Addisz, nálatok az alapfokú művészeti iskola tulajdonképpen általános iskola is egyben? Mert nálunk az általánosban csak zenetagozat van, viszont 2010 szeptemberétől járunk egy alapfokú művészeti iskolába, de az csak zeneiskola. Onnan járnak is ki tanárok az iskolákba, de van, amihez muszáj odamenni. Na nem tudom, ez így mennyire érthető.
Először nem értettem, miért épp a 24. hetet illik bejelenteni, de most már vágom. Ne haragudjatok (főleg Brunhild!), de akkor muszáj!! Szóval tegnap 24!!!!!!!!!!!!!
(bocsi)
Linácska, a 37 mitől mérföldkő? Onnantól nem koraszülött? Oké, ezt meg is válaszoltam.
Szerintem nézd csak meg, lehet, hogy neked is visszér...
Ma egyébként ismét annyira fájt a pocim alja, mintha le akarna szakadni, úgy hogy férjem már beszerzett már egy bárszéket a főzéshez. Ilyenkor ugyanis nagyon rossz állni.
És így végülis lett irtó fincsi falafel, meg rakott krumpli a férjemnek, meg karalábéleves, meg kétféle köret, meg kétféle öntet. Valahogy rámjött.
Meg amúgy is mindenki mást szeret a családban...
Brunhild, én is ugyanezt érzem, hogy egyik terhességemnél sem volt annyi bajom, mint most, pedig nekem még "csak" a 3. Én is messiásként várom már a júliust, pedig korábban minden percét élveztem a babavárásnak. Ráadásul ez a "ki tudja, mi jön még" engem is elbizonytalanít...
Ja igen, visszér: nekem vadgesztenye-körömvirágkrém kivonatot ajánlott rá a védőnőm, kaptam is ilyet a gyógyszertárban (Venen néven, talán?, ha valakit érdekel, felállok és megnézem
, de most olyan jó ülni), de mondjuk nem nagyon hiszem, hogy használna ilyesmi. Inkább abban hiszek, hogy belül nyomódik el a véna valahogy, azt meg külső kenegetéssel nem nagyon lehet befolyásolni. Ettől persze kenegetem lelkiismeretesen, ezen ne múljon, de egyelőre nem tapasztaltam javulást. Persze sosem lehet tudni, nem rosszabbodott-e volna, ha nem kenem.
Gil, ha megvan a babakocsi, dobsz fel képet?
Baba súlya: én is azt hiszem, hogy nyugodt lehetsz, egyrészt nem a baba súlyától függ, hogy mennyire nehezen bújik ki, ahogy Linácska is írta, másrészt tényleg csak becslés. A vége felé fél-1 kg-t is tévedhet az uh, ami azért nem kevés.
Pocakok nagyon szépek!!!!
Cif piros falra?
Gil, rákszűrést nekem rögtön az első orvosi látogatásnál csináltak, mert akkor már aktuális volt. Úgy tudom, hogy a terhesség alatt is fontos a rákszűrés, sztem kérdezz rá a dokidnál!