Új privát üzeneted érkezett!

Friss hír: apát most hívták, hogy menjen dolgozni Sopronba, több napra.. Most ülünk a sötét szobában... :cry:

KépKép
sajti
 
 


Sajti
Nem úgy volt, hogy vele mész? :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


De, úgy volt, de február 21-re mondták a melót, nem pedig hosszú hétvége előtti napokra.. Ráadásul fél6-kor szóltak, Apa most jött haza Pestről, és ilyenkor már nem nagyon lehet szállást foglalni, főleg úgy, hogy nem tudja, pénteken, vagy később jön-e... Kisbabával nem kockáztathatom meg, hogy lesz-e szállás, vagy nem... Valószínűleg nem lenne, mert ilyenkor mindent lefoglalnak.. Ja, és mondta Apa, hogy holnap korán indul, mire visszahívták, hogy mondja meg, miért nem indul most, azonnal... Aha, persze: ma vezetett 600 kilométert, és vezessen még annyit éjszaka, én meg legyek itthon egyedül... Kristóf ma amúgy is egész nap nyűgös volt, nem aludt sem éjszaka, sem nappal, az evéshez túl fáradt volt, cumisüvegből kapta, és tök sokat sírt.. Tehát az én idegállapotom is elég jó, így nem kockáztattam meg, az utat.. Pláne így, hogy még semmi sincs összeszedve, utazóágy tesóméknál, stb... Tehát holnaptól Anyum ismét jön... Azért ezt át kell gondolni, második gyereket én sem merek így bevállalni...

KépKép
sajti
 
 

 
 

holnap táskát fogok rendelni.... :(

KépKép
sajti
 
 


huh Sajti részvét! Rögtön holnap mennie is kell... ez nagyon keményen hangzik :( Lóránt azért 1-2 héttel előre szokta tudni az utakat (meg már elég biztos a helye, hogy most visszamondhasson párat). Kitartást! Sovány vigasz, de legalább most az országban lesz - még ha 600 km-re is, ami gondolom van vagy 5 óra utazás :( Gyere, ha van időd és írj, majd lelket verünk beléd! Talán ez nem csúszik annyit, hosszúhétvégén gondolom az ottaniak sem akarnak dolgozni, talán jobban motiváltak. Gondolj arra, hogy lehetne pilóta is, na akkor mennyit látnád :)

Nekünk a legdurvább kiküldetése egy hosszúhétvége elötti pénteken derült ki, amikor megtudtuk, hogy pünkösd hétfő este repülhet kuvaitba. mindezt kb Debrecen magasságában közölték vele, emrt épp mentünk a szüleihez vásárhelyre. Azért hívták, hogy mi az útlevélszáma, mert kell a jegyfoglaláshoz. ja, hogy neki nem szóltak, hogy mégis ő megy? Az volt a mázlia, hogy egy Müncheni kollegája, akivel ment volna, amikor meglátta a nevét a listán, felhívta, hogy nem is tudta, hogy megkapta a vízumot kuvaitba, mert vele mennyit szívóztak a német útlevelével, és melyik útlevelére kérte, a magyarra vagy a románra. na akkor derült ki, hogy a főnöke nem tudta, hogy vízum kell kuvaitba, szóval végül senki se ment tőlük, csinálhatott mindent a német fickó egyedül, nekünk meg legalább nem kellett vásárhelyről rohanni ferihegyre.

Román papírokról jut eszembe, képzeljétek a román rendőrség felkereste Lóránt szüleit, hogy Lórántnak 3 éve lejárt a személyie, és mért nem hosszabbítja meg. Nem levélben, hanem kiment két járőr :shock: Nagyon dúrva! (persze ehhez egy munkanapon otthon kéne lennie. Amúgy mindig mondja, hogy kéne, mert akkor az uniós választáskor oda is szavazhatna :) Meg milyen mókás fél napot állni a követségen választáskor, mert az olyan mint egy osztálytalálkozó, annyi az ismerős)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


sajti fel a fejjel, itt vagyunk neked. tudom, edes keves vigasz, de remelem ahhoz eleg hogy ne a sotet szobaban depizzetek...legalabb lampat kapcsolj :lol: rendelj csak valami vigaszdijat magadnak, megerdemlitek. gondolom apa sem szarnyal az oromtol. vegul elindult ma este??? remelem nem.

Kép

Kép
snowball
 
 


Szaffi sikeresen utánozza Shrekket:
Kép
Kismosoly:
Kép
Nagymosoly:
Kép
(Nem akartam a szemébe vakuzni, de végre sikerült elkapnom a mosolyát :) )

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok Kismamik!

Először is bocsánat, hogy kicsit megszakítom a beszélgetéseteket! Annak idején én sem örültem nagyon az ehhez hasonló leveleknek, de azért még jól jöhet :) !
Szeretnék pár eladó holmit felkínálni nektek, hátha valakit érdekel. A kislányom tavaly nyáron született, és várhatóan folyamatosan lesz pár babaholmi, amit eladnék.

Most elsősorban egy szopipárnát (180 cm-es, polystirol golyócskákkal töltött, KIKA-ban vásároltuk, sárga plüss, lecipzárazható mosható huzattal, nem használtuk, teljesen ÚJ!) és egy megmaradt, bontatlan BEBA Pro H.A. Start tápszert kínálok nektek áron alul eladásra. Valóban jól jár velük, aki megveszi, hiszen a tápszert eredetileg 2200 Ft-ért, a szopipárnát pedig 9990 Ft-ért vettük. Én pedig ezeket 1500 és 6900 Ft-ért adom most!
Kép Kép Kép

Ezek és pár további holmi képeit az alábbi albumomban találjátok:
https://picasaweb.google.com/106317025853707547722/Elado#

Ha esetleg érdekel Titeket a fentiek közül bármi, az alábbi címre várom leveleiteket:
holmikateladok@gmail.com

További nagyon boldog babázást és nyugodt éjszakákat kívánok nektek :wink: !

Üdvözlettel:

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Jó reggelt!

A tegnapi depi után délutánra teljesen jól voltam, már! Na azért persze a nődokihoz kiruccanás is segített kilendülni a holtpontról!
Nődokinál minden OK volt, megdicsért, hogy kibírtunk 6 hetet szex nélkül :D és hogy nem csomós a mellem.
Ja és az nekem új volt, hogy csak akkor nem eshetek teherbe, ha "elég sok" anyatej termelődik a szervezetemben, ha nem lenne elég a babának akkor jobban oda kellene figyelni. Azért írattam és kaptam gyógyszert (Cerazette) én nem szeretnék ilyen gyorsan még egyet...
Minden tiszteletem azoknak akik bírják két gyerek pici + mini mellett. Én nem vágyok csak 8 óra alvásra/ nap -ra!
Rekuja kemény vagy, hogy így bevállaljátok - jó persze az előzmények ismeretében érthető! De kemény lesz!

Snowball Molly gyönyörű!!!! Tündéri anyós leszek megígérem :D :D :D

Kávét naggggyon szeretnék inni,de csak tejjel megy, és egyenlőre tejdiétát tartok, hátha így elmúlik Levente hasfájása. (Több allergiás van a családban, bár hál Istennek mi nem vagyunk, az ördög nem alszik...)

Rekuja teát én is iszom Mecsek teát - csak max 1 csészét/nap a 4-5 helyett... azért annyira nem finom :)

Sajti :( :( :( Menjetek sétáljatok egy nagyot ma a napsütésben!!!
Az elmulasztja a depit! És egy tábla csoki is csodákat tesz.

Milyen táskát veszel/vettél?????? Táskamániás vagyok! Most nézegettem én is táskákat, de ebben a hónapban már nem akarok venni, mert Csabinál ki menne a biztosíték.
Most rendeltem Flp-s aloe verás cuccokat (arckrém, First, ecsetkészlet), hátha szebb lesz a pofázmányom :)

Eldöntöttem, hogy március vége felé el kezdek járni szolizni is! Engem az nagyon fel tud tölteni - 10 perc alatt kipihenem magam, és azért jó ha a tükörből nem egy háromnaposvizihulla néz vissza.
evian19
 
 


Gyors helyzetjelentés:
Nem akartam eltűnni, de a tegnapi nap nem az enyém volt. A bal mellem még nem akar rendbe jönni, és nem tudom feltornázni 60ml-él többre, így napok óta két mellből szopotatok, amitől a melleim teljesen kivannak, és tegnap már nem is bírták, így estére éhes volt a pasi. Így mindenkivel kommunikálva, úgy döntöttem, hogy éjszaka adok neki tápszert, mert talán az éhségtől nem alszik vissza mélyen. Párom mondta, hogy 11kor etessem még meg, és utána majd ő éjszakázik vele. Erre a csemete aludt 3.30ig, majd menyomta a 130ml tápszert, és szépen bubukált 8ig. Semmi rapli. Így lett jó a vége, mindhárman aludtunk. Így ma szebb a világ és még a nap is süt.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Tegnap nekem is hosszú napom volt, Szaffi egész nap "elfelejtett aludni", ami leginkább annak tudható be, hogy sikerült ege meg egye meg ana gügyögéseket alkotnia, és ezt gyakorolta alvás helyett, amitől tiszta fáradt lett, ettől meg sírt egészen a következő tápiig. Evés után meg jóllakottan újra gügyögni kezdett, és az egész indult előröl. De még este is :shock: Most persze alszik, mint akit fejbevágtak. Ma megyünk ultrahangokra vele.

