Új privát üzeneted érkezett!

Leo: De nem retúr, ugye? Jó a kép :-)

Addisz: marad Zétié. Imádtam, de szerettem volna egy trendibbet. Viszont a kislány budoárt meg még jobban szeretném. Így igazi csajos szoba lesz mindenféle flic-flanccal.
Írsz priviben erről a pay palról? Meg átlagban mennyi a posta stb?

Ica: csini vagy

Csajok, én már a kórházból hazajövős cuccot keresem a neten :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Leo,
16 mar nagyon kozel van, de jobb igy. Nem szabad sokaig halogatni, mert annal tobb izgalom halmozodik fel.
Biztos minden rendben lesz, majd irjal sokat es kuldjel sok szep fotot.
Mr. Leo magyar vagy angolul fogtok beszelgetni?

Addisz, Netty,
Tenyleg gyonyoru cuccok vannak az angol ebay-en! A tobbit nem szoktam nezni, de az angol szuper jo! En mar a 3-6 honapos rucikat nezegetem azt hiszem a 0-3-ig mar tul sok van :oops:
Ha egyszer elkezdesz bongeszni, nagyon nehez ellenallni :?

Kép

Kép
ica79
 
 


Leo: Szép pocak! Jó utat! :) sok cuccot viszel?

ica: de jó! pont egyidős terhesek vagytok! :) hogy tudta magában tartani? :)

brunhild, ica: pocakok :) nagyon szépek! én is mindig megnyugszom fényképezés után, hogy milyen kis formás, pici a pocim, nem olyan, mint amilyennek fentről tűnik. Míg a barátnőm múltkor azt nem mondta:
"Jééé! Milyen érdekes, hogy a képen sokkal kisebb a pocid, mint a valóságban!"

:)

félidő: be kell jelenteni, úgy ahogy panndi szokta! :)
ééééééééés FÉLIDŐ!!!!
na jó, azon már én is túl vagyok! :)
és éhes is! :)

betegeknek jobbulást!

hopihe79
Budapest
 
 

 
 

Addisz: cukrászda? :D

benne vagyok!

hopihe79
Budapest
 
 


Jó reggelt! :)

Majga, gratula a félidőhöz :) Tényleg sokan vagyunk, én sem bírom követni, én ezért is jelentem be mindig :lol:

Pocako kszépen, nőnek, egyre nagyobbak :)

Leo, de jó, mindjárt utazol :) Gondolom nagyon várod már!

Netty, csajos szoba jó is lesz :)

Nálunk lányok már jobban, de ugye Zsófi még fertőz, így nem mehetünk sehova :roll: Viszont megjöttek tegnap a kismama felsőim, amiket rendeltem, holnapra meg Zsófi Hello Kittys pizsamáját várom a postástól :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Panndi,
és Zsófin jöttek már pöttyök???

Ja, van gépem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt.

Majga, gratulálok a félidőhöz! :) Szerintem mindenki elsiklott felette, meg tényleg követhetetlen ennyi hozzászólónál, biztos nem te vagy az egyedüli, akinek nem gratuláltunk. Megoldás: tényleg be kell jelenteni! :) Egyébként meg igen, a hormonok miatt mindenki érzékenyebb ilyenkor. :)

Én is csak akkor tudok (nagyjából) mindenkinek válaszolni, ha két ablakban nyitom meg a hozzászólásokat. Az egyiket olvasom, a másikba meg azonnal írok is, különben elfelejtem. De hát erre sincs mindig időm.

Köszönjük a jókívánságokat, Panna most átaludta az éjszakát, bár reggelre megint rossz volt a hangja. Ismét párologtattunk gyorsan, és 10 perc alatt elmúlt! Bár minden gyógymód ilyen hatásos lenne...

Leo, szerintem is látszik, hogy nőtt a pocid! És nem dagi!!!!!!!!! Hú, ez tényleg gyorsan ment, mármint az utazás intézése. Jártál már Amerikában? Bátor húzás mindent egyszerre időzíteni, új országba költözést, összeköltözést, szülést... :) A legjobbakat kívánom hozzá!

