Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi: ruhaválogatás nálam is esedékes lenne, mert a gyerekek szekrényében megint csak én találom meg amit keresek (ugyebár a zseni a káoszon is átlát :oops: ) :lol: Halogatom, mert a csajoktól nem tudom csinálni, ha jó idő van nem fogok bent molyolni, meg különben is! Pedig vissza kéne nekem is adnom egy rakat ruhát, bár akitől kaptam, ott a kicsi 7 hós lányka 74-esben nyomul, mi meg épp most nőjük ki. :shock:

Babus: jaj, már nem is tudom mit írjak, ami biztató! :( Szegény lányok és szegény te!

Móni: az a moci a tescoban nagy szerintem, legalábbis nekünk biztosan, mert szinte le sem ér róla a lábuk, de az 3-as nem, a matrica szerint? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timikém, mondtam már, hogy Te vagy a lelke ennek a topiknak! Hidd el, jönnék én, de tényleg nem tudok a gyerkőcök miatt, csak ilyenkor. Este meg apa veszi birtokba a gépet, így ismét csak olvasó üzemmódban tudok lenni.
Azt nem is meséltem, hogy kb 1 hete megkönyörültem Mírán és felvettem az ölembe, míg netezni próbáltam. Nem tudom, milyen billentyű-kombinációt nyomott meg, de 180fokot fordult a lap top képernyője :shock: :shock: :shock: A felfele billentyű is lefele vitt, a balra jobbra és így tovább. Az érintőpad szintén így működött. Nem kis melómba került, míg visszaállítottam az eredeti állapotot.

T-pk, teljesen megértelek, hogy kétségbe vagy esve. Bár Míra csak tekeri a haját, meg az enyémet, meg mindenkiét, aki felveszi az ölébe, de én ezt is utálom. Neki is volt pár hétig, hogy elalvás közben nem tekergette, hanem tépkedte a haját. Miután nem tudtam elvenni a kezét, mert ordítani kezdett, kijöttem a szobából, mert nem bírtam nézni. Aztán nála elmúlt. De ha ez már régóta tart Nektek, biztos keresnék valaki gyerekpszihológust én is. Bár nem igazán tudom elképzelni, hogy honnan tudhatná ő, miért csinálja ezt a gyerek :oops: Lehet, hogy előtte még kipróbálnám Szotyo ötletét, vesztenivaló nincs vele. Bár Te lányaid még kisebbek, mint az enyémek, de nálunk már nagyon bejön az, ha már csak megemlítem nekik a sarkot, ahol büntibe kell állniuk, azonnal felhagynak (átmenetileg) a rosszalkodással. Lehet, hogy hamar megérti Jázmin is, hogy a térdzokni mit jelenthet neki, és abbahagyja a hajtépést. (És lehet, hogy soha az életbe nm fogsz tudni térdzoknit adni rá :lol: bocs)

Szotyo, mielőtt a lányok születtek én is olvastam a Hurrá, Ikrek című könyvet, és gondoltam, tuti lesz ilyen is, hogy külön program, mert igényelni fogja a gyerkőc. Bár az enyémek kegyetlenül tudnak egymással viselkedni, de mindig a másik az első gondolatuk. Ha kapnak valamit, ha kettő van valamiből, ha elkeveredünk apával egymástól a boltban, már keresik egymást. Ha az egyik alszik de a másik már ébren van... Nem tudom, mit szólnának egy külön programhoz, pedig biztos nekem is jó lenne, ha csak eggyel kellene foglalkoznom, sokkal tartalmasabb lenne. De így nem merem. Vagy szerinted ez normális és érdemes külön venni őket?

Móni, ne haragudj, zabáltam a lányaidat a képeken, csak múltkor elmaradt :oops:
Amúgy két napja én lányaim is elviselhetetlenek, folyamatosan civakodnak, már rájuk sem bírok szólni, annyira belefáradtam az állandó fegyelmezésbe. Na meg hangom sincs sok a betegségtől.

Babusok, gyere csak panaszkodni!!! Ennyi betegeskedés mellett senki nem tenne másképp. De hogy már megint nem stimmel valami :( Jobbulást Lalunak!!!!