Evian
Örülök, hogy a tavasz jobb kedvre derített :) Tudod, nálunk nem bátorság, hogy nem védekezünk :) Persze, szeretnék hinni az urbán legendákba, hogy 2.szor meg lombik nélkül is, de hát ennél sajnos realistább vagyok. Jövő januárban úgyis elmegyünk lombikozni, szóval én a minimum 2 év korkülönbséget látom most reálisnak. De sietni kell, mert 3 babát akarunk, és hát apa már nagyon öregnek tartja magát :D
Igen, a Mecsek tea se nagy élmény. És mi még a málnalevélre panaszkodtunk! :) sok mézzel viszont minden iható (kivéve a hashajtó teákat, azok ingább hányás-hajtóak :? )

Kat
Ezek szerint apa mégis megértett valamit a zsörtölődésedből, ha bevállalta az éjszakát, még ha nem is kellett sokat tennie. Ez jó!
Hát igen, azért a tápinak is vannak előnyei. Amúgy honnan van tápitok? Írt fel a doki? Nővéremmel annak idején egy csomót szívóztak, nem volt elég teje, és a doki nem akart felírni, merthogy próbálkozzon még. Hanna meg csak fogyott, úgyhogy gyerekorvost váltott, kapott tápit, és láss csodát, hirtelen egy nyugodt, békés gyereke lett a folyton kétségbeesetten üvöltő helyett.

Tegnap nőnapra kaptam egy nagy doboz narancsos belga csokit. Szaffi meg 4 doboz tápit :D

Sajti, hogy viseled a magányt? kitartást, egy hős vagy a szememben!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Dumáltak Méhikével, majd jót nevettek a dolgon:
Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Tehát Apa tegnap hajnali 3-kor elindult Sopronba.. 7-re oda is ért.. :? Elég nagy a k@ki ott, az ország egyik legjobb ipari programozó csapata dolgozik rajta éjjel nappal (de tényleg..) Kristóffal a tegnapi és tegnapelőtti nap küzdés volt, ui. a front, a szél és a kaki elmaradása teljesen kimerítette, így nem fogadta el a cicit (konkrétan üvöltött), csak a cumisüveget! :shock: Persze én bepánikoltam, hogy le fog szokni a ciciről! :cry: Viszont a két éjszakai etetésen cumisüveg helyett cicit adtam neki, és elfogadta!! A ma reggeli etetésen is, úgyhogy most boldog vagyok! :D Ja, és tegnap délután kijött a megakaki Kristófból, már ez lett volna a 3. nap, hogy nem volt neki.. :( utána már jobb kedve volt! :D

Snowball: ezek valóban nagyon jó fotók!!! :D ügyes a fotós, meg hát jók az alanyok!!! :wink:
Hátul gombolós: ez tényleg egy nagy hülyeség!! már mindet leselejteztük!

Rekuja: képzeld, én is az antiszociális pasikat vonzom (még most is! :shock: Lehet, azért, mert nem érdekel/nem tudom, hogy ő valójában antiszociális, és ugyanúgy beszélek, viccelődök velük, mint a "normális" emberekkel. Az ilyen emberektől ugyanis mindenki fél.. Életem második legjobb kapcsolata egy ilyen pasival volt, aki ráadásul 12 évvel idősebb nálam, extra-antiszociális, még a főnöke is félt tőle! :shock: A sors fintora, hogy pont rosszkor találkoztunk, pedig el akart venni feleségül... Amúgy 2,5 évig jártunk együtt.. Még mindig tartjuk a kapcsolatot (fél évenként kb 4 sms...), és ahogy észrevettem, még mindig elég vacak neki, hogy nem az ő neje vagyok... Na, mindegy.. Szóval én csípem az antiszociális embereket, nem akarnak megfelelni senkinek!! :lol:

Szállítási költség megúszása: a boltok kb 40 %-nál mindig van elrejtve valahol egy kedvezményes kupon vagy a weboldalon, vagy pl. a facebookon. Zöld hétfő (minden hó első hétfőjén több webáruház ingyen szállít). Összegyűjtöm a családból, kinek mi kell, és megpróbálok olyan oldalt keresni, ahol a nagy részét leszállítják, és így valószínűleg elérem a szállítási költség mentességet. Volt olyan is, hogy sok rendelési érték jött össze, és írtam a gyártónak (ez csak a gyártónál működik!!), hogy ennyi értékben szeretnék rendelni, mennyi kedvezményt ad?? :D Pofátlannak tűnik, de amióta dolgozom, ezért kaptam a fizut... :D Alku! Csak személyesen működik! Múltkor a Westendben hoztam el egy 30e Ft-os bőr aktatáskát 23e Ft-ért, de szerintem ott már a tulaj (pont ott volt..) is kihívásnak érezte, hogy eladjon nekem valamit.. (Amúgy olyan jól néz ki a táska, hogy Apum nem meri használni...) Hírlevelek!! Csomót lehet velük spórolni! Ja, és érdekes módon pár webáruháztól mindig jön valamilyen kedvezményre jogosító kupon emilben! Meg valószínűleg adottság is, mert ahová bemegyek, tutira éppen leértékelés van... :wink: Anyum ezért akar mindig boltba ráncigálni, én meg utálok személyesen vásárolni.... Amúgy meg, ha nem megy másként, összeszedek még pár embert, és megosztjuk a szállítási költséget.
majd légyszi dobj egy képet a szőnyegről, ha készen lesz, nagyon érdekel! :D
Az én férjem nem volt barihimlős,meg is mondom majd neki, hogy oltasson.. :x

Evian: tegnap 1,5 órát sétáltunk, és ma is megyünk! :D Jól felpakoltam: süti, narancslé, szótanuló kártyák, és még újságot is vettem! Kristóf aludt, én pedig művelődtem és kajáltam! :lol:
amúgy piros Samsonite válltáskát fogok venni (tegnap nem volt időm megrendelni), már régóta szeretnék egyet! Bőröndöm már van, de a hozzá passzoló táska (ami amúgy is fekete..) már kezd elhasználódni, mert amíg "fontos ember" voltam, mindig azt hordtam tárgyalni, stb..

FLP: csajok, az FLP-s naptej nagyon jó!!!! Múltkor kajaktúrán Horvátországban minden világos bőrű leégett, csak én nem!!! Mindenki csodálkozott rajta, őszintén szólva én is! Pedig egész nap a napon voltam, meg ugrálgattam a vízbe! :lol: Arról nem is szólva, hogy az 1 hét alatt végig sütött a nap, mi pedig a vízen voltunk...

Kat: örülök, hogy megoldódott a probléma, és tudtál aludni! :) őszintén szólva, én mindig mindkét mellemből etetek...

Rekuja: nagyon-nagyon jók a fotók!! Hogy tudsz ilyen pillanatokat elkapni?? :D A nevetős nagyon tuti!
Kristóf most pont a kacsával beszélget...

KépKép
sajti
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk mi is a hasi ultrahangon,minden rendben nagyon alaposan megnézték mindenét és nem is volt olyan drága 4000ft.-ból megúsztuk én többre számítottam.Sajnos azóta is 1-2 evésünk még mindíg sírós,elkezdtem írni hogy eszik és álltalában akkor kezd el órdítani ha a szájába teszem a cumisüveget pontosan 3 órával az előző evés után,lehet nem akar enni már három óránként de nem tudom hogy ilyen picinek elég e az öt evés egy nap.Tegnap este 20 ml-t evett este fél 10kor és utánna reggel 5 kor kellt akkor meg bevágott 140ml.-t.+megint megszólalt a légzésfigyelő de nem csak csippant egyett hanem elkezdett risztani,beszaladtam de abban a pillanatban megmozdult és elhallgatott a riasztó is.Most nem tudom hogy azért vett e levegőt mert megszólalt a riasztó és a hangjára de nagyon idegesítő ez az egész.Elkezdett hullani a hajunk de csak a füle körül egyenlőre.

Kép

Így hullott ki a haja :)

Kép

És egy nevetős,sajnos még hangja nincs már úgy várom hogy kacagjon is.

Rekuja

Komolyan beszerzek egy ilyen párnát én is,mi még nem gagyarászunk ennyit nálunk a max.szőkincs még a höööö :) Pedig állandóan beszélek hozzá,legtöbbett mégis a Pepihez dumál hiába,gyereknek gyerek a társasága.
Mi volt az ultrahangon?Biztos minden rendben.

Snowball

Szépek lettek a fotók nagyon szép kis család vagytok.
Azért remélem jó volt kikapcsolódni egy kicsit vásárólgatni,de én is 1x mentem el valahova egyedül mióta megszültem és akkor is alig vártam hogy haza jöjjek,vagyis vasárnap felmentem az egyik ismerősünkhöz dumálni 2 órára de Zsolti felhívott hogy nagyon sír a Bibi nem tud vele mit csinálni eliondul értünk.Pedig Petra velem volt tehát csak egy gyerkőccel kellett volna megbírkózni de nem ment :?


