Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Mi jól vagyunk! Ma jön ki a doktornéni megnézni Emmát! A szeme megint váladékozik
, úgyhogy azt is megnézi! Szerintem fel fog írni neki szemcseppet! Este nyügi volt! Tegnap is, meg előtte is! Nehezen alszik el! Éjszak csomót nyögdös, szerintem a pocakja miatt! Éjszak sosem kakil, és biztos bántja a pocakját! Azzal próbálkozunk,hogy mérem az időt 5 percet ehet, közben is sokszor kiveszem a cicit a szájából,hogy ne habzsoljon annyira, utána szünet büfizés, pihenget, majd újra szopi! Így úgy tűnik jobb a helyzet. Nem fáj a hasacskára annyira! Tegnap nem küzdött napközben, és volt sok kaki!
Kérdés fürdetéssel kapcsolatban! Mindig ugyanakkor fürdetitek a babákat? Már ilyen picinek is? Felébresztitek,ha épp alszik? Mert most mi mindig akkor fürdetjük amikor ébred a következő szopi előtt! Viszont ez mindig máskorra esik! Pedig jó lenne,ha ugyanabban az időben fürcsizne,hogy kialakuljon egy rend! Na meg jövő héttől visszamegy Laci dolgozni, és olyankor ő fél9kor lefekszik, mert korán kell nagyon kelnie. Tehát jó lenne,ha fél8 körül lenne a fürdés! De nincs szívem felébreszteni ezért! Ti hogy csináltátok/csináljátok?
Hozzátápi:
Hát nehéz kérdés! Az a jó,hogy mindenki úgy csinálhatja,ahogy neki tetszik! Annyiféle elv és irányzat van ezen a téren,hogy győzzön az ember kiigazodni rajta!
Én például most azt vallom,hogy 6 hónapos koráig csak szopiztatni szeretném és csak utána kezdem a hozzátápit, aztán majd meglátjuk! (anyum pl. ez ellen van, szerinte hamar kell, mert az anyatej nem fedez minden vitamint, amire szüksége van a babának). Nehéz kérdés! Szerencsére még kicsi odébb van nekünk!
Orsi
Szegény Dalmus! Fájdogált a pocakja! Szuper,hogy már jól van!
Milyen jó lesz,ha kész lesz a fürdő! Szerintem kitakarítani már öröm lesz azt! Nekem legalábbis az volt, az új fürdőnket! És megszűnik a büdös is! Szuper!
Suzy
Szegény Cipike,hogy megérzi a frontokat! Mondjuk az a jobbik eset,amikor csak alszik, de amikor nyügös...! Hát megértem,hogy a jó időben kint kertészkedtél és nem bent ültél a gép előtt!
Én is inkább főnék majd Emmának, csak azt nem tudom,hogy kell nekik a kajákat főni! majd addigra kinyomozom! Na meg Téged kifaggatlak! Hogy kell ízesíteni, meg ilyesmi!
Gabi
Jó mamázást! Sajnálom a rossz éjszakát! Na meg a hülye szomszédokat! Próbálj meg nappal átmenni hozzájuk és szólj nekik!!
Jó vásárlást a c&a-ba meg a dm-be? Amúgy milyen bababónuszos csomag jött neked?
Rolinak üzenem, hogy túl okos hozzám, és ilyen kérdésekben nem tudok neki válaszolni!
Egyből egyetemre kellene mennie a doktorit csinálni! Az összes többit kihagyhatja!
Manama
Olyan izgi! Kíváncsi vagyok,hogy kislányod vagy kisfiad lesz! Már nemsokára megszületik! Úgy várom,hogy izguljunk érted! A cici méretről én sem hallottam ilyet! Ne is törődj vele!
Amúgy nekem is ez ugrott be azonnal, hogy akkor a szomjoltós részt nem kapja meg! Egyelőre nem is csinálom így. Bár más is mondta,hogy lehet így csinálni, szóval nem hiszem,hogy nagy gond lenne!
Mellgyulladás: Tegnap még fájdogált a mellem, de nem volt lázam! Mára már a fájdalom is eltűnt!
Kikezeltem magam! Most már mindkét mellemmel átestem ezzel! Szóval remélem több ilyen nem lesz!
Nem is mondtam,hogy képzeljétek a mi kerületünk ad ilyen egyszeri anyaságit, mondta a védőnő! Úgy örülök! Ilyen 40000Ft körül van!