Sziasztok!
Zsófi, sajnálattal olvastam, hogy kórházban vagytok, kívánom, hogy mihamarabb haza engedjenek és örülök, hogy jobban vagytok! Még ráérsz kórházba menni:)
Migej, nagyon remélem, hogy jelentkezel még, és benne vagyok a nagy nagy sétákban....mondjuk rám is fér:)
szilaj, szerintem ezért nagyon jó az otthon használható magzat szívhang figyelő. Ha nem érezném mozogni, azért az szerintem megnyugtatja a kismamákat. Én ajánlom Mindenkinek.
Kicsit rólam:
Én még nem voltam cukorterheléses vizsgálaton, 28.-án megyek a dokimhoz, akkor töltöm pont be a 27. hetet így akkor kapom meg a beutalót és az azt követő napokban kell majd mennem. Nem késő az???? A súlyomat nagyon nem részletezném....hízok-hízok-hízok:) azt hiszem 17 kg-nál járok.
Munkahely:
Két hét otthonlét után visszamentem dolgozni, nem bírtam ki itthon. Tervezem, hogy április végéig dolgozom, de ha minden ok lenne, akkor maradnék májusban is. A főnököm nem akarja, hogy májusban már dolgozzak, mert bérmegtakarítás folyik nálunk, ezért jobban örülne, ha akkor már táppénzen lennék.... Én annyira nem, mert szeretek dolgozni, és a pénz sem utolsó szempont, persze ha az állapotom engedi. Nem tetszik, hogy rajtam akar spórolni. Inkább emelte volna meg a béremet
Hétvégén csatangoltunk sokat, olyan szép volt ez a pár nap. Vasárnap voltunk babbörzén, és vettem a falra a bébinek kis figurákat. Feltöltöm, ha végeztem az írással. Még gondolkodunk a szoba színén, de lehet hogy leegyszerűsítem, és fehér falra viszek fel neki inkább színeket. Ti hogy tervezitek????
Végre már lehet tervezni....jaj de vártam....meg vásárolni, persze én még csak mértékkel.
Mindenesetre megvettük a babakocsit vasárnap. Egész este azzal játszottunk. Én maradtam a 3 funkciós, 3 kerekű Cam babakocsinál, így benne van a hordozó (autóba is) a mózes, és a sportkocsi. A bútort azt április elején rendelem meg, mert az 6 hét mire elkészül, így május végére meglesz. addig kifestünk, és utána már csak rendezkedünk. Anyukán is velünk volt vasárnap, na ő is teljesen kész van.....mindent megvenne, amit meglát. nagyon szép agynemű garnitúrát vett baldahinnal. Rózsaszín fehér, ezért nagyon remélem Milli baba marad kislány:)
Én szeretnék majd augusztusban keresztelőt, így megvette a picinek a kis keresztelő takaróját....csodaszép. Na és persze rendelt utazóágyat, amiben majd nála fekszik a pici. Persze az is rózsaszín:) De nem gond, mert tesóm kislánya 7 hónapos, így ő is tudja majd használni. Nagyjából ennyinél tartunk......a többit majd lassan-lassan.
Bébiőrt nem szeretnék, de légzésfigyelőt azt mi is szeretnénk venni. Nézegettem őket. először a pelusra csíptetősön gondolkodtunk, de most a kiságyba helyezős típust ajánlották....szóval akkor most mi van????
Kismami tornára jártok????? Én járok rendszeresen, csak ma pont nem lesz az ünnepnap miatt. Kár érte. Viszont jövő héten hétfőn kezdjük a felkészítő tanfolyamot, rögtön szülőszoba látogatással egybekötve....na azt nagyon várom. (nekem első babám:) Párom is jön velem.
Nagyjából ennyi rólam..... most megyünk anyukámhoz töltött paprikát enni:)
puszi Mindenkinek
figurák a falra