Csilivili babakocsi helyett szerintem nálunk is beépítés/felújítás lesz, de hát nem megy minden egyszerre. Ez is épp elég izgi lesz...

Netty, jó olvasni, hogy más is netes vásárlási függő. Azt hittem, csak én szenvedek ilyen betegségben... :lol:

anabique
Budapest
 
 


Következő oldal. :)

Brunhild, igen, a perspektíva mindennek az oka!!!! :) Én is meglepődöm újra meg újra, hogy érzetre, meg felülnézetből borzalmasan nagynak tűnik, oldalról fotózva meg tök átlag, vagy talán az alsó határon mozog. Előlről meg sokszor nem is látszik. :D Bár azon szoktam vigyorogni, hogy akárhova megyek, már mindenhol a pocakom a téma, és teljesen más véleményeket hallani. Egészen a "Hú, mekkora már! Ikrek?"-től a "Nem terhes, ugye?" (háziorvos, MA!) meglátásig van minden.

Ica, neked is szép a pocid! Neked viszont most tényleg nem tűnik sokkal nagyobbnak az előző képhez képest, nem? A padlizsán metafórán én is elfilóztam egy darabig. :)

Hú, Addisz, te is voltál kruppos? Mesélsz róla egy picit, ha van kedved/időd? Én sosem éltem át, csak Pannán látom, de valójában nem tudom, milyen érzés...

Pihe, te nem raksz fel fotót?

Panndi, honnan rendeltél kismamafelsőket? Meg vagy velük elégedve? Nekem is kéne...

anabique
Budapest
 
 


Ana: Sokszor a postás naponta csenget.....Az egész netes láz kinőtte magát nálam esti elfoglaltságnak. Pl nem is nézek tévét, hanem megnézem a friss aukciókat, naponta rászűrök stb, és rettenetesen élvezem. A kollegáim már átkoznak, mert ebédidejükben tartok nekik oktatást, és mindegyik ahelyett, h enne, a gép előtt ül, és licitál :-)

Panndi: Honnan rendeltél?

Ma is délutános leszek :-(

Képzeljétek, itt ülök az ebédlőben, és kinézek az ablakon, és egy harkály kopogtatja a barackfát :-) Tőlem pár méterre. Tök jó! -ilyet nem láttam a belvárosban a negyedik emeleten soha :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


http://monamama.hu

Innen :) Én nagyon szeretem, bár az ára lehetne kevesebb :oops:

Én is szinte mindent neten vásárolok :wink:

Zsófi még nem pöttyös, gondolom majd a jövőhéten, hogy akkor se mehessünk sehova :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Netty
Írtam privit :)

Pihe
Gratula a félidőhöz :wink: Cukrászdába bárhol, bármilyen napszakban képes vagyok beülni, imádom a sütiket :oops: Meg a fagyit is :)

Ana
Hát, nekem nagyon rossz emlékeim vannak a kruppról :( Sokáig elhúzódott, hatodikos lehettem, mire végre megszabadultam tőle.
Biztos vannak fokozatok, de nem fuldokló érzés volt, görcsösen köhögtem és próbáltam levegőt venni, az izgalmi állapottól még inkább nehéz volt rendesen lélegezni, úgyhogy nálam viszonylag hosszú ideig tartott egy-egy "roham". Mi nem párásítottunk, hanem ablakot nyitott mindig Nagymamám (ő nevelt), ott ácsorogtam a hideg levegőn, míg nem lett jobb. És itatott is hideg folyadékkal.
Amit nagyon ajánlott az én gyerekorvosom, hogy sokat járjunk fel a hegyre, jó levegőre kirándulni, úgyhogy vittek is nagyszüleim minden hétvégén szinte. Fokozottan kellett ügyelnem rá, ha a suliba éppen tömeges felső légúti megbetegedés volt, ezek súlyosbították a helyzetet.
De tényleg nem jellemző, hogy ennyire elhúzódik, mint nálam, általában kisiskolás kor után nem jelentkezik.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Panndi,
Jo ez a weblap :) En regebben mindent boltba vettem, szeretem megtapizni az anyagot mielott megveszem, de mostmar egyszerubb interneten venni, foleg hogy nehany cegnek nincs is boltja.
Ki is neztem egy viragos ujjatlan tunikat, de nem tudom hogy mekkora meret kell majd nyarra....szerintetek?
Altalaban M-est vagy L-est (fazon fuggo) szoktam venni, de a pocak miatt gondolom nagyobb kell, nem? Rendeljek egy XL-t?

