Sziasztok!
Bocsi de most csak egy gyors bekukkra van időm, mert annyira álmos vagyok, hogy már a szemeim is égnek, és míg a gyerek alszik, addig kéne nekem is. Holnap meg nem tudok jönni, mert a városban leszünk egész nap.
kisbeeka: igen, sajna azzal a babakocsival, amit direkt azért választottunk mert hogy könnyű, azzal nem tudtam felemelni a buszra. De hozzáteszem, hogy ez az a régi típusú busz b*zi magas lépcsőkkel. Az újabb buszokra már fel lehet tenni, de nem egyszerű. Lényegesen könnyebb a sima egyszerű esernyő kocsi (bár abba meg pakolni nem lehet...) nekem ergo baby sport hordozóm van (ehhez külön kell venni újszülött hordozó betétet) De most már elég sok olyan hordozókondő van, amibe újszülött kotrtól lehet tenni a babócikat
vegyszermentes termékek: a sógornőm csak ilyeneket használ a gyereknél, mert szegénykét minden irritálta, még a gyógyszertári kenőcs is (amiben egyébként kőolaj származék is van..) Megkérdezem őt, hogy honnan szedi az okosságokat, mert azt tudom, hogy a netet bújja ezért, és van is valaki akitől ő is kapja a tanácsokat.