjak.
De mondta ne idegeskedjek, szuljek meg, es utana meglatjuk.
Ez van.
Biztosan minden rendben van.
Jaj a talpacskaja olyan edi volt :D :D :D :D :D :D :D :D !!

Puszi!!
Vendég

Georgia! reméljük eltűnik majd a ciszta! édi lehet a talpinkó:)

mi hétvégén fessük a babaszobát....de még nem tudom pontosan milyenre:)

KépKép
dike

georgia,
minden rendben lesz, tudod mindig jobb félni,mint megijedni, uh addig nincs baj míg csak félsz :-)

dike,
kisfiú vagy kislány lesz?
szerintem a narancssárga és világoszöld a legjobb szín.
de pont most olvasom,h a kék szín is nagyon nyugtat...
itt egy kis olvasnivaló róla, minden színt bemutat...

http://ingatlanmagazin.com/lakberendezes/cikk_1396/

szerintem ez egy nagyon fontos dolog,h milyen színü a fal...

majd írd meg melyik szimpatikus :-)
Vendég

Georgia
nagyon sajnálom a tegnapi eredményeket, de az a fránya ciszta könnyen felszívódhat :wink: s szerencsére még nem olyan nagy, ill. szülésnél, attól függ hogy milyen módon szülsz, el is lehet távolítani!
Tök jó, hogy már lent van a feje! :)
Talpikók is biztos aranyosak voltak! :)

mi ma megyünk uh-ra, ez már a 32. heti lesz :) kíváncsi vagyok hogy mizu van odabent, remélem hogy már befordult.
A héten nagyon sokat rosszalkodik, férjem már nem is mer odanézni sokszor, hogy miket művel a hasammal, s elég nagy fájdalmakkal is jár, de hát ez van, remélem még fél lábbal is kibírom ezt a pár hetet :)
Tegnap vettük észre, hogy nagyon csúnya a jobb lábamon hátul térdhajlat fölötti részen az ér, elég rendesen látszik, s kicsit lila is, majd meg kell mutatnom szerdán a dokinak. olvastam pár krémet visszér ellen, de mindegyikhez odaírják, hogy kérdezze meg orvosát. nagyon durva, hogy 4,5 kiló ennyire megviseli a lábaimat, mi lenne ha 20 kilót híztam volna :shock: Tudtok valami krémet visszérre, amit kismamák is használhatnak, ill. nektek van ilyen gondotok?

Zita

Kép
zitácska79

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Dike

Majd tegyel fel kepet ha kesz a bebiszoba :D :D !!

Bazsa

Ugy legyen!!
Te veled mi ujsag?
Tudsz mar valami konktretumot?

Zita

Varunk a hirekkel, mi volt a dokinal.

En ma szulesznonel voltam kontrolon, minen oke, a vasam jo igy nem kell ra gyogyszer.
Viszont ma volt a szules megbeszelese, kitoltottunk egy papirt, sok kerdes, mit szeretnek, esetleg zenet a vajudas es a szules alatt, zuhanyzas tobbszor, ki vagja el a koldokzsinort, mit szertenek enni vagy inni kozben, stb.
Szombaton megyunk a szuloszobat megnezni negyed4re a korhazba.
Izgulok :D :D !!
Aztan amit kitoltottunk, be rakta a boritekomba, a tobbi papir koze, es ha szulok vinni kell magammal, hogy tudjak miket szeretnek.
Ja es azt is le kellett irni mennyire birom a fajdalmat.
Egyenlore ennyi.

Tobbiek?
Puszi!!
Vendég

Bazsa! kisfiú lesz....zöld-sárga kombináció tetszik!

zita! aztaa jó sok mindent megkérdeztek, ez tök jó!

nagyon depi vagyok:( 12 kilónál járok!:(((((((( mától semmi édességet nem eszem!

KépKép
dike

Dike

Valamit elneztel, nem Zitatol kerdeztek, hanem tolem!!
Neaggodj majd lemegy ha szultel!!
Vendég

Georgia! tényleg bocsi!!

