Új privát üzeneted érkezett!

Ezt direkt nektek csináltam, ha már okosakat nem tudok írni, legalább szórakozzatokKép
Kép
Kép
(Látszik egyáltalán az a kétórai meló a fejemen?Kép)
E
ellimami
 
 


Sziasztok!

Pocilakó jól fejlődik, bár 18. héten ilyesztgettek a rossz AFP eredmény miatt, emiatt volt pár álmatlan éjszakám.

Anyuka is jól "fejlődik", +15 kg van rajtam az első baba után, amit nem volt időm (kitartásom) ledolgozni. Így legalább olyan kecsesen mozgok ,mint egy oroszlánfóka.

Pedig a kissráccal mocorogtunk egész nap, turiba , játszóra.
A nagy hidegnek is megvan az előnye, nem verekednek össze a kölkecek a játékokon. Összesen 4-en voltunk a Bazi nagy játszótéren.

Elli.
Jó lett a séród!


Sziasztok.
Megpróbálok képet dobni a kolbászkirályról.Kép

Kép

Kép
anyicska
 
 


Anyicsa!
Nagyon édi a kissrác!

Elli!
Igazán öröm volt a fiúkkal! Örülök, hogy Kevin ép bőrrel és lélekkel megúsztaKép Frizuraügyben tartom a véleményemet.
Ilyen volt, ilyen lettKép

Toffi!
Zsombi nagy szabotőr!
Észrevetted, hogy mindig akkor büdösít, mikor Te a neten lógsz?KépKépKép Mi a baj Szandi és a társak között? Ez eddig is problémás terület volt?

Tüni!
Lehet, hogy már írtad, de lemaradtam. Mióta fél GErgő a fürdetéstől?

Manócs!
Múltkor kostoltam azt a sütit az Ikeában, tényleg fini.Kép Úszás: olyan bonyi télen az öltözésKép De azért kérdezd meg, légyszi, hátha megpróbáljuk.

Miszike!
Én is kívánok sok boldog szülinapot! Dolgozni???KépKép Szegény!

Csucsuka! Mi lehet, hogy megyünk, vagyis én nagyon készülök, de akkor műtik a lábam. Apa elvisz minket, tehát ha megyünk, akkor hárman, csak nem tudom, bírok-e majd. Meglátjuk.

Mára ennyi, csók csajok, Beu

u.i. Ma beleolvastam a 2002. februári archívba. Kangi épp akkor kezdett szülni. KépKépKép
beu
 
 

 
 

Elli
Szerintem is jó a hajadKép
Én talán pénteken megyek fodrászdába, ha addig nem jön közbe valami...

Anyicska
Kolbászkirály nem semmiKép

Beu
Vagy akkor nyom a pelóba, amikor netezek, vagy akkor, amikor már egyébként is késében vagyunk valahonnanKép Most mindekettő fennálltKép
A 2003. februári archívot akartad írni, nem?Kép
Jellemzés sablonszöveg, úgy húzogatják alá, a Szandié így szól: "Társaival szemben általában megértő, együttműködő, de időnként visszautasító, esetenként goromba." Egyébként szerintem "ismerkednek" és/vagy rivalizálnak, más gond nincs (talán)

Megyek, játszok még egy kicsit, tegnap Apa játszott 11-igKép

Jó éjt MindenkinekKép
Toffi
toffifee
 
 


Beu,
az 2003 lehetett... Kép (ja és írtam neked mailt!)

Elli,
most nézem Kép jó a hajad!!!

Pussz
F.
franyo
 
 


Hali csajok Kép

Elli, yó lett a paród Kép Arra egyébként nem gondoltál, hogy csíkosat csinálj belőle ? Olyan norvég szőke, aranyszőke és valami lightabb vörös trikolor ? El tudnám képzelni rajtad. Vagy esetleg azt, hogy az alját egy középbarnára fössteni, a tetejét pedig szőkére ? Bevallom, megnéznélek ebben a két variációban Kép
Mail egyébként megjött, köccönöm Kép

Csajok, ma újabb potenciális szárítandó cuccosra leltem a kertben. Anyunál van egy szivarfa, azon volt pár szép rövidebb és vékonyabb szivar. Kis bronzos festék neki majd, vagy naturan sem rossz... Kép

Anyics,
Kolbászkirály Kép

Tüni,
Cukrod Kép Pancsiállapotok KépKép

Bevallom, az utóbbi héten ez a pancsidolog nálunk is "visszabillent" a helyére, de a hajmosás még mindig fenyegető elem Kép

Ma egyébként szupi napunk volt, megint varrtam a csajomnak, egy pelerin és egy zippes kismellény született. Yó, mindkettő félig készen volt, csak ma volt időm befejezni is őket.

Évi,
Vezetés Kép Anno mi a Kopasszal (párom) rengeteget autóztunk, mikor terhes voltam, bajom csak annyi volt, hogy a terhesség végén már azt sem tudtam, hogy mimet és merről támasszam az ülésben. Lehet, hogy vákuumágyra kellett volna cserélnem arra az időre az anyósülést Kép
Ja... nekem ha 1 órát alszik du. a Kukac, már összetehetem a kezem. Bár este 10-től reggel 8-ig viszont egyhuzamban durmol Kép

Virga,
Takarítókúra Kép Egyszer lehet, hogy kipróbálom majd Kép Bár mondjuk lazítani én sem szoktam féldöglötten, de valahogy akkor sosem az ablakpucolás és a függönymosás az első teendőm Kép

Na yó. Most én balra el. Hajmosás. Én is útálom, mert hiába szárítgatom, még reggel is nedves a loboncom.

Ciao :


Klár
clarissa
 
 


Hahó Csajok!!

