Sziasztok!
Tehát Apa tegnap hajnali 3-kor elindult Sopronba.. 7-re oda is ért..
Elég nagy a k@ki ott, az ország egyik legjobb ipari programozó csapata dolgozik rajta éjjel nappal (de tényleg..) Kristóffal a tegnapi és tegnapelőtti nap küzdés volt, ui. a front, a szél és a kaki elmaradása teljesen kimerítette, így nem fogadta el a cicit (konkrétan üvöltött), csak a cumisüveget!
Persze én bepánikoltam, hogy le fog szokni a ciciről!
Viszont a két éjszakai etetésen cumisüveg helyett cicit adtam neki, és elfogadta!! A ma reggeli etetésen is, úgyhogy most boldog vagyok!
Ja, és tegnap délután kijött a megakaki Kristófból, már ez lett volna a 3. nap, hogy nem volt neki..
utána már jobb kedve volt!
Snowball: ezek valóban nagyon jó fotók!!!
ügyes a fotós, meg hát jók az alanyok!!!
Hátul gombolós: ez tényleg egy nagy hülyeség!! már mindet leselejteztük!
Rekuja: képzeld, én is az antiszociális pasikat vonzom (még most is!
Lehet, azért, mert nem érdekel/nem tudom, hogy ő valójában antiszociális, és ugyanúgy beszélek, viccelődök velük, mint a "normális" emberekkel. Az ilyen emberektől ugyanis mindenki fél.. Életem második legjobb kapcsolata egy ilyen pasival volt, aki ráadásul 12 évvel idősebb nálam, extra-antiszociális, még a főnöke is félt tőle!
A sors fintora, hogy pont rosszkor találkoztunk, pedig el akart venni feleségül... Amúgy 2,5 évig jártunk együtt.. Még mindig tartjuk a kapcsolatot (fél évenként kb 4 sms...), és ahogy észrevettem, még mindig elég vacak neki, hogy nem az ő neje vagyok... Na, mindegy.. Szóval én csípem az antiszociális embereket, nem akarnak megfelelni senkinek!!
Szállítási költség megúszása: a boltok kb 40 %-nál mindig van elrejtve valahol egy kedvezményes kupon vagy a weboldalon, vagy pl. a facebookon. Zöld hétfő (minden hó első hétfőjén több webáruház ingyen szállít). Összegyűjtöm a családból, kinek mi kell, és megpróbálok olyan oldalt keresni, ahol a nagy részét leszállítják, és így valószínűleg elérem a szállítási költség mentességet. Volt olyan is, hogy sok rendelési érték jött össze, és írtam a gyártónak (ez csak a gyártónál működik!!), hogy ennyi értékben szeretnék rendelni, mennyi kedvezményt ad??
Pofátlannak tűnik, de amióta dolgozom, ezért kaptam a fizut...
Alku! Csak személyesen működik! Múltkor a Westendben hoztam el egy 30e Ft-os bőr aktatáskát 23e Ft-ért, de szerintem ott már a tulaj (pont ott volt..) is kihívásnak érezte, hogy eladjon nekem valamit.. (Amúgy olyan jól néz ki a táska, hogy Apum nem meri használni...) Hírlevelek!! Csomót lehet velük spórolni! Ja, és érdekes módon pár webáruháztól mindig jön valamilyen kedvezményre jogosító kupon emilben! Meg valószínűleg adottság is, mert ahová bemegyek, tutira éppen leértékelés van...
Anyum ezért akar mindig boltba ráncigálni, én meg utálok személyesen vásárolni.... Amúgy meg, ha nem megy másként, összeszedek még pár embert, és megosztjuk a szállítási költséget.
majd légyszi dobj egy képet a szőnyegről, ha készen lesz, nagyon érdekel!
Az én férjem nem volt barihimlős,meg is mondom majd neki, hogy oltasson..
Evian: tegnap 1,5 órát sétáltunk, és ma is megyünk!
Jól felpakoltam: süti, narancslé, szótanuló kártyák, és még újságot is vettem! Kristóf aludt, én pedig művelődtem és kajáltam!
amúgy piros Samsonite válltáskát fogok venni (tegnap nem volt időm megrendelni), már régóta szeretnék egyet! Bőröndöm már van, de a hozzá passzoló táska (ami amúgy is fekete..) már kezd elhasználódni, mert amíg "fontos ember" voltam, mindig azt hordtam tárgyalni, stb..
FLP: csajok, az FLP-s naptej nagyon jó!!!! Múltkor kajaktúrán Horvátországban minden világos bőrű leégett, csak én nem!!! Mindenki csodálkozott rajta, őszintén szólva én is! Pedig egész nap a napon voltam, meg ugrálgattam a vízbe!
Arról nem is szólva, hogy az 1 hét alatt végig sütött a nap, mi pedig a vízen voltunk...
Kat: örülök, hogy megoldódott a probléma, és tudtál aludni!
őszintén szólva, én mindig mindkét mellemből etetek...
Rekuja: nagyon-nagyon jók a fotók!! Hogy tudsz ilyen pillanatokat elkapni??
A nevetős nagyon tuti!
Kristóf most pont a kacsával beszélget...