Labkat, jaj, hogy Nálatok is mindig van valami. Mire meggyógyulna az egyik, arra visszakapja a másiktól :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: topik lelke: egy fenét, de nekem csak ti vagytok, akikkel tudok beszélgetni.
:oops:

Kész a futópadom, holnap megyünk érte, bár azóta már teljesen rákattantam Béres Alexandrára. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Timi, hidd el, a telefont sem tudom felvenni, hogy beszéljek bárkivel is, mert azért is megy a nyüszítés. Mert hát azon is ők vannak, és ezek önimádók, követelik magukat :lol: :lol: :lol:
Rákattantál Béres A-ra? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


hűűűűűű Timi erre mikor van időd?
nekem mondjuk kedvem sincs tornázni, de gőzöm sincs mikor csinálnám
na meg azt mondjátok meg mikor főztök? este és másnapra?
vagy ti tudtok a lányok mellett ugy, hogy a konyhát szétrámolják közben

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Móni, igen, szanaszéjjel rakott konyhában, akadálypályával nehezített főzést műveltem sokáig. Aztán két hónap után felhagytak a rámolással, azóta "segítenek". Néha lassabban haladok, de legalább elvannak körülöttem, velem. Esti főzés nálam nem jöhet szóba, messiásként várom apát haza, eszembe sem jut, hogy olyankor főzzek, lefekvés után meg kezdődik az én életem, főként nem főzőcskézek. Vagy velük délelőtt, vagy hétvégén előre apával és légmentesíthető Zepter edényekbe vákumozom őket a tartósság kedvéért.

Elvitték a lányaimat anyósék. Ilyen most történt először, mindig én szoktam őket vinni, majd náluk hagyni. Ezek ketten simán beültek az autóba, adtak egy-egy puszit, és integetve távoztak. :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi én is nézegetek, de nem változik semmi, így nem igen írok :wink: Egyébként mennyit sikerült fogynod már?

Móni: mi néztük Tesco-s kismotort, d emár nem volt :( Amúgy tök megfelelő!

BABUSOK: sajnálom és jobbulást! Ne szabadkozz már, hát ha betegek a gyerekek, még jó hogy nem happy vagy, az lenne a fura! szóval szerintem ez így normális, én is panaszkodok, mert betegek a gyerekek :(

TKATA: esetleg hajvágás??? Picire? Tudom nem a legjobb, de most még nem olyan nagyok, hogy úgy megviselné őket!

Én is most válogattam át a ruhákat!

Kata
labkat
 
 


T-pk, végignéztem a képeiteket, tünemény két kiscsaj! Ki a vöri és ki a világos? Aztán elolvastam ikreseket is, hát, a baj az az egésszel, hogy amellett, hogy összemarakodott a két anyuka, Te nem igazán kaptál megnyugtató, avagy segítő választ. Én meg csak jobban elgondolkodtam, hogy akkor a hajtekergetés is neurológiai probléma lenne????? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Valaki belinkelné nekem ide azt az ikres fórumot? ahol volt ez a vita

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, megpróbálom

http://www.ikresek.hu/modules.php?name= ... ht=#362558

de lehet, hogy nem fog így sikerülni

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi! Köszönöm

Móni
KépKép
reunion
 
 


Na, játszós cipők beszerezve+ tavaszi sapik és két db kendősapi is hazajött velem, bár szerintem fél pillanatig sem lesz rajtuk, mert a kötőset is leveszik. :lol:

Törpi: telefon: én cska akkor tudok beszélni, ha alszanak, vagy apa itthon van én meg elvonulhatok valami csendesebb helyre, ami főként a fürdőszoba szokott lenni. :lol:

Móni: alvásidőben tornázok 1 órát, ahogy leraktam őket aludni már kezdem is, így még 1 órám marad utána, mostanában beálltak a 2 óra alvásra.

