Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk külön szobában (és enne megfelelően külön ágyban) aludtak a lányok rögtön, első éjszakától. Most is így lesz :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Dike nálunk 4 hónapig mindkét gyerkőc velünk volt egy szobában, valahogy így voltunk nyugodtak (én is, a baba is). persze kipróbáltuk a külön szobát az első napokban, de nem vált be. Meg az az igazság, hogy nekem mindkettő sokat szopizott az elején és én nem bírtam volna a kétóránkénti tortúrát, így egyszerűbb volt. De ez annyira egyényi, baba- és mamafüggő :wink: .
Olyan a kiságyunk, aminek le lehet szerelni az egyik oldalát, így közvetlenül az ágyunk mellé tudtam tolni . Így a baba velünk aludt meg nem is :) .

Szilvi szuper!!! Örülök, hogy megnyugodtál! Gyere máskor is!!! :wink:

Képzeljétek, a vércukor terhelésem tökéletes lett, az éhgyomri 5,3, a terheléses 5,6. Viszont a trombocyta értékem kevés, ez mindhárom terhességem alatt vészesen csökkent/csökken :( , ráadásul most még kevesebb is, mint az eddigieknél. Drukkoljatok, hogy ne csökkenjen ilyen nagy iramban, igazán megállhatna a mostani, már kevés értéknél.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönjük továbbra is, hogy szurkoltok értünk! :wink:
Teljesen jól vagyunk már, doktorbácsi azt mondta, hogy ünnepek után ha minden oké lesz hazamehetünk! 8)

Dike!
Hát én jól elcsesztem Dorkát, mert odaszoktattam hozzánk, és 1,5 évig ott is aludt mellettünk... :oops: Akkor tudtuk átszoktatni amikor megkapta a gyermekheverőjét :roll: A kiságyban összesen vagy fél órát töltött egész életében...fölösleges is volt megvenni...
Most következetesebbnek kell lennem az biztos, úgyhogy ez még nekem is új dolog lesz, így okos tanáccsal nem tudlak ellátni :roll:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 

 
 

Jaj és még egy kérdés...
Ti vesztek légzésfigyelőt? Ha igen akkor milyet?

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


kisbarack! akkor drukkolok nagyon h ne csökkenjen tovább. a cukros nagyon szép érték lett!

zsófi! angelcar 301 R légzésfigyelő és bébiőrt egyben vettünk és ajándékba van most hozzá a brendonba pelenkatároló kuka.

megjöttünk Pestről:DDD na és képzeljétek megvettük a bútort!!! kikás, egy pelenkázó,tele fiókkal,polcokkal,egy nagy szekrény, van benne akasztós, polcos is,fiók is,egy álló nyitott polcos szekrényt, egy polcot, egy átalakítható 70*140es kiságyat. nem gyerekes,dedós,minden bútor örökre(nagy korában) felhasználható. nagyon szééééééééép, de nincs róla kép. március 30.-ig tárolják, akkor hozzuk el, most 30% előleget kértek. apukám mondja, h nem megyünk át a brendonba(mert ott is megakartuk nézni még egyszer a bútorokat) ha enged 5 %-ot. a kikások belementek.
megvettük bele a matracot,belseje szivacs,külseje kókusz,mert h ez amikor már átalakítjuk az ágyat, akkor a nagyobb gyereknek kényelmesebb, nem kő kemény. vettünk ágynemű garnitúrát,játékot,lázmérőt,fülpiszkát,eldobható bugyit nekem, mellbimbó krémet,pelenkázó nagy feltétet,meg az utazó pelenka lapot,lepedőt,a pisiálló lepedőt v h hívják,kis kesztyűt,meg Ármin feliratot az ajtóra, jaaa és a kikába egy pici gurulós kiságyat az ágyunk mellé(baba-mama ágy.)

KépKép
dike
 
 


most h megvettük ezt a baba mama ágyat az ágyunk mellé..., de csak éjszaka szeretném h ott aludjon, napközben a saját szobájában kiságyban. csak most meg azon gondolkodom, h akkor nem volt felesleges a bébiőr, vagy a légzésfigyelő? meg majd napközbe, a saját szobájában, este meg hozzánk a másik kiságyba kötöm be a légzésfigyelőt? ez így elég macerás lesz nem?

