Új privát üzeneted érkezett!

Uhh, Zsófi, ez komolyabb mint gondoltam. Pihenj sokat, igyál teát, egyél mézet! Gyógyulj meg minél hamarabb!

Tudtátok hogy jövő héten már március ;)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Hát, Zitus, szerintem hármunk közül nektek a legjobb hír, hogy mindjárt március. Nagyon várom, hogy valami igazán nagyon-nagyon jó hírt kapjunk tőled!!!
Én most nagyon nem érzem magam készen... Belegondoltam, hogy 2 hónap alatt ez a második antibiotikum kúrám... És eszembe jutott az is, hogy ha végre eljutok a fogorvoshoz, és kihúzza a maradék fogamat (mert fogalmam sincs, mi mást tudna vele csinálni, de bármit csinál, nem lesz egy egyszerű kezelés), megint antibiotikumot kell szednem (a mitralis prolapsus miatt (szívbillentyű izé))... És hogy ezek mikorra ürülnek ki... Ráadásul még a B12 hatására is várni kell. Meg van egy újabb agyrémem, de inkább le se írom (pajzsmirigy). Ha végre meggyógyulok, irány az ogyei (+fogorvos), aztán meglátjuk mi lesz.
Nagyon drukkolok mindhármunknak!!!

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Mizújs?

Nekem olyan rossz kedvem van :( Tegnap találkoztunk egy ismerős sráccal, nagy lelkendezve mesélte hogy 2 hete, 39. Hétre születtek az EGYPETÉJŰ LÁNY IKREIK ((
És mondta hogy minden ideális volt, a terhesség meg a szülés, meg azóta is minden olyan IDEÁLIS.
Szörnyű volt hallgatni, pedig örülök persze az ő boldogságuknak, de ez nagyon rossz volt. Pedig azt hittem hogy már túl vagyok az egészen. De azóta olyan sírhatnékom van, és szomorú vagyok nagyon.
Pedig örülnöm kéne, mert ha most megjön, akkor utána próbálkozhatunk újra. De attól még a kislányainkat nem kapjuk vissza soha ((

Tegnap azt hittem megjött, de azóta ismét semmi. Nemtom mér szórakozik velem, ezzel is csak idegesítem magam. A hőm 36,7, ami végülis inkább a magasabb kategória mint az alacsonyabb.

Remélem nektek job kedvetek van!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 

 
 

sziasztok!

zit, ne aggdj, mindharmunknal hamarosan IDEALIS lesz minden :)
folosleges keseregni (hozzateszem en is majd felrobbantam mult heten mikor kiderult, h egy majdnem mellettem ulo kolleganom is terhes, postolt UH kepeket a facebookra - amitol en teljesen rosszul vagyok amugy amikor valaki kirakja - meg szegeny nem egy sovany alkat, es nem is latszik rajta, pedig mar kb a 6-7 honapban van, na mindegy)

szoval zita fel a fejjel, itt tenyleg neked a legjobb a helyzeted, ti maris ujra probalkozhattok. a babakat mar senki es semmi nem fogja soha visszahozni, epp ezert tudod: ne hatra, csak elore nezzunk!!

Egyebkent tegnap este megjottunk Toscanabol. Nagyon szuper volt. bejartuk a Toszkan borvideket, Elba szigetet, Pisat, Firenzet, Sienat. Irto jol ereztuk magunkat, mar nagyon kellett, h picit kettesben lehessunk vegre. jobb a kedvem is vmivel, pedig a colitisem nem javul es meg 2 hetet kell varnom a szovettan eredmenyre is.

zsoff, jobban vagy mar?

na mikor iszunk meg egy teat?
a heten melo utan valamelyik nap? mondjuk csutortok?
van meg kedvetek hozza?

puszi!

UI: a felhok folott tenyleg gyonyoruen sut a nap :)))

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Nekem jó a csüt, 6 után. És van kedvem!!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


szuper :)

nekem is jo 6 utan.

merre? nekem jo lehet a kek metro vonala kalvin ter arpad hid kozt, vagy astoria, deak, de tulkeppen igazabol rugalmas vagyok.

zsoff? jobban vagy?

