Reggel kezdtem, aztán közbejött Szaffi, szóval van, akinek többször is írok, annyi mindent írtatok napközben
Csicsi
Ezek szerint a lakásügy rendeződik. Gondolj arra, hogy ha nincs kert, legalább rá vagy kényszerítve, hogy emberek közé menj! Én legalábbis ezzel nyugtatom magam
Mért jobb a harisnya+pulcsi, mint a rugdalódzó? Én mindig body+rugdalódzó alapöltözékből indulok ki. Na nem mintha lennének harisnyáink
Meg a rugit könnyű levenni, felvenni peluscseréhez.
Látom, a szoptatópárnát te is ágybetétnek használod
Én tvnézéskor teszem magam mögé
Hendelay
Nekem sajna nem tud annyi tejem lenni, hogy egy egész tápizáshoz elég legyen
Mostanában meg már többször volt, hogy még volt benne tejcsi, de abbahagyta és kalimpált meg nyekergett a tápiért.
Mi is Aventes készlettel nyomulunk és a cumit nekünk se szereti
Mi egy idő után erőltettük, de maradt a kisujjunk szopogatásánál.
Irigykedek a fogyásra! Rühellek fogyózni, de lassan muszáj lesz, mert megállt a súlycsökkenésem
Sajti
Igazad van, nem csak az érettségid eredménye kell, hanem a nyelvvizsgák is! Meg ha megírod a fősulit, azt is megpróbálom megnézni, h az eddigi végzettségeidre jár-e ott pluszpont (pl ha van OKJ-s képzésed). Gondolom, még a régi rendszer szerint érettségiztél
Örülök, hogy most nem kellett a múltkori kis táncot előadni a vendéglőben gyerekszórakoztatás és a tányérod között
Jót nevettem a mosógépcipelős beszólásodon
Tyuntyi
Fel a fejjel! Teljes mértékben megértelek és együtt érzek veled. 190-et megeszik?
Szaffinak elvileg 150-et kéne enni, de ennyi nagyon ritkán csúszik le. Tegnap csak 4x evett, és átlag 120-at, aztán mégis hízott
Lehet, hogy Csani is csak kevésbé éhes ezekben a napokban, a tejmenyiség meg ezt követve fogy. Szerintem jól teszed, hogy próbálsz fejni, ha másért nem is, a lelked nyugodtabb lesz, hogy te mindent megtettél. Igen, a tápi bekeverése zörgéssel jár
én olyankor becsukom a konyhaajtót. Ja és előbb megcsinálom, mint éhes lesz, és van cumisüveg-melegítőnk, abban tartom. Vagy a radiátoron, ha rendesen megy a fűtés. Éjszaka nekem is van, hogy nem elég éber az evéshez, egy peluscsere ilyenkor nekem átlendíti, de akkor is, éjjel sose eszik annyit, el is alszik, meg is unja.
Laptetőre kerültél, szóval jó éjszakátok lesz, ne aggódj!
Csicsi
Tegnap nekünk is szörcsögés volt. Appa mindenáron vmit az orrába akart csöpögtetni, ráadásul volt is pár csepp anyatej a hűtőben, úgyhogy elkezdte keresni az injekciós tűimet, hogy majd a fecskendőkkel csepegtet. Na leállítottam, hogy várjunk egy órát, és láss csodát, hát nem kitüsszögte? Mondjuk vagy 8-10 tüsszentésbe került, de így legalább kint van a cucc, nem beljebb csúszott.
Én is folyton látok vmit a szemében, de sose ugyanott. Eleinte paráztam, már mondtam is apának, hogy megyünk szemészhez, de aztán mindig 1-2 nap alatt kipislogta a cuccokat és mások kerültek bele kicsit máshova. Sztem ez csipa, amit te autómatikusan kitörölsz reggel, csak ő még nem vakargatja a szemét. Mármint nem direkt. Amúgy folyton belenyúlkál, rossz néznem, őt meg nem zavarja...
Na, evéssel most pont úgy vagyok, mint te. A nővérem azzal nyugtatott, hogy Hanna soha az életben nem evett meg annyit, mint a kora/súlya alapján kellett volna, és most is csak 20 kg 8,5 évesen és már végigjárt vele mindenféle gasztro-izét meg természetgyógyászt, megvan az összes étel-allergia tesztje, úgyhogy szimplán ilyen a testalkata/természete. No azért nem szeretném, ha Szaffi is olyan kicsi vézna lenne, de mindenesetre egy kissé nyugodtabb vagyok azóta. Meg a heti hízásunk még mindig 200 gramm volt.
Mért nem mikroban melegíted az üres vizet? 30-35 másodperc a 6 perc helyett. Ha még nincs benne a tápi, akkor lehet mikrózni is, a cumisüveg meg bírja.
Snowball
Az éjszakai etetés ismerős
semmi pénzért sem engedném át apának, az a legjobb a napban
Olyan édeseket tud sóhajtani olyankor!
Ismerős, h inkább nyugtatja, mint pelustcserél
aszem pár oldallal ezelött írtam, hogy még a kakiszagot se érezte, csak nyugtatta a peluscsere helyett. Még jó, hogy jött a fürdetés!
Te is termoszban tartod a vizet?
miért nem mikróztok?
Kat
Tök jó volt a leírásod! Én is kaptam néhány ötletet, majd próbálkozok! Szaffi ugyanis kezd belustulni a cicin, én meg pánikolok, nehogy elvesszen ez a kis tej, mert basszus, bármit mond is apa, én tökre szeretem szoptatni a csajt, mert ettől hasznosabbnak érzem magam, még ha hülyeség is. Tök jó, hogy kihívtad a nőt és nem feladtad, hogy akkor csak a jobb cici marad!
Nagyon tetszett, amit írtál, hogy azt tudod, foglalkoztak-e vele, de azt nem, hogy szopott-e
Ez tök jó!
Majd a masszázst is írd le!
Tegnap találtam neten másfajta kendőkötést, amiben nem tud annyit ficánkolni (folyton S alakba rendezi magát, mert szeret úgy lenni, de az nem jó a gerincének). Ma kipróbáltuk, nekem nagyon tetszett, sokkal stabilabbnak éreztem benne, őt egy kicsit zavarta, de hamar bealudt. Viszont nagyon gáz, mert a csaj a videón egy 5 láb (5 feet) hosszú kendőből köti, nekem meg 5 méteres van, ami ugye több, mégis eggyel kevesebbszer ér csak körbe
Na ez nem tett jót az egómnak!!! Pedig spec derékban nem vagyok kövér!!!