LKata: kilóra nem sokat fogytam, talán 4 kg-ot, inkább a centik árulkodnak. Már komfortosan érzem magam a terhesség előtti farmeromban és B.A. hatására a hasam is szépen elkezdett visszamenni. Igazából még 4 kiló lenne, ami nélkül már tök boldog lennék, de így sem rossz, mert látom, hogy alakulok és 2 hét után már látványos és mellette eszek rendesen, nassolok is, csak kicsit odafigyelve.

TKata: szépségesek! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi
Én nem olvastam a "Hurrá,ikrek" könyvet :lol: :lol: És nagyon ajánlom a külön programot,mert szükségük van rá.Szükségük van arra,hogy ha csak 1 órára is,de anya/apa csak az enyém legyen és fordítva,hogy csak rám figyeljenek,csak én beszéljek stb. és meg fogod látni,hogy ugyan hiányolni fogja a tesót,de teljesen máshogy fog viselkedni,rá tudsz figyelni 100%-san :wink: Nem kell hiper szuper program,elég egy séta,egy bevásárlás,bármi,csak ketten legyetek.
szotyo
Kiskőrös
 
 


Jaj, nekem is kéne tornázom,de egyszerűen nincs időm. Párszor próbáltam mellettük dvd-re, de 10 percig hagytak csak :?
Alvás időben képtelenség, jó ha egy órát alszanak, de inkább kevesebbet.
Este meg már erőm sincs hozzá, plusz onnantól jön a pihi és apa...

Ellipszis trénerrel kapcsolatban -ezelőtt azt hiszem nem válaszoltam :oops: -, márkát nem tudok mondani mi a jó, illetve tudok, de azok már horror áron vannak.
szerintem ki kell próbálni, hogy azért jó masszív legyen.

Hajtépés: zoknit majd kipróbálom.
De egyébként annyira nem vészes dolog - de engem idegesít-, eddig csak 4-5ször vettem észre, hogy úgy tépi, hogy ki is jött a haja. a többi esetben csak húzta, pont úgy, mint az enyémet vagy a Flóráét.
egyenlőre megfigyelem és megpróbálom leszoktatni...

Képek: Flóra a vörös , Jázmin a szöszi-barna...

t-pk
 
 


Zsófi: ma valami rizses kaja legyen meg banán. Ha a sóskától megy a hasuk, akkor mára már helyre kell jönniük.
Három tornája jön be, azokat váltogatom: Új kihívás, Vitalitás, Pörgesd fel. Két hete csinálom heti 4-5 alkalommal és már elvonási tüneteim vannak, ha egy nap kimarad. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi Minden elismerésem


Tegnap este tettünk lányoknak először gabi tusfürdőt a fürdővizbe,
eddig csak a gyogyszertárit használtuk,
hát nem semmi volt a reakció
Réka ordított és jött kifelé a kádból :shock: , Laura meg ette :lol:

Zsófi tényleg a banán nálunk is fogja a hasukat

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi: letöltöttem, aztán tegnap az egyiket megvettem 990-ért, mert a letöltéssel nem működnek az extrák. Tudod, az hogy ha még nem fáj eléggé a feneked vagy a hasad, akkor ha entert nyomsz tuti lesz az izomláz! :wink: Szerintem megéri megvenni csak én szeretem kipróbálni, mert ha nem jön be minek vegyem meg! Tescoba 990-ért vannak, de szerintem máshol is.

Móni: habevés nálunk is ment, amíg újdonság volt. :lol: Néha még most is. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok
este elmentünk egy dokihoz és bejött amit a doki mondott h elhuzodik ez a fososhányos virus egész éjjel ment a hasmars szegénykémnek de be is lázasodott ami kicsit aggaszt, bár Apa is belázasodott amikor rajta kijött ez a nyavaja
még kell majd csinálni egy lisztérzékenység tesztet ezt a patikában lehet venni ezt az egyet ki kell zárni de doki szerint nincs nagybaj csak elhuzodik ez a sz..ság