Elli!
Mail megjött, köszönöm! Séród szuper, Apának toll a fülébeKép Jó szórakozást majd a 7végi bulizáshoz! Tegnap esti jól sikerült?
Kevin ügyes fiú, Beu meg nagyszerü csajszi, hogy bevállalta.Kép

Beu!
Korábban lemaradt, hogy Lörinc, nagyon jó fej az integetös fotón! Annyira kispasi, hogy az hihetetlenKép

Klár!
Nem varrnál nekünk is valami jó kis meleg polár cuccot?Kép De most komolyan? Nálunk hiány van a mackós cuccokból, meg amit nem nagyon látok sehol sem, kislánynak való mellénykét. Akár priviben is lelevelezhetnénk, ha nincs ellenedre???Kép

Évi!
Jó, hogy jelentkeztél! Múló rosszullétek, hurrá!!Kép AutózásKép
Petra szumós nagyon édes, mint mindigKépKép

Toffi!
TV-zös ZsombiKép Szandi értékelésKép Az én gyerekkorom jutott eszembe, azt hiszem kisértetiesen hasonlítottam Szandira ilyen idösenKép LogopédusKép

Anyicska!
Kolbászkirály nagyon szuper!!KépKép Aranyos kisfiad vanKép

Tüni!
CukrodKép Vigyázz magatokra! Ügyes Gergö!! Látod, szép lassan visszaáll a rendKép

Virág!
TakarításKép Hát megkockáztatom, azért én szeretek takarítani (most meg ne kövezzetekKép), vagyis a szép végeredményt szeretem, de valahogy a függöny és ablakmosás, a legutolsó a sorbanKép
FogmütétKép

Csucsuka!
Bocs, hogy csak így, de nekünk minden paraméter okés tehát 3 fövel képviseltetnénk magunkat a Miki-party-n. Mit vigyünk magunkon kívül?

Norka!
Olvastad az itteni hsz-em?

Na most megyek mert elgázosítás ténye áll fenn, konkrétan hihetetlen büz van itt a lakásban, megyek felszámolom a büzbombátKép

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér
 
 


sziasztok,

remélem nem leszünk betegek....reggel Petrának mintha szürcsögött volna az orra és még köhögött is....ilyet nem szokott csinálni. Délután van dokinéni,majd meglátom addig mi lesz.

lányok feltettem az előbb Petra ablakára az első télapós üvegmatricát. Kép hát ezt a sikert látnotok kellett volna,vagyis hallani.
Idézem: TÉ-TÉ-TÉ = télapó, ujjal való felémutatás kiséretében. aztán jön a lábamhoz,hogy na-na-na (vegyem már fel) és a legvégén meg-meg-meg,vagyis meg szerette volna simizni. Kép Olyan édes volt.
mi lesz itt még ha az összes ablakon lesz valami? Kép

Elli,
jóóóó a séród. Kép

Klár,
enyém lány este 8-tól alszik reggel 8-ig,de a napközbeni 1 óra akkor is olyan kevés (nekem). Kép

Anyicska,
még nem is üdvözöltelek. üdv itt. Kép Kolbászkirályod látványa kifejezetten szivbemarkoló az ilyen rosszevő gyerekkel rendelkező anyukáknak,mint én. Kép egyébként meg haláli a kép. Kép

Virga,
ezer éve fel akarlak hivni,de valahogy soha nem jutok el odáig.Munka közben nam akarlak zavarni,este meg túl nagy a pörgés nálunk,beszélni se tudnék. Kép na majd most már bezárom magam a szobába és felhivlak.

pussz mindenkinek
most megyek
Évi és Petra
Évi24
 
 


Sziasztok!

Évi!
A profilodban lévő emailcím már nem él? Mert szerettem volna tegnap írni Neked egy levelet, de visszajött. Evés kevés foggalKép a téma, nálunk is ez a probléma, és szeretnék tippeket kérni tőled ezzel kapcsolatban. Megírnád a címed?

Köszi,
Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


szia Vera,

tényleg nem él már....azt se tudom,hogy lehetne kijavitani. Kép

gviktor75@axelero.hu

hi-hi......én mint tanácsadó. Kép
Irj nyugodtan! Kép

Évi
Évi24
 
 


ElliKép
Levelet megkaptam, nagyon kösziKép Hajad pedig igenis tök jó lettKép Szívesen megnézném körpanorámásan isKép

BeuKép
Fürcsivel röviden annyi történt, hogy míg apa fürdetett, én megfeledkezve magamról elkezdtem mosogatni, amitől a gázmelegítő belobbant, ettől Gergő annyira megijedt, hogy most már hetek óta nem lehet rendesen fürdetni.

AnyicskaKép
Kolbászkirály cuki nagyon, és irígy érte (mármint, hogy megeszi)Kép

Tele vagyok kérdésekkel: Ti milyen köhögéscsillapítót adtok a gyerkőcöknek (a köhögése nem hurutos, nem is olyan vészes még, de nem szeretném, ha romlana)? Van esetleg erre vmi homeos szer?
Gyurmázni mikortól tanácsos a gyerekkel?
OFF: Ha vki még most gyorsan lakást szeretne fesetetni, az forduljon hozzám bizalommalKép Páromék kifogytak most a munkából, és muszály lenne vmit találnia.

Pussssz
Tüni
tüni
 
 


Sziasztok lanyok!

El sem hiszem, de ujra van netem, mukodik vegre az ADSL!Kép Ugyhogy most mar csak ido kene, es johetnek akar minden nap is.Kép Bar idom meg lenne, nem (dehogynemKép) dicsekveskeppen irom, de Petra este 9-tol reggel 9-10-ig alszik egyhuzamban, es delutan meg rahuz ugy atlagosan 3 orat. De delutan en is szoktam kicsit punnyadni, igyekszem valamennyire elore pihenni, bar nem nagyon hiszek abban, hogy lesz eredmenye. Amugy mar a 33. het vegen tartok, es tok jol vagyok, sokkal jobban, mint Petraval, olyan jo, hogy mar ismerosek az erzesek, es nem parazok ugy mindenen, mint masfel eve.

