Új privát üzeneted érkezett!

Gota Rebeka nagyon édes. Micsoda szemek.

Julcsi mit értesz az alatt, hogy teljesen lerobbantál? Jobbulást kívánok!

Etna mi volt az MM-ben?

Horibol gratulálok! Mi volt a mai vizsgálaton? Most kezdtem el szedni a Femibion-t és semmi mellékhatást nem érzek.

2011.01.11.: 2x1 750mg met

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1
 
 


vicky!
nekünk azért kell a hozzátápi, mert nagyon hígat kakil, és kellene valami szilárd, hogy ne a semmivel küzdjön szegénykém... mondtam a gyerekorvosnak, teljesen egyet ért vele, viszont azt rám bízta, hogy mivel kezdek... alma, répa, krumpli... én ebben a sorrendben gondoltam... és így mire jönnek a gyümölcsök, legalább nem lesz újdonság a szilárd étel.
még 6 nap... anya vágja a centit, hogy reszelhesse az első almát ;)

szti!
teljes lerobbanás... csak annyi, hogy a szülés után mintha úgy döntött volna az immunrendszerem, hogy ő akkor most nem nagyon dolgozik tovább.
először begyulladt a csaszi sebe, aztán mellgyulladás, majd benyaltam valami lázasos-köhögős gödhöt (ezekre mind AB-t kellett szednem :?), aztán újra mellgyulladás, legutóbb pedig kijött valami allergia, ami eddig sosem volt (konkrétan úgy néztem ki, mintha a szemhéjam egy nagy vízhólyag lenne :shock:)
most várom, hogy mi jöhet még... ja persze az utolsó trimeszterben legatyásodott csuklóim egy szemernyit sem javultak, továbbra is nehezen mozgatom mindkét hüvelykujjamat... időnként (ha huzamosabb ideig nem mozgattam a kezem, pl hajnali/reggeli szopikor) a gyereket is alig bírom megfogni...
de ez van... mert amikor mint rámmosolyog, és elmeséli, hogy mi történt vele... akkor kit érdekel, hogy mi bajaim is vannak??? hiszen ezért megérte ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


szt1: van szívhang minden rendben 7+5 napos terhességnek megfelő

Kép
horibol
 
 

 
 

j: jobbulást

Kép
horibol
 
 


Húha, enyém lett a laptető! :lol: Remélem beváltja a hozzá tartozó hiedelmeket. :D Holnap megyek 3. napi vv-re. Igaz, csak 2 hónapja szedem a metet, de sajna így jön ki. Mert pont akkor megyek az MM-be vissza, mikor megjön. MEgint 30 napos lett a ciklusom.

Julcsi te szegényke. Elhiszem, hogy kivagy ezektől a nyavalyáktól. Mire elmúlik az egyik, jön a másik. És a csuklóddal tudnak kezdeni vmit? Elvileg, ha nem erőltetnéd, akkor gyógyulna? Persze 1 gyerek mellett kivitelezhetetlen. Az allergia nem derült ki, mitől volt? Elhiszem, hogy Áron kárpótol! :wink:

Xtina Arnold doki hová szokott küldeni vv-re? Mert most még a régi dokim intézte el. TE/ti hogy vagytok?

2011.01.11.: 2x1 750mg met

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1
 
 


sziasztok lányok!

köszönöm a segítséget, nem kellett volna paráznom, a doktornő tök rendes és hozzáértő. az inzulinrezisztencia leletemből már tudta,hogy gond van. én is metes lettem :roll: napi 3x1 500 mg + d vitamin, erre mondjuk nem is gondoltam volna. az inzulinrezisztencia értékem az éhgyomri nagyon magas, ez is okozhatta a vetéléseket, mivel kiüti a sárgatest hormont. nekem 14, a normál meg 0-2 között van. de mondta, hogy van akinek 100 is van, ahhoz képest nem magas, de már 5 és 10 között is okoz vetélést. akkor a 14 meg végképp. vittem étkezési naplót és hát igen, keveset eszem, mármint jót. :lol: ezért van állandó éhség érzet, mert gyorsan felszívódó szénhidrátokat eszem, meg az ebédeknél nincs meg az 50 g szénhidrát.
160 g-os diétán vagyok, kicsit tanulnom kell, hogy mi gyors és mi lassú, mert pl a tejeskávé reggel kerülendő, dobja az inzulint. pedig én ezzel ébredek. de majd lesz helyette zöldtea, hátha az is ébreszt. tízóraira már mehet, de a tejről nem gondoltam,hogy kerülendő. kefírrel már csak nem ihatom a kávét :D
ez a d vitamin hiány :roll: pedig járok levegőre, mondjuk napozni nem szoktam, mert hőgutám van.