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: remélem nem nyaltátok be Ti is :? rizs-répa-pici olajon megpiritott csirkemell nálunk bejött, ha nagyon gáz akkor smecta az tényleg nagyon jo, sajnos most megint elövettem :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: hol milyen cipit vettél??? nekem is kellene :oops: pont beleférnek még de sztem max 1-2 hétig birja a méret :? csak ugye még el akarok menni ortopédushoz elötte...de ahhoz meg Lalunak meg kell gyogyulnia...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: ó, de jó lenne már, ha kikeverednétek mindenből! Én nem is tudom te hogy bírod?! Deichmannban vettem nekik 3000-ért, elég puha, tépőzáras, fiús színű, de még utcára is rájuk adnám, mert szerintem vagány, bár nem ez volt a szempont a vásárlásnál. :lol:
Ilyen: http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... uct=984463

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: jol néz ki :wink: nem volt semmi akcijooos méretetekben? azért kérdezem h érdemes-e elmenni több deichmannba vagy uazok vannak leértékelve vajon?
már kicsit nehezen viselem ezt a sok mindent :oops: :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: nem találtam ennél akciósabbat, nem voltak utolsó darabok, ill voltak, de nagynevű sportmárkákból, ami nekem nem akciós árfekvés. A két érdi boltban voltunk, végignéztük őket, mindkettőben ugyanazok voltak, csak a topshopban nagyobb a választék méretben. Így is úgy sikerült megvenni, hogy egyet itt-egyet ott.
Elhiszem, hogy már kivagy. Nagyon sok ez így. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, jaj szegény, bár tudnánk valami hasznosat tenni értetek! De azt hiszem, azon kívül, hogy nagyon szívesen meghallgatunk, többet nem tehetünk. Ha mégis, szólj!!!! Addig meg csak írd ki magadból a szomorúságot. Szegény kicsi lányok, mennyit küszködtek az utóbbi fél évben, nem csoda, ha ki vagytok :(

Timi, ez igen!!!!! 2 hét alatt 4 kiló? És semmi drasztikus megvonás, csak drasztikus tornába kezdés Szandival? Hát ezt ki kell próbálnom. Csak jöjjek már ki ebből a dögvészből :?
Cipi szép!

Zsófi, remélem tényleg csak a sóska :shock: Ilyen tapasztalatom nincsen, mert az enyémek meg sem eszik :? Evezni akarsz újra kezdeni? Vagy annak a korszakodnak már vége?

Móni, jó lehetett a fürdőkádas műsor :lol: :lol: :lol:

Éjszakámat nem tudnám pontosan rekonstruálni, de az tuti, hogy lefekvésig kétszer ugattam fel Mírát, egyszer meg Emmát, majd az ágyban fél4-ig nem aludtam, mert csak köhögtem (már szegény apa is unta :oops: ), majd mikor végre álomba zsibbadtam magamat Emma kelt, és hiába ivott meg fél üveg vizet, nem aludt vissza, csak sírt utánam. Egy ideig kemény voltam, de aztán magamhoz vettem, ahol persze csak én akartam aludni, ő nem. Meg is sértődött, mikor rászóltam, és úgy elkezdett sírni, hogy Mírát is felkeltette a másik szobában. Ezt már meg nem mondom mikor volt. Csak azt tudom, hogy szegénykém áttotyogott hozzánk, befeküdt a másik oldalamra (Emmán keresztül, persze ebből is lett sipítozás), aztán rajtam veszekedtek, végül elaludtak, én meg mint Krisztus a kereszten, kétfelé kifeszített kézzel. De ekkor már szerintem nekem minden mindegy volt, csak aludhassak :oops: 7 körül keltek, én még 9-ig aludtam. Meglepő, de a szoba épen maradt és ők is, nem ölték meg egymást, mint ahogy az elmúlt napokban próbálták párszor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpikém: neked is jobbulást ám! Nem semmi éjszaka, de egyvalamit nagyon irigylek, hogy tudsz velük-tőlük aludni.
Nincs drasztikus diéta, csak odafigyelek, vacsi legkésőbb 6-kor, kenyérfélét nem eszek, kivéve, mikor családilag elsétálunk a pékségbe és hazafelé lecsúszik egy pizzás csiga vagy sajtos perec frissen, melegen. :lol: Ja, meg este a tv előtt a rágcsák, mert sajna arról nem tudok lemondani. Szóval ez minden csak nem diéta, de B.A. nagyon jól formál. Csak a hasamon lévő bőrrel nem tudok mit kezdeni. Egyetlen csíkom sincs, de lóg. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi szegénykém jobbulást
elég kómás lehetsz :? , biztos nem vígasztal de nekünk is hasonló kalandos kínlódás volt az esténk

