Timikém, mondtam már, hogy Te vagy a lelke ennek a topiknak! Hidd el, jönnék én, de tényleg nem tudok a gyerkőcök miatt, csak ilyenkor. Este meg apa veszi birtokba a gépet, így ismét csak olvasó üzemmódban tudok lenni.
Azt nem is meséltem, hogy kb 1 hete megkönyörültem Mírán és felvettem az ölembe, míg netezni próbáltam. Nem tudom, milyen billentyű-kombinációt nyomott meg, de 180fokot fordult a lap top képernyője
A felfele billentyű is lefele vitt, a balra jobbra és így tovább. Az érintőpad szintén így működött. Nem kis melómba került, míg visszaállítottam az eredeti állapotot.
T-pk, teljesen megértelek, hogy kétségbe vagy esve. Bár Míra csak tekeri a haját, meg az enyémet, meg mindenkiét, aki felveszi az ölébe, de én ezt is utálom. Neki is volt pár hétig, hogy elalvás közben nem tekergette, hanem tépkedte a haját. Miután nem tudtam elvenni a kezét, mert ordítani kezdett, kijöttem a szobából, mert nem bírtam nézni. Aztán nála elmúlt. De ha ez már régóta tart Nektek, biztos keresnék valaki gyerekpszihológust én is. Bár nem igazán tudom elképzelni, hogy honnan tudhatná ő, miért csinálja ezt a gyerek
Lehet, hogy előtte még kipróbálnám Szotyo ötletét, vesztenivaló nincs vele. Bár Te lányaid még kisebbek, mint az enyémek, de nálunk már nagyon bejön az, ha már csak megemlítem nekik a sarkot, ahol büntibe kell állniuk, azonnal felhagynak (átmenetileg) a rosszalkodással. Lehet, hogy hamar megérti Jázmin is, hogy a térdzokni mit jelenthet neki, és abbahagyja a hajtépést. (És lehet, hogy soha az életbe nm fogsz tudni térdzoknit adni rá
bocs)
Szotyo, mielőtt a lányok születtek én is olvastam a Hurrá, Ikrek című könyvet, és gondoltam, tuti lesz ilyen is, hogy külön program, mert igényelni fogja a gyerkőc. Bár az enyémek kegyetlenül tudnak egymással viselkedni, de mindig a másik az első gondolatuk. Ha kapnak valamit, ha kettő van valamiből, ha elkeveredünk apával egymástól a boltban, már keresik egymást. Ha az egyik alszik de a másik már ébren van... Nem tudom, mit szólnának egy külön programhoz, pedig biztos nekem is jó lenne, ha csak eggyel kellene foglalkoznom, sokkal tartalmasabb lenne. De így nem merem. Vagy szerinted ez normális és érdemes külön venni őket?
Móni, ne haragudj, zabáltam a lányaidat a képeken, csak múltkor elmaradt
Amúgy két napja én lányaim is elviselhetetlenek, folyamatosan civakodnak, már rájuk sem bírok szólni, annyira belefáradtam az állandó fegyelmezésbe. Na meg hangom sincs sok a betegségtől.
Babusok, gyere csak panaszkodni!!! Ennyi betegeskedés mellett senki nem tenne másképp. De hogy már megint nem stimmel valami
Jobbulást Lalunak!!!!
Labkat, jaj, hogy Nálatok is mindig van valami. Mire meggyógyulna az egyik, arra visszakapja a másiktól