azért lányok tényleg felháborító, hogy 4 vetélés után, +30 kg túlsúllyal egy magán intézetben rögtön tudnak segíteni, az állami helyeken meg legyintenek minderre. novemberben voltam egy endokrinológusnál, aki szerint tökéletes az inzulin rezisztencia értékem, mihez tökéltetes a vetéléshez? :twisted:

aki eddig nem volt a mensben, annak tiszta szívvel ajánlom és a doktornőt is! kedves, hozzáértő és figyel az emberre. nem csak egy eset vagy neki. én ezentúl tényleg ajánlom mindenkinek, mert ki tudja,hogy hány hozzám hasonló sorsú ember van, aki nem tudja mi tévő legyen. én most már tudom, napi 3x szedem a metet, tartani igyekszem a diétát és mozgok, bár ezt nem mondták :D ja és a d vitamint is szedem :wink:
és ami a legszimpibb, hogy nem küldött el 25 helyre, segített a diétában és csak a lombik sikeressége után kell neki emailt küldenem és utána megbeszéljük a továbbiakat, hogy akkor, hogy kell a metet szednem és a 12. héttől, hogy hadjam el. ő fog felhívni, nem berendel konzira, felhív és emailben értekezünk!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


most megint gyorsban minden elolvasott dologhoz írok, hátha...

hozzátápi szerintem könnyen fog menni, mert eddig minden gyerek imádta, nem győztek cuppogni akár almával, akár kumplival, akár répával lett kezdve. én is hamar elkezdtem, mivel tejem az ablakban volt, hiába ettem-ittam bármit 6 hét után elapadt. speciel én nem cicóztam, őszibarackkal kezdtem, pont akkor volt szezonja, gyerek visított, mikor nem adtam többet neki. aztán hallgattam a védőnőre és inkább bébiételt adtam, abból bátrabb voltam, mert mégis csak jobban ellenőrzött, mint a piaci gyümi. de a gyereknek mindegy volt, mert imádta. nálunk a tápi okozott nehézséget, mindegyiktől szorulása volt és felpuffasztotta. szerintem az a lényeg, hogy amivel kezd az ember, azt adja oda neki pár napig, ha nincs gond tőle jöhet a következő. húslevesben főtt zöldség nálunk nagyon nyerő volt. mondjuk addig nem ízesítettem a levest,amíg ki nem vettem botinak répát, krumplit. mondjuk karalábét és kelkáposztát nem adtam neki :D

székrekedéssel kapcsolatban, az elevittől nekem is volt, én áttértem a gravidára, de az elég nagy volt mind a kettő a hányingeres korszakban elég nehéz volt bevenni, így ittam az aloe gélt, attól jó volt. de aktivált is ittam minden nap és ment minden simán. aztán a középidőben pont az ellenkezője lett, hasmenés. botikám nyomta a beleket és a hormonok is okozhatták állíólag. na erre nincs tippem, mert végig volt. szóval áldott állapotban minden előfordulhat :D

"firss " kismamiknak grat a szívhanghoz!

jön a szép idő, ez mindenkire jó hatással lesz, tavasz, zsongás, szerelem, gyerkőcök. ezt kivánom mindenkinek, aki ezt szertné, de hát ezt ki ne szeretné!

este kezdem a metet, 1 hétig csak este 1-et kell szednem, 3. hétre beállok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


szti

megkérdezhetem, hogy met előtt milyen hosszúak voltak a ciklusaid?

