Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Tegnap próbálkoztam..ééés az eredmény (francia túrós) Jövök amint tudok. Szebb időt a babócáknak( a mostani....szörnyűűűű)

KépKép
yokka03

Szép jó reggelt :!:

Egy évvel ezelőtt...
"Ma reggel már alig vártam, hogy megcsináljam a nem tudom már hanyadik tesztemet úgy az 50-ket :lol: a 8.DPO-n (Day Post Ovulation) pozitívat teszteltem, de nem mertem nagyon örülni, mert egyszer már volt ilyen...most is 10-es érzékenységű tesztet csináltam...azt sem tudtam örömömben hogy értem be a melóhelyre :lol: az első volt, hogy rohantam a kolléganőmhöz, hogy szúrjon meg és nézzük azt a BHCG-t mit is mutat...volt idegeskedés nem kicsit :roll: :D 19,8 lett, ami nagyon jó, örültem, ujjongtam, dolgozni persze nem is bírtam :lol: a férjemmel majd kiugrottunk a bőrünkből, hogy végre lehet, hogy most tényleg sikerül spontán, ,megfogant Cipike :?: :wink: ...innentől 7 hetes terhességi hétig 2 naponta csináltam teszteket, hogy lássam a változást tényleg duplázódik-e a hcg a szervezetemben és valóban velünk marad-e a csöppségünk, akire 2005 óta várunk :wink: :roll: ...éééééés sikerült: 2010.11.19-én megszületett Cipike :D "

A többit már tudjátok, hiszen onnantól kezdve, hogy biztosnak éreztem a "dolgot" elindítottam ezt a topikot
:!: :wink:

Cipike ma betöltötte a 4.hónapot :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyevacska
örülök, hogy végre Ti is otthon vagytok :wink:
sajnálom a megfázást, annyira borzasztó számomra, hogy majdnem mindenki úgy megy haza egy kórházból, hogy van valami baja a babának :shock: nálunk ugye a szájpenész volt :?
mihamarabbi gyógyulást a kis Pucókádnak :!: :wink:
várunk nagyon a szülés történeteddel, képekkel, addig is puszillak :wink:

Evita
csak gyorsan írtam egy üzit, hogy ha még is kellene az Espumisan akkor szívesen elküldöm, mert nekünk nem kellett, mert csak a Gripe Water vált be, előtte az Infacol volt, de azt nem lehetett győzni, gyorsan elfogyott és nagyon édes, sztem attól még jobban fájt a hasa :arrow: ez egy tapasztalat, saját vélemény :!:
örülök, hogy kaptatok szemcseppet, biztos használni fog :!: :wink:
van egy masszírozó krém babának, Babynos, hátha :!: :roll:
küldték a kártyát, gondolom másnak is :roll:

Yokka
ez a süti :shock: eszméletlen jól néz ki :D úúúúúgy beleharapnék :lol: ügyi vagy, első "próbálkozás" volt :?:
hogy vagytok, babóca, CTG :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok!!!!!
Nagyon szomorú vagyok.................Roli teljesen "elromlott"!Éjjel kb 8×sírt fel,nappal is nehezen lehet elaltatni és alig-alig van el már magában,pedig eddig 1 órát is eljátszott egyedül

Nem tudom,hogy még reménykedhetek e az időjárásban (2.éjjelünk volt ilyen) vagy lehet,hogy bújkál benne valami és "csak" az.
Mindenesetre hétfőn TUTI doki,mert azért még köhög és mostanában iszik is,amin meglepődtem,de szerintem kiszárad a torka és azért.

Vagy pedig még arra tudok gondolni,hogy 6 hónapos lesz néhány nap múlva és ez is fordulópont.

Szóval kivagyok..........esetleg az zavarta be,hogy előrébb hoztuk a fürcsit?De csak fél órával.Meg ezért miért ébredne fél 1-kor?Utána meg 1-fél2-negyed3..............................................
Végtelen hosszúak az éjszakák és egyre jobban kivagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tanács??????????

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó!
Holnap újra Pest.... :(

Gabi!
Hát Drága, mivel Dalma szintén nyűgösebb mostanában nem tudom mihez kötni már....fog...időjárás...mozgásfejlődés....talán, de nézd el Nekem kicsit "megnyugtat" hogy másnál is kicsit felborult a rend.....ne haragudj ezért! :oops: :)
Talán, ha kibújnak a fogak majd jobb lesz....vagy nem tudom!
Addig igy kell elfogadnunk a helyzetet....sajna, túl elkényelmesedtünk az eddig tökéletes éjszakák miatt! :wink: :!:

Evita!
Én nagyon pontos napirendet diktáltam Dalmának....pont amiatt, hogy pihisebbek legyenek az éjszakák, ami ugye eddig majdnem igy is zajlott....fürcsi, kaja, böfi, elköszönés, elalvás....és egészen 5.45-6 ig alvás.....
Dalmának köszönhetően, aki nagyon precizen 3 óránként kelt és követelte a kajcit....nem sokszor aludt bele a fürdetési időbe.....egyébként ha mégis megtörtént akkor nagyon finoman keltettem egy fürdésre hivó dallal/ ugye meséltem, hogy nekünk mindenre van dalunk/fürdés, alvás, evés,pelusozás,öltözés.../ a fürdős dalunk a Kiskacsa fürdik....nem volt gond, soha ezzel.
Igy hamar megszokta, hogy fél nyolc= fürdéssel.....
Bár mondom most kicsit csúsztattam, mert az igényei ezt kivánták, de mostmár nagyobb és jobban viseli a kicsiny változtatásokat!
Én azt mondom, hogy Emma igényeinek megfelelően alakitsd ki a napirendjét és a fürdetést is....ha kell 7kor fürdesd....majd később tologatod/ 10 percenként/, ha már nagyobb lesz....!
Egyébként Dalma már megérzi az időt, tudja, hogy most fürdés jön, előtte játékidő 7től: most Anyukám és Apukám játszik vele, nagy a sikongatás...lufiznak, csörgőznek...mondókáznak....ez is egy megszokott mozzanata a napvégének! :P
De sajna ahogy Gabinál, nálunk is megzavarodtak az éjszakák.....eszik,elalszik, 1 óra múlva felkel megeszi a maradék kaját.....elalszik ismét.....majd negyed négykor ébred, szopizik és negyed hétkor ismét kel ismét szopi, majd vagy visszaalszik vagy kelünk fel....!
És az alkamanként nem sikerül visszatennem a helyére, mert egyből elkezd ribilliózni, ezért bizony előfordul, amikor nagyon purcant vagyok,hogy mellettem alszik.....ez egy héten 2szer tuti előfordul....ez van! :( :wink:

Yokka!
Nyaminyami! Nagyon jól néz ki!!!!

Suzy!
Na bőgtem ismét egy sort! Cipike Édes várva várt Cipike! JAjjjjj! :cry: :oops: :P
Boldogsáááááááááááááááág!!!!!

Na menek! Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Képzeljétek Dórinak kibújt a 3. foga :D Annyira boldog vagyok, már napok óta nyüglődött (szerencsére csak napközben) és ma reggel végre éreztem a kis fogát. Ez most a jobb felső fogacska.
Amúgy minden rendben továbbra is úgy érzem visszakaptam a "régi" babámat. Este 9 fél 10 körül elalszik és reggel 6ig alszik, aztán szopi magam mellé teszem (apa megy dolgozni) és fél 9-9ig alszunk még együtt :D (ezt imádom :D) Néha fel felsír éjszaka, de van hogy magától egy pillanat múlva vissza is alszik, be se kell mennem hozzá, de ha meg be kell mennem akkor cumi be, kis hát simi kb 2-3 perc és már alszik is.

Gabi!
Sajnos azt tudom mondani neked, hogy türelem. Tudom mit érzel, Dóri nagyjából ebben az időszakban kezdte ezt csinálni, mint Roli. Hiába bújt ki a két alsó foga, továbbra is kb 2 hónapig szörnyűek voltak az éjszakák, a nappalok még úgyahogy jók voltak, de az éjszakák...borzasztóak. Nálunk ez kb 7,5 hónaposan múlt el neki. Azt hozzáteszem hogy azért mi is tettünk érte, mert már zombik voltunk, úgyhogy (bár NEM VOLTAM ÉS VAGYOK HÍVE ENNEK, de nem volt más választásom) 2-3 éjszaka ha felsírt, nem mentem be hozzá. Az első éjszaka 40 percig sírt és elaludt magától, a szívem szakadt meg. Hogy ne halljam mosogattam az éjszaka közepén. Aztán következő éjszaka 10-15 perc volt, majd 5-10 perc és mostanra ott tartunk, hogy van hogy nem is kell bemennem hozzá, magától visszaalszik. Viszont most már ha nem tud visszaaludni mindig be megyek hozzá, de mint írtam cumi be és alszik tovább.
Ezért azt tudom mondani, hogy türelem, türelem, türelem úgy néz ki ezen minden baba átesik. Tudom, hogy nagyon nehéz az éjszakázás, de sajnos ez ellen sokat nem lehet tenni.
DE ha te rájössz valami praktikára oszd meg velünk mindenképp!!!!