KépKép
dike

sziasztok,

zita,
én csak viszér megelözésre tudom ajánlani,hogy mikor este lefekszel,egy pár percre tedd fel a lábad a falra, hogy visszafelé is folyjon a vér, igy nem tud kialakulni a visszér.

georgia,
velem semmi,majd 29-én megyek csak megbeszélésre,majd akkor tudok többet meg.
tök izgi kérdéseket kaptál :-) jajjj már én is tarthatnék ott :-) gondolom már alig várod a pillanatot,h a kezedben tarthasd már :-)

dike,
ne gondolj a kilókra és igenis egyél ha vmi jólesik,csak módjával..
majd utána ráérsz leadni. majd ha már szaladni kell a gyerek után :-)
Vendég

Zita! te 4,5 kilót híztál! aztaa le a kalappal!!!!!!!nagyon büszke lehetsz magadra! most még rosszabb nekem!:((

na mi volt az uh-on?

KépKép
dike

Zita

Remelem minden oke volt veled tegnap!!
Azert gyere a hirrel legyszi!!
Vendég

Sziasztok!

Zita

Miert nem jelentkezel?
Remelem nincs semmi baj!!

Mi most ertunk haza, voltunk szuloszoba latogatason.
Tokre szep es nagy, olyan mint egy szallodai szoba, szep nagy agy, mellettem a bebi uveg agyikoban, van bent magno, sajat tusolod wcvel, furdeto, a bebinek tisztalkodo szerek, torolkozo, pelus.
Azthittem olyan agyon kell szulni aminn vizsgalni szoktak fel kell rakni a labadat szetteve,mikor vizsgalnak, de itt nem egy szupi nagy agyiko van a szuloszoban.
Nincs beontes sem, aztmondjak azert van a nover ha baj van kitakaritja alolad, ugyis eleg a fajdalmad, igy azzal sem kinoznak.
Mindenki nagyon kedves volt.
Ha jon a fajas, szolnom kell a szulesznonek, az kijon hozzank hazhoz, beszol a korhazba, elokeszitik a szobat nekunk, es jon velunk be a korhazba.
A nok 75%a otthon szul, ez itt normalis, en csak azert szulok korhazban, mert 5szor mutottek mar, es nekem mennem kell a korhazba, hogy szemelott legyek.

Puszi csajok!!
Vendég

Georgia! nem semmi ellátás van ott!!

Zita mizu????

Anett hol vagy te időmilliomos? hánykor kezd a szülésfelkészítő hétfőn?

dokinál minden rendben volt, 69 bpd, fundus 2/3,mellső fali lepény,átlagos magzatvíz, 140es szív! vizsgáltak is megint,mert mondtam h azóta is van folyásom, de a papírcsík nem mutatott semmit, ph 3,6 ami jó. toxoplazma, ellenanyag szűrés negatív.
méhszáj 3000.
2 hét múlva kell felhívnom a dokim, h egyeztessünk időpontot a kórházba(nem magánba),mert ő csinálja a 3. kötelező uh-ot(így majd nem kell várnom ott órákat):)

aztán magánba 5 hét múlva ápr.22én megyek hozzá utoljára, utána már csak a kórházban találkozunk.

ma reggel óta babaszoba festés van,most végeztünk, mert már nem jól látni, lámpánál sem. holnap folytatjuk:) 120cm-ig lentről felfelé zöld, utána sárga a plafonig, a két szín között micimackós bordűr. olyan édi:) aztán majd ha betettük a bútorokat 30.án utána lesz a többi dekor,meg majd még kell függönyt, egy kicsi szőnyeget, lámpát venni.

már nagyon régóta ez a panaszom(persze a dokinak elfelejtettem mondani) h a bal oldalt a bordámnál állandóan nyom vmi. már napközben is sokat, de este éjjel már a bal oldalamon se tudok feküdni, mert egyből fáj:( maradt a jobb oldalam.

hétfőn szülésfelkészítő:)
apa 24ezik, ma egyedül éjszakázom:

KépKép
dike

Dike

Orulok hogy a dokinal minden oke volt.
Ha kesz a bebiszoba kerunk kepeket :D :D !!

Tobbiek?
Puszi!!!
Vendég

Bazsa

El vagy veszve!!
Mi ujsag?
Hogy vagy?

Zita

Miert nem jelentkezel?

Angyal

Te is jol elvagy tunve!!

Melinda

Merre vagy?
Adj jelet magatokrol!!
Vagy mar megszultel?