És neked etna?
etike
 
 


etike!
nekem totál normális volt a ciklusom, mindig, pontban 28 napra jön meg és 5 napig tart. az ir nálam úgylátszik a vetélést és a hízást hozta elő.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Még egy piros pont Rencz Ritának, képzeljétek, engem ma felhívott! Nem tudtam elmenni a konzultációra, ezért befizettem a "távkonzultációt" (e-mailben leírod a panaszaid, elküldöd a leleteid, vagy megnézi a gépben, persze nyilván nem első alkalommal, hanem amikor csak kisebb tanácsra van szükséged - és válaszol) Ez 3000 ft. De tök rendes volt, felhívott, megbeszéltünk mindent, és mondta, hogy ha esetleg van még valami kérdésem, írjam meg e-mailben.

Kép
xtina75
 
 


Etna,

örülök, hogy sikerült dokit találni! látszik, hogy már késő van, először úgy olvastam, hogy 3x1500mg metet szedel. hüledeztem is rendesen, de aztán rájöttem.

Julcsi,

jobbulást!

Horibol,

grat a szívhanghoz!

Kép
gota79
 
 


xtina!
nekem is említette a távkonzultációt, de mondta, hogy kisebb kérdéseket nyugodtan tegyek fel neki emailben, 1 héten belül választ fogok kapni.

gota!
éjfél környékén már nem csoda hogy triplán láttad az adagolást. Rebi képei tündériek.

egyébként én még mindig nem tértem napirendre az egész felett. tisztára felháborít, hogy hány orvos kezén mentem keresztül, akik mind karbatett kézzel nézték,hogy mik a panaszaim és ha autodidakta módon nem kezdek el a témában kutakondi, akkor ki tudja mi lett volna a végkifejlet. a doktornő mondta, hogy mostmár a kaáliban és a bmc-ben nem alkalmaznak prednisolont, mert kiüti a met hatását, ja a forgácsot is mondta. én a 12. hétig kaptam botival, akire azt mondta,hogy isteni szerencsém van, hogy minden rendben ment, mert képzeljétek a terheléses cukrom is magas volt, nem a cukor ivása után, hanem nekem mindig az éhgyomri magas. látta a védőnő az eredményt, a nőgyógy, a háziorvos és senki egy kua szót nem szólt :twisted: tehát szerencse,hogy met nélkül sikerült, bár hozzáteszem a gyerekemet 3 napig szurkálták, mert nem tartotta a cukrát, gondolom az enyém a végén már elég magas lehetett és a kis szervezete azért termelt annyi inzulint.

egyébként nem metet, hanem meforált kaptam, de gondolom mind a kettő ugyanazt a cél szolgálja. van különmség?

nektek is gyakrabban kell vércukrot méretni kismamik?állítólag én kapok majd vércukor mérőt, legalábbis megemlítette a doktornő. elég ijesztően hangizk,így elsőre.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna,
örülök nagyon, h irányban vagy! :D
A met az nálunk csak metformint jelent, ami a hatóanyag, tehát minden metformin tartalmú gyógyszer (elég sok van belőlük) Én is Meforalt szedtem (most szopi alatt nem).

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Etike met előtt 27-38napos ciklusaim voltak.

Etna örülök, hogy megtaláltad a neked való orvost. Meglátod, most már könnyebb lesz minden. Viszont a diétára és mozgásra nagyon figyelj. Valóban sok a kontár doki ebben a témában, de most már ELŐRE nézz, már nem lényeg a mi lett volna akkor, ha...... Persze felháborító. Szerencsére ott van Boti egészségesen.

2011.01.11.: 2x1 750mg met

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1
 
 


Horibol

Gratulálok neked a pocaklakódhoz :) :) :)

KépKép
bettike83
 
 


És most olvasom,Loviné,látom te is babát vársz :)
Jaj de jó,annyira örülök.vigyázz magadra.