Yokka!
Ez a süti...istenien néz ki!!!

Suzy!
Megkönnyeztelek! Annyira édes történet ez Cipikével, egyszerűen csodás!

Evita!
Szuper, hogy ilyen orvosod van. Én is azt mondom, mint Vivi és a doki ne szívd ki szopi előtt. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne foglalkozz vele hogy gramm-ban mennyit eszik Emma, mert ebbe bele lehet őrülni. Heti egyszer mérd meg őt pucéran és látni fogod, hogy mennyit hízott, ha elegendőt, akkor fölösleges méregetni minden evéskor. Tapasztalatból mondom, én az első pár hétben tiszta para voltam emiatt és ekkor szóltak rám, hogy elég volt, heti egy mérés és kész! Ne aggódj, ha van elég tejed, akkor ő annyit fog enni amennyi kell neki, ez lehet valamikor csak 80 gramm, de van amikor 120-130 gramm. Hiszen ha belegondolsz mi se mindig eszünk ugyanannyit.
Lázad elmúlt? Melleid? Jobb már a helyzet?
Ja és Emma baba csodálatos!

Gyevacska!
Örülök, hogy otthon vagytok, drukkolok hogy minden rendben legyen veletek!

Na jó hosszú lettem, bocsi akinek nem írtam, mindenkit puszilok!
Holnap még jó hétvégét és vigyázzatok magatokra!

andicsiga

Helló lányok!

Orsi!
Dehogy haragszom.................tudom vagyunk most páran akik küzdünk,csak gondoltam valaki már rájött valamire.

Andi!
Köszi neked is!

Tegnap este már teljesen rákészültem az éjszakázásra és láss csodát 21-fél5-ig aludt :shock: egyszer sem sírt fel közben, megetettem és még 8-ig visszaaludt :lol: ,de nem bízom el magam..................nem örülök még túlságosan.De tök jó lenne,ha ennyivel megúsztuk volna ezt.

Olyan jó lenne,ha ma jó idő lenne,nagyot levegőznénk délután.

Bocsi,hogy nem reagálok most............. :oops:

Pusz mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Ja azt elfelejtettem...........Andi!Éljen a 3.fogacskaaaaaaaa! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

vacakol a net ezért bemásolok gyorsan egy levelet amit egy rokonomnak írtam hátha ezt még sikerül ide betenni és nem vész el....
bocso hogy nem olvasok vissza és nem írok de a levelet is 3x írtam meg mire 1x elment...

"gyerek jól van mostmár gondolom 5 és fél kiló körül van....11-én voltunk orvosnál akkor 5380-at mért és 62cm hosszút és kapta az oltást...
jól eszik nincs ilyen gond még nem kezdtünk almát enni mert a védőnő azt mondta majd 5 hónapos kora után ráér hiszen koraszülött úgyhogy azzal még várunk...
viszont már hetek óta minden este fél 7-kor elkezd cirkuszolni és nem hagyja abba semmiért...akkor kezdődik a híradó a tv-ben azért tünt fel hogy minden nap pontosan akkor kezdi el...és nagyon erősen ordít majd szét reped a fülem...mindent próbálkoztam már csinálni se hasa nem fájhat se nem éhes vagy kakás szóval nincs oka viszont látszik hogy hiszti...úgy tudja magát felidegesíteni hogy csuda...kiizzad és vörös és teljesen megfeszül és nem fárad el...
Adrien azt mondta rakjam be a szobába és csukjam rá az ajtót majd elfárad...ma ezt csináltam de másfél órát üvöltött és nem fáradt ki...nem tudom mit kéne csinálni...én már lent sírtam hogy mi lesz velünk ha már most terrorizál minket...
nagyon ki vagyok ettől borulva..mert különben egész nap nagyon édes nevetős boldog baba és a cirkusz után is sokszor nevet mintha semmi nem lett volna elötte...hát ez van.."

csajok nagyon kivagyok ettől szóval ha van ötletetek rá segítsetek mert ezen a héten full kiborultam már többször és nem úgy tűnik hogy abbahagyja ha hagyom sírni...aztán mintha semmi nem történt volna vigyorog és csinálja az esti menetrendet és alszik továbbra is egész éjszaka....
megmondom őszintén napok óta ezért nem írtam nektek se mert annyira kudarcnak élem meg az egészet hogy élni se nagyon van kedvem ilyenkor este ezek után...persze reggel szép minden és nagyon boldoggá tud tenni a gyönyörű vigyorával de ez az esti műsor gyilkos! S.O.S. !

Kép
menion
Budapest

Lányok! Köszönöm a dicsit! Ilyet először sütöttem...amúgy max fánk, palacsinta, almás, lúdláb....hát nem sok dolgot csináltam eddig. De most már lesz kiért erőltetni.
Frontok meg csak jönnek mennek :cry: Sok ez így az apróságoknak. Lassan már mindenki fogzik, remélem azért nem lesz olyan vészes. Hűtőrágókával hogy álltok? Menion! Nagy nagy türelem, szerintem nem megoldás ha otthagyod cegényként, oka van annak a sírásnak, bármi tudja zavarni-felzaklatni. Suzy! jó visszaolvasni a történeteteket, de jó hogy vagy "nekünk" Cipike!! megkésve, de boldog 4. hónapot a fiatal úrnak!! Kérek-kérek friss képeket, de nem baj ha olyan amin nyekereg meg kalimpál :)
Szandrii! Sajnálom hogy így megszenveded...Remélem van segítséged?!! Maradsz a szopinál, nem fejed inkább le és cumisüveg? Evita! De jó hogy tudsz írogatni ide is! Ezek szerint alakul az összehangolódás Emma babával. Azért tényleg próbálj meg pihenni nap közben is, nehogy kimerülj! Manama! Cicis dolgon ne ívódj, én sem agódok ( 75/B) és reggelre lassan tocsog a pólom :oops: én meg úgy szégyenlem magam párom előtt. Nst-k?? már olyan kiváncsi vagyok hogy ki lakik nálatok odabent!! Gabi! Roli baba biztos nem romlott el, olyan kis ééédeske hogy nem létezik.

KépKép
yokka03

Jó reggelt!

Ma szintén nincs időm...........vendégségbe megyünk!

Csak annyi,hogy este 21-kor letettük aludni,szokás szerint kidőlt a kajától,22-kor felsírt,bementem kicsit babusgattam és vissza aludt 5 óráig.El se hiszem............... :lol: lehet hogy tényleg csak az időjárás,meg mondták,hogy telihold volt :oops: az létezik,hogy attól?

Menion!
Passz...............sajnos most mi is szenvedtünk,szerencsére nem sokáig.Próbálj egy kicsit még türelmes lenni és talán én még annyit mondanék,bár valószínű ezen már túl vagy,hogy,ha már ilyen pontosan tudod a kezdés időpontját,akkor esetleg lefoglalni valamivel,elvonni a figyelmét,ének-játszás-stb :roll:
És,ha az otthagyásra se reagál akkor azt tényleg ne erőltesd :?

Kedd-szerda nagy takarítok,de nagyon nagyot,mert karácsonykor elmaradt minden :oops: és nem tudom emlékeztek e de a szülés előtt akartam pl ablakot pucolni,de lebeszéltek/lebeszéltetek........................na ez azóta se történt meg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Gabi
Olyan jó olvasni, h már minden rendben nálatok! Ezek szerint van remény! (Nálunk még mindig ugyanaz a helyzet. :( :( :( Nem tudom, h meddig bírom még. :()

Észrevettem a fogínyén alul jobb oldalt egy kis fehér pöttyöt. (apró kidudorodás a "szokásos" rücskök mellett.) Lehet, h ez már a fogacska? Ahogy hozzáérek még nem "éles".

Suzy
Annyira szép a ti történetetek is! Milyen csodálatos, h ennyi várakozás után végre veletek van Cipike! :)

Andi
Gratula a 3. fogacskáhozzzzzzzz!!!!! (Fotózol majd? :D :) )

Orsi
Hogy vagytok? Milyen volt az éjszaka?
Ismét Pest?

Menion
Sajnálom Annát! Ha mindig egy időbe, ráadásul délután, akkor azt olvastam, h akkor valószínűleg a pocakja lesz a gond. (Nem bizti, h a legjobb a tápi, amit kap. Nem próbáltok ki valamilyen másikat? Hátha...)

Yokka
Ügyes vagy! Nagyon guszta ez a sütiiii!!!! :D :)

Manama
CTG-re mikorra mész? Fájások? A frontokat hogy bírod?

