Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy túl vagyok a nehezén, a mai kaja már bennem maradt, ezek szerint gyors, de intenzív lefolyású volt a dolog...
Sokat pihentem ma, egyedül voltam otthon. Holnap meló...
Ana
Még nem válaszoltam a műtéttel kapcsolatban. Igen, elég ijesztő volt, mikor felfedeztem a csomót a mellemben, ráadásul elég gyorsan nőni kezdett. Vettek mintát belőle, és bár az negatív lett, mindenki azon a véleményen volt, hogy pontos eredményt majd csak az eltávolítás után tudnak mondani.
Akkor altattak életemben először, izgultam nagyon, de szerecsére jóindulatú daganat volt!
Ugyanilyen görkorink van
(mármint Lucának, nem nekem
)
Gil
Igen, rettentő sokat mozog a Csajszi, gyakorlatilag alig van nyugton, éjjel és hajnalban is tart a buli odabent, már kívülről is jól látni a ficánkolást. Vannak testhelyzetek, amiket kifejezetten nem szeret, olyankor óriási rumlit rendez. Azért is fura nekem, mert Lucát eleve csak a 20. héten kezdtem érezni, akkor is csak a tipikus buborkékok és kaparászás formájában. Most meg...
Pihe
Nagyon szép ruha
Csöppke
Eszembe is jutottál tegnap, emlékeztem rá, hogy nemrég ti is átestetek hasonló víruson. Meg akartam kérdezni, hogy Te bevettél-e valamit, de tegnap annyi erőm sem volt, hogy pötyögjek néhány sort.
Pocakod fantasztikus
Panndi
Remélem Zsófi szemével nem lesz semmi baj! Anno Lucánál nekünk is szóltak, hogy ha a szemén megjelenik, akkor azonnal menjünk szemészetre.
Nagyon csini és vékony vagy!
Majga
Sajnos ez tipikus dolog, sokszor az orvos is csak találgat, ezért nem is szeretek hozzájuk járni, a rendelőben csak több bacit szedünk össze és legtöbbször előre lehet tudni, hogy mit fog adni/ajánlani...