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Na, itt vagyok.
Bixi, örülök, hogy jó volt a pihenés! Most érzem azt, hogy én is szeretnék vhova elmenni, ha lehet, világgá... A férjemmel... nem igazán vagyok jó passzban.
Zitus, nagyon megértem az érzéseidet a babák miatt. Én is néha tök erősnek érzem magam, aztán rájövök, hogy még iszonyatosan gyenge vagyok. Főleg, ha ilyen hírt hallok... Idő kell... Nekem még szerintem akár hónapok is kellenek. Olyan nehéz, hogy ne sürgessem magam...
Voltam orvosnál. Holnap már megyek dolgozni. Bár adott egy beutalót röntgenre, mert egy kicsit gyanús a homloküregem. Gondolkoztam sokat, hogy mi legyen: menjek, ne menjek... Végül úgy döntöttem, adok magamnak pár napot, végülis még szedem az antibiotikumot, aztán elválik. Ja, és legyek melegben. Oké, szerencsére az iskolát fűtik. Megkérdezte a doki, h helyileg hol dolgozom. Erre egy kicsit húzta a száját, hogy messze van, és akkor hogy leszek melegen....
Több ok miatt sem szeretnék röntgenre menni, mert a fogorvos tutira fog kérni a fogaimról felvételt, meg szeretnék a közeljövőben tüdőszűrésre is elmenni, és sok lenne a sugárzás.

A "kedvem" rettenetesen hullámzó...
"És egyedül vagyok... :( "

Ha lesz erőm, támogatom a csütörtököt, de annyi kérésem lenne, hogy a Nyugatihoz közel találjunk vmi helyet, mert még haza kell jutnom, és nem szeretek este egyedül menni... nem a szívem csücske a vonatozás esténként.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


OK, nekem jó a nyugati környéke. Ismertek vmi jó helyet ott? Asszem amúgy ezt magánban kéne folytatni, mert még meglepnek bennünket mások is :P

Képzeljétek, megjött, és március van. Madarat lehetne fogatni velem :)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


De jó neked, Zitus!!! Hány naposak a ciklusaid? Jól beelőztél, nekem most lett vége a 2. vérzésemnek, te meg már a harmadikat taposod.
Bixi, megkaptam az üzenetedet, és a hely is kiváló. :) Én 3-ig dolgozom, utána jó. Úgyhogy szerintem Zitus, te írj időpontot, mert mi hamarabb végzünk. A találkáig megpróbálom összekaparni magamat. Jelenleg romokban heverek... :cry:
Jajj, Zitus, olyan jó neked!!!

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Nagyon rövidek a ciklusaim, ez most 26 napos lett (előző 24, előtte 26). És megint nagyon kevés, de a doki azt mondta az OGYEI-ben, hogy ezzel nem kell foglakozni. Régen meg hosszúak voltak a ciklusaim (32-40 nap), úh. végülis örülök ennek.
Ha vége, elkezdünk próbálkozni, remélem sikerrel...

Azért mindent egybevéve elég furcsán hangzik hogy de jó nekem, de ezt majd megbeszéljük személyesen.
Pl. most is: Még dolgozom..., úh. megyek is, hogy befejezzem még ma :S

Én sajnos csak fél 7 körül tudok odaérni.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Persze, az, hogy kinek mi jó, elég érdekes kérdés a mi helyzetünkben. De az, hogy harmadszorra is megjött, ráadásul ilyen rövid ciklusaid vannak, az tuti, hogy nagyon jó hír! :lol:
Arról meg nem is beszélve, hogy próbálkozhattok... :)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Ja, és nekem jó a fél 7. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy fogjuk egymást megismerni, de majd nézegetlek titeket az iwiw-en. :lol:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Olyan jó hogy ilyen jellegű fórumokba is beteszik ezeket az üzeneteket... Na mindegy.

Akkor mindjárt tali :) Alig várom!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


zita, megneztem megint az iwiwen a kepedet. hat telleg nem vagy rajta szoke, nemtom miert az remlett :? de sztem sotetebb a hajad mint ott.
na mindegy.


zsofi, gondolok rad du. szolj,h mi volt!

jo volt dumcsizni 8)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Én is megnéztem a hajamat a képen, és ugyanolyan mint most :P A férjem szerint a képen még sötétebb is. Na mindegy :)

Tényleg jó volt dumcsizni :wink:

Zsoff, én is várom a beszámolót!!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Lányok, úgy örülök, hogy találkoztunk!!! És köszi, hogy utána vártatok velem a vonatra! :)

Orvos:
Mindent rendben talált. :D Megvizsgált, majd megnézett hüvelyi uh-n (én is sokkal kevésbé éreztem a dolgot, mint korábban), mindent jónak látott. Kértem, hogy a petefészkeimet nagyon nézze meg, h nincs-e benne ciszta. Nem volt benne! Úgyhogy most örülünk ezerrel. Aztán mondta, hogy nincs más dolgunk, mint próbálkozni. Nagyon lelkes volt, én is lelkesebb lettem, de szerintem még azért várunk. Nem árt a méhemnek, ha még egy kicsit erősödik. Örülök, hogy nem talélt semmi gázos dolgot. Úgyhogy jöhet az OGYEI és a fogorvos.
És ugyanazt mondta, amit neked is mondtak, Zitus, hogy ha fél év próbálkozás után nincs baba, akkor újra randizunk. (Persze, csak onnan számolom a fél évet, mikortól majd próbálkozunk.)