Sajti

Most én szégyelem magam,panaszkodok állandóan hogy Zsolti sosincs itthon de vannak ennél rosszabb helyzetek is.Gyertek le hozzám Győrbe,itt van Sopron nem messze amíg az apák dolgoznak mi el leszünk.
Azért nagyon dúrva körülmények vannak a munkahelyén,mi az hogy miért nem indul most azonnal? :twisted:
Én nem is tudom hogy tudnék szó nélkül kezelni ilyen helyzeteket.
Eszembe jutottál vasárnap mikor jöttünk haza Pestről,mert a kocsiba kellett megetetnem Bibit vak sötétben szinte nem is láttam hogy mennyit eszik hát,nem volt egyszerü,bár a kocsis cumisüveg melegítőt ajánlom mindenkinek,nekünk nagyon bevált.


Kat

Minden rosszban van valami jó,bár sajnálom hogy nem cicizik de viszont 30 éjszakából 28 átaludt meg nem olyan rossz.


Evian

A szolizás tényleg egy jó dolog én egy héten kétszer este elszoktam menni,hát felér egy "maszíroztatással" ez az egy kikapcsolódásom van de tényleg feltölti az embert.
Gyerek témában ugyan így vagyok én nem tudnám elkébzelni hogy most terhes legyek megint,pedig abban is van jó hogy kevés a korkülönbség mert akkor együtt nőhetnek fel,bár mondjuk nálunk már amúgy sem hiszem hogy lesz gyerek.

Nem látom mit írtatok az előző oldalom,megnézem aztán még jövök.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Rekuja

Holnap lesz az áramszünet de Zsolti minden etetésnél hazajön a felmelegített vízzel :D
Rota:Felírják receptre és ki kell váltani de vinni kell jég akut mert folyamatosan hidegen kell tartani.Azt se tudom hol lehet ilyet kapni.
Kocsi melegítő egy csoda 4900 volt a Brendonba,tényleg működik ha sokat mentek megéri.
Ez nem a mi házunk csak béreljük mivel nem biztos soha hogy itt maradunk Győrben vagyis erről soha szó se volt hogy örökre ezért nem vennénk semmi képpen,viszont a tulaj úgy néz ki talált rá vevőt,április végéig kaptunk haladékot akkor kell kiköltözni ma megyünk fél1 re nézni egy másikat.
Nem lógós meg pici is a füli nem hiszem hogy bele kapna vagyis eddig nem volt ilyen.Remélem nem is lesz.

Snowball

A szemem még mindíg véres de már nem annyira,szívódik ez csak nagyon lassan,mások szerint is már el kellett volna múlnia,na de ma megyek a 6 hetes kontrolla végre a dokihoz reméljük ő mond valami okosat,ha haza jövök az első hogy megfürdök kb. két és fél hónap után és a többitt meg gondolom eltudod kébzeni :D Bár annyi gondja van az üzlettel Zsoltinak mostanában hogy lehet nem is érdekli hogy végre együtt lehetünk megint még a nőnapot is elfelejtette tegnap de nem szóltam neki :(
attól függetlenül hogy ott nincs remélem te azért tartatsz magadnak egy nőnapot? :)

Öltöznöm kéne mert nem lesz lakásunk :) Na majd még jövök,remélem mindenhol ilyen szépen süt a nap.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


SAJT:köszönöm, az együttérzést, és egész jó tudni, hogy más is hasonló cipőben jár:)Már kezd jobb lenni a dolog, és Bence ma is éjszakázott és este még ő lesz. Az urtica homeosbogyó visszahozta a tejemet, igaz a bal megint nem sokkal több, de a jobb az duzzad. Sajna nekem nem megy sokáig 2mellből szoptatni, Sajna nem bírja a mellem

Kenguru:én használtan vettem a Björn borg kengurut. Nekem a védő néni azt mondta, 3hónaposan bele lehet tenni, bár én már itthon egyszer kipróbáltam, és tök jó. A fejénél van az a dolog, ami ráerősíthető, talán ez a fejtámasz. Én ezt elég biztonságosnak tartom. Igaz nem mentem vele még sehova, mert ehhez kellene egy nagy kabát nekem, és az nincs.

Minimonkey: én is vettem, mert nagyon megtetszett. Bálint úgy néz ki benne, mintha egy neylon szatyorba raknám, és úgy vinném valahova. Beleesik, nem lát ki, és csak úgy csodálkozik mi a helyzet. Igaz nekem az tetszett benne, hogy ülve is lehet nagyobb gyereket cipelni benne, és ez később biztos nagyon jó. De bárkinek van ötlete e dolog használatához várom nagyon érdeklődve.

Naptej: én évek óta Biodermát használok, a naptejjel kerültem kapcsolatba ezzel a márkával. Nagyon jó nem ragad, beszívja a bőröd, és megmarad a fürdés után. Neki most kijött egy terméke, ami 50faktorors és 1éven aluli gyerekeknek van. Én biztos ezt veszem. A Mamut gyógyszertárjban van egy akció is: 5bioderma termék utána a 6.ingyen van. És a babatermékek mellé most ajándékba egy fürdetőt kap az ember, így a popsikrém 1900ft, de jár mellé egy füdrető. A naptej 6000ft, de én most úgy veszem, hogy az lesz a 6,ingyen termék.
Milyen termék az FLP?

TÁPSZER: én mielőtt elmentem szülni vettem Beba HA Pro start tápszert, amit a gyógyszertárban lehet recept nélkül is kapni, csak picit drágább(600ft-tal kb.) Mert nem akartam itthon lenni egy babával úgy hogy nem tudom mi van, ha nincs tej. Majd a kórházban i felírtak, mert nekem nem indult el a tejem és Bálint kapot 1 napig tápit is. Én örültem, hogy elfogadta, mert aggódtam, hogy ennyire függ majd tőlem a kajálása, így meg tudom bármi van van itthon neki is mit enni. Csak az a baj vele, hogy kinyitás után 3hétig használható fel, így eddig a nagyrészét kidobáltuk, mert az elején nem evett belőle sokat, így az a csomag kuka. Majd mell-lázam volt, így anyu etette, mert akkor még nem volt lefejt tej-így az is kuka. Most megint kinyitottunk egyet, és nem tudom meddig adok még nki éjjel, mert most tej. Na, mindegy.

Annyira helyesek ezek a krampuszok, pár hete olyan képeket raktunk fel, ami kicsit esetlen, lötyögős, gombócok voltak. Mostmeg mindenki teli arccal mosolyog. Olyan helyesek ezzel a babamosollya.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk hetes ellenorzesen - Mollynak. Meg isteni szerencse, hogy mikor kertem az idopontot az ellenorzesre, felhivtam a recepcios no figyelmet, hogy a gyereknek ES nekem is kell idopont. Errefel csak nekem adott idopontot, es ez ma derult ki, mar mikor a rendeloben voltunk. Szoval inkabb Mollyt vizsgalta meg a doki, nekem majd jovoheten vissza kell mennem. De egy szerencsetlen dolog, hogy a 6 hetes vizsgalatot a haziorvos vegzi nekem is... :? Viszont felirattam vele fogamzasgatlot, mert szerintem a napokban nekem is meg fog jonni, es jo lenne elkezdeni a szedeset mar akkor.
Mollyval minden a legnagyobb rendben, olyan buszke voltam ra, mert egy szo nelkul allta, hogy forgatta a doki, mikozben csak egy szal pelusban feszitett :P Sulyat meg a hosszat viszont nem mertek meg... EZ EZT TENYLEG NEM ERTEM :D

csicsi: mi volt a dokinal? Es mi a helyzet a lakassal? Remelem talaltok idoben olyat, ami tetszik nektek. Mi is ujra belelendultunk a lakaskeresesbe, par honapon belul mi is kirepulunk innen.
A nonapot szerencsere Lettorszagban is tartjak, szoval megunnepeltuk. Holnap meg Alex szulinapja lesz, es en jobban izgatott vagyok, mint maga az unnepelt, mert olyan jo ajandekokat vettem neki. En meg az a tipus vagyok, aki lelovi a poent, es hamarabb odaadja az ajandekot, most viszont megvarom az ejfelt, hogy hivatalosan is 10-e legyen :lol: Na jo...most is odaadtam neki egy ajandekot mar elore. Alex most kezdett el baseballozni, es vettem neki egy baseball utot. Sose lehet tudni, hogy itthon is mikor vesszuk hasznat. Elvegre sokat vagyok egyedul, ki tudja mifele gazemberek jarnak-kelnek errefele, muszaj a protektor itthonra :lol:

rekuja: nagyon edes a mehikes kep, mint mindig. Molly is kepes hosszu ideig elcsodalkozni dolgokon, most pl egy szoros parna bamulasaval zuhant mely alomba. De mar nagyon erdeklodik a csorgok irant is, a napokban be fogok szerezni neki egy jatszoszonyeget is, mert eljott az ideje :) A tegnapi napunk ugyanolyan volt, mint a tietek. Egesz nap fent sasolt a kisasszony, nem volt hajlando aludni.

kat: probalj meg nem figyelni a tejcsire, es akkor hatha visszaall a kivant mennyisegre. De tenyleg mostmar akkor te is tapasztalhatod a tapszer elonyet, hogy ejszaka tud aludni Balint is, es ti is. Radfert mar a pihenes :)

sajti: hogy vagytok??? Meddig lesz tavol apa? Remelem nem szomorkodtok otthon, hanem kimozdultok. Ha jol tudom jo ido van otthon :wink:

Itt van meg par kep a fotozasrol:



Kép

Kép
Ezen olyan mintha egy golyafeszekben fekudne :lol:

Kép
Ez a kedvenc kepem roluk, le sem tagadhatnak hogy van kozuk egymashoz :P

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball

Nagyon jók a képek én is akarok :) !!!!Nagyon dúrva a hasonlóság a szemük ugyan olyan marad az tuti.
Dokinál minden oké volt,szex tilalom feloldva lehet fürdeni,tiszta jó az élet :D Fogamzásgátlómat is felírta úgyhogy ez is elintézve végre.
Lakás:aláírtuk a papirokat de kezdem meg gondólni magam,nagyon szép és nem is drága csak annyira kint van mindentől,attól félek ha most még kijjebb költözünk tuti bedepizek nyáron otthon a gyerköccel,csak holnap adjuk oda a foglalót meg a kaukciót addig végüli is meggondolhatom csak attól félek ha oda megyünk még többett cseszegetem Zsoltit hogy mikor jön haza.Már így is durva lenne vissza mondani,meg amúgy tetszene áááá nem tudom.