Puszi!!
Vendég

sziasztok,
hulla vagyok,
most jottem meg a magyar táncházból,jóóól kitáncoltam magam és most csak az ágyikóra vágyom,
jó éjt, holnap jelentkezem...
Vendég

Sziasztok Lánykák!!!!

kb 2 perce érkezett a hír:

Ma, 10 óra 10 perckor megérkeztem, 3120 grammal, nagy hanggal, hajas babaként! Anya és én is jól vagyunk! Sok puszi: Somogyi Lelle

Meli, hatalmas gratula, sok puszi, sok tejcsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

MEli hatalmas gratula! sok tejcit egészséget,boldogságot!!!!!!!!!!

csajok én nagyon oda vagyok, reggel 9 óta festünk,közben ebédet csináltam,súrolom a festéket a szegélyekről,ahova lecsöpögött áhh,most egy kicsit felpolcoltam a lábam,mert full bedagadt, de már tegnap is észleltem!derekam is leszakad,de még egyszer át kell menni a zölddel...segítek a barátnőmnek.

tegnap este fél 2ig kínlódtam nem tudtam elaludni,sehogy se volt jó!:(

Anett! ha vagy írd meg mindenképpen mikor kezdődik a felkészítő légyszíves!

KépKép
dike

Melinda, Gratulálok! Egészséget, boldogságot és sok tejcit kívánok!

Természetesen várom a képeket is! :wink:
Vendég

MELINDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HATALMAS GRATULA, SOK TEJCSIT ES JO EGESZSEGET!!!!!!!!!!!!!!!!
Kepeket majd varjuk!!

Dike

Ne eroltesd magadat, pihenj ha tudsz!!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk:

Dike, 4 órától lesz a szülésfelkészítő :wink:

Melinda, szívből gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!! A fotókat nagyon-nagyon várom!! :D :D :D :D Nagyon örülök!

Zitácska??????????????????

Este majd jövök, addig még házimunka.... :?

Kép

KépKép
anett_1

sziasztok,

dike,
többet kéne pihenned,de erölködj annyit,mert ha vmi baj lesz,sosem bocsájtod meg magadnak. vigyázz magadra...

melinda,
bár nem ismerlek szerintem, de akkor is szívböl gratulálok és sok boldogságot, egészséget kívánok, élvezd minden pillanatát ennek a gyönyörürü dolognak... :-)

nekem mindenhol izomlázam van a tánctól,alig élek... így még házaséletet sem lehet élni :-) nem hiába öregszem ;-)

szép napot mindenkinek...
Vendég

Sziasztok,

Melinda
Először is hadd gratuláljak! Nagyon sok örömet kívánuk a kis picurkátokba! Örülök, hogy minden rendben van, s majd kérünk fényképet is, hogy ha ideenged kicsit a picurka a géphez! :)

Dike
Vigyázz magadra ne hajtsd túl magad! A festés és minden más hidd el megvár! Én nem is csinálok ilyeneket, nálunk minden ilyesmi pasi munka, ill. még a bevásárolt nehéz holmik elrakása is az ;) S ne aggódj a kilók miatt, aki hízik terhesség alatt, az majd fogy a szoptatás alatt :) s aki meg keveset hízik, az majd bepótolja később :D

S amiért eddig nem jelentkeztem! Nem volt kedvem!
Csütörtökön megvolt a 32. heti uh, ahol megállapították, hogy kevesebb a magzatvíz, s kicsit kisebb is a baba, mint kellene. Csináltak NST-t és szerencsére tökéletes volt, flowmetria is negatív. Épp a múlt héten nem volt a dokim, szabin volt, így még csüt. este elmentünk egy magándokihoz. S ő tökre megnyugtatott, hogy nem kell aggódni, ez előfordul, bár nem tudják soha hogy mitől és mindig ki kell zárni a burokrepedést(szerencsére nem repedt meg). S nem baj, hogy ha kicsit kisebb a baba, mert nem sokkal kisebb és nem is kell hogy mindenki 4 kilós babát szüljön :) s mondta hogy az én méreteimhez képest egyáltalán nem kicsi a baba.
Ma volt kontroll NST, minden tökéletes volt, és kontroll UH, most már kicsit több a magzatvíz, de még mindig kevesebb az átlagnál, s nőtt is csüt. óta egy picit :)
A dokim mondta, hogy nem kell aggódni, de tény hogy jobban kell figyelni ránk és jövő héten újabb kontroll UH, valószínűleg ez már nekem így fog végig menni.
Ja, és zárt a méhszáj is, szóval magzatvizet leszámítva minden tökéletes!
Sokat kell pihenni és inni!

