Sziasztok!
Igen, nem kis ház, de igazából nem nagyok a helyiségek, csak kívúlrő látszik nagynak, meg ha kimondom a nm-et. Na meg majd, ha takarítanom kell
Ami nagy az a garázs 40 m2, a nappali 28, étkező-konyha 18, háló 11-12, dolgozó 13 (ez szomszédos a konyha falával és volt ott egy spaiz, amiről lemondtam a dolgozó javára
kicsinek találta a férjem a dolgozót, így engedtem,mert sok minden lesz úgy ahogy szertném ) ht helyiség 9-10 ami egyben a kazánház is, wc+folyosó szélfogó néhány nm. Az emeleten a szobák 12 valamennyi, kb 5 a gardrób, és 6 a fürdő.
Abbey szocpol miatt kellett a 2 gyerekszoba......, én is a tesómmal voltam 1 szobában, de olyan jó lett volna külön, mondjuk nálunk 11 év korkülönbség van, és csak 18 éves koromig voltunk együtt, mert utána egyedül éltem.......
Én se akarom az elején külön rakni őket, csak szerintem biztos eljön az-az idő, amikor igényük lesz rá.
Szivvi nem mondhatnám, hogy sokat kelek hozzájuk éjjel, kb 2 körül szokott megébredni Szofi, de csak cumit hiányolja, utána alszik tovább 4-fél 5 ig. Ma pl 5-ig, ettek, és alszanak még, egy kicsit tovább tartott evés után az elalvás, de ez a savnak köszönhető, böfiznek sokat. Majd most reggelihez kapnak gyógyszert.
Általában egész jól telnek napjaink. Esznek ahogy írtam 4-5 között alszanak 8-fél 9-ig esznek, egy kicsit fent vannak, de max fél óra, utána megint alvás délig, esznek 1 körül, megint fent egy kicsit utána alvás 3-4-ig, evés 5 körül, ezután már többet fent vannak. Mondjuk Szofikának muszáj aludnia, mert igényli, azt figyeltem meg, hogy az 5-ös evés után is kell aludnia, mert ha nem nagyon nyűgös, ha alszik sokkal jobban kezelhetőbb. Igaz így is szórakoztatni kell fürdésig, de már nem sír, keresi a helyét. Tamika nem alszik ennyit, neki kevesebb az igénye, de Ő nagyon szépen el van egyedül is. Nagyon kis türelmes baba. Olyan sokat nevetgél, mindennek tud örülni:-)
Vanda egyetértek, hogy nem kell túl misztifikálni
kitartás és sok türelem kell hozzá (itt nincs mellé beszélés ugye, amikor tanulni kell). Tudom sokan el tudják végezni, csak az nem mindegy hogyan és milyen észjárással.......
csak dr számít, vagy jó is benne
, persze megint csak azt tudom írni, mint már korábban, hogy más területekre is igaz, hiába tanulom meg a könyvelői, vagy kereskedői szakmát, ha nem tudom értelmezni helyesen a szabályokat, nem ismerem a kiskapukat- vagy nem tudok kereskedni, akkor hiába a papír......
Clair autó
Na megint ébredeznek a lányok......