Miket vettél Alexnek?Hány éves lesz?Ezeket én se birom ki ne aggódj én már karácsonykór alig vártam hogy a Pepi lebuktasson de nem tette meg :)
Ja tetoválás azóta sem,sajnos nincs rá ideje de szombaton lehet ráveszem hogy menjünk el együtt.
Azért vigyázz az ütővel nehogy szegény Alex legyen az áldozat,bár attól tuti meglepődne a szülinapján :)
Hova akartok költözni?Nagyobb lakásba?
A lényeg hogy Mollyval minden oké,gondolom a háziorvos amúgy sem úgy vizsgál meg téged mint egy nőgyógyász.


Sajti

Azt hittem az anyatejes babák töbször is kakilnak egy nap nekem azt mondta a védőnő hogy amúgy akár 5 nap is bele fér hogy csak egy héten 1x kakil egy baba,na annak azért elég feszült napjai lehetnek.Van valami kúp ami segít ilyenkor bár két nap után nem tudom használják e.
Jobban érzed magad?Zsolti is megy hétfőn a Lengyelekhez pedig azt hittem lesz végre 4 napunk egyben,de igaz ő csak 1 napra megy.
Biztos nem fog leszokni a ciciről,lehet csak tényleg fáj a pocija.
Anyukád megérkezett?Ma lett valami új szerzemény az internetről? :) Ha tudtam volna elöbb hogy most a netes vásárlás jön be,szóltam volna hogy fent vannak a kismama cuccaim a vaterán vedd meg nyugodtan :D


Kat

Mi az a Minimonkey,az is valami kenguru féleség?




Bibi sem alszik napok óta megint max.ha elhuzigálom bent a babakocsiban de kb 10 perc és kel is fel :?

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


csicsi: Bibi cumizik? Mert a chicconak van egy nagyon jo cumija, a legkisebb, es nincs rajta karika, tehat nem nehez, nem huzza a kis szajat, lehet nektek is bejonne. Molly nem fogadott el semmifele cumit, pedig szilikont es latexet is probaltam. Ez a chicco pedig latex es tenyleg picike, belepasszol a szajaba, igy hat cuppogja lendueltlenul :D Ha gondolod, nezz utana hogy otthon lehet-e kapni, es legalabb attol megnyugodna egy-kettore :)
Szoval vettem Alexnek a baseball utot, Ed Hardy parfumot (ez a kedvenc markaja, es ideje volt neki uj parfumot vennem mert amik vannak neki, azoktol meg mindig hanyingerem van a terhesseg ota :? :lol: ), Mollynak vettem egy I love Dad feliratu bodyt, szoval abba oltoztetem reggel, kepeslap Molly lablenyomataval, meg rendeltem neki heliumos lufit (jooo nagyokat), amit majd egy futar visz be neki a szalonba. Csak ugy szarnyalt a fantaziam iden, es most bele is nyultam a penztarcaba rendesen :lol: 27 eves lesz. Ma egesz nap azt hajtogatta hogy holnapol milyen oreg lesz... hat nagyon... :D
En is tervezek tetkot, es Alex is mondta tegnap hogy csinaltatni fog ujat, szoval legalabb meglesz a motivacio :wink:
Na akkor irany a furdokad, es be az agyba!!! Bibi ugyis jo alvo, hagy majd titeket kibontakozni :)
Nagyobb lakasba koltozunk majd, ha minden igaz akkor uj epitesube. Olyan uj, hogy meg a parkolo meg a jarda sincs befejezve egyelore :D Az uj lakasotokkal pedig legalabb lesz ertelme a jogsidnak. Eleg lesz csak kocsiba pattannod, es hamar be tudsz szaladni a varosba ha tarsasagra vagysz. Gondolom csak nincs olyan varoson kivul :roll:

Kép

Kép
snowball
 
 


A minimonkey egy hordozótípus, am elől fekszik benne a gyerek és átvetve kell felvenni(jobb vállon van, ferdén tartod a gyereket a jobb melledtől a ball karod alattig) Olyan mint egy átdobós hátizsák. Nem túl világosan írtam le, de remélem érted.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Csak 7 percem van, mert aztán Dr. House új évad nyitó epizód!
Voltunk ultrahangon, minden ok. A dél-Pestiben ezt igen érdekes oldották meg. A babák időpontra mennek, a többiek meg csak úgy odaállnak, és ha neagyjisten gyorsabban végeznek egy babával, akkor behívnak valakit. Szóval amíg mi ott voltunk, csak babák kerültek be, meg egy 90 feletti néni, akit ágyastól toltak le és nem volt valami jó állapotban. A többiek meg csak gyűltek.

Sajti
Ez érdekes, hogy inkább cumi, mint cici :( bizti fáradt és a ciciért többet kell dolgozni. Apa remélem hip-hop rendetvág Sopronba, mindenki rájön, milyen nélkülözhetetlen munkatárs, és megőrzése érdekében többet nem rángatják ide-oda :)
Igen, az antiszoci pasik szórakoztató jellemek :) Meg én tökre élvezem, hogy a bizalmukba férkőzök, ez egy kihívás, ami érdekes. És a legjobb, hogy sose fogom őket igazán megfejteni, szóval tuti, h Lóránt még 30 év múlva is tele lesz titkokkal :)
Épp ma jártam úgy, hogy kikészítettem a szállítási költséget, és nem is volt :D megjött a szoptanít, majd mesélek holnap!
Imádom a Samsonite táskákat! Volt egy piros kis hátizsákom, na azt szó szerint ronygyosra hordtam, most egy barna zöld hímzéses lap-top hátizsákom van, hihetetlen szép. Ja meg van egy sötétkék válltáskám, az unisex, úgyhogy apa lenyúlta 3 éve :) Küldj linket, milyet veszel! :)
Szőnyeggel lassan haladok, a héten összesen 1 órám volt rá, azalatt elkészült a domb, végül síkban, mert annyi időm nem lesz, hogy ki is tömjém, mert 1 héttel előbbre hozta anyám a névnapi partyt :? Mondván én úgyis „ráérek varrni”.
Szótanuló kártyák? Neked vagy a gyereknek? :)
Fotók: kb 200 fotót csináltam az elmúlt 2 hétben, mire lettek ezek :D

Csicsi
Nagyon cukin kopik a haja :D Szaffi „koszlik”, vagyis egyenletesen ritkul, na ez is mókás. Lassan olyan kopasz, mint az apja :D
Nekünk is olyan az autós cumisüvegmelegítő, csak mi még nem használtuk, eddig mindig hazaértünk :)

Kat
Én is Bioderma-fan vagyok :) a lombik mellé kaptam egy gyógyszert, ami fényérzékenységet okoz. Lényegében a lakáson belül le lehet égni, ha kint süt a nap, nagyon gáz. Na akkor kezdtem ezeket az 50 faktoros arckrémeket használni, nekem nagyon bejött. Ráadásul alig kell egy csepp belőlük, szóval a pici tégely is sokáig elég.
1600 Ftos popsikrém?? a miénk aszem 300... a suducremet én is próbáltam, volt termékminta a kórházi csomagban, az tetszett, de nekem a tubusos krém praktikusabbnak tűnt.

Megyek, majd hause után még folytatom :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Na este már inkább aludtam :) folytatom:

Kat
Nem is tudtam, hogy recept nélkül is adnak tápszert! Ez az infó még jól jöhet, ha kifogynánk valamikor. Bár próbálunk időben recepthez jutni (8 éve tuti nem adtak recept nélkül).