És a férjem végre itthon van, úgyhogy most minden happy, még a kedvem is jó. Nekem egyébként nagyon sokat segített, hogy találkoztunk, és élőben is beszélgethettünk ezekről a fájdalmas és nehéz dolgokról.

Örültem nektek, lányok!!! :D

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


zsofi ez fantasztikus!!


olyan jo,h ilyen pozitivakat irtal, buszke vagyok Rad!!
latod, kar volt aggodni, minden a legnagyobb rendben :lol:
amint lelkileg is kesznek erzed magad ra, hajra 8)

sztem tobbszor is megejthetnenk hasonlo talikat havonta-kethavonta, ki hogy er ra!

mindenkinek szep hetveget.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Én nagyon támogatom, hogy legyenek még talik! :D

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


De jó hogy jó híreket hoztál Zsoff!!!! :) Remélem hamar rendbe fogsz jönni lelkileg is!

Mi ma elkezdtük a próbálkozást, olyan furcsa de jó érzés! Újra tudok bizakodni. Arról beszéltünk hogy ha minden úgy megy ahogy szeretnénk, akkor Párizsba már 3-an megyünk :P Drukkoljatok!

Nekem is nagyon jól esett a beszélgetés és a találkozás, és részemről találkozhatunk havonta hogy kibeszélgessük magunkat :)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Csak 1 jó hír: napközben peteérésgyanús érzésem volt, és az ovuteszt ki is mutatta. :)
Hajrá Zitusék!!!

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


(Persze nekünk is hajrá, Bixi.) :D

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


De jó neked, Zsoff :)

Nekem egyelőre szigeteket mutat a mikroszkóp, hét vége felé kell lennie peteérésnek. Nagyon úgy érzem hogy most sikerülni fog 8)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


hajra lanyok!! :wink:

hat mi ugye meg nem is probalkozunk.. :?

na de ma vegre megkaptam a szovettan eredmenyemet. roviden: lehetne rosszabb is a helyzet. crohn-colitisem van (miert is ne, a ket csoda kevereke :shock: ) de holnaptol kezdhetem csokkenteni a szteroidot :lol: :lol: :lol:
mar ez is felvidit.
ha szepen jjavulok (es miert is ne javulnek) akkor epp aprilis vegere vege a gyogyszerkuarank, szoval majus vege eskuvo :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

jajj de jooooo

(babat szoba sem hoztam a dokimnal, meg egy darabig nem is fogom)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Bixi, örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!!!! Te olyan ügyes vagy, hogy a nehézségek ellenére mindig ennyire értékeled a jót is!!!
Egyébként még mi sem próbálkozunk.
És vmit nagyon nem értek a mikroszkóppal kapcs.: hogy miért nem láttam még páfrányokat rajta... Pedig az ovuteszt mutatja, amit muattnia kell. :? És ma nem emelkedett meg a hőm, remélem, holnap reggelre jó magas lesz!!!
Hajrá, Zitus!

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Képzeljétek, azt álmodtam hogy babát várok. És folyton jártam a dokihoz hogy minden OK-e. Röhögött is rajtam, de minden rendben volt, persze még az elején voltam. És álmomban a doki a papunk volt :DDD

Nekem ma félig párfányos, félig szigetes volt. A férjem szerint holnapra teljesen páfrányos lesz :) Na majd meglátjuk. Engem az sem izgat ha nem mutatja ki a peteérést ez a bigyó, de van!
A hőm 36,7-nél még nem ment följebb, de még csak a ciklus 10. napján vagyok.

Bixi, úgy örülök hogy áprilisban abbahagyhatod a gyógyszert! Reméljük májusig visszaáll minden ami most zavar és nagyon szép esküvőtök lesz :)
Ez a keverék-betegség tul. képp akkor jobb mint a másik 2 vagy rosszabb? Ha csökkentheted a szteroidot, az azt jelenti hogy enyhébb a betegség mint gondolták? Vagy kapsz másféle gyógyszert?

Zsoff, ha a hőd nem emelkedett meg akkor tuti ovut mutatott a teszt? Én ezt a hőemelkedés dolgot sem értem, 2 év alatt majdnem mindig mértem és sosem emelkedett meg, de nem tudom elhinni hogy egyszer sem volt peteérésem... Én csak akkor láttam a hőmérőn igazán magas értéket mikor a teszt is pozitív lett.