Petra is jol van, bar a furdes nalunk is zuros volt mostanaban, valoszinuleg attol ijedt meg, hogy nemreg egyszer ratenyerelt a hidromasszazs bekapcsolo gombjara. En is tokre megijedtem a hirtelen spriccelestol es zajtol, szoval nem csodalom... De par napja Tunihez hasonloan en is beultem vele a kadba, es ugy elbuvolte a kisvodorbol valo egyuttes vizlocsolgatas, hogy eszre sem vette, mikor ongyilkos balna modra partra vonszoltam magam mellole.Kép Azota jobb a helyzet, de lehet, hogy szukseg lesz meg egy terapias egyuttfurdesre.

Na most ennyi, kezdodik az idiota sorozatom, majd meg jovok, puszi:

Leszter

Ui. Elli, Tina, kaphatnek en is a mailekbol? Koszi!Kép

OFF: Nincs kozuletek valaki otthon fondu-temaban? Lenne egy-ket kerdesem, mert mostanaban nem akar igazan tokeletesre sikerulni...
leszter
 
 


Sziasztok!

Annyira el vagyok havazva, hogy csak na. De olvasni azért szoktam.
Ráadásul anyukám elajándékozta a kutyámat, amit kénytelen voltam Dani születésekor nála hagyni és hát azóta sem tudtam elhozni. Elég magam alatt vagyok, pedig tudom, hogy nagyon klassz helyen van, csak hiányzik.


Elli!
Séród szerintem szupiKép Párod reakciójára meg szerintem számítottál a hosszát nézve, nem?
Nekem is küldenél egy ilyen karácsonyos kupacot? Léci, léci, léci! Köszi!

Miszike!
Sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni, remélem hamar rendeződnek az anyagi gondok.
Múltkor mondtad, csak elfelejtettem válaszolni, hogy tudnál küldeni táplálkozásos anyagot, ami hízásra jó. Ha ezt megtennéd, azt én nagyon megköszönöm.

Anyicska!
Üdv itt! Nagyon aranyos a kolbikirály!Kép

Andi, Franyó!
Tök jó, hogy már érzitek a babákokat! Irigy vagyok, de nagyon!Kép

Beu!
Integetős Lőrinc csudi pofi!Kép

Tüni!
Dani már nagyban gyurmázik és nagyon élvezi! Szerintem, ha nem akarja megenni nem lehet baj.

Na most lépek, feldobok egy képet, így búcsúzott a skac a kutyámtól:


Kép


Ezt meg csak úgy, a vidámság végett:

Kép


Réka
muki
 
 


Leszter,
Nemreg fonduztunk, de bevallom, nekem ez volt az elso! Eleg jol sikerult szerintem!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok megint!

Bocs lanyok az OFF-ert, de meg nem tudok levelet irni, be kene allitgatni a levelezoprogramot, ahhoz meg en tul keves vegyok...Kép

Zsuzsi,
A mienk is fincsi volt, csak nem lett homogen. Volt benne egy vizszeruen hig frakcio, es egy darabkas, szinte gumis resz. En ugy csinaltam, hogy a sajtokat aprora kockaztam, hozzatettem egy kis feherbort es cseresznyepaleszt, es vizfurdon felolvasztottam. Aztan fuszerek, szodabikarbona es kukoricaliszt mentek bele, es ekkor tettem at az ego fole. Lehet, hogy az volt a baj, hogy az olvasztas utan meg tettem hozza egy kis feherbort, hogy higabb legyen, es a szobahomersekletu bor kihutotte a sajtot? De utana mar akarmeddig melengettem, nem lett homogen. Leirnad, hogy te miket tettel bele, es milyen sorrendben?
Es meg egy kerdes, ha valaki hazankban elo is olvassa: hol lehet ezt a szilikonos(?) kis konzervszeruseget venni hozza, ami egokent funkcional? Mi az Auchanban neztuk, es ott nincs, pedig magat a fondukeszletet aruljak.Kép
Bocsi a sok offert, puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok csajszik,

alig élek, egész nap rohangáltam a városban, viszont végre beszereztem az összes kádat, zuhitálcát, mosdót, stb.stb.

Évi,
www.katica.hu az egyik cím, a másikat megnézem este otthon, azt hiszem, fakopancs.net, de nem biztos.
Már komoly nagy pocilakód vanKép. És Petra is milyen nagylány már!

Leszter,
navégreKép. Azt hiszem, hamarosan nekem is szembe kell nézni a nettelenség démonávalKép. Vagyis Kép.

Anyicska,
kolbászevőt össze kellene kötni Macussal, jókat ennének együttKép. Nagyon szépséges a lurkó!
Házunk Telkiben épülgetKép.

na megyek, mert ma alig láttam a gyerekeimetKép.

puszka mindenkinek!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


RékaKép
Dani csuda édesKép
Gyurmázás még mindig jobb, mint a festés. Dorka egyszer az egész konyhát kifestetteKép

LeszterKép
Üdv újra ittKép

MiszikeKép
Hát nem irigyellek, hogy munkába kell állnodKép Dorka is 1 éves 10 napos volt, mikor bölcsibe ment. Akkor még nem bántam. Domcsi is nemsokára ennyi, de ő hál istennek még nem megyKép
És még elképzelésem sincs, hogy lesz tovább. Régi helyemre nem akarok visszamenniKép

AnyicskaKép
Üdv közöttünkKép

ElliKép
Hajad tuti jóKép Apának a rövidsége nem tetszett?

Az én párom se engedte sokáig levágatni, de most, a 2. gyerek után megesett rajtam a szíveKép

Fini almás krémest csináltamKép Jönnek hozzánk babalátogatóba, így lesz mivel megkínálni őket.