Snowball
Hát kíváncsi vagyok, mit fog a háziorvos nézegetni rajtad... Mert hát csak illenék megnézni a gátvarrásodat. Itt meg a nődoki megnézte a méhszájat meg össze-vissza nyomogatott, hogy minden visszaállt-e a helyére.
Vicces, hogy nem mért súlyt meg hosszot :D De ezek szerint ránézésre egészséges, szóval akkor minden ok :)
Úgy látszik bizonyos napokon minden baba kicsit zakkant :) Bizti a csillagok állása miatt volt nálatok és nálunk ugyanakkor a nemalvós nap :)
Fú nagyon jók lettek a fotók! Megkövetlek, ne haragudj, hogy feleslegesen aggódtam, én már csak ilyen paranoiás vagyok :) A szőrös fán alvás a kedvencem :)

Szoptanít:
Hát csajok, én meg még azt hittem a cumisüvegbe tápi macerás etetési forma... Gondolom mindenki látott már képen szoptanítot, szóval kb tudjátok milyen. Kicsit macera felszerelni magadra, de a csövecske elég vékonyka, észre se veszi, hogy az is a szájába kerül a cicivel együtt. Na de! Én a legkisebb csővel próbáltam, mert hát a cumisüvegből is a legkisebb lukút kapja. Jött is neki a tápi szépen, ahogy kell. Az elején kicsit fuldokolt a tápi+tejcsi miatt, de aztán megoldotta. Viszont kb fél óra alatt ivott így 10ml-t :shock: látom ugye a tartályon mennyi fogy. És sokkal KEVÉSBÉ szívta, mint amúgy szokta a cicit, mert hát így is jött. Aztán meg jött a sírás. Még kb 10 percig erőltettem, csak hogy legyen ideje véresre karmolni a cicimet, aztán fogtam, beleöntöttem a tápit egy cumisüvegbe és lássatok csodát, hirtelen világbéke lett. Még azért próbálkozok egyszer nagyobb csővel, mielőtt felrakom vaterára. De legalább megnyugodtam, hogy ezt is megpróbáltam :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Sietnem kell mert nem lesz áram kb.20 perc múlva :)

Rekuja

Szoptanít?Elöszőr azt hittem félre írtál egy szót de akkor nem :) Na erre rá keresek ha lesz áramunk.Egyszerre jön a tej meg a tápi?
Mi sem számítottunk rá,hogy ilyen hamar használni kell a melegítőt de Bibinek meglepő evési szokásai vannak mostanában amikor kéne nem akar enni de ha nem vagyunk itthon egyből marha éhes lesz,tegnap is lakás nézés közben folyamatosan ringattam de persze nem akart elötte enni.
Szaffi hányszór eszik még?Azon filózok elég e a napi öt evés mert este 10-esnél már alig eszik mert olyan álmos,előrébb próbálom hozni a fürcsit is meg az evést de akkor csak 5x enne.Hogy számolják ki hogy hány ml.-t egyen egy baba?A tápis dobozunkon nincs rajta.

Snowball

Hát van most egy cumink Nuk-os latex azt úgy ahogy de el nem alszik tőle ha néha elcuppogja de nem egy nagy cumis,megnézem ezt amit írtál.
Tényleg szárnyal a fantáziád a héliumos lufi nagyon jó,majd írd meg milyen volt a reakciója,meg aztán haza is vigyen belőle :)
Ház kérdés megoldódott Zsolti este hazajött és azt mondta visszamondja mert sok mindent kéne bele venni és most hogy nem tudjuk meddig maradunk még nem akar mosógépre meg hűtőre beruházni.Ma megyünk megint lakást nézni,beizzítottam egy ingatlanost.
De jó akkor szép helyre mentek,Mollynak ott lesz szobája?Most olyan lakást keresünk ahol velünk alszik Bibi mert nem akarom külön szobában legalább fél éves koráig.Még jó hogy itt megcsináltam neki a szobáját :)
Zsolti hazajött tegnap hidegrázással adtam neki egy sört hátha jobban lesz mert fájt a feje :) Na ennek hatására elaludt a kanapén,én meg a Petrával aludtam,naennyit a romantikus éjszakáról.Ez a legjobb fogamzásgátló :) Na mindegy remélem nem lesz beteg mert elegem van hogy valaki mindig kiüti magát nálunk most a Petrának volt hasmenéses baja 5 napig de végre túl vagyunk rajta most meg a Zsolti gyengélkedik :?

Na megyek forralok a forralóban vizet az melegen tartja egy darabig,szerintetek fél 11-től délután 4-ig felmelegszik a kaja a hűtőben ha nem nyitogatom?Én az okos pont tegnap voltam az Aldiban :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csicsi
Ilyet vettem:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... t_sns.html
Ha akarod, megveheted tőlem mondjuk 8000-ért :D Pont a hónapban volt egy cikk a Kismama magazinban egy csajról, aki az örögbe fogadott kisfiát tudta így szoptatni, mert kb 1 hónap után beindult annyira a saját teje, hogy elhagyhatta a tápszert. Nagyon durva! Bizti segítene, de mivel tudom, hogy nálam minimális változást tud csak előidézni a fizikai korlátok miatt, kétes, hogy megéri-e a kínlódást. Igazából az olyan esetekben lehet jó, mint Snowballé, amikor már volt példa rá, hogy veszettül sok teje volt, csak valami miatt elmúlt, akkor elvileg ezzel meg tápszerrel vissza lehetne hozni. De amennyi macera van vele, nem vagyok benne bizti, hogy tényleg megéri...
Cumiból mi is most vettünk egy Chico latexet. Mi olyat választottunk, ahol az egész cumi latex, nincs rajta műanyag, így ha nem is cumizik vele, késöbb jó lesz rágókának. Hát, néha már cumizott, ha fogtuk, hogy ne essen ki. Ez jó, az aventeset kilökte :) de nem erőltetem, mert a csuklóját már minden alkalommal odaviszi a szája elé, ha cuppogni akar, és ez tök jó, fejleszti a kézmozgását, meg ilyenek.

Elvileg súly kgbanx150 ml tápi kell egy nap nekik. Szaffi most 4,75x150=712,5ml-t kéne egyen, hát annyit nem birunk belenyomni :) Napi 6x bekeverünk 125 vízbe 4 kanál port, az együtt kb 130 ml tápinak felel meg, ebből általában 110-et eszik meg. Szopizik is, de fogalmam sincs, mennyi tej jut neki, ha 10 ml-vel számolok szopinként, akkor kb kijön a napi adagja. Mivel egyenletesen nő a sújja, ezért nem aggódok miatta. Nekem is van, hogy alig eszek egy nap, máskor meg csak úgy habzsolok, bizti nála se teljesen állandó az igény.
Még mindig 6x eszik, mert nem bír annyit megenni, hogy csökkentsem az adagot, de én keltem éjjel is enni, így jön ki. szóval kaja van (kb időpontok): 1, 6, 10, 1, 5, 9, tehát egyáltalán nem állandó időközönként, mert éjjel elég neki 4-5 óránként, nappal meg a kalimpáláshoz kell az energia. pl mindjár kér kaját, úgyhogy megyek is :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


WINGBO bébihinta kölcsönzés

6 HETES KORTÓL 6 éves korig használható hasalós hinta.
Korai fejlesztésre kiváló – koraszülöttek illetve beteg gyermekek fejlesztéséhez kitűnő eszköz, egészséges babák esetén pedig gyorsítja a mozgásfejlődést.

Segítségével az idegrendszeri pályák kapcsolódása könnyebben létrejön, ami segíti a mozgás és gondolkodás fejlődését.
A baba pár használat után rájön, hogy ő maga tudja lökni a hintát és ezt örömmel meg is teszi.

Magyarországon kevésbé ismert termék, külföldön már régóta ajánlják fejlesztésre. Újonnan kb. 30 ezer forint, viszont kölcsönzéssel (4000 Ft/hó) kipróbálhatod, hogy a Te babádnak beválik -e.

Érd: 70/520-2399
kata2006
 
 


Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Most csak pár dolog, ami eszembe jutott:

Keressetek rá: www.bukfenctal.hu
Szerintem nagyon jópofa, én már rendeltem is unokahugomnak

Másik: Sminksuli : ma olvastam a januári joy-ba a fodrásznál
Gerő Anna sminkiskla max 6fővel 15ezer forint egy nap hétvégén
www.facebook.com/sminkiskola
A nőci az xfaktort sminkelte.
Sajna a telefonszámból hiányzik egy szám, amit leírtam, de így nem működik

KépKép
KépKép
kat78
 
 


sziasztok!

az elobb leszaladtam Mollyval a boltba, ami ugy innen 2 percre van, vegig orditotta az egeszet, mert ugy fuj a szel, de muszaj volt venni foznivalot :( mar alig varom a kengurumat... UTALOM ezt a babakocsizast... Most latom hogy esik a ho :D Uristen... kesz vilagvege idojaras van itt...

rekuja: megneztem ezt a szoptanitot, es annyira...de annyira bizarrnak tunik nekem, hogy az elkepeszto. Ilyenrol meg soha nem hallottam es nem is lattam. Nekem elsore egy zacso kateterhez hasonlit :lol: Eleg morbid meglatas :D Igazsag szerint ugy hozzaszoktam a tapihoz, hogy nem eroltetnem visszahozni a tejemet a semmibol ezzel a szoptanittal. El vagyok tole meg mindig ajulva :D

A szulinapi meglepi nagyon jol sikerult. Itt egy kep a szerelmesekrol. Nem a legjobb minoseg, de a lenyeg latszik :)

Kép

Kép

Kép
snowball
 
 


Hello!!!

Snowball nagyon szépek a képeitek!!! Itt pedig a szülinapi meglepetséről készítetten látszik ám a nagy szerelem!

Rekuja 3 baba-prokejt! :D :shock: :D merészek vagytok! Én max kettőnél megállok... kivéve ha ikrek jönnek össze másodszorra.

Sajti rakj fel képet a táskáról légyszi'! :) Legalább nézegetek szépeket, ha már nem veszek egy ideig...
Anti szociális pasim nekem soha nem volt Csabi előtt, de ő keményen az!!! Még a barátai is azok, évente kb 2X hajlandóak egymáshoz elmenni... naggyon kész!
FLP naptej nekem a krétai nászúton bizonyított, azóta imádom!

Csicsi - nem gyullad be a melled a szolitól? Én ettől tartok egy picit. Amúgy már nagyon vágyom rá! Találtatok másik lakást közelebb a belvároshoz?

