Sziasztok!
Rég jártam erre, de csütörtökön vizsgáztam, előtte nem értem rá, azóta meg vendégsereg jár nálunk
De megint mindent elolvastam, csak már csomó dolog nem aktuális, úgyhogy csak az utolsó oldalra reagálok.
A találkozó nekem április 4-én vagy 5-én jó lenne Pesten is, és nagyon szívesen mennék. Vagy most a dolgozós szombat nem lenne jó? Sokan dolgozzátok le a hétfőt?
Micsoda pocik!!! Nekem két-három napja hirtelen nőtt, előtte alig. Viszont ha rendes adagot eszem, akkor nagyon feszít, mintha egy szétpattanni vágyó lufi lenne, elég kellemetlen. És tényleg olyan érzés, mintha szét akarna repedni
Van ötletetek, hogy mit lehet tenni ellene, azon kívül, hogy inkább sokszor keveset kellene enni. Csak ha vendégek vannak, nehéz...
A másik kérdésem, hogy mivel érdemes kenni magam, mert nem a hasamon (az alig nőtt), hanem a mellemen jelentek meg vörös csíkocskák (ezek már a rettegett terhességi csíkok lennének???), mert az hirtelen megnőtt. Kinek mi vált be? És ha már megjelent, nem lehet eltüntetni????
Lina
Elhiszem, hogy nem egyszerű most a munka miatt.... és a pasik már csak ilyenek... de Te erős csajszi vagy, és számold a napokat, valahogy csak el fog múlni!!! Jó pihenést Sopronban!!
Bruni
Szerintem tuti a régi áron kell még küldeniük a kocsit, nagyon durva lenne, ha nem így lenne.
Addisz, Netty, Bruni
Csodaszép csajos cuccokat választottatok!! Nagyon édesek!!
Leo
Nagyon jót utat!!! Nem semmi döntés!! Sok szerencsét kívánok! És várjuk a híreket!!
Panndi
További jobbulást!!! Szerintem is az első gyerekeknél volt kicsi a pocid.
Kriszti
Gyönyörűek a képeid! Nagyon jól látszódik! Gratulálok a jó eredményekhez!
Ana, Ica
Sajnálom a vizesedést!
Pihe
Az a ruha tökéletes szerintem is! Csini leszel!