KépKép
dike
 
 


Dike aztamindenit, jól bevásároltatok :D :wink: . Akkor már minden megvan?
Nekünk is olyan a gyerekbútorunk, hogy pl a 9,5 éves lányom szobájában a saját pelenkázóasztala van mint komód, tehát úgy válogattunk, hogy sokáig tudják használni őket. Bizti nagyon szépek a bútorok.
Légzésfigyelőnk nekünk nem volt :oops: , de most nagyon fontolgatom, hogy veszünk. Mivel még nem használtam, nem is tudok tanácsot adni.. A baba-mama ágy milyen? Arról sincs fotód?

Lányok, Ti nem vagytok fáradékonyak? Mi a 2. emeleten lakunk, eddig kettesével vettem a lépcsőfokokat, pikk-pakk fent voltam a gyerekekkel, csomagokkal, most meg már a felénél meg kell álljak, mert ki akarom köpni a tüdőmet :roll: .

Mit szóltok a gyönyörű időhöz. Annnyira jó, egész nap nyitva van a teraszajtó, még most is. A gyerekek meg még mindig játszanak az udvaron. Olyan klassz!!!
Remélem marad is ez a szép idő.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Zsófi annyira örülök, hogy minden rendben van veletek!!!! Hurrá!!!!
Pláne, hogy még haza is engednek Titeket.
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

Elöször is elnézést a zavarásért!
Eladnám kislányruháimat, nagyon jó áron, kérlek nézz körbe nálam párszáz forintért találsz bodykat, rugikat, együtteseket, kisszoknyát!
Ha valami érdekel kérlek küldj privit!
Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan, az ár akár lehet alkuképes is, több áru vásárlása esetén.

Itt találod a termékeket:

https://picasaweb.google.com/1010172533 ... 2074205266

https://picasaweb.google.com/1010172533 ... 0059111474

Köszönöm, és elnézést mégegyszer!

Kép
lumaluba
Sopron
 
 


Zsófi,örülök,hogy jó hírekre jövök!Gondolom,otthon szigorú pihi.

Kisbarack,tök jó a cukoreredményed!A trombocyta az mi pontosan?vérképzéshez kell?én hozzá vagyok szokva,Lehel miatt a napi edzéshez :D ,viszont néha nem tudok igazi mély levegőt venni,pár percet kell várnom,utána oké,gondolom a gyerek már a tüdőmnél van.

Dike,jó ha van légzésfigyelő,napközben Ármin saját ágyába teszed,így a konyhában vagy bárhol lehetsz.

Kép

Kép
szemi_dévisz
 
 


kisbarack! nincs fotóm,mert azt is akkor hozzuk el a bútorral együtt. de írd be a googleba h baba mama ágy. én is hamar kiköpöm a tüdőm:)

zsófi! szuper h jól vagytok!

KépKép
dike
 
 


az szeretném kérdezni, h kinek milyen autós ülése van ki mit javasol, anyu kocsijába lenne.

a bebe confort axiss jön be nekem a kifordíthatósága miatt, de viszont nem isofixes.hm?

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Dike!
Hú ti aztán jól bevásároltatok! 8) Szupi lehetett! Szerintem nem volt felesleges sem a bébiőr, sem a légzésfigyelő...meg gondolom úgyis lesz tesó is majd egyszer :lol:
Én is az Angelcare-val szemezek, meg kéne vennünk a pelusszemetes miatt :wink:
Nekem a Concord Ion bébihordók tetszenek nagyon (bár asszem nem isofixes ez sem)...meg amúgy is a Concord ülések általában mindig a tesztgyőztesek. Bár a Bbc axiss is nagyon fullos.

Szemi!
Igen pihi ezerrel :roll: de hát valamit valamiért :D

Kisbarack!
Köszi! :) Én is hamar elfáradok...nem vagy egyedül.
Nagyon szuper a jó idő, de mégjobb volna, ha otthon élvezhetném...azért picit le szoktunk menni sétálni és olyan jó! Végre tavasz!!! :D :D :D

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Nekünk Concord Ultimax-unk van, azét döntöttünk ennél, mert mindkét irányban beköthető a gyerkőc és dönthető,így már újszülött kortól használható. 1 éves koráig menetiránnyal ellentétesen volt bekötve Marci,ezt nagyon fontosnak tartottuk. A bebe confortot nem ismerem, biztos az is szuper.