Nelli
hnelli
 
 


Évi,
megnéztem, www.fakopancs.com

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


HalihóKép

Holnap lécelünk le Szegedre, úgyhogy lehet egész hétvégére eltűnünk. ÖrüljetekKépKépKépKép

ÉviKép
Remélem már túljutottál az émelygős időszakon, akkor valamikor összehozhatnánk egy talit itt Keszin! Pár mami szervez játszóházat, ma is volt, de mi nem értünk rá, ha lesz szóljak? Itt Keszin van valahol, termet bérelnek, 1 ó 1500, ha 10en vagyunk, csak 150 fejenként.

BeuKép
Tegnap rákérdeztem a Nóránál az úszásra, azt mondta, szerinte a mi csoportunkba becsatlakozhatnátok, mi hétfőn fél 3ra megyünk. November 29én lesz az első decemberi óraKép decemberben csak 3 óra lesz, és akkor olcsóbb is a bérlet. Gyerteeeeeeeeeeeeek!!!!!!KépKépKépKép Mini annyira szereti, szerintem Lőrinc is, ilyenkor úgysem tudod játszótereztetni. Na ne kéressétek magatokat, hanem gyertek!!!!!!KépKépKépKépKép

Arik vagytok apa ügyben, és tényleg olyan jó, hogy mindjárt letelik az a 4 hét. Most lemegyünk Szegedre, aztán mindjárt eltellik még jövő péntekig az időKépKépKép Már nem is tudom hogy néz kiKép Na de azért vannak fényképek, amik tiszta szájfoltok, mert Mini agyon puszilgatja. Remélem megismeri még, ha hazajön. Ja és már mondja, hogy elment. Szóval szerintem tudja, hogy apa elmentKép meg van egy repülője, és azzal játszik, és mondja, hogy apa, mert mondtam neki, hogy azzal ment elKépKépKépKép Apja lánya, imádja a repcsitKépKép
Na megyek, mert még olaszt is kéne tanulni, na ciao, arrivederci e buona sera!

Manócs
manócs
 
 


Leszter,
Kikentuk eloszor fokhagymaval az edenyt, egy kiskanalnyi vajat olvasztottunk fel, majd radobtuk a sajtokat, lereszelve. Ment bele meg feherbor, kis vilmoskorte palinka, es fuszerek. Aranyokat nem tudok, de fincsi volt, es homogen. Sajtokbol erdemes jobb fajtat venni, ne feltetlenul a legolcsobb gumi-trappista legyen az alap- persze azert abbol is mehet bele. Lisztet inkabb ne, az szerintem csak mennyisegnovelo adalek, inkabb menza-fondue-hoz valo.

Reka,
Meg sem ismernem Danit, akkora fiu lett! :-)

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Leszter,
én úgy tudom, az a kis fémizé utántölthető, egy sűrű, átlátszó valamivel, amit literes üvegben lehet venni, 1-2 ezer forint közt valamennyiért.
A "Konyha-show" üzletekben, Kátayban tuti van, de sztem pl Kikában is.
pusza
e
ellimami
 
 


Zsuzsi!
Na, csakhogy! Pont tegnap akartam egy dorongolós hozzászólást írni gyeremárgyakrabban befejezéssel, aztán persze elmaradt. Mi van veletek? Tortának sikere volt?

Leszter!
Te is végrevégrevégre! Már Te is a 33. hétnél jársz? Asztaaa! De izgi lehet! EGyüttfürdést vasárnap mi is gyakoroltuk, terápiás cél nélkül, csak úgy. Már oly rég fürödtünk együtt. Jó volt.

Manócs!
Fél 3 az nekünk pont alvásidő. Máskor van?
Még egy kis kitarás, és már újra teljes a család!

Tümi!
Gyurmázás nálunk is menő, most azt találtuk ki (szakirodalombólKép), hogy borsot, szegfűszeget, fogpiszkálót dugdosunk bele, és nagyon élvezi. Mert formázni persze még nem tud. És gyerekollóval ollózunk is, azzal is elvan órákig. Én tartom a papírt irányba, ő meg csukogatja az olló. Imádja. Persze sem a gyurmával, sem az ollóval nem hagyom egyedül. A zsírkrétával megpróbáltam, azóa vidám mintás a falKép

Réka! Vigyori kép édi. A kutyás isKép Ne bánkódj kutyus miatt, majd látogatjátok.

Jó éjt,
Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Koszi a koszontoket!Kép

Zsuzsi,
Koszi a valaszt! A kukoricalisztet egy hiperkulonleges francia meg svajci sajtokat felhasznalo receptkonyvben talaltam, ok nem hinnem, hogy a menzas volumennovelesre gyurnanak.Kép De tenyleg, vegul is nem feltetlenul szukseges bele, szoval legkozlelebb lehet, hogy kihagyjuk. Az alapja a jo kis olcso trappista volt, ugyhogy talan ez a baj... Meg egy kerdes: Az olvasztott vajba bedobott sajtot felolvasztottatok, es aztan ment bele a bor, vagy egyszerre a sajt es a bor?

Elli,
Koszi az otletet, nem is tudtam, hogy nagyobb kiszerelesben is lehet ezt kapni!Kép A mailt is koszi!Kép

Manocska,
Aztaaa, 4 het apa nelkul?! Az enyem csak szimplan sokat dolgozik, de ezt is nehezen viselem...

Miszike,
Szoval mar biztos a bolcsi?Kép Kaaar... Amugy mizujs? (Az elobb apa beallitgatta nekem a levelezoprogramot, szoval most mar tudok mailt olvasni.)

Na nezem tovabb a Megasztart.Kép Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Hivatalos gyurma helyett jó a só-liszt gyurma is! Azt nyugodtan megkóstolhatja a kölyök, de biztosan nem kér belőle, mert iszonyúan sós. Konyhai eszközökkel is nagyon jól lehet cifrázni. Száradás után vízfestékkel festeni is lehet, avagy a masszába kell tenni ételfestéket, kakaót, paprikát, kávét, stb.

LeszterKép jó, hogy megint vagy! Már a 33. hét!!Kép Kép, hogy problémamentes terhesség.