Szóval ezért nem jöttem, mert totál be voltam fordulva.

Zita

Kép
zitácska79

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Zita

Sajnalom, de nekeseredjel el, ha a doki aztmondaj nemgondd, akkor nefantazialj feleslegesen.
Nyugi, meg egy par het, es babazhatunk :D :D !!

Bazsa

Tuti jo buli lehetett :D :D legalabb jol kitancoltad magadat!!

Anett'

Vartalak tegnap este, mert hogy azt mondtad este jossz!!
Merre vagy?
Hogy vagy?

Dike

Keszen vagytok mar?
Hogy vagy?
Remelem azert pihengettel festes kozben!!

Puszi!!
Vendég

georgia! igen a festéssel készek lettünk már vasárnap.

Zita! jajj sajnálom, de látod odafigyelnek nagyon rátok, nem lesz gond, meg amúgy sincs, hiszen a doki megerősített!puszi!!!!

velünk semmi különös nem történt, a jó hír, hogy nem jövő hét végén, hanem úgy néz ki most szombaton hozzuk el a bababútort!jupppi...ha be lesz rendezve a szoba teszem is a képeket!

KépKép
dike

ja, tegnap voltunk szülésfelkészítőn! nagyon nagyon jó volt,érdekes, a szülész orvos beszélt a 30.hét utáni változásokról,szülés megindulás jeleiről, teendőkről,magáról a szülés minden részletéről. egy másik nő, légzőgyakorlatokat tanított.szupi volt!

KépKép
dike

Sziasztok,

Ma este megyünk nődokihoz vizsgálatra, a szokásosra. Elvileg a szülésről is beszélünk, meg hát aktuális lesz már a 34. heti vérvétel.

Holnap végre megszépülök, legalábbis elvileg, remélem nem jön közbe semmi. Megyek fodrászhoz :) most egy újhoz, mert akihez eddig jártam nagyon messze lakik, s mindenképpen kénytelen leszek váltani, remélem beválik az új fodrász!

Pénteken pedig fogorvoshoz kell mennem :? remélem most már ez lesz az utolsó megjelenésem nála.

Georgia
Én bízom benne, hogy még sok van hátra, minél tovább maradjon odabent az én kis bébim :) bár szombathoz képest már csak 3 hetet kell kibírnia.
A dokim egyébként azt mondta, hogy egyáltalán nem picike a babám :) ill. mondták csütörtökön, hoyg azért olyan fájdalmasak a rúgások, a kevés magzatvíz miatt, úgyhogy most már ezt is tudom, hogy nem én vagyok kényes, hanem ez úgymond természetes velejárója ennek a problémának.

Dike
Már nagyon kíváncsi vagyok a bababútorra :) majd tegyél fel képet! Jó, hogy nektek mutattak légzésgyakorlatot, nálunk az a torna része volt, de én arra nem jártam.

Zita

Kép
zitácska79

Zita

De jo hogy jelentkeztel, mar kezdtem aggodni erted!!
A ferjem is kerdezte mindig na irtal mar?
De mondtam neki megint eltuntel :cry: :cry: !!
Minden rendben lessz, es en nem is gondoltam hogy hisztis vagy, nekem is fajtak 20hettol a rugasok, de ugy 8-10 hetre ra elmultak, de nekem aztmondta azert faj,mert nemreg voltak a mutetek, es hiaba hogy minden oke, azert az friss meg belulrol.
Ha vegeztel a dokinal gyere a hirrel!!
Hu de jo hogy megy az ido :D :D !!
Most hivtak anyoss es aposs, hogy aprilis 10en repulnek hozzank, 1 honapig itt lesznek :D :D !!
En orulok neki, mert nagyon szeretem oket, es ok is minket :D :D !!
Aztan a noverem jon ki ra parnapra ha anyossek haza mennek, de tesom egy hetig marad.

Dike

De jo hogy hamarabb meglessz a butor :D :D !!
Klassz lehetett a szulesfelkeszito.
Mar alig varom hogy tegyel fel kepeket a bebi szobarol :D :D !!

Csajok, haaaaaaaaaaaaaaat :( :cry: :oops: jol elvagytok tunve!!!!!!!!!!!!!!