csak a különprogramról
nálunk ezt a gyerekek oldják meg, illetve Laura, mert este megvárja amíg Réka elalszik, és utána kivirul és ezt gyakorlatilag 3 hós kora óta csinálja csak más formában
most esténként fél 11 ig fenn van és szórakoztatja magát, folyton rajtunk lóg, nem hajlandó aludni, és ha megpróbáljuk elaltatni, akkor égtelen ordításba kezd,
amivel persze egy idő után a tesót felébreszti és ekkor kezdődik a rosszabbik fele a dolognak

ma pedig már a délutáni alvás is igy alakult, Laura akkor aludt el amikor Réka ébredt és ez régebben is így volt

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi, számomra ez a diéta tarthatalan :oops: hetente háromszor jár erre a pék-autó isteni friss pékáruval, valamint ha leteszem a lányokat 9kor még eszem utána valamit mindig :oops: apa néha szóvá is teszi :? (Amit igazán nem értek, mert a súlyommal neki nincs baja, sőt tegnap ő hozta a sütit 10-kor a tv elé nekem. Csak gondolom az elv nem teszik neki, és néha eszébe jut, hogy tudassa is velem.) De ki kell próbálnom végre, ami bejött Neked. Bőrrel nem tudom mit lehetne kezdeni, de gondolom azért idővel az is feszesedik vissza,nem? Vannak erre kozmetikai kezelések, erre spec kialakított gépek. Ki kéne egy ilyet szúrnod a közelben és kipróbálni, mennyire hatásos.
Velük alvás nem túl gyakori már szerencsére, de szörnyű vagyok, mert imádom. Ha magamhoz térek és visszaviszem a delikvenst az ágyába (aki az esetek 98%-ban Emma), utána olyan hiányérzetem van, mintha levágták volna az egyik karomat. Hiányzik az a meleg, pihepuha súly a hasamról (akitől mellesleg néha majd meg fulladok, olyan nehéz már :lol: ) De azért ez a duplázás nem volt semmi, be kell vallanom. Azért ez már nekem is sok volt. Apát nem is kérdeztem, aki beszorult a fal mellé a három gráciától :lol: :lol: :lol:

Zsófi, Te vagy még az ikreseken fenn. A fórumot itt hogyan lehet követni? Ezer téma, ezer topik.... :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: este tv előtt ezerrel nassolok. Nem bírom megállni! Csokis keksz, kuki (mármint a kukoricaakármi :oops: ), nápolyi, mogyoró meg amit találok. :lol: Viszont a kenyérféléket alapból nem szeretem igazán, úgyhogy az meg nem is igazi megvonás. :wink: Mára sikerült begyűjtenem az izomlázat. Így két hét után ideje volt. :lol: Holnap csak futni fogok, hogy a pihenés meglegyen. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni, jaaaaaaaaaaaaaaaj! Na én azt nehezebben viselném, ha külön napirenden lennének. Így legalább van napi 2 óra pihim, meg tudom, hogy 9-től szintén nyugi van többnyire.

Na keltek, mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Réce most kezdte el a zebra '"rendeltetésszerű" használatát
Kép

anyapicasso meg portrét rajzolt a mágnestáblára apáról
Kép

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: :lol: :lol: :lol: hát nem ismertem párodra a portré alapján! :lol: Zebrahasználat: :shock: Olyanokat tudnak kitalálni, hogy az ember haja égnek áll!
Hát ez a külön élet nagyon durvának hangzik! Én is behalnék, ha teljesen külön időbeosztás szerint működnének, így legalább nekem is van 2 órán délután meg ugye este 8 -tól reggel 7-ig.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni, micsoda jóképű pasas! Érthető a választásod :wink: :lol: Réce a zebin :shock: Valami hasonlót produkáltak Babus lányai is anno :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ilyen sem volt még, hogy én kezdjem a napot és majdnem délben :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni, látod-látod, mindennek eljön az ideje :wink:

Ma hihetetlen napom van :roll: Lányok tegnap este zokszó nélkül hunytak be már 3/4 9-kor és reggel 3/4 7-kor jött át Míra hozzám, de csakhogy a hasamon folytassa a szunyát még egy órát. Apa hozta át Emmát negyed 8-kor, ő valahogy magától nem jön ki az ágyból :shock: csak ha Míra noszogatja. De ő is befeküdt mellém és aludt még egy kicsit. Azaz 11 óra szunya volt éjjel. Ennek megfelelően kisangyalok voltak egész délelőtt, különösen Míra :shock: Még sok-sok ilyen napot ide nekem, aztán oviba sem engedem el őket :lol: :lol: :lol:

Timikém, ma merre? Ennyire berágtál, hogy nem ír a csapat :( pedig én annyira szeretnék, hidd el!

Babus, hogy vagytok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Halihó! Én is vagyok ám! Legalábbis benéztem reggel is.

Betegek hogy vagytok?

Nyulasz:?

Krisztián ma délutános, most kezdte megint a műszakot, indul az egyedülfürdetés-fektetés projekt. Szerintem bevezetem Zsófi taktikáját és kiságyba kapják a tápot, Alexa úgyis régóta már ott eszik, bár az üveget este nekem kell fogni. Ezt sem nagyon értem, reggel simán esznek egyedül, este már kisbabák megint. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: dehogy rágtam be, csak nem volt kedvem magammal beszélgetni. :lol: Meg gyorsan összedobtam az ebédet, hogy még futni is tudjak, amíg apa itthon van.
De jó éjszakád volt! Csak ilyet a továbbiakban! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, emlékszem még, mikor Vanda írta, hogy neki is reggel ettek önállóan, este már fáradtak voltak hozzá. Talán Nálatok is ez van, olyankor már anyásabbak, jobb hozzád bújva megenni fekvés előtt a tápit. Ez olyan esti mese-pótló lehet még nekik. Emma is szeret az ölembe fészkelődni esténként, míg issza a tápszert. Míra azt is gyalogolva teszi :?
Most épp megint megfulladni készülök és felkelteni a lányokat az ugatásommal. De ezt nem lehet visszafojtani :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Alexa nem hajlandó este ölben enni, csak a kiságyában, sötétben, de az üveget azt fogni kell neki. :lol:

Most volt a gázóra leolvasó. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi idén még nem kaptunk számlát és ahogy számolgattunk több, mint 500 m3 lesz, bele sem merek gondolni, hogy ez pénzben mennyit takar. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mivel senki nincsen, megyek én is aludni, csak előtte még dobok pár képet :oops:

Kép Emmám
Kép Szállj le, az az Emma motorja
Kép Nem megmondtam?????
Kép Dr.MolnárMíra
Kép Dr.MolnárEmma
Kép Ahogy a lányaim a babfürdetést elképzelik :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Én inkább nem is mondom, mennyi után fizetünk havonta :shock: :shock: Szombat óta be sem fűtök, mert már fizetni sem bírjuk. De szerencsére az idővel ellentétben a ház nem hűlt ki.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: helyesek, Míra nagyon erélyes volt? :lol: Vajon kitől tanultak fürdetni? :lol:

Egész jó volt a délutánunk hármasban, és az esti tápot szépen megették egyedül a kiságyban, vagyis Alexa hagyott jócskán, dehát ő egyébként is szokott. Estére már olyan fáradt, hogy enni sincs ereje. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, hát ha ezzel én ilyen jó perceket szerzek Neked, akkor befutok néha a főtérre fotózgatni :wink: :lol:
A mocik a legkisebbek, azaz 3-asok, az ülés legalacsonyabb pontja 25cm. Ez a legkisebb, garantáltan, nekem van 2 másik féle is, apa legnagyobb örömére befürödtem pár rossz mérettel :oops: de így legalább lesz későbbre is.
Ikea - énisénis!