BeuKép ismered a kisgyerek-ollót? Fura módon csak papírt vág. Van olyan változata is, hogy szárakat lehet cserélgetni, simán vágó, recés, hullámos stb.

Tegnap Julka szétszedte a golyós egeret (hiába, korán kell kezdeni az ismerkedést a hardverrelKép) Vettem egy szigorúan farkincás (elég nekem a telefonokat keresniKép) optikai egeret, még szokom, mert időnként eltűnik a nyíl.

Urszila
urszila
 
 


Urszila!
Nem. De nézni fogom.
Só-liszt pont ma jutott eszembe, karácsonyi ajándékokat fogunk csinálni belőle Lőrinc nevében.
Beu
beu
 
 


Urszila,
So-liszt tenyleg jo, csak nalunk erosen fogyo eszkoz, mert hiaba irto sos kolykok eszik/nek rendesenKép

Egy ideje csak olvaso uzemmodban vagyokKép

Minden nevnaposnak utolag is gratula.
Kismamiknak pedig jo pocisodast.

Angi
angela2
 
 


BeuKép
Akkor délelőtti órák is vannak, tudtok menni vagy szerdánként 10re vagy péntekenként 10.45re. Mi csak pótolni szoktunk ilyenkor.

LeszterKép
Komolyan mondom nem is volt annyira rossz az apa nélküliség, mint gondoltam. Olyan sok dolgom van, hogy csak estenkent, meg reggel hiányzik nagyon. De nemsokára tényleg itthon lesz, már csak 8at kell aludniKép

Na mentem, mert pakolok az útra, irány Szeged, na és a vonatot sem árt elérni.

Csajok, most csöngetett a postás, és hozottt 20ezer Ftot, még valami nagyon régi okmánybélyeges fellebbezés visszatérítését. Hát, klasszul indult a napom, mondtam, hogy többször is jöhetne ilyesmivelKépKépKépKépKép Már el is költöttem gondolatbanKépKépKépKép

Na pusz, mert tényleg lekéssük a vonatotKép

Manócs
manócs
 
 


sziasztok,

na tegnap nem vittem el Petrát a dokinénihez,de ma megyünk,mert most már folyik az orra is. láza nincsen,meg egyébként jól van.....tudom sokan ilyenkor nem vinnétek el,és lehet,hogy dinkának is néztek,hogy én miért rohanok egyből az orvoshoz. De az az igazság,hogy Petyu torka olyan hamar nagyon ronda lesz,kiváncsi vagyok most lát-e rajta valamit a dokinéni. na meg hamar a fülére is mennek a bajok.

Zulu,
köcci a cimeket. Kép Tavaly én se diszitettem lakást,rosszul voltam a dobozok közt töltött karácsonytól,kedvem se volt cicomázni. Kép na de majd idén Kép

Manócs,
persze ird meg légszi,hol,mikor szokott lenne a baba-mama klub. HA tudunk,elmegyünk. Jó utat Szegedre! Kép

Leszter,
jó végre hallani Rólatok. Kép Nem tudtam,hogy csak a nettelenség miatt nem tudsz jönni. Néha már aggódtam mi lehet veletek. ....komolyan.
Na ez a fondü kérdés jó dolog,nekünk van ilyen fondü csinálónk,azt se tudom hogy hivják rendesen....kaptuk,de azóta is érintetlen. Kép Sőt anno 2-t kaptunk belőle,az egyiket már tovább ajándékoztuk. Kép

Réka,
Dani nagyfiúságától nekem is leesett az állam. Kép kutyus Kép

Beu,
tavaly karira csináltam én is só-liszt gyurmából Petra kézlenyomatot a nagyszülőknek,dédiknek. hatalmas sikere volt. Kép Magunknak is lett 2 példány belőle,azóta őrzgetem,néha előkerül beleillesztem Petra kezét és csak bámulok,hogy milyen picike volt. Kép

az előbb olyan rosszullét tört rám,teljesen kétségbe estem,hogy mi van már megint.....2 percenként rohangáltam a WC-re,aztán végül mégis benn maradt. bbbbrrrüüüüü......

megyek összeszedem magam,aztán ébredés után indulunk.

pussz
Évi és Petra
Évi24
 
 


KlárKép
A múltor elfelejtettem, hogy örülnék, ha tudnál küldeni fini sütirecepteket (legalább a család had örüljönKép)

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Sziasztok
ahogy törtem a fejem a lakás díszítésén, járkáltam körbe, hogy mit-hova lehet, megakadt a szemem Kevin "Bio-kölesének" a zacskóján,(ugyanaz, mint a buláta, csak ez köles és nem búza) pattogatott kukorica helyett szerintem azt fogom felfűzni, a kis (majdnem) fehér "hógolyók" szerintem jól fognak mutatni.Kép
Csak gondoltam megosztom veletek az 5letet.

Ma délelőtt Pesterzsébeten voltam egy régi barátnőmnél, ezer éve nem láttam, erre kivel futok össze a jáccón? Kaska és Vilcsi!
Mondtam neki, hogy lebukott, látom, milyen közel lakik Csucsukához, muszáj eljönnie a talira.Kép
Bár Vilcsiről rég láttunk képet, nincs oka rejtegetni a kiscsajt, nagyon szépséges nagylány lett belőle!

pusza
e
ellimami
 
 


Leszter,

küldtem mailt!

Kriszta
tkriszta
 
 


Bocsi, nincs tul sok idom mostanaban, de ezt a kedvenc kepemet azert megosztanam veletek. KépKépKép

Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Teljesen olvasó üzemmódban vagyok. A boszikáim teljesen lekötik az időmet + elég sok munka is rám szakadt. Amúgy se nagyon alszom, most aztán még kevesebbet, lakás szalad...Kép Én sem vagyok komplett.