Az én picikém már elmúlt 2 hónapos,úgy szalad az idő.Élvezem minden egyes pillanatát az anyukaságnak :)
Már 60cm és 5750gramm a nagyfiú.

teszk fel képet is:

Kép

Kép

KépKép
bettike83
 
 


Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Gota!
Rebi nagyon szép kislány!!! És tényleg hogy megy az idő... :D :D :D

Bettike!
Ferike nagyon helyes kis srác!!!! :D :D :D

Lányok!
Kész vannak az eredményeim a Mens-be,hát katasztrófálissak... :evil:
Hétvégén beírok mindet,de anyósom elvitte megmutatni valami doki barátnőjének.
Ízelítőül: 120 perces inzulin 182!!!!!!!!
Pajzsmirigyem be van gyulladva! Emelték az l-thiroxinomat,ahhoz képest hogy azt hittem letehetem. És állítólag legalább 2 évig kell szednem!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
mók
 
 


Köszönöm Mók :)

KépKép
bettike83
 
 


szép jó hosszúhétvégés reggelt!

csak gyorsban írnék, hogy megint jár egy képzeletbeli+pont Renz doktornőnek, mert a mázlista barátnőm az én sztorimat hallva bejelentkezett hozzá és másnapra kapott is időpontot hozzá, mivel pont az ő telefonhívása előtt mondták le. neki is lombikos a kislánya és Renz doktornő nála is megtalálta az IR-t. nekem éhgyomri magas, neki meg nem esik vissza, ennyi!

Bettike!
Ferike nagyon kis vagány, a farmeros képen nagyon cuki. a többin is :D

Mók!
mi lesz a következő lépés? emelik a met adagod? remélem mihamarabb helyrejössz! voltak tüneteid? ezért fontos az ellenőrzés, én is fogok menni.

Szti!
igazad van, előre nézek, diétát nem lesz nehéz a gyógyszer mellett tartanom, el sem hittem megmondom őszintén, hogy használni fog a sok kudarc után, de meglepődve tapasztalom, hogy nincs farkasétvágyam. nekem még hasmenést sem okoz. igaz még a héten csak napi1 az adagom. mondjuk azért esténként, mikor már szerintem nincs hatása a gyógynak, érzem,hogy éhes vok, de szerencsére pár falat után meg a gyógyszerbevételkor próbálok kicsit várni és utána már alig pár falat és máris jól vagyok lakva

egyébként lehet hogy pszichésen is, de lehet, hogy a kevesebb kaja miatt sokkal jobb a közérzetem, gondolom a kevesebb emésztés miatt a szervezetemnek több energiája marad.

mivel szép az idő egész hétvégén és ha valaki hisz benne van egy nagyon jó babásodó hely, meg kiránduló is. aki hisz a spirituális dolgokban, az talán hallott róla, rengeteg +energia gyűlt ott össze, nem a vallás és a szobor a mi szempontunkból a lényeg, hanem az alagsorban a Szűz szobor. ez a hely Máriabesnyőn van, sok babára váró jár oda. és elképesztő a sok köszönő tábla még nagyanyáink korából. én bevallom őszintén mindenben hittem, csak legyen boti, mondta is a doktornő, hogy isteni szerencse, hogy van, náná, hogy az :wink: :wink:
szóval én voltam ott párszor, gödöllő mellett van, ha valakit érdekel itt a link:
http://www.kiralyikastely.hu/index.php?mid=53
az eu tali miatt most nem tudom, hogy lehet-e a kastélyba menni utána, de az is gyönyörű és isteni a cukirésze, de hát ezt csak nézni szabad nekünk. de látványnak sem rossz.

Másik hely az Attila domb, oda gyerkőcökkel is érdemes kinézni, van egy mini állatkertje. és szintén sok + energia van jelen.
http://www.vendegvaro.hu/Atilla-domb-Tapioszentmarton

további szép napot mindenkinek, megyek norbi tornázni, most ehhez van kedvem. aztán úgyis kel az én "személyi edzőm" és irány a játszótér. sz

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Kedves Lányok!