Kat Minimnkey-m nekem is van, és ugyanúgy zsák-érzésem van vele! Annyira használom, hogy levigyem a negyedikről Leventét a babakocsiig.

Csajok a babahaj meddig hullik ki? Leventének csak sűrűsödik és szőkül.
Ja és nem tudjátok meddig változik a babák szeme színe???

Ma érdekes napunk van délelőtt szinte csak aludt Levi, most meg nyüszög ha le merjük rakni..
evian19
 
 


Kat
Király a bukfenctál, nagy 5let!

Snowball
Hát, amikor nekem először ajánlotta a védőnő a szoptanítot, csak a Vejedre ütök jutott eszembe, amikor Robert DeNiro műmellekből táplálja az unokáját :) Egyébként tényleg olyan :) Ne legyen egy percig se rossz érzésed, hogy nem próbálod ki, hihetetlen macera. Viszont ma a nagyobb csővel már betermelt 60 ml-t, többet meg egyáltalán nem volt hajlandó enni :( tök éhes lesz. Ja és kb 1 óra alatt termelte be, máskor 10 perc a teljes adag. Viszont most égnek a cicik rendesen, lehet, hogy hatással lesz rájuk. Minden egyes szopihoz tuti nem fogok vacakolni vele, de napi 1-2 alkalommal lehet, még egy ideig kísérletezek. Holnap jön a legnagyobb cső, hátha azzal a teljes adag tápi lecsúszik és nem fárad el az evésben ennyire.
Nekem is kell egy ilyen I love dad póló!!! Bár egy I love Mum is jó lenne :wink:

Evian
Tudod, mi bátran lehetünk merészek, mondhatom azt is, hogy 5 gyerkőcöt akarunk, arra sincs kevesebb esély, mint a 3ra :)
Babahaj nem bizti, hogy kihullik, mármint pl nekem fokozatosan cserélődött, szóval mindig hosszú és sok hajam volt. Meg a nővéremnek is. Meg a nővérem lányának is :D Bezzeg Szaffinak! :D

Sajti, élsz még? Kitartást, meg tudod csinálni egyedül is!!!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


babaszem-téma:
Úgy tudom, fél éves kor a végleges babaszem-szín. Nekünk világosodott eddig a szeme, én még reménykedek, hogy apa világoskékét örökli az én kommersz barnám helyett :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


evian: mikor mesz szoptattam, letakartam a cickokat a szoliban egy textilpelussal, es teljesen jo volt. Heti 1-2 alkalommal nem art a szoli, sot a meleg hatasara termelodik jobban a tejcsi :D

rekuja: a H&M-ben vettem a bodyt, otthon is 100% hogy lehet kapni!!! :) Volt I love mum feliratos is, sot, igazsag szerint ez kettes csomagban volt, es egy fekete feher csikos body volt hozza rakva, es az i love mum-hoz pedig piros-feher. Gondolom az van lanyoknak, ez pedig fiuknak... De muszaj volt megvennem :D
Kiserletezz csak a szoptanittal, artani nem art :)

Kép

Kép
snowball
 
 


hoppa...még helyett mesz-t irtam..bocsi :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Csicsi: nagyon cukik a Bibikés képek!! Szerintem nemsokára hangosan is fog nevetni, Kristóf is megereszt néha egy-egy kurjantós teliszájas nevetést! :D
Apa nem alkalmazott, hanem vállalkozó, tehát ő dönti el, elvállal-e egy munkát, vagy sem.. Ez most fontos volt, mert kezdő vállalkozó, és mivel ő "mentette meg" a projektet, ezért asszem ettől a cégtől most már rendszeres megbízásokat fog kapni! :) Tehát vacak így egyedül lenni, de hát élni is kell valamiből.. Legközelebb remélem, mi is tudunk vele menni! Azért szívesen sétálgattam volna Sopronban a gyerkőccel... Köszi a felajánlást, ha még lehívják oda, akkor megyünk! :D
Utánanéztem, ilyen idős korban már ritkul a kaki az anyatejes babáknál, tehát még az 1 hét sem gáz. Addig meg jönnek a gázok!! :) Azt érezzük is...

Kat: örülök, hogy megoldódik a helyzet Nálatok! :D Képzeld, az utóbbi napokban annyira nyűgös volt Kristóf, hogy nem nagyon fogadta el a cicit.. :( ezért megpróbáltam éjszaka is ciciből etetni, és láss csodát, ment neki! :D Korábban éjszaka mindig belealudt, ezért álltunk át az éjszakai cumisüveges tejre.. Viszont nekem mindkét cicit kiporszívózza, az egyikbe néha hagy egy kicsit, de ha jól sejtem minimum 2 decit megeszik így alkalmanként, ami 6-7 alkalommal számolva elég combos mennyiség! :shock: Mondjuk fejlődik is rendesen! :D
Köszi a sminkiskolás tippet!!!!


Az FLP asszem amerikai termék (Forever Living Products), aloe verás cuccokat takar. Nagyon jó a First nevű terméke, leégésre kiváló! A dezodora is jó, természetgyógyászok által ajánlott! ..és persze a naptej! Viszont csak úgy nem tudod megvenni, keresni kell egy tanácsadót (mint az avonnál..).

Snowball: nem mértek súlyt és hosszt?? :shock: Hát ez tényleg érdekes! Baseball ütő, ez jó! :)
Sokat járunk ki sétálni, köszi az érdeklődést! Anyum most volt itt, de már ment is dolgozni. Ezt még megírom, aztán séta! :) Süt a nap!!! Hú, ezek brutál jó képek!!!!! :lol: :lol: :lol: Vajon hol csinálnak ilyet Magyarországon???

Rekuja: a piros hátizsák nekem még mindig megvan! :lol: Na, olyan pirosból rendeltem oldaltáskát tegnap, és ma már meg is jött!!! :shock: Nagyon jól néz ki!!! :D

Ez az a táska:
http://www.toptaska.hu/termek/valltaska-d21041-cordoba2

Előrehozták a partyt? Ez gáz! De hát úgyis ráérsz varrni!!! :x Imádom az ilyet!! Tesómtól mindig úgy köszönt el az anyósa a telefonba, hogy "jó pihenést"! Kisgyerekkel volt otthon, kocsi, társaság és pénz nélkül... No comment... Már régen volt...
Szótanuló kártyák: természetesen nekem! :D Frissítem az angolomat, és autodidakta módon franciát tanulok.. Valahogy vissza kell hoznom az agyam frissességét, elvégre nemsokára fősuli!!! (Bár még nem kaptam értesítést, hogy felvettek-e, de hát miért ne vennének fel???? 8)
Kristófnak is egyenletesen hull a haja, és fent már tök cuki új haj nő!!! :D
Sajnálom, hogy nem jött be a szoptanít.. :(

Evian: fent rekujához belinkeltem a táskát!! Nagyon szép!! :D Nesszeszert is rendeltem, de az nem ugyanolyan színű, hanem pirosabb. Nem baj, úgysem tűzöm ki sehová! A lényeg, hogy a táska pont ugyanolyan színű, mint a bőröndöm! :)

Csajok: rendeltem a babakocsira napvitorlát! Tudom, varrni is lehetne, de én sajnos nem tudok, és már unom, hogy úgy sétálgatok, hogy a kerék a lábaim között gurul, de csak így tudom takarni Kristóf elől a napot.. A meskáról rendeltem, ha érdekel Titeket.

KépKép
sajti
 
 


Ja, a LÉNYEG: Apa ma hazajön!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Reméljük a 4 nap alatt sehová nem hívják...

KépKép
sajti
 
 


Csak gyorsan mert mi is sétálni készülünk, csak a csaj még rugkapálni akar a szőnyegén.

Sajti
fősuli normál felvételi rendszerű? Mert akkor majd júliusban tudsz csak eredményt :D Ha átküldöd az érettségi eredményedet, kiszámolom a pontjaidat stb, én a suli miatt nagyon otthon vagyok a felvételikben ;)
Szoptanít ma rettentő jó volt! Legnagyobb csővel evett a csaj, úgy élvezte, öröm volt nézni. a cicik meg égnek, gondolom termelne ezerrel :) Na azért nem fogom minden szopihoz használni, de napi 1-2 alkalommal aszem igen. Lassan bele fogok jönni, aszem.
Király a táska, tényleg ilyen színű volt a hátizsákom, csak sajna már annyira lukas volt, h kipotyogtak a dolgok és nem lehet ezt az angyagot szépen varrni.
Tök jó, h jön haza apa! :lol:

Olyan cukin gagyog a csaj! Hatalmas erölködés, kézzel-lábbal rásegít és kijön egy halk öeeee, majd nagy vigyor :lol: haláli :lol: Tegnap egész este rajta nevettünk, ahogy próbálkozott :lol:

Basszus, lehet, mégse sétálunk, elaludt a játszószőnyegén két kalimpálás között :shock:

Snowball
Vajon az alleban van h&m? Nekem is kell olyan rugi!!! majd keresek. Vagy veszek a tecsóban tiszta fehéret, és varrok rá :)

Jólvan, mégse aludt el, csak kipihente a fáradalmakat :) Bár nemtom, lehet késöbb megyünk, mindjárt bealszik, addig lenne időm kivasalni hmmm az élet nagy kérdései :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sajti, nagyon hülye 5let volt átküldeni a táskás linket, most vehtek egy egész bőröndkészletet 8)