En abszolut analfabeta vagyok a betegsegekkel kapcsolatban, ezert is nemszoktam hozzaszolni a kulonbozo betegsegekhez. Fogalmam sincs hogy mit hogy kell kezelni :oops: DE azt tudom hogy gyerekkorunkban en is es a tesom is "kohogosek" voltunk es a szuleim az orvos tanacsara egyik evben tengerre vitt, masik evben pedig Parajdra (Erdely) a sobanyaba....ez igy ment kb. 6 eves korunkig (gondolom addig volt ingyenes/korkedvezmenyes az utazas/szallas) es utana el is mult a kohoges. Allitolag a sos levego jot tesz, de persze egyaltalan nem biztos hogy nekunk kruppunk volt, lehet hogy csak valamilyen felso leguti megbetegedes.

Kép

Kép
ica79
 
 


Én M-es ruhákat szoktam innen rendelni, eddig mindegyik jó volt rám, ez kb 38-as méretnek felel meg szerintem. Kicserélik, ha nem jó különben.

Te merre laksz amúgy? Mert én is Pest megyében ;) Bár nagy ez a Pest megye...

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Akkor nekem valoszinuleg L-es kell. Meg nezegetem hatha megtetszik mas is, de ezt a viragosat biztosan megveszem. 3600-ert nem is olyan draga :wink:

Inarcson lakunk (egyelore a szuleimmel, de ha minden jol megy akkor epitkezni szeretnenk...bar lehet hogy nem iden) , az M5-n kell jonni Kecskemet fele.

Kép

Kép
ica79
 
 


Annyit beszéltünk ma az internetes vásárlásról, hogy az előbb muszáj volt licitálnom a teszveszen egy kismama fürdőrucira :oops:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz :) Én is filóztam már fürdőruci vásárláson, csak nem tudom, pocakban ezek mennyit nyúlnak, és mekkora leszek, mire kelleni fog. :shock:

Panndi, jó ez az oldal, sztem tüzetesebben átnézem később, köszi!

anabique
Budapest
 
 


tényleg nagyon jók ezek a ruhák! tudnék válogatni! :) még tűrhető mennyiségű felső rám jön, de tavasszal biztos vásárolgatnom kell! ;)

Elvileg megyünk pár esküvőre április-májusban, valami szép alkalmi ruhát kéne vennem, ha van valami tuti ötletetek várom! :)

Addisz: fagyi nekem is jöhet bármikor, meg franciakrémes is! :)

Ana: múlt héten raktam fel, azóta nem nőtt. Majd jövő héten csinálok megint, 2hetente szoktam. :)

linácska: tök jó, hogy van géped! :) néztem a táblázatot, már nagyon jól ki van töltve :)

kiváncsika: Gratula a félidőhöz! A védőnő mesélte, hogy szült Nála egy kismama, a köldökzsinórral ugyanaz volt a probléma , mint Nálad, a baba teljesen egészséges, egy icipicit kisebb lett az átlagnál.

hopihe79
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ritkán írok, bocsánat, de most találtam valamit, amit megosztok veletek, kismamatársaim: egy testsúlykalkulátor.
http://bertengo.com/kalkulatorok/terhes ... alkulator/
Mindenkinek jó babavárást,
M.

macianyu
 
 


Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Voltunk délelőtt orvosnál, Etele tüdeje még mindig sípol, a lényeg, hogy továbbra is kapják mind a köptetőt, és szerdán mehetnek suliba-oviba. Én pedig jó megfagytam, még mindig vacogok.. én naiv, azt hittem, itt a tavasz :?