Remélem nem haragszotok meg, hogy így ismeretlenül becsatlakozok, de egy kis biztatásra lenne szükségem.

PCOS-em van, és inzulinrezisztenciám. Amikor elkezdtem szedni tavaly szeptemberben a mercformint, nem volt olyan rossz az eredményem, a 120 percen inzulinom 14 volt. Azóta 3 hónap merckformin után kaptam 2 hónapig eucreast, most pedig competact-ot szedek, de az eredményeim egyre rosszabbak. Lombikra készülünk (két méhenkívüli miatt), ezért kellett lecserélnem a merckformint az utóbbi két gyogyóra. Valakinek közületek van tapasztalata ezekkel a gyogyókkal? Teljesen el vagyok keseredve. Így lombikra se mehetünk még.

Megkérdezhetem, hogy ki milyen inzulin eredménnyel esett teherbe?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, jó pihizést mindenkinek, üdv: rita
rítá
 
 


Sziasztok,

[quote="etna33"]e írta:etna33gyébként lehet hogy pszichésen is, de lehet, hogy a kevesebb kaja miatt sokkal jobb a közérzetem, gondolom a kevesebb emésztés miatt a szervezetemnek több energiája marad.


Etna, én is így éreztem, vagy ezért, vagy azért, nem tudom, de erőt adott, és magamon is csodálkoztam, de nagyon bírtam EZT a diétát, nem adtam fel, és 3 hónap alatt életvitellé vált. Fél év kellett, és teherbeestem.

Ritá,
Üdv itt!!! Nem ismerem ezeket a bogyókat, én csak Meforal szedtem, és 2 hétig Avandametet (mint megtudtam, betiltották :shock: ), de a következő eredménynél estem teherbe:

Glucose terhelés 0 perc 4.97 mmol/l 4.10 - 6.00 (jó)
Glucose terhelés 120perc 4.59 mmol/l 3.30 - 7.80 (nagyon jó)
Insulin terh 0 perc 10.20 mIU/l 2.60 - 24.90 (lehetett volna jobb is, ezért kaptam Avandametet, amit PÉ-ig szedhettem, utána ismét Mforal, de abban a ciklusban teherbe is estem)
Insulin terh 120 perc 28.02 mIU/l (45 alatt jó...)

A fenti eredmény dátuma: 2010.09.15.
Utolsó menstruáció: 2010.09.21.
Fogantatás időpontja: 2011.10.04-05 körül

Eredmény (bátorításul) :lol: :

Kép

Kép
xtina75
 
 


Rítá!
Az én terhelt inzulinom 60 volt,mikor terhes lettem az első babánkkal.Fél évvel előtte még 120.
De semmi gond nem volt,problémamamentes terhesség volt! :wink: Drukkolok!
Ezeket a gyógyszereket én sem ismerem...

Etna!
Örülök,hogy ilyen pozitívan jöttél el a MM-ből!Én is pont ezt éreztem(bár közel sem éltem meg annyi mindent,mint te)hogy hihetetlen,hogy hány orvos csak kontárkodik az emberrel,aztán meg sitty-sutty megy minden.

Horibol!
Nagyon nagy gratula! :D Vigyázz magatokra.

Julcsi!
Jobbulást neked!

Akiket kihagytam,elnézést,elég felületesen :oops: olvastam,meg nem nagyon férek már ide a géphez. :lol:
Puszi és drukkhegyek mindenkinek!