Tudom, kispályás vagyok, de szerintetek lehet valahol üvegmatricát kapni? Mármint venni.
Bocs, majd próbálok személyesebb is lenni, addig is olvasok.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Gombóc,

hát ez csudaédes! Kép Kb. olyan sárga a fejem,mint a mosolygóé. Kép Nagyon drágák mindketten.
Egyenlőre elképzelni sem tudom,hogy fiam legyen,pedig olyan sokmindenkinek van 2 vagy akér 3 esetleg 4 fia is. És hát a Te fiaidon is látszik,hogy imádják egymást. nem tudom miért van bennem ilyen érzés,hogy nem tudok kisfiút elképzelni magamnak. Lehet,hogy csak azért,mert lányom van. Kép
Tündériek!!! Kép

Évi
Évi24
 
 


Kriszta!

mekyil oviról írtad hogy nagyon jó ovi? Itt van Kőbáynán? Mi jövőre még bölcsisek maradunk, de azért már nagyon érdeklődöm a lehetőségekrőlKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Evi,
en regen ugy voltam vele, hogy 2 gyerkocot szeretnek, es barmilyen felosztas lehet, csak 2 fiu ne legyen. Kép Es lam....KépKépKép
En most mar azt tudom nehezen elkepzelni, mit csinalnek egy kiscsajszival...Kép

Bocsi, igerem, legkozelebb nem leszek ilyen onzo, es becsuletesen visszaolvasok es irok masoknak is. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Zsuzsó!
Itt árulnak kész matricákat!
http://www.babaszoba.hu/forums/messages

Gombóc!
Irigy-irigy-irigy! Nagyon ésdesek!!!!KépKép)
beu
 
 


Manó!

A Mádi utcai Csodapók óvodába jár a Nóri. Itt a környéken az összes anyuka ide szeretné beíratni a gyerekét. Mi körzetesek vagyunk de mivel én itthon vagyok a kicsivel elsőre a vezetőnő nem biztatott. Szőnek, agyagoznak, (ezt ki is égetik) és csinálnak különféle programot. Szeptemberben voltak Kakucson egy tanyán álltokat nézni, etetni. Volt Mihálynapi vásár előtte ahol a sajátkészítésű dolgokat árulták, hogy legyen pénz a kirándulásra. (agyagfigurák, háncscsörgő, pogácsa...) majd volt a Kolompus együttes akik az egész ovit megtáncoltatták. Szőlőt is kellett vinni mert délelőtt mustot csináltak a gyerekek. Préseltek. Decemberben viszik őket Nagykarácsonyba(jól írtam?)ahol megnézik hol lakik a télapó. Ez is bizti szuper lesz. Majd mikuláskor megint meghívnak egy együttest. Jövő érvől még nem tudom mi lesz.
Nóri nagyon szeret oda járni. És az óvoda is nagyon szépen meg van csinálva.
Bocsi, hogy sokat írtam.

ZSuzsó,
amit a Beu írt, hogy a Babaszobán árul valaki üvegmatricát azt nézd meg. Tényleg szépeket csinál a lány. Ha egyre gondolunk. A csere-bere rovatban Gigóca topicja: Eladó üvegmatrica
Az ismerősőm a lány. Nézd meg a munkáit, szerintem nem is adja drágán és ha tetszik valami akkor nekem is írhatsz mert Gigócánka nem lesz most netje és úgy beszéljtük meg, hogy én is közvetíthetek.

Gombóc,
nagyon jó a kép.

Kriszta
tkriszta
 
 


Kriszta!

Én örülök neke hogy sokat írtál az ovirólKép
Emma most ott nálunk jár a zöld bölcsibe, ami elég jó, de az ovi felette már állítólag nem nyerőKép Bár az is szépen meg van csinálva kinézetre, csak épp az ovónők nem ok-kKép
A Mádi utcában 2 ovi van ha jól tudom, az egyik a Kakasos néven futó, a másiknak nem tudoma nevét, akkor az lenne a Csodapók? Ha az Örs felől jövünk akkor jobbra? Én majd jövő után szeretném emmát beiratni oviba, mert ő októberi így szerintem jövőre eély sincs rá, főleg körzeten kívülibe na meg hogy bölcsiben van helye. Bocsánat a többiektől az offért.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Felhívtam az AFP labort, és megvan az eredményem! 1,0 mom és 33, 4ng, Annyira örülök!!!
Egy hatalmas kő esett le a szívemről!

Franyó, Te tudod már a tiédet?

KÉpzeljétek, tegnap egy NLC pocakos talin voltam, és kiderült hogy az egyik lány főiskolai csoptársam volt Kép MIlyen kicsi világ!

Na megyek
szép napot

Andi
psandi
 
 


Hahó Lányok!

Bocsi, de rövid leszek, mert dolog van.

Andi!
AFP eredmény, hurrá!Kép
Tényleg kicsi a világ, lsd. mi ismeretségünkKép

Gombóc!
Nagyon édes a fotó a fiúkrólKép

Réka!
Dani csuda édes kispasi lettKép A kutyusodKép

Zsuzsó!
Kitartás és szerintem egyáltalán nem vagy kispályás!

Elli!
Köles-cucc jó 5let karira, én is kipróbálom!Kép

Évi!
Mit mondott a dokinéni Petra torkára? Jobban van?

Manócs!
PostásKép Jó utat Szegedre, mi holnap reggel indulunkKép

Lányok!
Tegnap az unokatesóméknak megszületett a kislánya majd 4 kilóval 56 centisen!!Kép Én úgy örülökKép

Nem leszek a 7végén mert megyünk Szegedre. Mindenkinek jó 7végét és vigyázzatok magatokra!

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér
 
 


Andi,
AFP eredményKépKép

Manó,
Nóri csoportjában is van olyan gyerek aki októberi és felvették. Törvényileg nem kezdheti szeptemberben az ovit csak amikor betölti a 3-at. Szóval jövőre ha Emma 3-rom lesz én inkább oviba adnám be. Jövőre már 3-rom lesz???? Nekünk a doktornéni azt mondta, hogy mi is hagyjuk bölcsibe. Mi nem bántuk meg az ovit. Ég és föld foglalkozásilag. Pedig itt is nagyon jó volt a bölcsi.