Zsófi szuper, hogy le tudtok menni kicsit sétálgatni. Sok hasonló korú pocakos van bent a kórházban? Gondolom jól megbeszéltek mindent :wink: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbarack01 2011.03.17 07:28-kor.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

Látom zajlik az élet. Mi most hétvégén rendezgettük be a szobát. Mi egy szobában leszünk, így döntöttünk. Ami a légzésfigyelőket illeti mi valószínűleg a baby controlt vesszük meg. A Heim Pálban voltunk egy elsősegély tanfolyamon és ott ajánlották. Tesóméknak asszem angelcare volt és mindig beriasztott ok nélkül, úgyhogy nem is használták. Amúgy mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, asszem minden hónapban van, egy napos. Talán a baby control oldalán van róla több info.

jó pihenést!
20140503222551
 
 


Sziasztok!

Dike!
Most néztem a Bébé Confort honlapját, hogy az Axiss az 9 kg-tól van. Vagy direkt nem újszülöttnek akarsz anyukád kocsijába ülést? Amúgy nagyon szuper ülés! Nekem volt Dorkával Bébé Confort Loola babakocsim és az is szuper volt. Lehet, hogy Bbc hordit veszünk még a végén... :lol:

Kisbarack!
Hát van itt mindenféle korú kismama...egészen kis terhestől a túlhordottig. Aki hetekben hasonló (volt) mint én az 1 hete megszült :shock: de őt már úgy hozta a mentő, hogy nem volt visszaút 600 grammos babája lett és az "anyuka" itt hagyta a pici lányt. Ő meg harcol még az életért :cry: Szegény, talán 1 hetes létére többet küzdött már mint akárki...na nem is jó még ebbe belegondolni sem!

Elég sokat unatkozok amúgy...még jó, hogy feltalálták a mobilinternetet 8)
Ebéd után jön Dorina a sógornőmmel, mert ma apa 24 órázik, ezért ő nem tud :?
De talán holnap hazamehetek! :lol:
Majd este még benézek!
Vigyi magatokra!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Sziasztok!

Zsófi, sajnálattal olvastam, hogy kórházban vagytok, kívánom, hogy mihamarabb haza engedjenek és örülök, hogy jobban vagytok! Még ráérsz kórházba menni:)

Migej, nagyon remélem, hogy jelentkezel még, és benne vagyok a nagy nagy sétákban....mondjuk rám is fér:)

szilaj, szerintem ezért nagyon jó az otthon használható magzat szívhang figyelő. Ha nem érezném mozogni, azért az szerintem megnyugtatja a kismamákat. Én ajánlom Mindenkinek.

Kicsit rólam:
Én még nem voltam cukorterheléses vizsgálaton, 28.-án megyek a dokimhoz, akkor töltöm pont be a 27. hetet így akkor kapom meg a beutalót és az azt követő napokban kell majd mennem. Nem késő az???? A súlyomat nagyon nem részletezném....hízok-hízok-hízok:) azt hiszem 17 kg-nál járok.

Munkahely:
Két hét otthonlét után visszamentem dolgozni, nem bírtam ki itthon. Tervezem, hogy április végéig dolgozom, de ha minden ok lenne, akkor maradnék májusban is. A főnököm nem akarja, hogy májusban már dolgozzak, mert bérmegtakarítás folyik nálunk, ezért jobban örülne, ha akkor már táppénzen lennék.... Én annyira nem, mert szeretek dolgozni, és a pénz sem utolsó szempont, persze ha az állapotom engedi. Nem tetszik, hogy rajtam akar spórolni. Inkább emelte volna meg a béremet :)

