Sziasztok!
Először is ezer bocs mindenkitől h nem jöttem...nagyon sajnálom...sajnos nem volt időm és ráadásul a fejem is szörnyen fájt a múlt héten vasárnap és aznap nem sikerült pihennem szinte egész nap csak takaítottam+Ádámkát etettem,stb.
Gabi!Nagyon édi Roli h gagyarászik...de sajnos nem tudom kitalálni h mit mond...hihi...kis cuki. Szuper h mennyi mindent vettél Rolinak és nem is volt drága.
Hogy van Roli?múlik a köhögése?
Sajnálom hRoli sokszor felsír.Kitartás!
Lehetséges h az időjárástól volt nyűgös Roli baba...mert Ádámka is tegnap este felsírt és alig birtam megnyugtatni végül sikerült elaltatnom az ölembe és a hasára fordítottam.
Hajnali 3.30-kor felébredt ivott egy kis vizet,böfi és vissza aludt egészen 5.30-ig...szerencsére.Szívesen segítenék a takarításban...hát lesz mit takarítanod,sajnálom.
Jó takarítást!
Manama!örülök h minden rendben van veletek.
Orsi!örülök h Dalma nem lett lázas a szuritól.És h vagytok?h mennek a munkálatok?
Elhiszem h kifáradtál.Apának elmúlt a megfázása?h van?
Köszi h be linkelted a hozzátáplálásról a cikket.
A főzelékkel kapcsolatban lenne kérdésem,hogy csinálod?és miből?mikor kell elkezdni?
Szerencsére mi nem vagyunk Milupásak...(NIN1)-es tápszerünk van.
Menion!sajnálom h a vacsi nem jól sikerült.
Anna Flóra szépen gyarapodik.Örülök h jól van. Szuper jók a játékok.
Evita!Ngyon...nagyon örülök h már otthon vagytok és h jól telnek az éjszakátok!
Sajnálom a rémálmaidat!A melled h van?elmúlt a fájadalom?szörnyú lehet...nagyon sajnálom.
Megnéztem a képeket g-n...Emma baba nagyon édi.
A szüléstörténetedet végig izgultam mikor olvastam,csodálatos...sokmindenen végig kellett menjél,de megérte.
Most már karodban tarthatod a tündéri kis Emma babát.Mégegyszer Gratulálok nektek!!!
Rendes doktor nénid van. Örülök nagyon h minden rendben van Emma babával!
Suzy!Édi lehetett Cipike mikor az almás bébiételt kóstolgatta,ja és a cumiról nem is beszélve. Boldog 4 hónaposágot Cipikének!
Köszi jól vagyunk,szerencsére el múlt Ádámkának a meg fázása,de néha megint hallom köhögni,lehet h mohon eszik és azért.
Ti h vagytok!
Szandri!sajnálom nagyon h Imike beteg lett.Nálunk is látogatóba csak a mamák voltak és a 2 testvérem.Én is nagyon féltem h valamit őssze fog szedni Ádámka,de szerencsére nem lett gond.
Sajnálom a mellgyulladást!
Gyevacska!Örülök h otthon vagytok már!Sajnálom h meg fázott a pici baba.
Mégegyszer nektek is gratulálok!ÉS h van a pici?múlik a megfázása?Jobbulást kívánok!!!
Andi!Én is Gratulálok a 3 fogacskához!!!
Yokka!Nagyon jó néz ki a sütemény amit készítettél...bisztos fincsi lehet...nyami...
Vivi!örülök h jól telt az éjszakátok.
Ádámka még idáig 1x sem fordult hasáról a hátára és a pelenkázáskor sokat rugdalózik alig birom meg fogni a kis lábacskáit.Pelenkázáskor észre vettem h liba bőrös...nem tudom h miért pedig a szobába nicsn egyáltalán hideg és a fürdetésnél is észre vettem tegnap este...remélem nem fázik meg megint...kop...kop...
Észre vettem h néha köhög egy kicsit és elég csúnyán...tüszögni hallom2x-3x 1 nap,de nem mindig...ma viszont még nem hallottam,szerintem nincs megfázva,szerintetek?
Várom h a doki üzenjen h menjünk szurira mi is.
Többiek
Hogy telt a hétvégétek
Rólunk:szerencsére az éjszakákat átalussza,legtöbbször hajnali 4-4.30-kor ébred fel enni...néha este küzdünk az elalvással...egy este volt h ringatnom sem kellet ...mellettem az ágyon elaludt és aztán be raktam a kiságyába.
Már narancslevet,alma levet kapott Ádámka és most a répa lénél tartunk.Sajnos ismét kiütései lettek a jobb kezén mikor narancslét adtam...2 nap után abba hagytam és folytattam az almalével.
Anyósom azt mondta h nem a narancstól lett a kiütései lehet h a melegtől...hát...nem tom nem jön h elhiggyem,mert azelőtt mikor beszéltem a dokival azt mondta h allergiás lehet valamire azért voltak kiütések a lábacsáján.Ezen a héten reszelni fogok almát és úgy adom,csak azt nem tudom h bolti kekszet lehet e reszelni mellé,mert lisztet is tartalmaz...bár a doki említette a múltkor mikor volt nálunk h lehet majd adni.Olyan tanácstalan vagyok a hozzátáplálással kapcsolatban...van aki mondja h lehet adni már neki.Danoninót is emlitette a doki,de én nem szeretnék adni még ,mert cukrot tartalmaz és sok minden mást.
Mi felénk is a hétvégén esett a eső..tegnap azért k vittem egy kicsit a levegőre Ádámkát...nem volt hideg persze nem az esőbe hanem a konyha előtt...ma egy kcsit elő bújt a napocska és délután ki mentünk sétálni fél órát és a végén elaludt azóta is alszik...2.30-kor kelllett volna h egyen,de nem ébresztem fel had aludjon.
NAgyon boldog vagyok,mert kaptunk ma egy csomó rucikat Apa unokatestvérétől ráadásul ki is voltak mosva csak ki kellett terigessem és még a szomszéd nénitől is kaptunk egy szép nacit és két hosszú ujjú felsőt...nagyon cukik.
Még a barátnőmtől is kapok majd,de jó nem kell vennünk így meg marad a pénz másra.
Mi is nagy építkezésben vagyunk az udvar most káosz mindenüt felfordulás van...a kis házikó le lett bontva ami a halas tó mellett volt...a madarak helyét is hogy lebontottuk újj kerítést kell cinálni 3 negyed része kész van.A konyha mellett lesz majd egy szoba amit Ádámkának fogunk készíteni,de ez még csak terv,mert anyagilag nem állunk hú de jó.Rengeteg munka és pénz,de majd szép apránként meg lesz az is egyszer.
Nemsokály lehet veteményezni a kertben is.
Hát ennyi rólunk...most pedig zárom soraim...megyek még kiöblítem a rucikat.Ha lesz még időm jövök...nem ígérek semmit előre.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Puszi!