eclipse!
tudtam én, hogy vannak zebrapárok mindenhol. mi nők párosan szeretjük az életet. pisilni is párosan járunk az olyan csajos
http://divany.hu/poronty/2011/03/17/pcos/
etike!
jó kis nevek a lánynév nagyon megtetszett, lenyúlom. bár szinte csak fiaim vannak lefagyasztva (hülyén hangzik) de hátha....
a 12. héten kombinált teszt van, mint írtam priviben nekem az istenhegyin csináltak + genetikai uh. azt hiszem akkor volt tejes vér, vizelet vizsgálat is.
16. héten afp
18. héten megint genetikai de az már csak uh.
én elintéztem minél előbb a fogászatot, azt hiszem azt is viszonylag hamar kell. de a védőnő úgyis mindent el fog mondani. az meg a lakóhelyed szerinti, telefonálj be a háziorvosnak és ő majd segít.
a kombinált tesztben nekem nézték: (12. hét)
PAPP-A, Total HCG, Inhibin A, szabad ösztriol. fogalmam nincs ezek mik, de ez van a papíron.
egyébként besz..ás, most derült ki,hogy van manó és már mutogatja a fütyijét
tudtam én, hogy tökös a legény, azok ilyen kis viccesek. még illik is rá a név eszküszöm, hogy Samu. komoly Samut nem tudnék elképzelni, az már Sámuel.
Szti!
a gyógyszerről én csak jókat hallottam, closty mellett sok ismerősömnek ikrei vannakk
jó kis turbó peteérést serkentő. szerintme jó úton haladsz. én ezt jósolom neked, ha bejön kérek egy virtuális milkát, képen jó lesz, úgyis csak nézhetem.