Kriszta
tkriszta
 
 


Kriszta!

Igen, jövő októberben lesz 3 éves. Én igazából az évvesztesség miatt hajok rá hogy bölcsiben hagyom. Mert így most m,egszokja a csoportját, a gyerekeket, gondozókat, aztán jövőr eváltson ovire, de ez még ok lenne, d emivel évvesztes lehet hogy a kiscsoportot ismételtetnék vele, az megint váltás. Ezt nem szertném. Ugyanakkor az sem jó amikro a nagycsoportot iosmétli és nem érti a többi miért megy már iskolába ő meg miért nem mehet. Szóval nehéz kérdés. Én most hajok rá hogyha jól érzi magát a bölcsiban akkor inkább itt hagyom mert az egész csoportjuk évvesztes, csak 1 kislánymegy el jövőre. De majd májusig még meglátom mi a helyzet, akkro van úgyis beiratkozás. Még a szobatisztaság sem megy egyáltalán nkei egyébkéntKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó,
a szobatisztaság miatt ne aggódj. Nóri most nyáron lett szobatiszta éjjel-nappal. Akkor már elmúlt 3 éves. Az egyik ismerősöm gyereke pedig már ovis és a héten lett szobatiszta. Csak a kaki miatt kellett pelus és most hagyták el.
Viszont ha tényleg mindenki marad a bölcsibe akkor nem vészes mert az Ő korosztálya. Nórinál az lett volna, hogy egyedül ő több mint 3 éves, a többi gyerek meg 1-2 éves. Szerintem ez nem lett volna jó neki.

Kriszta
tkriszta
 
 


Sziasztok lányok!

A kisskac köszöni a bókokat. Egyébként nem ismeri meg magát a fotókon, azt mondja:-Baba!

Ma jó napunk van. Voltunk cipőt venni, és kifogtam egy Melánia bakancsot 3200-ra leértékelve, mert tavalyi modell! Pedig előtte egy 13000-es siestán gondolkodtam. Remélem jó vételt csináltam, úgy hallottam hasonló minőség a siestához.

Ebbe a taknyos időbe hogy fárasztjátok ki a gyerkőcöket? Most is esik az eső nálunk, és le is megyünk , de fél óra múlva ázott verébként vissza, bent pedig nem ugrál annyit Csongi.

Tüni.
Csongi sem fürdik nagykádban, mert a kiskádhoz volt szokva (szobában). Csak velem hajlandó a nagykádban fürdőzni, de ha egyedül vagyunk, félek hogy elcsúszunk kiszálláskor, úgyhogy apa is besegít.

Elli.
Megkaptam a mélt, köszi, jó hosszú, de csomó jó dolog van benne. Te mivel készülsz a hóbogyón kívül?

Évi.
nagyon cuki a kiscsaj. Nagyon szép környezetben laktok. Lányvárásodról: szerintem azt szoktad meg, hogy lányod van, és nem tudod milyen kisfiút nevelni. Bár nekem a 2. is kisfiú lesz, végülis nem tudom hogy lányt hogy kell nevelni.

Manó.
Sztem én is így döntenék a helyedben.

Clarissa.
nagyon irigy vagyok, hogy ilyen szépeket tudsz varrni. Megboldogult lány koromban én is sokat, varrtam magamnak főleg, de mióta babóm van + fősuli, egyszerűen nem jut idő rá. Azért nosztalgiázom mikor az alkotásaidat nézem.

Gombóc.
Nagyon édesek a srácok. Több képet is kérünk!
5 hónap múlva én is ilyet szeretnék látni a fiaimról.

Zulu.
Telki nagyon szép hely. Irigy vagyok minden kertes házasra., mi egyelőre az 1. em.-i kis kérónkba vagyunk, remélem nem sokáig.
Gyerekekről régen raktál fel képet!


Lányok!
Gyerkőceitek hol alszanak? A miénk kettőnk közt a franciaágyban, jól átkapattuk nyáron a fogzáskor, "mert így biztos jobban viseli", most meg az istennek se hajlandó a szobájába aludni. Hiába csücsülök ott vele.
Ilyenkor jut eszembe mi az, következetesnek lenni. Már csak 3,5 hónapom van a köv. baba születéséig, és 4-en már nem fogunk férni.
Szerintetk mivel próbálkozzak?


Anyicska

Kép

Kép
anyicska
 
 


Sziasztok!

Anyicska udv itt! Bori is velunk alszik O is a fogzaskor szokott oda Kép

Valaki el tudna nekem kuldeni a so liszt gyurma receptjet?

Kristof 20 honapos volt az elso igazi karacsonyan, vettunk neki sok szep ajandekot, de nem is foglalkozott veluk, korbe tancolta tapsolva a karacsonyfat kozben kiabalt lampa lampa sok lampa szep szep. A karacsonyfa imadata a mai napig megmaradt, az uj lakasban is azt nezte hova tesszuk majd a fat. Kép Elkezdtem csomagolni. Az ablakaink nem lesznek most kicserelve, mert nem fer bele az idobe.

Megyek vasalok mig alszik a Bori

Ari
ari
 
 


Ari,
ez a 2 recept a Színes ötletek c. könyvből van:

recept1
3 csésze liszt
2 csésze só
1 1/4 csésze langyos víz

recept2
1 csésze liszt
1 csésze só
1/2 csésze langyos víz

A második recept alapján gyúrt massza főleg a sima, fényes figurák készítésére alkalmas, mert a nagyobb mennyiségű só feszessé teszi a gyurmát, és az nem ragad annyira.

