Sziasztok!
A tegnap este nagyon jó volt, remélem, a kistesónak is tetszett, és most már eljön hozzánk.
Tündi,
szép volt az estétek így is, a párod nagyon aranyos!
Kutyázás tök jó lehet, én is imádom a kutyákat.
Egy dobozkát csinálok éppen, szerintem szép és elegáns is egyben, de még le kell kennem lakkal, akkor lesz kész. Képet tennék fel, de ajándékba lesz, aztán ha az ajándékozott véletlenül benézne ide, akkor nem lenne meglepi.
Kinga,
azért bíztató ez a hő, én nagyon drukkolok továbbra is!
Zsófi,
örülök, hogy jobban vagy!
Stella,
én sem láttam a szülőszobát, de akkor majd együtt nézzük a neten.
Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön még meg! Vicces lenne, ha terhes lennél
, bár tudom, hogy erre nagyon kicsi az esély.
Jura,
örülök, hogy örülsz a hátrahajló méhemnek!
A lányommal ugye mi is későn mondtuk el a hírt, és én is jó bő pulcsikat hordtam, szerencsére tél volt.
Képzeld el ez nyáron!
De nálunk semmit sem vettek észre, mondjuk nekem a rosszullétekkel is szerencsém volt, csak enyhe hányinger volt, más nem. Remélem, most is így lesz.
Vali,
majd kérnék képet az ördögpofis bodyról, nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül! Szerintem nem nehéz megtanulni a könyvből az intimtornát, rá kell szánni pár órát (nekem talán 3 kellett), de nagyon megéri! Utána reggel 1,5 perc, este pedig 10 perc az edzés, ennyit mindig ki lehet csikarni, ha mást nem, hát az ágyban. Remélem, bejön a szebb cserép!
Nekünk van kenyérsütő gépünk (mostanában, amilyen témát felvetsz, mindig tudok hozzászólni
), és mi csak olyan kenyeret eszünk, amit itthon sütünk. De sajnos nekünk nem süti meg jól, így csak megdagasztatom vele, aztán megformázom, és a sütőben kisütöm. Ha ma vennék, akkor inkább egy jó dagasztógépet vennék, másra úgysem használom. Mondjuk, az ismerősöméknek bejött az ő gépük, és ők abban is sütik. Tibimikulásajándék nagyon jó ötlet, remélem, sikerül!
Judyt,
nagyobb melltartó.
Vicces, hogy mennyit változik az ember egy terhesség alatt.
Kóbor