Hétvégén csatangoltunk sokat, olyan szép volt ez a pár nap. Vasárnap voltunk babbörzén, és vettem a falra a bébinek kis figurákat. Feltöltöm, ha végeztem az írással. Még gondolkodunk a szoba színén, de lehet hogy leegyszerűsítem, és fehér falra viszek fel neki inkább színeket. Ti hogy tervezitek????
Végre már lehet tervezni....jaj de vártam....meg vásárolni, persze én még csak mértékkel.
Mindenesetre megvettük a babakocsit vasárnap. Egész este azzal játszottunk. Én maradtam a 3 funkciós, 3 kerekű Cam babakocsinál, így benne van a hordozó (autóba is) a mózes, és a sportkocsi. A bútort azt április elején rendelem meg, mert az 6 hét mire elkészül, így május végére meglesz. addig kifestünk, és utána már csak rendezkedünk. Anyukán is velünk volt vasárnap, na ő is teljesen kész van.....mindent megvenne, amit meglát. nagyon szép agynemű garnitúrát vett baldahinnal. Rózsaszín fehér, ezért nagyon remélem Milli baba marad kislány:)
Én szeretnék majd augusztusban keresztelőt, így megvette a picinek a kis keresztelő takaróját....csodaszép. Na és persze rendelt utazóágyat, amiben majd nála fekszik a pici. Persze az is rózsaszín:) De nem gond, mert tesóm kislánya 7 hónapos, így ő is tudja majd használni. Nagyjából ennyinél tartunk......a többit majd lassan-lassan.
Bébiőrt nem szeretnék, de légzésfigyelőt azt mi is szeretnénk venni. Nézegettem őket. először a pelusra csíptetősön gondolkodtunk, de most a kiságyba helyezős típust ajánlották....szóval akkor most mi van????

Kismami tornára jártok????? Én járok rendszeresen, csak ma pont nem lesz az ünnepnap miatt. Kár érte. Viszont jövő héten hétfőn kezdjük a felkészítő tanfolyamot, rögtön szülőszoba látogatással egybekötve....na azt nagyon várom. (nekem első babám:) Párom is jön velem.

Nagyjából ennyi rólam..... most megyünk anyukámhoz töltött paprikát enni:)

puszi Mindenkinek


Kép figurák a falra

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


Jesszus mennyit írtam. :D

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


Hű de sokat írtatok :)

Mi a hordozót csak a lányok nyocl hónapos korukig használtuk, akkor átkerültek a következő ülésbe (9 kg-tól valóba).
De én nem is vagyok képben az autósülésekkel kapcsolatban, a lányoknál kaptunk egy pierre cardin hordozót, tökéletes volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Milli!

De jó, hogy jöttél és sokat írtál! :D
Remélem holnap mehetek haza...
Látom Nálatok is gyarapodnak a bébicuccok! 8)
Édesek a fal díszek! Én halványsárga fal / Micimackós falmatrica, bordűrrel tervezem a gyerekszobát. Muszáj uniszexnek lennie, mert hát ugye vegyes párosé lesz a szoba...
Én nem járok kismama tornára :oops:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Kisbarack!

De édes a Marci baba :lol: nagyon szép kisfiú! Azok a szemek... :wink:

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


milli! na akkor már ti is sok mindent megvettetek:) szuper, de jók ez a fali dekorok:) nem tudom neked miért ilyen későn van a cukor, de úgy tudom 24-28 hét között kell, úgyh ok. én nem járok tornázni,meg már itthon se,lusta vagyok meg félek.cam babakocsi aaahh az nagyon jóóó!:)anyukád akkor neked is nagyon rendes:)

Zsófi! remélem életben marad az a 600grammos baba, és egészséges lesz:( kitartást neked!!!!
ja h holnap jöhetsz haza? de jóóóó
köszi az ülésekről a hozzászólásokat.

na azóta már én is utána néztem h ez az axiss amúgy is csak 9 kilótól van. nekünk most végül is anyunak kell egy ülés az autójába,és gondoltuk, h nem hordozót veszünk hanem 0-18 kilósig jó ülést, ami ugye szűkíthető, dönthető stb....ugyh az axiss amúgy is kizárva, én meg majd akkor gondolkodom mikor kinőtte a hordozót.

én honnan tudjam azt h az én hordozóm alá lehet e venni isofixes talpat?ha nem válna be ez a biztonsági öves bekötés.