Melikém!
Hajráááááááááááááááááá!!!Úgy izgulok érted!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok Lányok,

Hihetetlen dolog történt.
Októberben menstruáltam utoljára ( akkor spontán ) 2 hétig, azóta semmi. Úgy voltam vele építkezünk, meg napi 14 órát dolgozom így most nincsen energiám mozgással diétával foglalkozni, szóval hagytam az egészet a fenébe. Január elején teszteltem egyet persze negatív akkor nyugtáztam, jól van mensi mentes hónapok jönnek ez a spontán dolog nekem nem jön össze.
Aztán pár hete/hónapja kezdetm furcsán érezni magam, 16 órát aludtam hétvégén, de mindent betudtam a kimerültségnek a munka miatt, majd anyukám megjegyezte pár hete, hogy jól visszahíztam amit letornáztam ősszel de mindet a hasamra. Milyen rendes gondoltam. Aztán tegnap vásárolgatni voltam, vettem egy tesztet is, gondoltam magamban legalább tudni fogom, hogy ideje tornázni járni mert tényleg visszajött minden.
Aztán megjelent 2 csík... egyik kicsit halványabb de 2 csík...
Elmentem a patikába vettem még 2 tesztet 2 különbözőt... mind2 pozitív határozott 2 csíkkal!!!!

Most virul a fejem :))
Pár ötletem sincs, hány hetes terhes lehetek, illetve dokim sincsen Pesten, szóval most még az is kérdés hova menjek ultrahangra...
És azt sem értem hogy történhetett ez meg, hiszen rendszeres mensim a fogi gátlóval volt utoljára....
És persze marhára izgulok, hogy valós-e vagy sem, illetve méhen belül vagy kívül van-e vagy mi van most egyáltalán!!!

áááááááááááááá
etike
 
 


Úúúúúúúúúúú etike nagy-nagy drukkok!!!!!!!+++++++++++++++

Kép
xtina75
 
 


Lehetséges ez egyáltalán????
etike
 
 


etike!

hatalmas gratula!!!!!!!!!!!! :D
naná,hogy lehetséges, hány ilyet hallottam és titkon én is mindig ilyenben reménykedtem. ha kell pesten jó doki szólj, én sajnos elég soknál megfordultam, de akinél szültem az tényleg jó. de gondolom most gyorsban biztos lesz egy-két ajánlatod. csak menj minél előbb, mert még a végén lemaradsz a genetikai vizsgálatokról, amik elvileg kötelezőek. 12. 18. heti. de lehet, hogy már le is maradtál a 12. hetiről :D mekkora szerencse, kis manó nagyon akart jönni, jól megtréfált titeket, már most ő a főnök :D
sokkot kaptál, mi :D kicsit nem figyelsz oda, azt máris jön egy baba :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


etna

Nagyon aranyos vagy!!!
Priviben jöhet a doki, kórházzal együtt.
Úgy döntöttem, hogy szerdán felhívom az otthoni régi dokimat, hogy gyorsan nézzen meg ultrahanggal, hogy megnyugodjak,meg mondja meg kb hanyadik héten lehetek, aztán ettől függően eldöntöm, mennyire sürgős.
Teljesen készen vagyok. Taccsra vágtam itthon mindenkit :)
etike
 
 


Sziasztok!

Köszi, hogy leírtátok az eredményeket.....kicsit talán megnyugodtam. :D
rítá
 
 


Etike! Micsoda hír!!!! :D :D :D Drukk hegyek!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


bettike: Ferike nagyon szép. Hogy nő! Mint a gomba. Még most drukkoltunk a kibújásához.

rita: Nekem 179 volt a terheléses inzulinom, de ezt a teherbe esésem előtt kb. 1 évvel nézték. Sajna nem tudom akkor mennyi lehetett.

zazzy: Te lassan szülsz! Wow.

etike: Gratula, ez fantasztikus hír. A tesónál én is ebben reménykedem. Kíváncsi leszek mi újság odabent.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Bettike,

nagyon szép Ferike baba!

Etike!

hatalmas gratula! nekem is úgy sikerült Rebeka, hogy nem volt mensim. május 1én kezdődött spontán mensi, tartott 2 hétig. jún 16i együttlét pedig eredményes volt. én is csak úgy tudtam meg, hogy minden hétvégén ellőttem egy tesztet. és júl 4én -, júl. 23án + lett. most nézem, jó sok hasonlóság :wink: :wink: :wink:

Meli,

csak nem babázol már? van aki a hírt hozza?

Zazzy,

neked sem sok van már hátra! pedig nemrég készült a vonalzód!