Itt hetagra sut a nap, tagnap delutan, es ma delelott a ferjem naggyabol megcsinalta a kertunket a haz elott is es a hatsokertet is.
Klassz nagyon.
Ma hozzak az ebedloasztalunkt, VEGRE a szekekkel Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!
Ugyanis nem volt eddig asztalunk, 6-8 het mire kiszallitjak, es igy ha ittunk a laminatra kellett letenni a poharakat, es a ferjecskem minden nap eltort tuti egy poharat :D :D !!
Igy van 2 poharunk :D :D !!
Puszi mindenkinek!!
Vendég

Georgia
Nem tűntem el, de láttam senki sem írt hétfő óta, s nem is volt nagyon mit írnom. Nekem csak most fájtak nagyon a rúgások az elmúlt 2 hétben, de nem belül, hanem a hasfalam, de iszonyatos volt, fogat összeszorítva tűrtem. Most hátrafelé piszkálgat, ez az újabb szórakozása :)
Nem hiszem, hogy ma jövök még a dokis hírekkel, mert tuti későn érünk haza, a múltkor is 8 körül volt már.
Jó neked, hogy ilyen jóban vagytok anyóssal, na azért én nem ujjongnék, hogy ha jönne, bár már sokat javult a kapcsolatunk, de én utálom, ha beledumál olyan dolgokba, amiről gőze sincs, mert 35 éve nincs része benne, mert pl. még a réklinél és az angol pólyánál van leragadva, ja meg a kis ingnél :? aztán még csak 52 éves.....
Nekem is tesóm vasárnap jön haza Ausztriából, jan. óta kint van, melózik. Hát kíváncsi leszek mire ér ide, mert egy csomó helyre már elígérkezett! :D

Na, majd jövök szerintem holnap!

Zita

Kép
zitácska79

Melinda!
Gratulálunk kicsi lányod érkezéséhez!Nagyon jó egészséget és sok boldogságot nektek!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Voltunk dokinál, minden rendben van. Totál ki volt akadva, hogy múlt hét csüt-ön keverték a kakit a többi doki és uh-sok :? mondta hogy utánajrát mindennek, hogy egyáltalán mi történt (szerintem le is tolta őket) s mondta, hogy a magzatvíz mennyisége teljesen szubjetív, s igazándiból nem is lehet pontosan lemérni és feleslegesen ijesztettek halálra. Megvizsgált, minden rendben van, jobbról-balról kicsit "megtángálta" a pocakomat és mondta, hogy tök sok magzatvíz van és csak kevertek a többiek.
Hétfőn még lesz egy kontroll UH, ha minden rendben lesz ott, akkor nem kell NST. Ill. hétfőn megyek vv-re is, ez lesz az utolsó :)
Azt mondta a doki, hogy jelen állás szerint még rá is húzhatok :)
Úgyhogy minden oké!

Zita

Kép
zitácska79

Zita! nagyon nagyon örülök h minden oké!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

Georgia,

hidd el a pohár akkor is fogyóeszköz,ha van asztal :-)
én sem dicsekedhetek jó anyóssal, söt az enyém egy igazi boszi... évekig nem volt kapcsolata az egyetlen fiával, aztán egy családi haláleset miatt újra együtt a család,hát kíváncsi leszek meddig. eddig nagyon tartja magát... nem könnyü eset, ugyhogy örülj an tieidnek :-) de szerencsére az én szüleimre mindig számithatunk.

zita,

örülök a jó híreknek, látod ilyenek a dokik. elég szomorú és ijesztö. az ember szakemberhez fordul,ha vmitöl megijed, azt gondolná jó helyen van és kiderül,h mégsem. Most mondjátok meg,nem durva,hogy az orvosok nem ugyanazt állpítják meg? és az ember dötse el,hogy kinek higyjen. a te esetedben természetesen annak hiszek,aki mindig kezelt,mert benne megbizok... de miért nem bízhatok meg más dokiban? tiszta gáz szerintem, az ilyen esetek mindig felhúznak, bocsi :-(
na de örüljünk neki,hogy mégsincs baj :-)