KépKép
dike
 
 


még valami, akivel egy szobában aludt a baba, ti nem tévéztetek mellette? mi állandóan tv mellett alszunk el, és mindig beállítom h kikapcsoljon...nehéz lenne megszokni...síri csendben elaludni:)

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Most várakozok...nemsokára jön a dokim és megvizsgál. Ha minden oké akkor már itt se... 8)

Dike!
Dehogynem tévéztünk, ne is szoktasd síri csöndre ha jót akarsz magatoknak! :lol: Én simán porszívóztam meg mindent csináltam mellette. Nem lett semmi baja, szépen végigaludta az éjszakákat is...mondjuk csak mellettünk. :oops:
Jaaaa értem már 0-18 kg ülést keresel...nézz körül a Brendon honlapján. Szerintem a legjobb ülések a Concord, Bébé Confort, Römer (Britax), Peg Pérego. Általában ezek nyerik a törésteszteket is.
A gyártó honlapján megnézheted, hogy melyikhez van isofixes talp.
És szerintem nézd meg a törésteszteket is.
Aztán feltétlenül írd meg, hogy melyikre esett a választás!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Zsófi akkor lehet, hogy engem már otthon olvasol :wink: , ez nagyon jó hír! Vigyázz magadra!!!

Dike mi is úgy tettünk, ahogy Zsófi is írta, én kimondottan figyeltem arra, hogy ne legyen síri csend itthon,nehogy azt szokják meg a gyerekek. Tévét is simán néztünk. Persze próbáltam úgy tenni a járókát,kiságyat, hogy messze legyen a tv-től.

Szemi a trombocyta a véralvadásért felelős, minél kevesebb, annál hígabb a véred (hát trombózis hajlamom az nincs,ez tuti...). Ez a mélylevegő nálam is megvan, gondolom a tüdőnket nyomják a bébik.

Milli én nem járok kismamatornára :oops: . A faldísz nagyon szép.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


zsófi! remélem már otthon vagy!

hétvégén fessük a babaszobát, de h milyenre pontosan, azt még nem tudom!

KépKép
dike
 
 


sziasztok!
remélem még emlékeztek rám...
elég régen jártam erre,de igyekeztem visszaolvasni...

zsófi!
drukk,h ne legyen gond,de kátom,h ma már engednek is haza...

dike!
nálunk a babakocsi mózesában aludt az ágyunk mellett és a saját
szobájában az ágyában volt az örző...szerintem éjszakára hozzátok
ne kell,hisz ott van melletted...

szilvi!
üdv!!!
képzeld igaz mi most óbudán lakunk,de Pencen vettünk telket és
majd valamikor építkezni fogunk oda...

kicsit magunkról:
nekünk már csak a mérleget kell megvenni...
öcsi már régóta mocorog,de Kiara sokkal többet jelentkezett a pocakomba...
vércukrom jó lett,mi 30án megyünk a kötelező uhura,aztán én nemsokkal
utána szeretnék elmenni egy utolsó 4D uhura....

Kép
Kép
csibe83
 
 


ja dike mi is tévéztünk mindig Kiara mellett...nem akartam,h csak
csendben tudjon aludni...

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok!

Ma voltam uhun.
Na ma sem lettem okosabb,ki lakik a pocakban,nagyon szégyenlős,nem akarja megmutatni magát,Lehel állandóan beterpesztett :D Ugyanazok a paraméterek,mint Lehelnél fejét 2 héttel kisebbre,hosszát 3 hétre nagyobbra hozta a gép,de így is minden oké,sacc-súlya 1153g, még 3000 a zárt értékem,szívét is 2x hallgatta meg.Hétfőn megyek 27+1 napon cukorterhelésre,nálunk 26-28.hét között csinálják meg.

Zsófi remélem már otthon vagytok!Az egyik ismerősöm márc.12-re volt kiírva,decemberben 2 ujjnyira kitágult,mondjuk sokat is emelgette a 2,5 éves gyerekét,szigorú fekvés volt otthon,márc.13-án simán megszült,komplikációk nélkül:D

Nem járok most semmire,Lehelnél kismama-jógára jártam,de mindig jól elfáradtam.

Kép

Kép
szemi_dévisz
 
 


Sziasztok!