És én is mindent-folyton a neten rendelek :oops: :wink: , új és használt dolgokat egyaránt, ruhákat, játékokat, ajándékokat stb
20140901114303
 
 


Ana
Mi június elején megyünk nyaralni, szóval már biztos nagy lesz a pocakom, ezért nagyobb méretet vettem, mint most kellene. Mivel ezek speciális kismama fürdőrucik, ezért gondolom sokat tágulnak, ezt biztos belekalkulálja a gyártó. Most még egész baráti áron lehet kapni, ahogy közeledik a szezon, úgy lesz egyre drágább.
Luca tavaly nagy strand rajongó volt, úgyhogy remélem ki tudom majd használni.

Brunhild
Hideg van kint? Reggel fél 9 és délután fél 4 között sosem tudom, milyen az idő :roll:
Akkor jó sokáig elhúzódott nálatok is ez a betegség...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Én tavaly tavasszal vettem a decathlonban egy tankinit (kifejezetten kismamáknak ajánlva :) ), mikor Réka babával terhes voltam, remélem szülésig kihúzom benne... :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Hideg, pedig reggel szépen sütött a nap..ez tévesztett meg engem is :?
És szomorú vagyok, mert nem találtam a kedvenc konyakos meggyes bonbonomból :( Egy ideje a spar-osra vagyok rákattanva, szerintem finomabb mint az eredeti , és ráadásul fele annyiba kerül..és egy doboz sem volt már a polcon! Felháborító! :)
20140901114303
 
 


brunhild: :lol: Nálunk meg elfogyott a kedvenc sajtom :cry:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


addisz

Hol találtál fürdőrucit? Én is szeretnék venni valamilyet normális áron. Segítenél?

Mindenkinek jobbulást, aki beteg!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Én ma egész nap Bercirucit vadásztam. Semmi kedvem nincs dolgozni. :oops:

anabique
Budapest
 
 


Panndi, micsoda szemétség! Mármint a sajt :D

Én is ruhákat vadásztam a neten, viszont meg vagyok hűlve :?
20140901114303
 
 


A hűlve helyett mást olvastam. :)

A sajt tényleg durva, és hát a bonbon is.

anabique
Budapest
 
 


Anabique :lol: Hűlyülve? :D Akár ezt is írhattam volna, ugyanis ma már alig bírtam a fiúkkal, azt mondtam, holnap kizárom őket az erkélyre :roll: (vagy magamat :lol: )
20140901114303
 
 


Bkrisztike
Teszveszen nagyon sok jó darab van, már 1000-1500 forintért is lehet újszerű, márkás darabokat találni. Én is itt licitáltam.
http://divat-ruha.teszvesz.hu/noi_ruhaz ... Crd%F5ruha

Én ma Mekiben ettem, pedig vegetáriánusként igencsak kevés ott a választék, nem is nagyon járok, de most annyira megkívántam azt a sült krumplit :oops:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


hopihe: köszi, asszem holnap töltöm a félidőmet :)
az jutott eszembe, hogy franciakrémes fagyi :D

Leo: köszi, jó utat neked :) Remélem sok szép dolgot "hozol" majd onnan a messzi országból :)

Nekem úgy érzem, most indult meg egy kicsit a hasam (persze magamhoz képest:) Sokat feszülget, mi lesz még később? :)
kivancsika
Budapest
 
 


Ana, bizony, a bonbon is szemétség :lol:

Én úúúúgy ennék édes-savanyú levest, jó csípősen, vagy pirított thai tésztát, pedig utálom a kínai kaját :roll: De most ez kéne nekem...

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Nekem is feszülget, pedig nyomom befelé a magnéziumot :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Rendeljetek valamit ;)

Nekem nem feszül, csak egész nap buli van odabent :lol:
De az éjjel -ebben a terhességben először- begörcsölt a jobb sípcsontom(vagyis nem hátul, ahol az izom van, hanem elől a csonton)..és ez kegyetlen :( , végül a régi jó módszer vált be: hideg kövön állni..