Rita,

üdv közöttünk. sajnálom a rossz eredményt! én nem tudom mennyi volt a teherbeesés előtti inz.

Tina,

csuda helyes pofikája van Tamarának!

Loviné,

mi volt az uhun?

Kép
gota79
 
 


Sziasztok.

Gota.,Rebkeka gyonyoru.hamarossan jon az elso szulinap,gyorsan eltelet az elso ev,igaz?

bettike,csodaszep kicsipasid van.

joulcsi jobbulast.

Etna,gratulalok,csodak marpedig vannak.

Lovine?

Meli draga mizujs?nagyon szoritok,lassan itt a vege.

Xtina,nagyon edes Tamara a kepen.

kb ennyi,ritkan tudok jonni,de a haterbol mindenkinek szoritok.

Kép
monyo83
 
 


Etike!

Hatalmas gratuláció!!!! Szép meglepetés... :D :D :D :D

Kép
mók
 
 


Aranyosak vagytok!
Holnap megpróbálom a dokim elérni, aztán remélem még a héten megnéz valamikor. Kicsit ideges vagyok, hogy minden rendben legyen.
Majd jelentkezem a fejleményekkel.
etike
 
 


etike: hatalmas gratula
horibol
 
 


Monyó,

eszméletlen gyorsan. még most született. de gondolom te is így voltál/vagy vele.

Kép
gota79
 
 


sziasztok lányok!

csak jelezném, hogy egy hét meforál után (eddig 1x1) + diéta mellett fogytam 3 kg-ot. igggeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn! tudtam én, hogy nem vagyok béna és mindent megteszek csak valami hátráltatott. hát most már nincs akadály előttem :D

Xtina még mindig a te diétádat követem. meg sok sok séta a szabadban. kicsit kéne több mozgás, de még mindig nagyon nehéznek érzem magam hozzá. zumba már megy, de lusta vagyok :wink:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etike hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda meglepi!!!

2011.01.11.: 2x1 750mg met

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1
 
 


Etna, csak így tovább, gratu a 3 kilóhoz!! Lesz az még sokkal több is!

Kép
xtina75
 
 


etna

Gratu a 3 kg-hez! Nagyon ügyes vagy! Ne add fel!!!
etike
 
 


Etna nagyon szép eredmény a -3kg! ÜGyes vagy, csak így tovább.

Lassan már csak én maradok a topikon, aki nem babás. :( Jobb lenne, ha meglenne már a vv eredménye, legalább látnám, mennyi esélyünk van ebben a hónapban.

2011.01.11.: 2x1 750mg met

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1
 
 


Sziasztok,

MA elértem a régi dokimat, rendes volt, holnap 4re mehetek hozzá!
Izgi nagyon!
MAjd jövök a hírekkel.
etike
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


etike, várunk a hírekkel!!!!

Kép
xtina75
 
 


én is hírt jöttem olvasni:)

Kép
horibol
 
 


Itt vagyok!


Van egy élő embriónk!
12hét +4 napnak felel meg. Jól megviccelt, hogy eddig nem is tudtunk róla!!
Holnap gyorsan megyek 12 hetes genetikai vizsgálatra is.
Szülés várható ideje 2011.09.25.

Hát velem ennyi.
Mennyi idő alatt szokott meglenni annak az eredménye?

A részletekkel majd jelentkezem még, most itthon vagyok még Kecskeméten.
etike
 
 


Etike!!!! Azta!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Ez aztán nemsemmi!!!! :D :D :D :D Gratula! :lol: Hát akkor nagyon boldog babavárást a maradék időre! Mindjárt vége az első trimeszternek! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Etike: nem semmi de legalább az első 12 hetet nem izgultad végig:) Gratula!

Meliről lehet tudni valamit?

Kép
horibol
 
 


Etike!
Ba...us!!!!Nem semmi! Végül is tényleg nem kell végigizgulnod az elejét már...
Gratuláció!!!! :D :D :D :D :D

Kép
mók
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?