Esik az eső :( .

Csibe, tényleg rég jártál felénk, jó, hogy jöttél!

Szemi 1153 gr? Ez igen, szép méretes baba Hunor. Pont tegnap nézegettem az interneten, hogy mekkora lehet most Juli a pocakomban, és annyira eltérő adatokat találtam :roll: . Hunor akkor összességében korának megfelelő, ugye?

Zsófi hazaértél? :)

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Kisbarack,paraméterek alapján jún.22,utolsó men.szerint jún.19.,de progr.császár miatt hamarabb lesz pár nappal.

Itt is esik,pedig programot terveztem mára :x

Kép

Kép
szemi_dévisz
 
 


Szemi de gyagya vagyok, írtad, hogy nem mutatta még magát a baba én meg kapásból Hunort írtam... helyesbítek: Hunor/Emese (amúgy nagyon szép nevek) :wink:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


nagyon depi vagyok:( 12 kilónál járok!:(((((((( mától semmi édességet nem eszem!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer köszönöm a biztató szavakat, szurkolásokat meg mindent! Nagyon hatásosak voltak! :D
Itthon vagyok tegnap óta újra! 8) 8) 8)

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


zsófi! nagyon örülök éljen éljen éljen!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Zsófi szuper!!!! Gondolom Dorina is nagyon boldog.

Dike én 11 kg-nál járok :( .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Hááát lányok...... én 18 kg.-nál járok. :)

Szóval akkor ki miért van elkeseredve????? :)))

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


[quote="milli80"]H írta:milli80ááát lányok...... én 18 kg.-nál járok. :)

Szóval akkor ki miért van elkeseredve????? :)))


Lányok, nekem estére már most nagyon dagad a bokám, szinte alig találom:) Ezzel mit lehet kezdeni? Munkahelyemen van egy kis sámli a lábamnak, amire fel szoktam tenni, valamint többször felállok, járok egyet és természetesen lapos cipőben vagyok minden nap. Mégis estére olyan a lábfejem, mint egy elefánté. Félek, hogy ez csak rosszabb lesz.

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


Szia Milli!

Ugyanez a gondom, én 14 kg-t híztam és nagyon dagad a lábam. Megoldást még én sem találtam. Remélem tapasztaltabbak tudnak valamit... azt mondják figyelni kell a vérnyomást, de nekem eddig nem volt vele gond.
20140503222551
 
 


Én majd két hét múlva megyek védőnőhöz, meglátjuk, mennyit híztam. Viszont egyre rosszabbul alszom éjjel, ne mtudom, miért van ez, de Gábor éjszaka nagyon aktív, meg elég sokat fáj a derekam...

Hoztam egy friss pocakfotót :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Panndi,de nagyon jól nézel ki!!Simán elmehetnél kismama modellnek!

Zsófi,de jó,hogy otthon vagy!

Kép

Kép
szemi_dévisz
 
 


Panndi nagyon csini vagy!!! Zsófi jobban van? Vannak még pöttyei?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


KÖszi lányok :)

Jobban, de még pöttyös. Most Fruzsinak is vírusos kötőhártyagyulladása van. Kezdek besokallni a betegségektől...

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Óóó szegények, csak jön már az igazi tavasz és elviszi ezt a sok vírust, bacit. Jobbulást!!

Ma délután megyek az orvosomhoz a magánrendelésére, így van remény, hogy bekukkantunk Julcsihoz 4D-n :) . Hozok majd fotókat ha tudok.

Szörnyűűű az idő :?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Hello,

hát én csak a szükségest híztam, ennek ellenére a cukrom nem jó...most diétázhatok...édesség nélkül nem tudom hogy fogok létezni! Pedig elolvastam a rizikófaktorokat, rám egyik sem igaz, és mégis...