Most megyek Csontot nézni.. Jó éjszakát!
20140901114303
 
 


Én meg megyek alukálni...
Azt hiszem ez fog a legnehezebben menni, hogy mindenre 1-2 órám marad este. Kb. fél 7-háromnegyed 7, mire hazaérünk a gyerekekkel, gyakorlatilag arra van idő, hogy megfürdessük, lefektessük őket. Lili mondjuk későn alszik el, vele még tudunk egy kicsit "összebújni". Ma ráadásul össze kellett pakolnom 4 napra, utazunk Sopronba. Apa mindeközben VV-ot nézett. Mindenem teli volt, hogy azt sem tudom hol áll a fejem, miközben ő azt nézi, hogy ki kit szid éppen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!Hoztam nektek tegnap esti pocakfotót :D
Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Linácska :? Azért remélem jól telik majd a hosszú hétvége!

Majga, szép nagy a pocakod! Ha hinnék benne, azt mondanám, hogy "tipikusan fiús" :lol:
20140901114303
 
 


ŐK PEDIG A SRÁCAIM(OVIS FOTÓZÁS VOLT)

Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


BRUNHILD...HÁT NEM KICSI...DE EZ A POCAKFORMÁM KICSIT MÁSABB...MERT KÉTOLDALT VAN EGY KIS HURKÁCSKÁM(ITT PONT NEM LÁTSZIK)AMI A MÁSIK KÉT FIÚVAL NEM VOLT...VELÜK IGAZI CSÚCSOS POCAKOM VOLT...MÉG SZÜLÉS ELŐTT SE MONDTÁK MEG HÁTULRÓL,HOGY TERHES VAGYOK,PEDIG A 30 KILÓ AKKOR IS FELCSUSSZANT :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Majga, nagyon jó a kép a srácokkal! Én is szeretem az ovis képeket, mert szépen beállítják őket.:)
Kisebbik fiad olyan mint Nimródom, jó húsban van :D Nálunk is a két nagyon lassan át lehet látni, főleg a középsőn, de Nimród eszik helyettük is :roll: , gyűrődik a háj a hasán, narancsbőrös a feneke :lol:

Így oldalról nem látszik a hurkád :) Amúgy én is így vagyok, hátulról rajtam sem látszott soha, hogy terhes lennék, és a testtartásomon vagy a járásomon sem....Most sem (még), az viszont jól látszik, hogy felszedtem 5 kg-ot-és ez pont hátul látszik :? Mostanában a fiaim állandóan megjegyzik, hogy milyen nagy a fenekem :shock: Természetesen igazuk van, sosem volt kicsi :) , de a fiúk sosem foglalkoztak az én alakommal.. szóval ha nekik is feltűnik.. :shock:
20140901114303
 
 


NEKEM IS MONDTA APA EGYIK NAP,HOGY SZÉPEN MEGKUFFERESEDTEM :D

ELŐTTE TÖK SZÉPEN FOGALMAZOTT.EZT MONDTA:
"NEM VAGY DAGADT,DE STABILAN ÜLSZ AZ TUTI" :lol:

MOST AKKOR GONDOLD EL AZ ÉN 10 KILÓM HOGY MEGLÁTSZIK(A VERSENYSÚLYOM 55 KG KÖRÜL MOZOG A 178 CENTIMHEZ)MOST 68 VAGYOK :D

NEKEM A FIAM CSAK ANNYIT SZOKOTT MONDANI,HOGY "SZÉP VAGY ANYA"

DE OLYAN ÉDESEK..MEGYEK ÉRTÜK AZ OVIBA,NEKEM ROHANNAK ÁTÖLELIK A LÁBAMAT(MONDVÁN ÚGY SZERETLEK NAGYON HIÁNYOZTÁL)AZTÁN POCAK SIMI,LELKENDEZVE HOGY LACIKA VAN ODABENN...ÉS EZEK UTÁN TALÁN HAJLANDÓAK ÖLTÖZKÖDNI IS :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Sziasztok!
Hoztam én is friss, 23 hetes pocifotót, íme.

xxx

Majga, neked is szép gömbölyű a pocid, és szerencsére egyáltalán nem látszik az a 10 kg. :) A fiaid is nagyon cukik, olyan érdekes, hogy a nagycsoportos ovisok hogy meg tudnak nyúlni egyik pillanatról a másikra! Amilyen husi baba volt nálunk is mind a két lány, olyan vékonyak lettek mostanára, főleg a nagyobbik.