Kriszta
tkriszta
 
 


Anyicska
mi minden délelőtt megyünk valahova, pont emiatt: fárasztani a kölköt. Barátnőzni, játszóházba, manótornára... így délelőtt ált. "letudom" a sétát is: korábban indulunk, mint a program, és ha nem ilyen az idő, mint most (reggel f10kor még okés volt) akkor császkálunk egy kicsit, aztán "program", hazafele elalszik az autóban, simán felhozom, levetköztetem, és alszik tovább 2-2,5 órát.4kor mire felkel már szinte sötét van, egy porcikám se kívánja az elmenetelt.
Bár nekem könnyű, mert kocsim van, ha jön a tél és bkv-val kéne menni, én sem lennék ilyen vagány.Kép
Alvásért részvétem. Én is nagyon sajnálom magam, amikor egy éjjel 2x-3x is át kell mennem hozzá. Mi is próbálkoztunk a kettőnk közt alvással, de még nagyobb szenvedés volt, úgy sem aludt, így hagytuk, legalább ne szokjon oda. Tehát csak "szerencsénk" volt, hogy ott sem aludt. Fogzáskor se, meg amúgy seKép A könyvek szerint fokozatosan jó csinálni: kiságy a nagyágy mellett, aztán egyre távolabb, aztán a saját szobájában, te mellette, és végül kijössz. Gyakorlatban biztos nem ilyen egyszerű, sajna.

Karácsony ügyben: idén nem üvegfestek, nem olyan látványos nálunk, meg a húsvétiakat is sajnálnám leszedniKépKépKép
Viszont díszítem a lakást lógó csillagokkal (ezeket készen vettem) de csinálok Kevin fényképével lógó szalagokat is az átadóablakba, majd lefotózom. Mézeskalács is lesz, meg elkezdtem almát, narancsot, mandarint szárítani, még nem tudom minekKép A házi Bailey's-t is ki akarom próbálni. Persze adventi koszorú, és Beu rábeszélt a naptárra is, szerinte már veszik az adást a törpék ebben a korban...
Viszont egy dologgal meg vagyok lőve: a bejárati ajtónk nagyon drága, furnérral borított. Apjukom nem engedi kifúrni, a névtábla is ragasztott. Hogy a fenébe applikáljak rá egy koszorút, ezek az öntapis kampók mindig leesnek. Vagy rakjak valami mást? Már gondolkoztam szagokból, hungarocellből tűzött könnyű díszen is, vagy papír? De milyen? Böngészgettem ezt a karácsonyi gyűjteményt, de nem igazán találtam jó 5letet...

Kriszta,
hú, ez aztán az álomovi, van ilyen is? Ha még ingyenes is, mint a többi, akkor már szinte hihetetlen.Kép

na, eldugultam,
pusza
e
ellimami
 
 


Sziasztok!

Elli,
total sajnaltam, hogy nem figyeltem a jatszon, es eloszor nem hallottam meg, hogy szolsz Kép meg sose lattam ott ismerost, ugyhogy nem szamitottam ra... mindegy, en jartam porul, mert kulonben talan tudtunk volna meg kicsit dumcsizni, bar Neked ott volt a barinod.
Kevin csodahelyes, es annyira edes volt a "pa-pa" val Kép Viola rendszerint akkor kezd vadul integetni, ha az erintett eltunt a horizonton Kép
Amugy az Kispest volt es nem Erzsebet, de tenyleg kozel van Kép a talira igyexem ezerrel szabadda tenni magam!

Amugy lanyommal minden OK, delelotti alvas most mar ki merem mondani, hogy stabilizalodott Kép
Viszont nekem sikerult tegnap jol megranditanom azt a terdem, ami amugy is sz*r (mutottek, azota is bajlodom vele) Kép Kép Eleg egy rossz mozdulat, pl. most Vilcsi alvosmatracat akartam helyrerugdosni... hat eleg vicces santikalva joltartani egy totyeszt, de kop-kopp boldogulok.
Drukkoljatok, hogy csak ki ne menjen megint, mert akkor viszont fekudnom kell napokig es akkor... nem tudom, mi lenne Kép

Nem kissamli, milyen vihar ment el felettunk az iment! Most nem is banom, legalabb nincs lelkifuratom, hogy nem bicegek ki a rosszcsonttal a jatszora.

Anyicska,
Viola se volt hajlando kisagyban aludni, ugyhogy matracos lett. Sztem jo, le lehet melle dolni, aztan ha mar bubukal, kiovakodni Kép

Andi,
AFP Kép

Gomboc,
anyamlehidalok de nagyon edesek Kép Kép

Evi,
jobbulast Petranak! Kép

Urszila,
mi is solisztgyurmazunk Kép biztosra vettem, hogy belefal Viola, ehhez kepest eloszor nem merte megfogni, pedig latszott, hogy nagyon izgalmas neki Kép Most mar lapitgatja, lyukakat csinal bele az ujjaval, de persze foleg az megy, hogy csinaljak neki en dolgokat Kép

Tenyleg, ha a gyerek rajzolasban, gyurmaban, epitesben stb. mindig azt akarja, hogy en csinaljam, pedig o is tudna, akkor szerintetek hagyjam ra, vagy probaljam azert ravenni szeliden? Pedig mindig megcsodalom, ha alkot valamit Kép

Beu,
gyerekollo tok jo otlet, majd beszerzek egyet Kép

Irjatok meg ilyeneket lecci, hosszu teli delutanokra! Kép

Mennem kell...

Csak jokat! Kép
Kaska
kaska
 
 


Bocs, hogy csak ennyi...

Andi,
te mikor voltál vérvételen, hány nap után lehet hívni az AFP-labort? Én még csak kedden voltam, lehet, hogy már kész? Én is para persze, mert ráadásul több mint 16 hetesen sikerült eljutnom, és a kilóimat se tudtuk pontosan megállapítani... Szóval lehet, hogy nem igazán lesz jó az eredményem, kicsit félek...

F.
franyo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?