Evita
Kérdezted, h hogy állt be a fürcsi: teljesen magától. :) Kb. 1hónap alatt már kiderült, h Barni nem bírja tovább 7nél. És így nem kínozzuk, hanem amikor látjuk, h kezd fáradni megfürdetjük. (Ez mindig 6-7 között van. És utána szopi és fél8-8körül leteszem és egyedül elalszik.) Neki így kényelmes, de kellett kis idő mire mi rájöttünk erre. (Majd mikor bölcsis-ovis-sulis lesz, jó lesz ez még, h ágyba tudom tenni 8kor, és ki tudja pihenni magát :) )
Örülök, h lassan összeszoktok Emmával! Csak ügyesen! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2011.03.21 10:32-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Rólunk:
Ígértem kicsit hosszabb beszámolót, szóval:

Éjszaka sajnos a szokásos... (Bár annyi történt, h a hajnali 2es szopi után úgy elaludt, h csak 4:45kor ébresztett és nem óránként. :D Az élet apró örömei! :) )
Fogacska helyzet, amit írtam, h van valami pötty/dudor :D
(De ennek és egyéb fogzási mizériának köszönhetően mindig "ráharap" a cicimre. :( Szerintem amiatt, h meg van neki dagadva és nem érzi annyira, h mi hol van. :( )

Dumál ezerrel továbbra is, és Apa megtanította berregni-->játszottak a kisautókkal :D (Azóta folyton berreg...).

Ráadásként, ha két ujjal az ember megfogja a kezecskéit fel tudja magát húzni ülő helyzetbe. :shock: :shock: :shock: Bár még nem engedem neki, nehogy a gerincének baja legyen. És újabban úgy fordul át, h a popsiját teljesen kinyomja, maga alá szenvedi a kezeit és dob egyet magán és már a hátán is van. (Szerintem a felülésre gyúr ezerrel.)

Kérdezni akartam már tőletek: tiétek gyermek sem tud egy percet nyugiba lenni?
Kész művészet a Barni pelusozás is! Folyton dülöngél oldalra feszegeti magát és van, h dobál a csörijeivel--> ez sajnos nem vicc. Felfedezte, h tudja dobálni a cuccokat... --> Nehezített terep gyakorlottabb pelusozóknak. (Vasárnap reggel Apa pelusozta, és szegénynek nem sikerült tökéletesre,--- a fenn említett okok miatt nem is csoda... --- mert a fiatal úr totálba összepisilte magát... Hát igen... aki nem bír nyugton maradni 1percig sem, az így jár....)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Lányok!

Este végre nem 9 - fél10kor fürdettünk,hanem 7kor! Bár 8kor szerettem volna, de a kisasszony 3/4 7kor kelt, úgy hogy 4 órával előtte evett, úgyhogy tök éhes volt! Adtam neki egy kis cicit, hogy ne haljon éhen, aztán fürcsi, utána megint szopi és alvás! Én a 7 órási fürcsivel is teljesen elégedett vagyok! Hát meglátjuk,hogy ma este mi lesz! Napközben sokszor simán eltelik két szopi között 4 óra, éjszaka persze nem! Akkor 3 óránként eszik! Kivétel fürcsi után, mert akkor mindig 4 óra telt el eddig! De utána 3 óránként ébred! De az is lehet, hogy csak én vagyok türelmetlen, mert napközben hagyom nyögdösni, mert akkor még csak félálomban van, és megvárom míg teljesen felébred! Na éjszaka erre nem várok, viszonylag hamar kiveszem, hogy én is hamar alhassak vissza! :oops: Lehet ez a gond! Bár nekem úgy tűnik,hogy éjszaka többet is nyög, mint nappal! :roll:

Folyt.köv.

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Először is ezer bocs mindenkitől h nem jöttem...nagyon sajnálom...sajnos nem volt időm és ráadásul a fejem is szörnyen fájt a múlt héten vasárnap és aznap nem sikerült pihennem szinte egész nap csak takaítottam+Ádámkát etettem,stb.

Gabi!Nagyon édi Roli h gagyarászik...de sajnos nem tudom kitalálni h mit mond...hihi...kis cuki. Szuper h mennyi mindent vettél Rolinak és nem is volt drága.
Hogy van Roli?múlik a köhögése?
Sajnálom hRoli sokszor felsír.Kitartás!
Lehetséges h az időjárástól volt nyűgös Roli baba...mert Ádámka is tegnap este felsírt és alig birtam megnyugtatni végül sikerült elaltatnom az ölembe és a hasára fordítottam.
Hajnali 3.30-kor felébredt ivott egy kis vizet,böfi és vissza aludt egészen 5.30-ig...szerencsére.Szívesen segítenék a takarításban...hát lesz mit takarítanod,sajnálom.
Jó takarítást!

Manama!örülök h minden rendben van veletek.

Orsi!örülök h Dalma nem lett lázas a szuritól.És h vagytok?h mennek a munkálatok?
Elhiszem h kifáradtál.Apának elmúlt a megfázása?h van?
Köszi h be linkelted a hozzátáplálásról a cikket.
A főzelékkel kapcsolatban lenne kérdésem,hogy csinálod?és miből?mikor kell elkezdni?
Szerencsére mi nem vagyunk Milupásak...(NIN1)-es tápszerünk van.

Menion!sajnálom h a vacsi nem jól sikerült.
Anna Flóra szépen gyarapodik.Örülök h jól van. Szuper jók a játékok.

Evita!Ngyon...nagyon örülök h már otthon vagytok és h jól telnek az éjszakátok!
Sajnálom a rémálmaidat!A melled h van?elmúlt a fájadalom?szörnyú lehet...nagyon sajnálom.
Megnéztem a képeket g-n...Emma baba nagyon édi.
A szüléstörténetedet végig izgultam mikor olvastam,csodálatos...sokmindenen végig kellett menjél,de megérte.
Most már karodban tarthatod a tündéri kis Emma babát.Mégegyszer Gratulálok nektek!!!
Rendes doktor nénid van. Örülök nagyon h minden rendben van Emma babával!

Suzy!Édi lehetett Cipike mikor az almás bébiételt kóstolgatta,ja és a cumiról nem is beszélve. Boldog 4 hónaposágot Cipikének!
Köszi jól vagyunk,szerencsére el múlt Ádámkának a meg fázása,de néha megint hallom köhögni,lehet h mohon eszik és azért.:roll:
Ti h vagytok!

Szandri!sajnálom nagyon h Imike beteg lett.Nálunk is látogatóba csak a mamák voltak és a 2 testvérem.Én is nagyon féltem h valamit őssze fog szedni Ádámka,de szerencsére nem lett gond.
Sajnálom a mellgyulladást!

Gyevacska!Örülök h otthon vagytok már!Sajnálom h meg fázott a pici baba.
Mégegyszer nektek is gratulálok!ÉS h van a pici?múlik a megfázása?Jobbulást kívánok!!!

Andi!Én is Gratulálok a 3 fogacskához!!!

Yokka!Nagyon jó néz ki a sütemény amit készítettél...bisztos fincsi lehet...nyami...

Vivi!örülök h jól telt az éjszakátok.
Ádámka még idáig 1x sem fordult hasáról a hátára és a pelenkázáskor sokat rugdalózik alig birom meg fogni a kis lábacskáit.Pelenkázáskor észre vettem h liba bőrös...nem tudom h miért pedig a szobába nicsn egyáltalán hideg és a fürdetésnél is észre vettem tegnap este...remélem nem fázik meg megint...kop...kop...
Észre vettem h néha köhög egy kicsit és elég csúnyán...tüszögni hallom2x-3x 1 nap,de nem mindig...ma viszont még nem hallottam,szerintem nincs megfázva,szerintetek?
Várom h a doki üzenjen h menjünk szurira mi is.

Többiek :?: Hogy telt a hétvégétek :?:

Rólunk:szerencsére az éjszakákat átalussza,legtöbbször hajnali 4-4.30-kor ébred fel enni...néha este küzdünk az elalvással...egy este volt h ringatnom sem kellet ...mellettem az ágyon elaludt és aztán be raktam a kiságyába.
Már narancslevet,alma levet kapott Ádámka és most a répa lénél tartunk.Sajnos ismét kiütései lettek a jobb kezén mikor narancslét adtam...2 nap után abba hagytam és folytattam az almalével.
Anyósom azt mondta h nem a narancstól lett a kiütései lehet h a melegtől...hát...nem tom nem jön h elhiggyem,mert azelőtt mikor beszéltem a dokival azt mondta h allergiás lehet valamire azért voltak kiütések a lábacsáján.Ezen a héten reszelni fogok almát és úgy adom,csak azt nem tudom h bolti kekszet lehet e reszelni mellé,mert lisztet is tartalmaz...bár a doki említette a múltkor mikor volt nálunk h lehet majd adni.Olyan tanácstalan vagyok a hozzátáplálással kapcsolatban...van aki mondja h lehet adni már neki.Danoninót is emlitette a doki,de én nem szeretnék adni még ,mert cukrot tartalmaz és sok minden mást.

Mi felénk is a hétvégén esett a eső..tegnap azért k vittem egy kicsit a levegőre Ádámkát...nem volt hideg persze nem az esőbe hanem a konyha előtt...ma egy kcsit elő bújt a napocska és délután ki mentünk sétálni fél órát és a végén elaludt azóta is alszik...2.30-kor kelllett volna h egyen,de nem ébresztem fel had aludjon.