Drukkolok mindenkinek hogy úgy legyen ahogy szeretné ;)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok.

nem vizi, sajnos nem jobb egyik sem, mint a masik.
a colitis az `csak` a vastagbelet erintehti es `csak` a nyalkahartyan van a gyulladas. itt a gyulladas folyamatosan van jelen az adott szakaszon.
a Crohn az az egesz emesztorendszeren elojohet (a szajtol a vegbelig) es nem csak a nyalkahartyat erintheti, hanem az osszes szovetet (pl a bel teljes keresztmetszetet) itt beteg es egeszseges szakaszok valtjak egymast.
ami nekem van az a Crohn-betegseg azon valtozata, ami csak a vastagbelben van jelen. illetve annak is `csak` a baloldali szakaszan.

a szteroidokat nem szabad hosszutavon szedni, mert tobbet art mint hasznal. a horcsog fej, almatlansag stb meg az `enyhebb` mellekhatasai, hosszu tavon csontritkulast vagy glaukomat is okozhat. ezert altalaban ugy van, hogy amikor kiderul, h gyulladas van, akkor kezdesz egy adaggal (ami nekem most napi 32mg volt) es aztan egy ido utan folyamatosan csokkenteni kell (pl 8mg-mal 10 naponkent) aztan szepen abbahagyod. es varsz. ha kiujul a gyulladas, mint ami velem is volt most, akkor kezded szepen elorol. nem olyan konnyu leallni rola sajnos :(( de pl tavaly novemberben a korhazban 500!mgrol indultam, szoval most azert jobb a helyzet. emellett szedek meg persze 100 masik gyogyszert is. a cel az,h szteroid nelkul jol legyel. es akkor johet a baba.

bocs ha kicsit hosszu lett, de most ez kikivankozott :)

zsoff: muszaj pozitivan hozzaallni a dolgokhoz, maskeppen nem megy! nekem pedig a crohn miatt maximalisan stresszmentes eletmodra kell torekedni. hat nem egyszeru.
de tudod, igyekszem mindig azt szajkozni magamban ha nagyon padlora esek, hogy a leheto legrosszabb mar megtortent velem, es ammi most van, az ahhoz kepest nyuszitappancs, es akkor kicsit konnyebb elviselni a dolgokat.

es kulonben is: jon a tavasz, es nemsokara allitjuk az orat is :)

ujra jogazom, alig birok megmozdulni. hehh.
(a homerozos temat passzolnam tovabbra is :shock: )

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok,

Ha még emlékeztek rám pl.Malna5, Zsoff86, Christell......

Képzeljétek újra babát várok, a 6. hétben vagyok (4 egyértelmű + teszttel, merthogy a történtek után lsd. korábbi levelek, már mindentől félek).
Szóval 16-án megyek 0.UH-ra.

Szorítsatok nagyon!

Üdv,
Virtubari
virtubarinew
Piliscsaba
 
 


Szia Vitrubari! Én nem ismerlek, de nagyon drukkolok! Bízzál benne hogy most minden rendben lesz, és úgy lesz, meglátod :)
Mi most kezdtünk el próbálkozni újból... te is drukkolj nekünk légyszi!

Bixi! Akkor végülis van fejlődés ha most eleve kevesebb szteroiddal kezdtél! Minden rendben lesz nélküle is, majd meglátod ;)

Én totál leálltam a jógával sajnos, nincs rá időm :( Ma csináltam az AVIVA-t, olyan bazi fáradt vagyok tőle hogy majd elalszom. Pedig tanulni kell, jövő héten vizsga :?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Virtubari!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon!!! Majd írj, hogy mi volt az uh-n!!!!!!

Zitus, vicces az álmod. :D :D :D

Bixi!
Nagyon drukkolok, hogy a gyógyszerek ügyeskedjenek a szervezetedben! Gyönyörű menyasszony leszel! :)

Reggel komolyan megfordult a fejemben, hogy a hőmérőzést felfüggesztem. Tök elegem lett, hogy még ezen is stresszelek. Enélkül is van elég bajom. Merthogy ma sem emelkedett különösebben a hőm... Pedig az ovutesz mutatta..... Na mindegy. Most nem gondolok erre, úgy jobb lesz. :)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Zsoff! Ha idegesít a hőmérőzés, hagyd abba! De komolyan. Én már sokszor abbahagytam :P

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


na latjatok, en ezert nem is kezdek bele :) mert tutira tudom,h nalam ez sem mukodne ugy ahogy kellene..
foleg,h nekem a gyogyszerek is csinaljak a fesztivalt a belsomben tobbek hoemelkedest is szoval ertelmetlen is lenne.

virtubari! gartulalok!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hogy telik a hétvége? Én ma dolgozom...