Nemtom csajok, de mintha ebben a kerületben senki sem dolgozna, de 11-kor olyan tömeg volt a piacon, mint karácsony elött szokás. Könyörgöm, csak egy nap nem lesznek nyitva a közértek, mit kell úgy csinálni, mintha háború jönne?! 20 percet álltam sorba a Kaiserben egy nénivel beszélgetve, akinek a dédunokái már középiskolások. Gondolhatjátok, mennyi volt a néni :) Ja és az ócskás cigányok közül egy nő utánamszólt, hogy nagyon helyes, és több fehér nőt akar babával látni, mert ha azok is sokat szülnének mint ők, nem lennének savanyúak folyton :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki nyaral csak mi vagyunk itthon :) Nem merünk sajnos menni sehova mert Bibi reggel óta néha köhög (szárazan)reggel melegnek éreztem megmértük a lázát de nem volt (36.9)
azóta figyeljük de most még jobban lejebb ment a hőmérséklete,de a szeme se tetszik nem olyan tiszta a tekintete mint amilyen szokott lenni,félek hogy beteg lesz :(

Rekuja

Ez nagyon kemény hogy ilyet beszólt a nő,nem hinném hogy ettől mi savanyúak lennénk de amitől savanyú tudok lenni az az ha sétálok az utcán és akkor egy ilyen buta beszólással megtalál valaki,na attól tényleg elmegy a kedvem mindentől :)

Sajti

Ja értem szóval a maga ura lett,sajnos igen ez ezzel jár amíg nem lesz stabíl az egész,de utánna ha már mindenki tudni fogja hogy ő a legjobb és kapkodnak majd érte akkor simán lepasszolhat majd értetek néha egy kis munkát :)
A lényeg hogy találtál egy jó kis hobbit,én terhesen csináltam ugyan ezt de tényleg jó a táska,nekem is kéne egy piros kis bőrönd :wink:


Snowball

Nagyon cukik apával,jó a body,nekem ugyan ilyen van sapiba meg a mum-os :) Néha feladom rá,ha szeretetre vágyok :)

Megint nemm látom ki mit írt,Rekuja hibájából :D Remélem legalább jól aludt :) Úgyhogy majd jövök csak visszanézem az előző oldalt.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Tök jó,most volt a hiradóban hogy a tápszert amit kaptunk szülés után,túl volt adagolva egy kicsit ezzel-azzal,akkor lehet ezért fájt a hasa.

Evian

Nem gyulladt be de nem is szoptatok,de szerintem a meleg csak jót tehet a tejcsinek.

Rekuja

Bibi kb-500-600ml között eszik egy nap,eddig 250g-ot hízott hetente most 1 hét alatt alig 100g-ot,de látom is rajta hogy nem olyan pufók.
Holnap visszük vissza pont a mérleget lejárt a 3 hónap,talán jobb is.Hol vettetek olyan cumit ami tiszta latex?

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csicsi
Van egy chicco szakbolt az alle 2. emeletén, qrva drága amúgy, ez is vmi 1300 Ft volt, na ott vettük a cumit. Felrakok egy képet róla, meg egy linket:
Kép
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... 2812b1faf9
De persze mi nem ilyen tudományos okok miatt választottuk :D
Dúrva a tápszeres hír :shock: Még jó, hogy váltottatok!!!
Igen, lehet, h jobb, ha nincs mérleg. Például nem pisili össze a szobát a mérleg-pelenkázó távon :lol: ezt a héten Szaffi 2x is eljátszotta velünk...

Ma megint kirándultunk, meg volt az első erdő közepén pelus+szopi+tápi menet, tök jó volt! de tényleg, meleg volt, a peluscsere így nem okozott fennakadást, a szopit én nagyon élveztem, hiába, természet-mániás vagyok, a tápi meg még elég meleg volt a hőtartós táskában :D Tiszta nyereség :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nahat, mi ez a nagy csend? Gondolom mindenki kint van a szabadban, mert ugy tudom jo ido van. Itt tegnap havazott, itelet ido volt. Most mar nagyjabol helyre allt a helyzet.

Engem pedig megut a guta. Alex elkezdett autokkal bizniszelni, vesz- rendbe teszi - eladja dragabban. Tegnapelott pedig vett egy Smart cabriot... URISTEN, mit meg nem adnek hogy legyen jogsim. Tegnap elment vele a boltba, bitte magaval Mollyt. Mikor hazaertek, lementem es kiprobaltam a kocsit. Vagy legalabbis beleultem. Annyira idilli volt, hogy ott van mellettem Molly, es hogy hozzam passzol az auto. En magam is eleg apro vagyok, es legalabb ezzel az autoval mernek kozlekedni. Azt hiszem ideje elkezdenem a jogsit...

rekuja: fogalmam sincs, hogy melyik aruhaz az alle :oops: De ha neten utananezel, hogy hol van H&M, akkor tuti fogsz magadnak is talalni ilyen bodyt. Jol aludtal a lapteto miatt? :wink: Viccesek ezek az unnepek elotti vasarlasi szokasok, mindig jokat nevetek rajta. Itt hala ajo egnek nincsen olyan gyakran nemzeti unnep, mert itt husvetkor meg karacsonykor is csak 1-1 napra zarnak be az uzletek. Azt az egy napot pedig mindenki kibirja, akar szikkadt kenyerrel is :lol:

csicsi: Remelem jol van Bibi! Mollynak is naponta 1x kiszippantok olyan nagy taknyokat az orrabol, mert szorcsog az orra toluk. Nem is tudom elkepzelni, hogy egy ilyen pici orr hogy tud ekkora fikat termelni :D Amit Rekuja vett cumi Szaffinak, ugyanolyan kialakitasu, mint a mienk. Physio fajta. Csak a mienk nem teljesen latex, hanem van rajta muanyag resz, ugye ami elnyomja a kis arcat a leirtak szerint :lol:

Kepzeljetek, tegnap elmentem a postara, utana pedig a boltba. Alex itthon volt Mollyval addig. Mikor hazaertem, meg akkor sem foglalkoztam Mollyval, mert volt par tennivalom itthon. Mikor vegeztem a teendoimmel, bejottem a szobaba, epp itt fekudt a pihenoszekeben, es mikor meglatott, felcsillant a szeme egy teli vigyorral kezdett gogicselni nekem. Azt hittem megzabalom!!!!! Sot, tegnap es ma is, mikor felkelt reggel, ugyanigy fogadott. Annira imadom, mindig levesz a labamrol. A masik pedig hogy megtalaltuk a "mehihes parnat! a mosogep szemelyeben. Valamelyik nap ugy buvolte, le is fenykepeztem, mindjart feldobom a kepet. Most is mosok, addig mosogattam es reggeliztem mellette (a konyhaban van a mosogep), es addig Molly azt sasolta, addig amig elaludt a piheoszekben. Azota is szundit :lol:

Kép
Eppen az o ruhai forogtak a gepben, muszaj volt figyelemmel kisernie az esemenyeket :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Na, ma appa remekelt. Olvastam Snowball beírását, és ittmaradt a gép Molly képével, mire appa megkérdezte, hogy "kivitted a játszófotelt a fürdőbe?" :shock: Eltartott egy ideig, mire rájöttem, mért kérdi. Mondom király, se a gyerek, se a játszófotel színe (mienk rózsaszín) se a mosógép nem stimmel, sőt, nálunk szürke kő van a gép mellett nem fapadló. Úgylátszik, szelektív látása van, baba=Szaffi következtetéssel. Mikor kedves megjegyzéseket tettem, azzal védekezett, hogy jó, de hát Szaffi is szőke :shock:

Ma varrtam teljes 2 órán át! Mérem, már 7 munkaórám van a terepasztal-szőnyegben. Kezdem megutálni 8) Pedig már csak egy hetem van...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: annyira jot nevettem azon amit irtal :D Nem semmi Lorant a szelektiv hallasaval ES latasaval :D De valljuk be oszinten, egy icipicit hasonlitanak a csajok :D Elvegre jo par honapot lehuztak itt egyutt a topicban :wink: De hogy a kornyezetet is ennyire benezni, az azert nem semmi :lol: Azert reszeredmenyeket mutathatnal a szonyegbol, mert en speciel nagyon kivancsi vagyok.

Egy jo pont a tapi mellett: eppen vendegeink vannak, es cinzano pezsgot iszogatok eppen. Nyami! :) Orosz tarsaglas zajlik a fejem felett, mar nem is zavar :lol: Legalabb Mollyhoz magyarul beszelhetek, sot, nektek is irok...mert Molly alszik, hozza most nem tudok beszelni.

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Elöször is elnézést a zavarásért!
Eladnám kislányruháimat, nagyon jó áron, kérlek nézz körbe nálam párszáz forintért találsz bodykat, rugikat, együtteseket, kisszoknyát!
Ha valami érdekel kérlek küldj privit!
Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan, az ár akár lehet alkuképes is, több áru vásárlása esetén.

Itt találod a termékeket:

https://picasaweb.google.com/1010172533 ... 2074205266

https://picasaweb.google.com/1010172533 ... 0059111474

Köszönöm, és elnézést mégegyszer!

Kép
lumaluba
Sopron
 
 


Sziasztok!