én nem vagyok vmi jól. kínlódok 3-4 napja. a ciklusom 37. napja van ma,ami nem jelent semmit,mert volt már 42 napos ciklusom is. 4 nappal ezelött fájt a hasam,azt hittem megjön,de nem. elég erös folyásom van, néha egy kicsit barnás. a hormonok keményen dolgoznak bennem lányok. tiszta gáz vagyok. olyan hangulatingadozásaim vannak,hogy már nem normális. legföképpen ideges vagyok,türelmetlen, de néha meg jókat poénkodok. tegnap este egy hapsi (a párom ismeröse) felrakott egy gyerekképet a facebook-ra és azt irta oda,hogy "drága kisfiam". én ahogy ezt elolvastam, kitört a bögés belölem. szinte zokogtam. na mondom nagyon jóóó. a párom szerencsére már aludt. ennyire nem szoktam elérzékenyülni ennyitöl. most ez is elég volt. normális ez???? már nem merek terhességre gondolni,mert el sem hinném és már ezerszer végigcsináltam ezt a tortúrát,hogy teszt és negatív. de az biztos,h ennyit még nem kínlódtam,mint most. a mellem is már régóta jelez és feltünöen sokáig tart. na mindegy,majd meglátjuk mi lesz ebböl...
na megyek dolgozni...

szép napot mindenkinek,elvezzétek ezt a szép idöt és is azt fogom :-)
Vendég

Zita

De jjjjjjjoooooooooooooooooooooo :D :D !!
Latod minden oke?
Szuperrrrrrrrrrrr!!

Bazsa

Szerintem ez normalis, en teljesen, amig 3 honapos terhes voltam, mindenert zokogtam, es szegyeltem a ferjem elott.
Szerencsere mar elmult, neha most is pityergek, de ritka, meg nekunk itt rengeteg ismerosunk, es barataink vannak, es az tok jo, mivel amugy itt eszakon magyarok nemnagyon vannak sajnos, akit pedig ismerunk azok 300kmre vannak tolunk egy paran, es ritkan tudunk talalkozni.
Szedd ossze magad bebi :D :D !!
Tuti kemeny lehet, de pontosan azert fog most sikerulni!!
Sirj amikor kell, az csak jo, ha kijon beloled!!
Vigyazz magadra, es irj barmikor baj van, hogy ha tudunk segitunk, VAGY,UGORJ AT HOZZAM SZIVESEN FOGADLAK :D :D !!

Puszi!!
Vendég

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

megjött :-(
Vendég

Bazsa

Es most mi lessz?

En telefonaltam delutan mert 2 napja nem erzem a bebi mozgasat, azonnal mennunk kellett a korhazba, ott ratettek a bebit vagyis a hasamra az ekaget, es feloraig neztek ahogy a szive dobog a bebinek, aztan ultrahang megneztek a magzatvizet, minden jo, de az nemjo hogy nemerzem, ez igy holnap is kontrol, reggel8kor hivom a korhazat hanyra mehetek be a korhazba.
Egyenlore ennyi.
Puszi!
Vendég

georgia,
nem lesz semmi,megyek kedden megbeszélni a lombikot és akkor hamarosan megbeszélhetjük a terhesség minden pillanatát :-)

nahát mik nem vannak... nem érzed? és mit mondanak a dokik mitöl lehet? fontos,hogy jó helyen legyél ,hogy tudjanak figyelni. nagyon vigyázz magadra és semmiképp ne idegeskedj,hanem bizz a dokikban. a kórházból tudsz velünk értekezni,ha bennttartanak? hogy fogjuk akkor megtudni,h mi van veled?
nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen... meglátod nem lesz semmi baj...
mindenképp jelezz,hogy mi van...
Vendég

Bazsa

Onnan is tudok irni, a korhazbol, mert van bent internettt kavezo.
ahonnan akkor irsz, vagy netezel, amikor akarsz.
Nem erzem a bebit, de jokezekben vagyok, es a korhaz autoval 5 percre van tolunk.
Es nem is baj, ha igy ellenoriznek mindig.
A szuloszoban vizsgaltak meg, ott fekudtem az agyon szivet hallgattak a bebinek, stb, erre a ferjem megszolalt, de jo lenne ha mar a bebivel mennenk haza!!
Hallod elajultam, egyik oldalam ugyanezt mondta,de a masik oldalam azt, hogy meg egy par hetet birjon ki bent.
Tehat holnap jelentkezem barmi is lessz.
A bebi keresztbe van bennem ismet.
Puszi!!
Lombikra meg drukkolok neked ezerrel++++++++++++++!!
Vendég

kitartás Georgia, minden rendben lesz, majd akkor jön ki a baba,ha itt az ideje :-) persze megértem,h jó lenne már túl lenni rajta. akkor mindig nézegetheted, nem csak ultrahangon ;-)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?