Képzeljétek! 3 napja 37 körüli a hőm!!! Nagyon remélem hogy összejött a baba. Kész csoda lenne így elsőre, de végülis mi mindent megtettünk érte ;) Olyan boldog lennék hogy csak na.

Veletek mi a helyzet?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


helo.

en is dolgozok...

zitus szurkolok!!!
szolj majd mizujs!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Hajráááááááááááá!!!!

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


na, hirek, zitus??????????????????????????????????

baba? melo?
vmi fejlemeny? :roll:

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


:)

Meló: jövő hétre várok visszajelzést 2 helyről is, mind2 elég esélyes.

Baba: 26-án (nem) kell megjönnie, akkor kiderül. Már tűkön ülök. Hőm továbbra is 37 és afölött. Viszont hiányolom a mellfeszülést, nekem az elég durva volt az előző terhességnél. De tudom hogy ez nem jelent semmit. Nagyon bizakodom!!! :D Abba ne hagyjátok a drukkolást ;)

És veletek mi van????? Nem akarom lefoglalni ezt a topikot, végülis ez nem erről szól...

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Uhh. Benéztem a ikres topikba, mondván hogy szerzek pozitív tapasztalatokat. Ne tudjátok meg... Egy csomó baba meghalt mióta nem néztem a fórumot. Szörnyű az egész, nagyon megviselt... :( Most nem tudom semmi másra gondolni...

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


szoritok!! :)

en is el vagyok kenodve, mert csak remsztorikat hallok:

most olvastam tegnap a marie clare mostani szamat, abban is egy 2 kislanyos ikerterhessegrol van sztori.
a 29. heten halva szulettek...

sot, most derult ki egy ismerosomrol,h o a 36. heten vesztette el a babajat, mert tudogyulladast kapott, nem vettek eszre, es egyszer csak nem mozgott a baba.

masik ismerosom mult penteken szulte meg 5 honapra a babajat..

egyre tobb ilyet hallok mindenhonnan, borzaszto...

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


És én még azzal álltattam magam hogy ami velünk történt az csak egyedi eset volt és nem "szokott" ilyen történni. És tessék... Ugye nem fordul elő többet??!!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


mindenesetre olyat nem hallottam meg,h egyvalakivel tobbszor elofordult volna!!

MINDEN RENDBEN LESZ, ELOBB FOGANJANAK MEG 8)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Zita!

miert nem csinalsz egy tesztet??
az mar 3 napra kimutatja!!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Bixi! Én úgy tudom, ilyenkor nem mutatja még ki a teszt. Ha jól számolom, mostanában kell lennie a beágyazódásnak. Kezd feszülni a mellem, de lehet hogy csak képzelem :P

Ma voltam vizsgázni, tuti meglesz, úgy örülök! :D

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


gratula!

dehogynem mutatja ki...
3 nappal a fogamzas utan mind kimutatja!!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Én így tudom:
"Tesztelni legkorábban a -várhatóan elmaradó- menstruáció előtt maximum 2 nappal érdemes. Hiába gondolod úgy, hogy tudod, mikor fogant a baba, hiába érzed úgy, hogy te már biztosan terhes vagy, a HCG hormon csak a beágyazódás után kezd el olyan mértékben termelődni, hogy a teszt ki tudja mutatni."

És amúgy is, ha nem jött össze, egy kis ideig még hagy gondoljam úgy hogy igen ;) 29-éig várok, ha aznap is magas a hőm, akkor tesztelek. Már csak 11 nap :D

Zsoff, hogy vagy? Régen jártál erre...
Bixi, te mikor is hagyod abba a gyógyszert?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


hat jo :)

akkor meg 11nap, kiibirhato, ahhoz kepest,h nekunk meg honapokat kell varni,h egyaltalan probalkozhassunk.

gyogyszer abbahagyas (csak a szteroid) leghamarabb aprilis vege, de ez nem = azzal,h kezdhetunk probalkozni. az kb augusztus, ha nem esek vissza..

amugy kb 3 napja nem vagyok tul jol reggelenkent, ami mutkor is a legelso jel volt nalam..pedig vedekezunk, legalabbis probalkozunk, csak nem mindig sikerul.. :oops:
de most sajnos azert kell izgulnom,h megjojjon a hetvegen!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


zsoff, telleg hol vagy?
minden OK?

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?