NAgyon boldog vagyok,mert kaptunk ma egy csomó rucikat Apa unokatestvérétől ráadásul ki is voltak mosva csak ki kellett terigessem és még a szomszéd nénitől is kaptunk egy szép nacit és két hosszú ujjú felsőt...nagyon cukik. :lol:
Még a barátnőmtől is kapok majd,de jó nem kell vennünk így meg marad a pénz másra.
Mi is nagy építkezésben vagyunk az udvar most káosz mindenüt felfordulás van...a kis házikó le lett bontva ami a halas tó mellett volt...a madarak helyét is hogy lebontottuk újj kerítést kell cinálni 3 negyed része kész van.A konyha mellett lesz majd egy szoba amit Ádámkának fogunk készíteni,de ez még csak terv,mert anyagilag nem állunk hú de jó.Rengeteg munka és pénz,de majd szép apránként meg lesz az is egyszer.

Nemsokály lehet veteményezni a kertben is.
Hát ennyi rólunk...most pedig zárom soraim...megyek még kiöblítem a rucikat.Ha lesz még időm jövök...nem ígérek semmit előre.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Puszi!

Kép
erika12

wiwi
én is válogatós vagyok épp ezért voltam úgy kiakadva...meg nagyon bemoziztam már hogy eszek egy jót :(
igen 7végén érkezett azóta felszereltem az ágyra most ma már gyakorlatozott velük :D hűűűű leakasztja elképedek :shock:

manama
sztem a hazahozóst tedd külön aztán majd ráértek akkor bevinni ne foglalja a helyet...kórházakban nem sok hely akad pakolni nekem a saját kabátot is elhozták mert a szekrénybe így is alig fértem

suzy
köszi...én is sokat röhögök olyan pofákat produkál...most pl kitettem a szűrét a teraszra és hogy odasüt a nap voltam olyan genyó hogy eláltam a napot majd kiléptem előle párszor mert azt a fejet még látnom kellett megint amit akkor csinált :oops: úgy néz ki kék marad a szeme így aztán fényérzékeny mint én is és olyan morcos grimaszt csinált még a kezével is csapott egyet :lol: hát ő most ismerkedik a napocskával és fel van háborodva hogy a szemébe süt :lol:

andicsiga
jó hogy pihenni tudtál!kiadtad "bérbe" a babót :lol: de jó is ha van kinek...nekem egyre sűrűbben hiányzik az anyum...ma is eszembe jutott...szerintem le se tenné egész nap...emlékszem a cicánkat amikor már beteg volt és ezért otthon volt egész nap a karjában tartotta pedig a keze is nagyon fájt az áttétek miatt de le nem tette volna semmiért a Manócskát...
de hogy jobb dolgokról beszéljünk:mentek még babauszira?

orsi
igen a modell a jó nem a fotós...én csak megörökítem ami adódik :D
:shock:
[quote]A írta: baba már a második hetében kaphatja a rizsfőzetet, mint adalékot a tehéntejhez.
ez mindennek ellent mond amit eddig én bárhonnét hallottam szóval nekem ez most elég meredek :shock: :shock: :shock: tehén tejet.... meg 2.hetében....olvasom tovább de innentől nehari de erős fenntartásokkal....ezt honnan linkelted be?

Kép
menion
Budapest

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!
Gyors leszek....
Igen újra Pesten.....takaritás közepén, úszik a porban a lakás....fürdő kész.....de van még 1-2 dolog amit meg kell csinálnunk...polcokat visszatenni, ma levakartam a csempéket, pucoltam, felmostam vagy 6szor....zuhanyzót kimostam....a plafontól a földig ki van takaritva a fürdőszoba és a Wc.....purcant vagyok.....Dalma mellől ugráltam ide oda....áááhhh...
Ráadásul ma adtam neki előszőr szilvát....csak 4 kanállal, na délutánra megjött az ajándék csomag is...úgy meghajtotta, hogy a ruhái: body, felső, naci, zokni....mind mind kakás lett...ééés amikor lebontottam a pelust, na dobtam bele a gyereket a kádba! :wink:
Azt hiszem a szilva, nem játszik egy darabig...vagy csak hozzákeverve valami máshoz.... :shock: :lol:

Ma olyan napunk is volt, hogy Dalmuska csak a hasán akart lenni...ez azért csoda, mert ugye eddig ugyan forgolódott, de nem szeretett hason, amikor átfordult gyorsan fordult is vissza, mert rájött, hogy az nem a kedvenc poziciója.....na de ma, édesen pillegette a lábát hason.... :P
És van egy új szavunk :lol: ami kb igy hangzik:" Ájjjjjjjdidididididi"

Olyan sokat irtatok......

Erika!
Megkóstoltuk a bébikajákat is és már csináltam is neki kajcit...utoljára finomfőzeléket....répa, krumpli, zsengeborsó...és egy pici karfiol, megette!
Én már irtam neked, hogy a narancslevet meredeknek tartom....Én még nem adnék Dalmának....bár lehet, hogy már lehet, nem tudom!
És már ettünk husikat is: csirke, pulyka.....
A kedvenc a sütőtök, alma, répa,őszibarack......nem kell mondanon, hogy az édes iz a nyerő :wink: .....de szerencsére megeszik mindent.

Andi!
Juhhéjjj 3. fogacskaaa....nah de jó nektek, Mi még küzdünk az elsővel is.... :roll:

Menion!
Hűűű, szegénykéim!
Ez érdekes, minden nap ugyanabban az időben, nem semmi a kiscsaj! Én is azt mondom, hogy előzd meg, a Hiradó kezdete előtt, csináljatok vmi olyat amit addig nem szoktatok....nézzétek meg a kuytikat.....stb. Hátha elfelejti a nagy búbánat okást és kihagyja a nyügizést!
Honnan vettem a linket, már nem emlékszem az oldal cimére, mert nekem is egy mappában vannak a teljes cikkek, bár hülye vagyok mert a linkcimmel is elmenthetném... :oops:
Igen ezen a részen Én is csodálkoztam, szerintem elirás.....
A többi része viszont szerintem jó.....
Tali????Hogy áll most?

Gabi!
Takariiitttááá, hát Te is...Én majd lassúléptekben.....jön majd a nappali a szoba, konyha aztán a terasz majd az ablakok.....utállloooommmm! Mi tali?

Evita!
Emma egyre szebb és szebb!

Suzy?
Ti merre vagytok? Séta? Cipike séróó belővee?

Na megyek, mert DIDIDIDIzik a Kisasszony! Puszikák
Akit kihagytam bocsiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Gyors bekukk!!!

Tettem fel néhány képet G-re!

Egyébként meg Pucókám megfázása már egy fokkal jobb, de most én is lebetegedtem. A sok prüszköléstől, köhögéstől, orrfújástól már teljesen kész vok, ráadásul az erőlködéstől a sebem is fáj már mint állat.

Kép
gyevacska

Sziasztok :!:

Gabi
örülök, hogy már jobb az éjszakátok, sztem befolyásolta a teli hold is...az időjárás nagyon sok mindenkire hatással van...de nagy változás is történik a babókban, fogzás, lassan fél éves...elvitted azért dokihoz ma :?:
jó nagy takarítást Neked...emlékszem, hogy ablakot akartál pucolni, de hál istennek akkor nem tetted :roll: :wink:
Roli baba milyen tejpépet eszik :?:

Andi
gratula a 3. fogacskához :!: :lol:

Menion
nálunk is volt már ilyen, sőt anyukámnál csinálta már 2szer a "műsort" :shock: Én annyit szoktam tenni, hogy felveszem és járkálok vele rázogatom egy kicsit ütögetem a fenekét el szokott aludni, mert sztem sokszor az a baj, hogy mivel nappal már nem alszik annyit elfárad estére és lehet, hogy ez nálatok pont fél 7-kor van :roll: :? nem tudom csak ez egy gondolat :?
Én nem tudom azt megtenni, hogy rácsukom az ajtót :roll: :oops: nekem ez annyira drasztikus :?
na igen...és amikor felkel, mert mindig elalszik a nagy "hiszti" után úgy csinál, mintha mi sem történt volna :!: :wink:
Nekem is fényérzékeny a szemem, de nekem zöldes barna :!:

Vivi
akkor hamarosan át fog törni az a fogacska, kitartás :arrow: ezért nyűgösebb :!:
Cipike is nagyon izgága, nehéz felöltöztetni, pelusozni :roll: tegnap pl belenyúlt a kakiba, most már eléri a kukiját is és belemarkolt, de egy pillanat alatt :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Minnyááá féléves a Cucukááám! Jesszus Atyám....na neeeeeeeee! Vagy deeee....nem tudom sirjak-e vagy örüljek.....icipicipirinyóka elkezd felnőni! Titeket mennyire visel ez meg.....?