Tinus! dagadós lábra: vénás torna, reggel már ezzel kéne kezdeni, és este is, ha jól csinálod cm-eket is csökkenhet+felpolcolás fekve, amikor tudod (főleg, mikor hazaérsz), de úgy, hogy ne legyen benne megtöretés nagyon (tehát ne legyen hajlítva a térded, csípőd). Értelme a sámlira rakásnak nem nagyon, a szíved fölött kéne tartani, ugyanis ha lejjebb van a láb, akkor még mindig a gravitáció ellenében kell pumpálni visszafele. És létezik kompressziós harisnya is, nyáron egyáltalán nem buli, de míg hideg van, még jól is jön. Ezt reggel felvenni az ágyban, napközben kell viselni, fekvéskor levenni. Gyógyászati segédeszközboltban kapható. Ezek szoktak segíteni. És rossz hír, meg tudom, h nehéz, de vigyázni kéne a hízásra, mert az nem segít, sőt!!!
csutiko
Budapest
 
 


hát csajok én se tudom, h ez most csak a súly amit híztam és ilyen vastag lett a bokám, vagy víz? de nem fáj meg semmi. vérnyomásom is mindig rendben!

Panndi! 8 hetesen volt ekkora a hasam, te kis édes:) nagyon jól nézel ki, nem ér ilyen képeket feltenni! csak vicceltem:))))Zsófikának is jobbulást!

csutiko! hát ez tényleg nem igazságos h pont neked nem jó a cukrod! sajnálom, én is szörnyű nehezen bírnám édesség nélkül! pedig nekem meg az lenne a megoldás!

kisbarack! gyere mi volta dokinál, remélem sikerült betekintenetek hozzá!!


dokinál minden rendben volt, 69 bpd, fundus 2/3,mellső fali lepény,átlagos magzatvíz, 140es szív! vizsgáltak is megint,mert mondtam h azóta is van folyásom, de a papírcsík nem mutatott semmit, ph 3,6 ami jó. toxoplazma, ellenanyag szűrés negatív.
méhszáj 3000.
2 hét múlva kell felhívnom a dokim, h egyeztessünk időpontot a kórházba(nem magánba),mert ő csinálja a 3. kötelező uh-ot(így majd nem kell várnom ott órákat):)

aztán magánba 5 hét múlva ápr.22én megyek hozzá utoljára, utána már csak a kórházban találkozunk.

ma reggel óta babaszoba festés van,most végeztünk, mert már nem jól látni, lámpánál sem. holnap folytatjuk:) 120cm-ig lentről felfelé zöld, utána sárga a plafonig, a két szín között micimackós bordűr. olyan édi:) aztán majd ha betettük a bútorokat 30.án utána lesz a többi dekor,meg majd még kell függönyt, egy kicsi szőnyeget, lámpát venni.

már nagyon régóta ez a panaszom(persze a dokinak elfelejtettem mondani) h a bal oldalt a bordámnál állandóan nyom vmi. már napközben is sokat, de este éjjel már a bal oldalamon se tudok feküdni, mert egyből fáj:( maradt a jobb oldalam.

hétfőn szülésfelkészítő:)
apa 24ezik, ma egyedül éjszakázom:

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Olyan jó itthon lenni, hogy még a netet is kerülöm 8)

Panndi!
Szegény Fruzsi...jobbulást Neki!
Még mindig nagyon csini kismami vagy :wink:

Dike!
De szép lehet a szoba!
Nekem is volt ez a bordanyomós érzés Dorinával, de még jóval később. Nemtom milyen magas vagy, de tuti a babó nyom, nem tudsz semmit tenni sajna, csak elviselni...tudom elég szar érzés.
Onnan tudod, hogy a bokád vizes e, hogy benyomod a hüvelykujjaddal, és ha kicsit tovább ottmarad a nyoma akkor víz...
Micimacis bordűrt neten rendelted? Mi is olyant szeretnénk :wink:
Apa nálunk is szokott 24 órázni... :?

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


zsófi! 160 magas vagyok.de nagyon nyom most is mindig.....gondolom végig megmarad,jó kellemetlen!:(((

festék boltban vettük a bordürt, itt Móron, olyan széép:)

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, Julcsi nagy lány, eddig 1 héttel volt nagyobb a menzi szerinti koránál, mostmár 2 héttel nagyobb. A doki szerint minimum 3800 grammos lesz, de ezzel alábecsülte. A súlya 1300 gramm, bdp 72, mellső fali lepény.
Duci, kerek leányka :), az arca pont olyan, mint a nővéréé, aki már nem duci :) .

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?