Brunhild, az én fenekem sem a régi :oops:, na de majd szülés után lemennek a pluszkilók!!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 18:26-kor.

anabique
Budapest
 
 


Majga, akkorákat nevettem apa beszólásán! :) :) :) Látszik, hogy próbál kedvesen fogalmazni, de a lényeg azért átjön! :)

Addisz fürdőrucikeresésén felbuzdulva tegnap elővettem egy régi egyberészes fürdőruhám, ami valahogy mindig nagy volt, hát kismamafürdőrucinak épp ideális. :D Felpróbáltam, apa meg rötyögött magában. Kérdeztem, hogy ennyire vicces...? Mondta, hogy igen. Hát ekkor eszembe jutott a padlizsán-metafóra... Hogy lesz ebből így strandolás idén...? :shock:

anabique
Budapest
 
 


Majga Kép


Anabique, végre neked is nő a pocakod! :D
Én nem próbáltam még füdőruhát, de az én férjem is jókat röhög már rajtam..Rámnéz (főleg hátulnézetből) és azt mondja: Háááááát...... :lol:
20140901114303
 
 


Szépek a pocakok! :lol: :lol: :lol:

Most egy kicsit pápá...
Majd jelentkezem!
Vigyázzatok magatokra!

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Képzeljétek el az unitesóm felesége mindennapos. A fogadott orvosa egész eddíg azt mondta neki, hogy farfekvéses a baba, keskeny a csípője ezért, ha nem indul meg addíg a szülés akkor 14.-én császár.
Ehhez képest most hirtelen azt mondja, hogy várjon még mert kicsi a baba /2900/, és különben sem biztos a császár. Az egésznek nagyon olyan kinézete van, hogy el akar utazni a hosszú hétvégére nem?
szegény csaj teljesen kétségbe van esve, baromi vizes, meg eléggé görcsölget. JÓ mi?!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Leó! Jó utat! Kár, hogy elmész pont most akartalak kérdezni, de akkor nem terhellek! Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Én sem hiszek ezekben a "testalkatról megmondom, fiú-e vagy lány", de azért megosztom veletek: azt hallottam, hogy állítólag, ha a derék magasságban van "hurka", akkor lánynak kéne lennie :)
kivancsika
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ana
Nagyon sokat nőtt a pocakod!
Hááát, nekem is vannak félelmeim a strandolást illetően, kivonulok majd bálnatesttel, de Luca miatt "muszáj" és a nagy meleget ott jobban lehet bírni.
Viszont így legalább megúsztad a fürdőruci vásárlást!

Majga
Szép, formás pocak :)
Nagyon vékony lehettél a várandósság előtt, mert most nem látom, hová ugrott fel az a 10 kg.
Nagyon helyesek a gyerkőcök! Férjed pedig jó humorú :D

Leo
Te is vigyázz magadra, jelentkezz hamar!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


IGEN-IGEN...ENYÉM URAM ILYEN VICCES FIGURA BRUNHILD EZT A SMILEYT MUSZÁJ LOPNOM :D


Kép NA ILYEN VICCES APA :D

KIVÁNCSIKA:ÉN IS ÍGY TUDTAM,EZÉRT HITTEM ÉN IS AZT AZ ELEJÉN,HOGY MOST KISLÁNYT KAPOK,DE EZ A KÉP MEGGYŐZÖTT,HOGY FIÚCSKA:
Kép

ILLETVE A LEMÉRT FÉL CENTIS FÜTYKÖS IS:
Kép

HÚ MOST AZTÁN TELE LESZ VELEM A LAP SORRY :roll:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?