Meséltem, hogy rendeltem Dalmusnak a feje alá egy ergonómiailag kiképzett párnát, aminek a lényege, hogy nem lesz lapos a feje,mivel aranyom csak háton alszik és hiába forgatom nem marad meg úgy....ezért bevetem most ezt, muszáj, mert nem akarom, hogy laposfejű legyen!!!! :wink: :( :)
3600 Ft, kiváncsi vagyok milyen lesz...... :oops:

Meg kap pár dolgot, már nyuszira!/rágóka....babakocsira játszólánc/
Teszek fel G-re képet az autósülésről!
Azért lett ilyen szinű, mert a többi olyan szar volt, rikitó zöld, rózsaszin...stb...nagyon durvák voltak. Most akciós volt 14990....és 36 kilóig jó, le lehet venni a tetejét és úgy csak ülésmagasitó!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Még, hogy nincs valamilyen front ma :roll: :?: legalább is azt mondta a tv...Cipike ma annyit aludt...nagyon sok mindent meg tudtam csinálni...kint is aludt vagy 2 órát, ma egyik kajálást se tudtuk végig enni, mert persze, hogy bealudt...most is húzza a lóbőrt :wink:

Orsi
itt vagyok, köszi, hogy gondoltál ránk 8) voltunk sétálni nem is keveset, végre a nap is kisütött :lol:
akkor nem unatkoztál ma sem :shock: :? szegény Dalmus, jó meghajtotta a szilva :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika
örülök, hogy jöttél és hogy Te Ádámod jobban van...nem semmi, hogy már mennyi mindent kap Ő is :roll: :wink: narancs :shock: sztem ettől lehet a kiütés :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Én örülök neki, hogy már 4 hónapos :lol: tudom nagyon telik az idő, mi öregszünk csak a gyermekünk pedig fejlődik nagy ütemben... olyan jó, ahogy látom szinte napról-napra a sok változást Cipikémnél...annyira boldoggá tesz ahogy kezdi felfedezni a nagy világot :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

orsi
és a borjú húst miért emészti könnyen hisz nekünk felnőtteknek is nehezen emészthető az...nekem pl ha nagy ritkán azt eszek akkor iszonyat a "végeredmény" mivel mindig szinte szárnyast eszek így tudom hogy attól van mert szó szerint rothad a beleimben...
aztán meg az allergizáló dolgok....eper málna tojás :shock: mi az hogy "vigyázva" adjunk...hát vagy adok és arra allergiás reakciója lesz van nem :roll: hát úgyse rögtön egy raklappal adok majd neki belőle nem?...
szerintem az egésznek az a nyitja hogy minden anyuka ismeri a saját gyerekét és ösztönből is érzi mi a jó a babájának...szóval ha valaki elöbb kezdi a hozzátápit az biztos a gyereknek is jó különben anya úgyis észreveszi ha nem akarja a gyereke...senki nem erőszakolja meg csak mert az van leírva hogy adni kell...szóval gondolom orsi nektek ez így jön be és így jó...ha nekem nem lenne tejcsi és a tápokkal is bajom lenne akkor már rég etetném a növényzetet a nyunyival
...és ja a milupákat akartam mondani de gondolom mindenki tudja már hogy volt velük gond 2-t bevontak a forgalomból :( szerencsére mi bebát eszünk a tejcsi mellett de amúgy szerintem is jobb a tápszernél inkább a biztonságos zöldség vagy gyümi ha nincs anyatej...

volt aki olyan milupát adott a babájának köztetek?

manama
hát cukik ezek a minimanók bármit csinálnak :D én egy éve asszem épp reménykedtem hiábavalóan hogy na talán most sikerül...de sajnos márc.18.-án megjött én meg a pocakosokat nézve a kórházban már majdnem bőgtem :( bár tudtam volna akkor hogy az volt az utolsó mensim :D mert április elsején megfogant a nyunyó :P

evita
húúú 120 az baromi sok persze hogy fáj a pocka...mi eszünk ennyit most...persze van hogy rájön a kajálás és akkor többet de legtöbbször 120 inkább...
sajnálom a cicibajt :( szegényke nem lehet könnyű neked... ha lefejnéd akkor lehet hogy kevesebbeket enne a gyerek mert akkor a zsírosabbat szívná ki ami marad benn plusz jól kiürítené a kis bélpoklos :D de ebben nem én vagyok az okos...

szandrii
istenem borzasztó amiket felsoroltál....remélem gyorsan meggyógyutok mindketten!2 hetesen takonykór hát nagyon sajnálom!a látogatóidra inkább nem mondok semmit! helyedben most egy ideig "zárlatot rendelnék el"...

Kép
menion
Budapest

Orsi
ilyen párnát biztos vennék Én is, ha Cipike háton alvó lenne, mert nekem lapos a fejem nem is kicsit, sztem iszonyat hasznos lesz nektek :!:

Gyevacska
jajjj, de édes a kisfiad :wink: neki is milyen órisái nagy haja van, mint Cipikémnek :lol: nagyon cuki és hatalmas gyerkőc :D nem is csoda, hogy megcsasziztak :P

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jaj csajok nem szabad hiradót nézni.....
2 újszülöttet akartak dobozban elkábítva kicsempészni a vámon... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
egyre jobban félek már olyanokat mondanak...
a tekkóból és az ázsia centerből is lopják a babákat azt mondták pont pár napja és akkor most meg ez van a tv-ben....
rettegés lassan bárhová menni

Kép
menion
Budapest

Menion
ne nézz híradót :!: :!: :!: atya ég :shock: :shock: :shock:

Gyevacska
jobbulást drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát nem is akarok csak a Laci nézi én meg kénytelen kelletlen hallgatom....

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkeznék, mielőtt még úgy tűnne, hogy ebek harmincadjára jutottam... :)

A hétvége esős -frontos ideje teljesen letaglózott, komolyan talán most sikerült a leginkább befordulnom, mióta megpocakosodtam. Nem részletezem... ma is tartott kicsit, de már "jobb".
Voltam megint szülésfelkészítőn, mert a mait szülőszoba látogatással kötötték egybe. Na, ma gyors volt, mert mire oda kerültünk, addigra két szobába is jutott anyuci. De valahogy kellett a lelkemnek, hogy lássam.
Óóóóóó, és annyira jó volt, mert miután végeztük, és a folyosón hallgattuk a szülésznőt néhány további tudnivalóról, felsírt egy babuci. Tök megható volt! Nem tudom, hogy akkor született-e (valószínű), vagy a megfigyelési időszak alatt nyilatkozott meg éppen, de jó volt hallani! :oops: :oops: :oops:

Kórházi pakkom meg szép csendben elkészült. Menion, totál igazad van ám, sőt nálunk külön kérik, hogy csak hazaadásra vigye be az apuka a babarucikat. Na én azokat a hordozóba tettem, Apának csak az a dolga, hogy behordozza :lol: Amúgy meg ki vagyok akadva, hogy mennyi minden kell. Illetve az hagyján, de nagyon utálom a köntöst és egy batár nagy darabom van, ami miatt be sem lehet csukni rendesen a táskámat! Új táskát meg nem akarok csak emiatt venni. Külön tatyóban van a szülőszobás holmi, azt csak ki kell ragadni!
Málnalevél tea is készen áll, azt a héten akarom elkezdeni.

És még annyit: Gyevacska! Tündéri kisfiad van, igazi komoly kisfickó! A kedvenc képem, ahogy a válladon lazul!

Aztán reagálok ám rendesen!
Puszi a babáknak, hogy ne legyen olyan nyűgi éjszakájuk!

KépKép
manama

cukigabi
mi az a bababónuszos csomag?
a válaszom: fféhjhjkilopéőápoppppppppppppppppppppkéllllllléacádssss!
majd a lányom is ír neki ha nagyobb lesz de most még féltem a netfüggőségtől :lol: egy függő elég a családban :P
hogy a fenébe vagy te gyeden már a tgyás fél évig megy nem?
én is tudok egy pár ismerőst akinél csak a gyári bébikajcsi csúszott le és a házilagos meg nem :( mitől lehet ez? gondolom hogy a gyári édesítve van és azért jobban ízlik nekik de ha elsőre nem kap olyat akkor nem is tudja milyen nem igaz?jól meg kell gondolnom majd hogy csináljam mert ez utána pénzkérdés lesz keményen!
szomszédéknak dobj be levelet és írd meg hogy mi van és ha nem engednek aludni akkor a virrasztást arra fogod használni hogy kitaláld mivel állj bosszút
tanácsot én is kérek úgyhogy adni nem tudok...szerencsére nálunk az éjszaka még alvós de ez az esti mizéria borít ki (bár csak nagyon halkan írom ma kimaradt a dolog)

manama
én se olvastam ilyet ...na és ha szólsz előre akkor mi van? :shock: akkor se tudnak tejet varázsolni egy üres mellbe nem igaz? nekem nőtt de nem sokat...Laci dörzsölte a tenyerét hogy na majd mekkora dudáim lesznek de nem lettek sokkal nagyobbak csak amekkora a hízással adódott a 7 kilóból nyilván a cicimre is jutott :(

evita
én nem keltettem fel fürödni...mai napig is ha kimarad akkor kimarad...mivel amúgy se az este fénypontja sajnos így nem is erölködök....szóval mi se rendszeres időben fürdünk! ahogy sikerül....de valóban jó a rendszereség...van aki délelött fürdet mert úgy jön ki jobban neki a lépés...
de jóóó nektek!szuper kerület!nálunk semmit nem adnak :cry:

suzy
óóóó 2005 óta vártátok :? én még azt se értem milyen 10-es tesztekről beszélsz :oops: én csak addig jutottam azalatt a pár hónap alatt hogy van olyan teszt ami a beágyazódástól számított 3 és van ami 1 nappal mutatja meg...mikor a patikába mentem mindig erre voltam kihegyezve mert azok nem figyeltek ilyesmire nekem meg ugye fontos volt mert alig bírtam azt is kivárni amíg a beágyazódás ideje letelik

yokka
hát mondtam is a páromnak hogy nem bírok ki még egyet én nem hagyom sírni többet ez pokol volt! hát úgy hidd el hogy már kora délutántól elkezdek szorongani és mikor eljön a 6 óra már teljesen feszült vagyok emiatt...nem tudom ma mit csináltam vagy nem csináltam de kimaradt a műsor azon imádkozok hogy az időjárás miatt legyen mert az úgy néz ki egyre szebb és talán akkor elbúcsúzunk a esti tragádiáktól