Timi, nem tudom, de van egy sejtésem, ugyanis születésük óta apa fürdeti őket. És én sosem vagyok benn olyankor, mert rendet rakok, kaját csinálok... szóval lehet, hogy ezen változtatni kell :? :wink:
3Gracia, ügyesek voltatok este!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi: fürdés nálunk is így szokott zajlani, apa fürdet, én gályázok és ha nagyon nagy a kacagás, akkor irigykedve berohanok, hogy valami jó nekem is jusson.

3-as a legkisebb moci? Ezt én nem tudtam, azt hittem 1-es, de még nem láttam ennyire közelről. :lol: Pontosítok: láttam, csak nem néztem! :lol: :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi de ddrágák
Míra a védelmező? Emma szokott ilyen kis elgondolkodó lenni?
kisdoktorok..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap decatlonban voltunk, most jöttünk rá, hogy ha gáz van velük, akkor oda kell vinni őket, mert annyira élvezték
Réka mint az őrült elkezdte tologatni a kosarat, ott rohangált :shock: amit ugye otthon helyhiányában nem tud, nem is tudtuk, hogy képes ilyesmire,
és már a biztonsági őr is ott bóklászott körülöttünk

Szegény Laura meg az istennek nem akar járni, nem tudom mi lesz vele, már nagyon stresszel engem ez a dolog
ha fogom az egyik kezét, akkor elindul, tesz pár lépést és lemegy térdelésbe, ugy tűnik a tesó sem hat rá, pedig Ő meg annyira élvezi a járást
tuti ezzel is megvárja a legvégső határidőt, amikor már hivatalosan vinni kell fejlesztésre vagy ilyesmi
a pető intézetes konduktor 16 hónapot mondott, hogy addig nem gond ha nem jár :? köszi ....addigra befonom a szemöldököm

Zsófi: hát nem semmi Benyus, :shock: mekkora ereje van, nem csodálom ha őszültök

Móni
KépKép
reunion
 
 


Alexának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi!
Leszeded, és egymilliószor elmondod különböző hangerővel/hangsúllyal, hogy NEMSZABAAAAAAD!!!!!!! Dani volt ilyen, idővel alábbhagy a mászhatnék. Ha nincs túl magasan, hagyhatod esni is párat, csak hogy érzékelje, mi lehet a vége.

Móni!
Neke hány hétre születtek? Egyébként 18 hónap az a 16, szigorúan korrigált kor szerint, ne parázz. Nekem Réka csinálta ugyanezt, most meg szalad, mint a csík.
vovanda
 
 


Zsófi, hát nem irigyellek. Bár visszafogottabban, de csajaim is mindent megmásznak, különösen Míra. De hangsúlyozom, kevéssé veszélyesen nyomja, mint Benyus.
Fősuli felé? Megbeszéltük :wink: D épület megfelel, vagy az A-hoz ragaszkodnál? :lol:
Dugó :evil: Ilyen benzinárak mellett még mindig dugul BP? Semmi sem hat az emberekre???? :shock:
Nekem is Tesco-s a talon, de már egész jól használják, mióta rájöttek a módszerre.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Apránként küldöm, mert Míra az ölemben.

Móni, alapvetően Emma az anyáskodó, de Míra a harcias. Így az idegen kislány nem járt vele jól.
Járás miatt még no para, bár Emma 13és fél hósan elindult, de mai napig bénán fut :oops: Érjen csak meg rá a kiscsaj. Emma is Míra után sietett, azért indult el korábban, mint amúgy tette volna szerintem.
Emma amúgy ki leülős, olvasgatós, eljátszós magában, tipikus arany csajszi, csak épp most megkezdődött a 2 éves hisztis korszak és iszonyat nehéz vele bizonyos alkalmakkor.
Decatlonos progi :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi, ismerős a berohangálós történet :lol: :lol: :lol:
Én még tuti nem láttam kisebbet, mint 3-as. Aztán lehet, hogy létezik, de nem kisebb, mint a mi 3-asunk.
Alexának sok-sok boldogságot!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?