Bibi úgy néz ki nem lesz beteg,szombaton 37.2 ig ment fel a lázmérő de arra még nem adtam semmit,aztán magától lejebb ment és azóta nincs semmi,most is alszik apa melett Petra meg a szomszédba úgyhogy most nem panaszkodom.
Egy kicsit mégis :) Iszonyatosan fájnak a vállaim meg a lapockám,nem birom szinte oldalra fordítani a fejem,szerintetek ez milyen dokira tarozik?
Gondok vannak sajnos Zsolti üzletével és ez kihat az egészségére is,szúr a szive és sokat fájlalja a melkhasát,mondtam neki hogy menjünk el egy kardiológushoz de nem akar mert azt mondja csak pihennije kell,de rettegek hogy baja lesz :cry:
Visszamondták a lakásunkat Pesten most az is a nyakunkba szakadt megint,itt meg még nem találtunk semmit úgyhogy marha jó.


Rekuja

Lóránt nem semmi :) Tényleg nem csak a hallással vannak itt gondok :) Zsolti simán kijelntette szülés után a szülésznőnek hogy ne nagyon vigyék el a gyereket mert ő nem ismerné fel 50 csecsemő között a sajátunkat :shock:
Milyen tartótok van ami melegen tarja a tápit?
Nagyon tuti a cumi,elolvastam ilyet be kell szerezni nekünk is :)
Gondolom megint kint vagytok a szabadban,irigy :)

Snowball

Hm..cinzáno pezsi tényleg finom :wink:
Én néha talán jobban is örülnék ha úgy beszélnének körülöttem hogy nem értek egy szót sem és nem is kérdeznek semmit :)
Ugye milyen jó hogy már kezdenek kommunikálni és látszik rajtuk hogy nem csak úgy átnéz mindenen hanem tényleg téged néz és meg is ismer,reggel mikor kel a Bibi akkor ő is dob egy mosolyt ha bemegyek hozzá,olyan cuki.
Ezt a mosógépes altatást én is kipróbálom ha majd minden kötél szakad.

Nálatok van már valami napirend?Nálunk még mindíg semmi,most megint elkezdett 2 napja 3 óránként enni pedig azt hittem hogy elkezdi kitólni az evéseket.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


csicsi: Orulok, hogy Bibinek nem lett baja. En is rettegtem hogy elkapja Molly a himlot, de hala a jo egnek elkerulte. Zsolti pedig tenyleg menjen el kardiologushoz, az uzeltembereknek eleg stresszes eletuk van, ergo ne adj isten, de tenyleg barmi lehet a mellkas nyomas. Meg ha csak a vernyomasa szarakodik, azzal se szabad viccelni, azt is kezelni kell. Sajnos nagypapam volt szivbeteg, es nem vigyazott magara... A tobbit nem reszletezem :cry: A lenyeg hogy menjetek el. A te bajodra reumatologia talan a megoldas. De ha elmennel haziorvoshoz, az adna beutalot oda, ahova kell.
A lanyaink egy hullamhosszon vannak ezek szerint. Molly is kezdtek kitolni az eveseket 4 orara, de vagy 2 napja megint 3 orakent eszik. Mondjuk ejszaka 5-6 orakat van el eves nelkul.

Ma volt az elso nyakig szaros kalandunk!!! :lol: Egy darabig csak alltam es neztem hogy na megis hol kezdjem... A gyerek meg a pelenkazon nyugodt pofival, teli arccal vigyorgott ram. Na mondom van is mit vigyorogni :lol: Vegulis megfurdettem... es a hajat is megmostam mert abba is belekente sajat maga, ugy ahogy az elo van irva :D

Megkaptam a kengurumat, meg nem probaltam ki, mert mikro a postas hozta Molly aludt, utnana egybol raktam is be a mosogepbe, hogy legalabb holnapra megszaradjon.

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball

Ismerős hogy csak állsz és nézed hogy na hol is kezdjem a takarítást a gyereken :) Mondjuk ha a haja is olyan lett az már nem kis teljesítmény :) Éjszaka alszik Bibi is ugyan úgy csak nappal követelőzik meginz de én nem bánom egyen csak most úgyis 100g-ot hízott egy héten eddig meg 250-et,lehet rájött hogy korai még a 4 óra.Honnan rendeltél kengurut?Milyen?
Javult az idő nálatok?
Bejelntem szerdán a Zsoltit dokihoz,elcipelem akkor is ha nem akarja mert mostanában nagyon stresszesek a napjai és sajnos úgy néz ki hogy az is marad egyenlőre :(

Tyuntyi,Titike???

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Igen, megint szabadban voltunk :) egész a Gerecséig elmentünk, mi nagyon élveztük Szaffi meg szunyókált a kendőben. Sőt, utána beültünk egyik kedvenc éttermünkbe Tarjánon, Szaffi meg a kocsis hordozóban nézelődött mellettünk. Alig sírt egy kicsit, aztán észrevette a bordó terítőt és azt bámulta, míg el nem aludt (gondolom, hallotta a hangunkat).

Csicsi
Huh, hát a lakáshelyzetetek nem éppen a legjobban alakul :( sajnálom, olyan szép rózsaszín gyrekszobát alakítottatok ki! Remélem, apának rendeződnek a dolgai. Ne aggódj, csak a stressz miatt vannak tünetei.
Neked meg... hát ez korral jár :lol: Amikor először csípődött be a nyakam, tisztára bepánikoltam, aztán a következő fél évben még 2x, na akkor elmentem egy híres ortopédus magánrendelésére (ő műtötte apámat). Megröngenezett stb, és közölte, hogy el van meszesedve a nyakam, levezette, hogy ez a tábla mellett felemelt jobb kézzel való állás miatt van (írok a táblára), és hogy ez korral jár. Voltam aszem 28 éves :) De a rendszeres torna meg az IKEÁs párna sokat segít :)
Amiatt se bántsd Zsoltit, hogy születése után nem ismerte volna fel Bibit. Én amikor behozták a kórterembe, először megnéztem a kezén a feliratot, hogy jó gyereket kaptam-e :) Mert ok, hogy rámtették, meg hogy ott voltunk vagy 2-3 órán át apával, de én spec semmit nem láttam belőle, mert hát rajtam feküdt...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Na, persze nem frissítettem...

Snowball
Hajig szaros?! NA az dúrva! Nálunk mindig akkor kakilja össze magát, ha appa pelenkáz :lol: okos kiscsaj, nem hiába :roll:
Hordozós képet majd tölts fel! Lehet bele úgy is tenni, hogy kifele nézzen? Épp ma frusztráltam magam azzal, hogy szegény csajom hogy unhatja a túrákat, mert csak a pólóimat látja :( Azokat viszont összecupákolja :lol:

Csicsi
Ha éjjel ritkábban eszik, akkor nappal sűrűbben kell sztem, én simán adok neki olyankor 3 óránként. Most mondjuk fél6kor ment a balhé, hogy éhes, evett 50-et (130 körül szokott) és azóta alszik, pedig már 9 óra. Lassan éhenhal. Ja és apa lefeküdt 7kor aludni, mert ő nagyon álmos...
Tudod, a babák vagy híznak, vagy hosszban nőnek. Most bizti hosszabb lett 1 centivel :) (ez csak népi megfigyelés minden tudományos alap nélkül)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Nem tűntem el, csak lementünk Almádia, ahol csak olvasni tudtalak titeket, de írni nem.
Hát nem könnyű elindulni több napra egy pöttömmel, még jó hogy nagy kocsit kaptam: 3 sportáska(enyém, Bencéjé, Bálinté) Utazóágy, matraca, és emelője, ehhez egy funér lap., hogy menjen benne a légzésfigyelő, Apa fotóstáskája, két kosár kaja, és a babakocsi(váz+mózes), plusza a gyerek és a pelenkázótáska. Alig láttam ki:)
A hétvége nagyon jól telt, Bence sokat babázott, és sokat voltunk levegőn. Ma már sajna haza kellett jönni, mert szerdán előadást tart és készülnie kell rá.

Szívszúrás dolog: Bencének már régóta van, havi egyszer biztos megyünk kardiológiára. Már nincs új dolog, amit ne tudnék ezzel a stressza alapu szívdologgal. Próbáljátok meg a DM-ben kapható büdös bogyót: fék kerek tégelyben van, és gyógynövény alaoú nyugtató, altató:Nervenplege. Nekünk bejött, és egy kardiológus is ajánlotta. Jó még a citromfű tea is.

Én lassan eltesze a mérleget, mert bejojózom tőle: Bálint egy hát alatt éphogy100g hízott, és a védő néni szerint ez nem túl sok. Szerdán jön a doki oltásra, majd tőle megkérdezem okés e a dolog, mert Bálint mosolyog, hurkás, és evés utén nyugiban elalszik, és 4-4és'1/2órát alszik. Szóval látszara tök jól van. Ha a népi mondás igaz mi most hosszában növünk, mert csak 62-es rucikat hordunk már.

Mosógép: ki fogom próbálni, igaz a hangjától már nekem is elaludt a pihenőszékben

Cumi: hát elovlastalak titeket és miután cumibe-cumi ki játékban nagyon jók vagyunk indultam is az általatok ajánlott cumik megvásárlására, hátha ebben van a gond: Na nekünk nem megy ezek cumizása, kiesik a szájéból. Valószínű annyira megszokta az Avent cumit, hogy erre nem áll rá a szája:)

Sajna nem néztem hiradót: milyen tápszerrel és mi volt a gond?

KépKép
KépKép
kat78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?