Kép
menion
Budapest

Menion!
Egyetértek Veled, valahol előbbre Én is hasonlóan fogalmaztam meg a dolgot! Mivel Nekem már "csak" annyi tejcsi van, hogy hajnalban vagy éjjel ki tudja csiholni a cicimből, ezért elkezdtem 4 hósan a hozzátápit és látom hogy nem tettem rosszat vele!
De azért valljuk be igy is a sok tanács ellenére kisérleti nyuszikáink vannak ugye.... :wink: :oops:
Ne nézz Hiradót, bár mosz én is néztem és belesápadtam a babás hirbe.....elkábitva két kisbab jesszus...ez a világ....pfff!
Borzalmas! :!: :!: :!: :!: :x :cry:
Én úgy féltem Cucut....gondolaom, ahogy Te is!!!
Napocskásfintor fénykép??? :P

Gyevacska!
Én is pont ezt akartam irni,hogy végre mégegy hajasbaba! Nagyon Édes, a képen nézve kicsit világosabb a haja, mint Cipikének!Szőkés?

Bár lehet, hogy Cipinek is világosabb vagy?
Suzy, milyen a haja szine élőben Cipinek?

Manama!
Huhha, minnyá jöttök!!!!! Jáj, izgulhatunk ismét! :wink:

Képzeljétek, megszületett ma délután Apa legjobb barátjának a kisfia, Kristóf Márk 2700 g, a centit nem tudom, mert nem tudta elmondani olyan eufórikus hangulatban volt az Apucika....tegnap este nem jöttek át, hivtam őket és mondta a Petra, hogy 10 percenként fájdogál a hasa....de volt még két és fél hét hátra.....aztán éjjel sűrűsödött, reggel bementek a kórházba, 2 ujjnyi és biony fájások, de hazaküldte a doki, azt mondta megrepeszthetné a burkot és 2 óra alatt meglenne, de menjen magától minden....igy délután elfolyt otthon a magzatviz és meg is született a Drága, simán szült. Szegény Petra az 50 kilójával, minivékony csipőjével, tuti megszenvedett!!!!
Na, de nincs gyerekágy....mert most vettek egy lakást, amit még ki kell festeni......itt jövök Én a képbe mert 4 nap alatt babaszobát kell venni....meg mindent....meg megcsinálni.....phűűűűű, most jön fel Apuci megbeszélni, hogy mikor hova menjünk.......nem hamarkodták el..... :shock: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nomi ismét régen volt :( .....remélem minden rendben van Velük!

KépKép
Kép Kép
schorsi

cukigabi
az is volt már jácci meg ének meg minden....szóval tényleg az összes tudományomat végig próbáltam...

wiwi
a tápi se lehet mert teljesen anyatejes napokon is csinálta...bár rájönnék az okára...akkor orvosolni is tudnám :(
mi a lábunkal "biciglizünk"peluscsere közben...kihívás hogy jól passzoljon a ragasztás és ne vágja a combiját....

evita
szuperül csinálsz mindent csak egyszerűen pár hetes a babód....kitartás!most még kemény az éjszakázás tudom de majd vége lesz!én teljesen ugyan így csináltam ahogy te+éjszaka nem halogattam és rögtön elaludt evés után nappal meg húztam kicsit hogy tényleg éhes legyen és akkor nem volt hosszadalmas evés....
amúgy éjszaka sztem nem nyüglődik többet csak inkább te veszed jobban észre mert aludnál...nappal sok minden eltereli a figyelmet de akkor is nyüsziznek ám :?

erika
narancs danonino: vagy nem olvasol vagy nem normális emberekre hallgatsz... narancs import gyümi tele érlelés gyorsítóval amit már itt is kitárgyaltunk! hazai gyümik hazai zöldségek!!!!!!!!
az orvosod meg ezzel a danonínóval meg a bolti kekszel remélem csak viccelt :roll:
ezek után a nagyi meleg kiütéses "tippjére" már no comment :roll:

orsi
tali sehogy nem áll....én ezen a héten holnap és csütörtökön foglalt vagyok megyünk neurológiára a madarászba és a sotéra a szobatárshoz randizni de ha megszavazzátok akkor akár 7 végén is lehetne vagy jövő hét vége felé nekem bármi jó! mondjátok meg hogy legyen!

suzy
azt is csináltam de hiába rázogattam köröztem vele....én is erre gondolok hogy a fárádtság miatt na de akkor ringatásra el kéne ájuljon...pláne kajával is kínálom az mindig meg szokta vígasztalni és altatni...

manama
ügyi vagy! köntös ügyileg én is így voltam de sajna kellett mert télen a folyosón hideg volt és a gyerekhez minden nap sorba kellett állni na meg a hideg fém padon ülni... :? de azt az ágyban tároltam sőt az volt végül a takaróm mert a párnát nem lehetett annak nevezni az valami "mócsing"volt így a takarót tettem a fejem alá

orsi
na igen meg az az apa aki megharapta és megverte a gyerekét :shock: :shock: :shock: tiszta elmebaj! és még ő akarja nevelni ha kiengedik érted te ezt?
napocskás fintort nem tudtam fotózni annyira édes volt hogy inkább élveztem a látványt meg ilyenkor villám gyors tud lenni :lol:
gratulálok a barátoknak a babához de valóban nem készültek fel!na de majd bepótoljátok :lol: fő az egészség

Kép
menion
Budapest

megyek mert apa nagyvonalúan kihagyta a kutyaetetést megnézte a robbantós kommandós szarságot a tv-ben reklámszünetben tüntetett hogy a gyerek nem tud elaludni úgyhogy fel kellett mennem mert ez se ment neki egyedül(hát felháborító is hogy a gyerek nem igazodik a filmhez adtam neki tejcsit de igazán anélkül is el lett volna mert kivittem a villogó tv elöl és azóta alszik)
na és a macska is zavarta mert az meg simogatásért kuncsorgott úgyhogy lehajintotta...
szóval apa ma is remekelt!még a fasírtját is itt hagyta az asztalon! oda is adom a macskának
mi nekünk reggel korán kell kelni úgyhogy nem jött jól apa húzása hogy lerövidítette az alvásidőt majd reggel lesz sírás mikor menni kell a neurológiára...remélem az év filmje volt és megérte!
ezek után tőlem jóra ne számítson!
pedig már megint szerettem de úgy tűnik nem érdemli meg!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Mennyit írtatok! :shock: Mindenki aktívkodik amikor nem vagyok. :? 8) :oops: :roll:

Orsi
Nem semmik a barátaitok! hi-hi! Akkor indul a shoppppppppppping!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D (Én nem is bírtam volna ki, h ne vegyek meg mindent előre! )
És milyen lett a fürdő? Kényelmes?
Nálunk Barni újabban úgy sír, h "annnnnnnyeeeee-annnnnnnyeeeee!
(Én ebbe az "anya-anyát" halom bele. :D :D :D :D )

A párnáról majd írj még légyszi, h bevált-e! Kíváncsi vagyok nagyon!

Menion
Tényleg ne nézzetek híradót! Én is próbálom tudatosan kerülni. Bár ebbe a hírbe sajnos belefutottam. :( Nagyon kiakadtam ezen a híren! :( :( :cry: :cry: Szegény kicsi babák! Egyáltalán, hogy gondolták ezt?

Ez a Laci! Tényleg olyan mintha 2gyereked lenne! :)

Sírni hagyás: én nem tudom sírni hagyni! :( Múltkor eldöntöttem, h nem veszem fel 10percig, mert az még nem kegyetlenség... Azt hiszed kibírtam?!?!?! 5percnél rohantam be... :( (Remélem ettől még férfi lesz a kis Manóból, h anyukája így elrontja... :) :) )

Erika
Kitartást az építkezéshez!
Én a helyedben hanyagolnám a narancsot egy jó ideig, é ha nem jön elő újra a kiütés, akkor tuti attól volt!!!!
(Nem váltottál mosószert? Öblítőt? Nincs új cica, kutya nálatok? Mert ha ezek nem akkor csak a kaja lehet...)

