Jó reggelt.
Majga, gratulálok a félidőhöz!
Szerintem mindenki elsiklott felette, meg tényleg követhetetlen ennyi hozzászólónál, biztos nem te vagy az egyedüli, akinek nem gratuláltunk. Megoldás: tényleg be kell jelenteni!
Egyébként meg igen, a hormonok miatt mindenki érzékenyebb ilyenkor.
Én is csak akkor tudok (nagyjából) mindenkinek válaszolni, ha két ablakban nyitom meg a hozzászólásokat. Az egyiket olvasom, a másikba meg azonnal írok is, különben elfelejtem. De hát erre sincs mindig időm.
Köszönjük a jókívánságokat, Panna most átaludta az éjszakát, bár reggelre megint rossz volt a hangja. Ismét párologtattunk gyorsan, és 10 perc alatt elmúlt! Bár minden gyógymód ilyen hatásos lenne...
Leo, szerintem is látszik, hogy nőtt a pocid! És nem dagi!!!!!!!!! Hú, ez tényleg gyorsan ment, mármint az utazás intézése. Jártál már Amerikában? Bátor húzás mindent egyszerre időzíteni, új országba költözést, összeköltözést, szülést...
A legjobbakat kívánom hozzá!
Csilivili babakocsi helyett szerintem nálunk is beépítés/felújítás lesz, de hát nem megy minden egyszerre. Ez is épp elég izgi lesz...
Netty, jó olvasni, hogy más is netes vásárlási függő. Azt hittem, csak én szenvedek ilyen betegségben...