sziasztok lányok!
köszönöm a segítséget, nem kellett volna paráznom, a doktornő tök rendes és hozzáértő. az inzulinrezisztencia leletemből már tudta,hogy gond van. én is metes lettem
napi 3x1 500 mg + d vitamin, erre mondjuk nem is gondoltam volna. az inzulinrezisztencia értékem az éhgyomri nagyon magas, ez is okozhatta a vetéléseket, mivel kiüti a sárgatest hormont. nekem 14, a normál meg 0-2 között van. de mondta, hogy van akinek 100 is van, ahhoz képest nem magas, de már 5 és 10 között is okoz vetélést. akkor a 14 meg végképp. vittem étkezési naplót és hát igen, keveset eszem, mármint jót.
ezért van állandó éhség érzet, mert gyorsan felszívódó szénhidrátokat eszem, meg az ebédeknél nincs meg az 50 g szénhidrát.
160 g-os diétán vagyok, kicsit tanulnom kell, hogy mi gyors és mi lassú, mert pl a tejeskávé reggel kerülendő, dobja az inzulint. pedig én ezzel ébredek. de majd lesz helyette zöldtea, hátha az is ébreszt. tízóraira már mehet, de a tejről nem gondoltam,hogy kerülendő. kefírrel már csak nem ihatom a kávét
ez a d vitamin hiány
pedig járok levegőre, mondjuk napozni nem szoktam, mert hőgutám van.
azért lányok tényleg felháborító, hogy 4 vetélés után, +30 kg túlsúllyal egy magán intézetben rögtön tudnak segíteni, az állami helyeken meg legyintenek minderre. novemberben voltam egy endokrinológusnál, aki szerint tökéletes az inzulin rezisztencia értékem, mihez tökéltetes a vetéléshez?
aki eddig nem volt a mensben, annak tiszta szívvel ajánlom és a doktornőt is! kedves, hozzáértő és figyel az emberre. nem csak egy eset vagy neki. én ezentúl tényleg ajánlom mindenkinek, mert ki tudja,hogy hány hozzám hasonló sorsú ember van, aki nem tudja mi tévő legyen. én most már tudom, napi 3x szedem a metet, tartani igyekszem a diétát és mozgok, bár ezt nem mondták
ja és a d vitamint is szedem
és ami a legszimpibb, hogy nem küldött el 25 helyre, segített a diétában és csak a lombik sikeressége után kell neki emailt küldenem és utána megbeszéljük a továbbiakat, hogy akkor, hogy kell a metet szednem és a 12. héttől, hogy hadjam el. ő fog felhívni, nem berendel konzira, felhív és emailben értekezünk!