Suzy
Tegnap Barni is kisAngyal volt. Egy Nyikk nélkül elaludt mindig.
Nekem is annyira tetszik Cipike sérója! Eszméletlenül szép hajacskája van! :) :)

Gyevacska
Nagyon cukiiii a kisfiad! :) :D Remélem gyorsan gyógyultok!

Olyan édesek ezek a porontyok!
Cipike Domira hasonlít. Szépe nagyhajú babácskák. Szerintem Roli pedig Barnira.

Gabi
Néztem a képeidet! Az az arcon alvós akár Barniról is készülhetett volna. :) :D :D :D
Nagytakarítással hogy állsz?

Evita
Majd szépen lassan kifigyeled, h Emma mikorra fárad el, és a szerint majd ügyesen beállítod a fürcsi időt! :)
(Szerintem ne aggódj, ha 7óra lesz, úgyis mindjárt óra állítás, és azt nem tudják a picurok és a 7ből mindjárt 8óra lesz. :) )

Manama
Nemsokára már a saját picurod hangocskáját hallgatod! :D :)

Remélem nem maradt ki senki!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Tegnap nagyon kiszúrtam Barnival, pedig tényleg jó gyerek volt! :(
Tudjátok nem merek vezetni mióta volt a baleset, így 3ba kellett mennünk az OTP-hez. Viszont az a nyavajás bank egy kalap sz@r! 1órát vártam mire sorra kerültem, mert egy emberke tud számlát megszüntetni és annak pont lóghatnékja volt! Elképesztő. Szegény gyermekem pedig nem tudott elaludni a kocsiba, Apa teljesen ki volt már mire visszaértem... :(
Na mindegy! egyszer és mindenkorra befejezten az OTP-sdit soha többé oda be!!!!!!!!

Viszont vicces dolog is volt: Fürcsinél levetkőztettem és a szokásos dülöngélést csinálta, egyszercsak megtalálta a lábiját és felhúzta, és mint a filmekbe bekapta a lábincsujját! De mire fotóztam volna elengedte! Nem baj! Majd legközelebb! Nagyon cukiii volt! :D :D :)

Felébredt!
Folyt köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Bocsánat, de tegnap nem tudtam folytatni! :oops: Most pótolom!

Vivi
Sajnálom az otp-s mizériát! Szegény Barnus! Jön már a fogácskája? Szuper! Kitartást hozzá! :wink: Milyen édes lehetett fürcsinél! Remélem legközelebb sikerül lefotózni! :lol: Igen, majd szépen lassan kialakul a fürcsi!
Nem semmi,hogy már felhúzza magát ülőhelyzetbe! Erős gyerek nagyon! :lol:

Menion
Gondoltam Rátok este fél7kor! Örülök,hogy most nem volt semmi! :lol: :lol: Hát Apácska látom nem volt túl segítőkész! Sajnálom nagyon! :cry: Nem szép tőle! :cry:
Hát igen, elég sokat eszik Emma, de megfosztani se akarom tőle! Inkább próbálom lassabban odaadni neki! Amúgy szerintem is éjszaka jobban feltűnik a nyögdösés! Hát ez van! :lol: :lol: Tényleg szörnyű,hogy miket művelnek az emberek! Én is hallottam ezt a két babát! Borzasztó! De tescos- ázsia centereset nem! Ott mi volt?

Orsi
Hát gratul az isemrős babájához! Tényleg nem kapkodtál el a dolgot! 4 nap alatt egy gyerekszoba...! Nem semmi! Sok sikert hozzá! Neked menni fog, mert ügyi csaj vagy! gyes vagy a fürdőszobával is! :lol: :lol: Hát Anyuci, ha most hason volt érdekes, és jó móka lenni.... :lol: :lol: Köszönöm a dicsit! Szerintem is egyre szebb! :oops: :oops: :oops: De Te se panaszkodhatsz! Dalmus gyönyörűséges! A kedvenc képem, amikor a pelus van a fején! Annyira édes....
Autósülés :arrow: szuper!

Manama
Sajnálom a rossz hangulatot! De nemsokára itt lesz Babóca és minden happy lesz! Na már eldőlt a fiú meg lánynév! Vagy már mondtad is, csak én lemaradtam róla? Hát igen, a kórházi pakk! Brrr! Szuper,hogy kész van! Én se nagyon szerettem a köpenyt!

Gyevacska
Gratula Domihoz! Igazi kis pasi! Az a haj.... Van még egy hajas babánk! :lol: :lol:

Suzy
Hát szerintem meleg front simán lehetett! Cipike kidőlt! :lol: :lol: :lol: Milyen édes lehet! :lol:

Erika
Narancs???? Hát az elég meredek! Szerintem attól volt a kiütés! Anyósodra no coment! Na meg a dokira sem,hogy danonino! Én tuti nem adnék még neki! Jó öreg alma, krumpli, répa, sütőtök! Szerintem ilyeneket adj neki!

Gabi
Szuper,hogy újra jók az éjszakák! Remélem így is marad! :lol:
Sok erőt a takarításhoz!!!

Andi
Gratula a 3 fogacskához! Velem már minden oké! Se láz, se mellfájdalom! :lol: :lol: Nem parázom a kaja miatt, csak túletetni nem akartam, de éheztetni meg nem fogom! Eszik amennyi jól esik neki! Köszönöm a dicsit!

evita10
Budapest IX. kerület

Rólunk:
Tegnap esténk/éjszakánk érdekes volt! Este 3/4 6kor evett! 8kor akartam fürdetni, hogy majd felkeltem akkor! Rajtam elaludt a drága és néha megengedem magunknak,hogy aludjon rajtam, mert én is úúúgy szeretem! Olyan jó! :oops: :oops: 3/4 7kor betettem a kiságyába,hogy ott aludjon tovább, de 7kor felkelt és nem akart tovább aludni! Sírt ki kellett venni a kiságyból! Így úgy döntöttem fürdés! (megint 7kor :lol: )Fürcsi után követelte a kaját,holott nemrég evett! Így fél 8kor újra megszoptattam, majd betettem a kiságyba aludni! Na nem aludt el, csak nézelődött, nyöszörgött! Este 9kor elkezdett üvölteni! nem tudtam mi baja lehet! Erre tátikázott a drága,hogy szopizna! Hát mondom ez lehetetlen. Az elmúlt 3 órában a már 2x szopizott! Erre megszoptattam 9kor 20 percet volt cicin. Nem szokott ilyen sokáig lenni! :shock: Majd betettem a kiságyba és aludt! Én meg csak reménykedtem,hogy most eltelik 3 óra és csak éjfélkor fog felkelni! Éjfélkor arra ébredtem,hogy olyan rosszul vagyok, hányingerem van,hogy csak na! :shock: :shock: Ittam vizet, semmi! Kimentem a wc-re, öklendeztem, és hánytam is! Attól féltem,hogy beteg lettem! De aztán éreztem,hogy éhes is vagyok, így ettem egy szelet üres kenyeret, és már minden rendben is volt, mintha semmi bajom nem lett volna! Hogy mi volt ez azt nem tudom! :roll: :roll: :roll: :roll: Viszont kislányom még mindig nagyban aludt! ÉÉÉÉÉs csak fél3kor kelt fel! Kihagyott egy szopit! Ha nem lett volna ez a hülye rosszullét, akkor 5 órát alhattam volna egyhuzamban! Így megérte az esti sok szopi! Jó lenne, ha hamar beállna erre,hogy egy szopi kimarad éjszaka!
Tegnap délután egy órát levegőztettem az ablak alatt! Olyan jó idő volt! Ma már el is megyünk sétálni! Elsétálunk a postára, mert tegnap vlt a postás, de rossz a csengők, így értesítőt dobott csak be, hogy megjött a TAJ kártyája Emmának végre! Szóval elmegyünk érte! :lol: :lol: :lol: És muszáj lesz beszereznünk egy új csengőt! :P

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Na látom a jó éjszakák napjai vannak min denkinél...vagyis majdnem....Dalma este fél kilenckor kidőlt és negyed hatig egy hangja sem volt, akkor szopi és 8kor keltünk....
Most is alszik.....

Délután sétálunk egy nagyot!

Képzeljétek már 3. alkalommal nincs viz itt a házban....egy csepp sem, még szerencse, hogy reggel autómatikusan engedek 2 litert és felforralom, különben nem lenne semmi vizem, mert ugye kiirva sehol nem volt ismét....faxom, ez este fél nyolcig igy lesz, mert eddig a két alkalommal is igy volt, persze utána meg trutymós a viz, szal nem fürdetem meg benne Dalmust....de eldöntöttem, ha lemegyek sétálni útba ejtem a közös képviselőt és megkérdezem miért nem tudják tájékoztatni az embert, hogy nem lesz viz.....!!!! Olyan szerencsém volt, mert elmentem NAGY Wcre és még le tudtam húzni, aztán kiürült a tartáj és nem szivott ugye újra...bammeg, ha nem tudom lehúzni ott bűzölög egész nap...akkor tuti megfogtam volna és összekenem a közösképviselő irodájának ablakát vele.... :evil: :shock: :!: :!: :!:
Mérges vagyok nagyon!!!! :arrow: :oops: :x :x

Menion!
Sajnálom, Apa gondok nálunk is tornyosulnak és nem tudom meddig birom benyelni a sok sok hüyeségét....!!!!!!!!! kezdek besokallni nagyon.....legutóbb amikor ilyet éreztem, másnap válóperes ügyvédhez mentem.....szal hirtelen jönnek a döntések!

Vivi!
Teszek majd fel képet a fürdőről is, ha teljesen készen van!
Jaj, édesek ezek a szavak....még--még....annyira zabbantanivaló ahogy formálják a még kis fogatlan pofijukat! :oops: :P

Evita!
Nagyon kis ügyeskék vagytok, nem baj Emma igényei szerint csináld a dolgokat, ha gyakrabban kell a cici, akkor add neki! :wink:
Jaj, az a kép Apa kedvence, azt mondja olyan, mint egy középkori vajasasszony......azt vettem észre, hogy átalakult a feje.....hosszúkásabb lett!De hát növöget a Cucukaaaaaaaaa!

Ma sztrájkolok: bár kicsit takaritottam a nappaliban, de nem tervezek semmi mozgalmasat, Dalmázok, sétálunk és délután megyünk ugye vásárolni babadolgokat! Ennyi! :wink:
Láblógatos napot tartok.....evvan! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Manama
remélem mára már sokkal jobban vagy hangulatilag :!: :?: nem is könnyűek ezek az utolsó napok :P izgulás :?:

Menion
örülj neki, hogy nem kellett megtapasztalnod, hogy milyen tesztek vannak :lol:
én is csodálkoztam, hogy már a GYED-et kell megigényelnem mikor még csak most született :roll: gyorsan eltelik a 168 nap :!:
örülök, hogy Anna baba "megjavult" :wink:
jön a jó idő, elmúlik a nyügikéje tuti :wink:

Orsi
nagyon világos barna a haja és a tövénél szőke itt-ott, oldalt egy picit kopott, tele van forgókkal :P jó lesz...de apa már mondta, ha jó idő lesz derúrja :!: én nem annyira szeretném még :!: :roll:
Te meddig adtál egy fajta kajcsit Dalmusnak :?: Én az almát próbáltam eddig, de egyáltalán nem eszi meg, mindig mindet kifújja :shock: :?
gratulálok az ismerősötöknek a babóhoz, ügyes volt az anyuka is :!: :wink:
tényleg nem kapkodták el a dolgot, jó vásárlást, baba szoba kreálást :!: :wink:

Menion
nálatok aztán megy a nyűglődés :shock: nem egyszerű teremtés a Te férjed sem be kell látni :!: :wink: az a rohadt tv...de sokszor elmondom egy héten :roll: 8)
neurológián minden ok :?:

Vivi
köszi a séró dicsit :!: :wink:
ezek a bankok :shock: nekem is sok panaszom van rájuk :!:
aranyos lehet Barnus, kíváncsi vagyok majd a képre :wink:

Evita
reméljük nem tér vissza a rosszulléted, sajnálom :!: :cry: ügyes kiscsajszid van és gyönyörűséges :!: :wink:
jó levegőzést, sétálást, szép idő van remélem ott is :!: :?: :wink:

Szép, napsütéses, vidám napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
jogos a felháborodásod nagyon is :!: nem semmi, hogy semmi kiírás :roll: :?
ilyen napot is kell tartani :D sétáljatok nagyot :!: :wink:

Mi is megyünk sétálni majd a 11-es etetés után csak, mert minden nap ilyenkor van kaki 1x biztos és úgy szeretek elindulni, ha nem kell visszafordulni és vetkőzni azt a sok rucit :!: :wink: be kellene mennem a melóhelyre a GYED igénylést leadni-mert ugye a férjem elfelejtette tegnap-, de nem visz rá a lélek, majd holnap Én egyedül elintézem gyorsan :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Emma reggel megint benyomott 120at! :shock: Előbb bementem a szobájába, hát látom, hogy jól kibukott! Tiszta nedves a feje alatt, meg a ruhája! Átöltöztetem,h ne fázzon meg! Mire kész vagyunk! Felveszem a kezembe, úgy összeszarta magát,h teljesen átázott a derekánál a ruha! :shock: :shock: Kezdhettem előröl az öltöztetést, közben jön az orrából is a tej. :? Majd el kezdte sugárba kihányni a kaját! Hihetetlen! :cry: :cry: :cry: Elég ijesztő volt! :cry: Most végre megnyugodott. Itt van a kezemben! :lol: :lol:

Orsi
Jó laza napot! Hát megértelek a víz miatt! Ez felháborítóóóóóóó! :twisted: :twisted: :twisted: Sajnálom az apa gondokat!!!! :cry: :cry: Délutánra jó vásárlást!!! :wink: :wink: Szuper,h jó volt az éjszakátok!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
jajjj, szegénykém :shock: jól nézhetett ki :roll: nagyon torkos kisbabád van :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Igen. Nagyon kis mohó! Már nem tudom,h mit csináljak vele! :roll: :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
sztem nem is lehet mit csinálni, mert ha meg nem adod neki a cicit ordít :roll: volt velem egy szobában egy csajszi...az ő kisfia úgy üvöltött, visított, ha nem adta neki szinte óránként a cicit :shock: eszméletlen...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
Emma baba szeme javul :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Bizony üvölt,hogy cici kell neki! :lol: :lol: Bár szerencsére nem óránként! Na meg most,hogy így bezabált, nem 3 óra telik el a két kaja között, hanem 4 szerintem simán! Legalábbis tegnap is ez volt! Reggel 120at evett, aztán legközelebb 4 óra múlva! De ahhoz is már felkeltettem, hogy ideje lenne enni! Igen javul a szeme! Csöpögtetem mindig! Lábikóját meg tornáztatni kell, mert bent a hasamban nagyon elfeküdtem mindkettőt! Nem volt helye, bár ez várható volt, amilyen kicsi hasam volt! Mindkét lába vissza pipázza, meg kifele áll! :cry: :cry: De a pipázás, már egyre szebb! A gyógytornász azt mondta,hogy a kórházi zárójelentésen rajta lesz egy kontroll időpont, és itthon vettem észre,hogy nincs rajta! :roll: :roll: :roll: Majd amikor telefonálok a hasi, meg koponya uh miatt, akkor rákérdezek!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Bocsi..már megint csak magunkról :oops:

Holnap lesz nagytakarítás,apa segít :lol: ezt még soha nem ajánlotta fel,bevállalta az ablakpucolást :P de jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

Ma megérkezett a tesz-veszes kabátka Rolinak,teljesen újszerű,szinte nem is használták,annak is örülök nagyon.

Tegnap voltunk barátoknál,ahol a kisfiú 1 hónappal fiatalabb,mint Roli,nagyon édesek voltak,jól elszaladt a délután és még a mini-manó bababoltba is bementünk,szupi hely.

Holnap mi is megpróbálunk valami húsos cuccost enni,ma vettem a dm-ben pár üveg kaját és csirkés meg pulykás dolgokat is beszereztem.Kiváncsi vagyok,mert lehet tényleg apára ütött és az ért nem csúszik neki pl a brokkoli meg a zöldbab,viszont akkor a hús nagy kedvence lesz.Majd írok mi volt.

Orsi!
Tali oké.......,de már csak jövőhéten jó nekem,majd még egyeztetünk.

Csodás idő van,mindenki menjen egy nagyot sétálni,mi is ezt tesszük később!!!!!Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

gyorsan csak leírom a híreket....
sajnos rossz híreket...
neurológián megnézték és azt mondta a doktornő hogy a hason fekve a mozgása"NAGYON GYATRA" :cry: ez mondjuk nem lenne olyan tragikus mert gyógytornával korrigálható de képzeljétek a lábfejével NAGY GOND VAN! annyira befelé áll és a nagylábujját úgy behúzza hogy azt mondta a dr hogy LEHET HOGY A DÉVÉNYES SE TUDJA KIMASSZÍROZNI ÉS MAJD OPERÁLNI KELL :cry: :cry: :cry: :cry:

hát fél világot összetelefonáltam de se az alapítványnál se ott a madarász u-i klinikán nem tudnak fogadni csak hónapok múlva...várólistára felírtak de az ki tudja mennyi idő....
kaptam 3 gyogytornász elérhetőségét na de azok maszekok és 5-6000ft/alkalom amit mi nem bírunk kifizetni ha hetente kell minimum 1x...na szóval ki vagyok...

vígasztalásképp halálra dícsérték a figyelmét mert hogy olyan hosszan és erősen koncentrált így a leleten is olyan jelzőkkel írták le hogy "csodálatos szociális fejlettség" meg "gyönyörű vizuális figyelem" mindez jóval a korát meghaladó szint nem hogy a korrigált de a rendes korához képest is....
és a tejgyüjtőben 6 üveg tejcsit adtak 2 helyett mert most valaki elutazott és nem viszi el...annak örülök de keserédes ez így :cry: :cry: :cry:

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?