Sziasztok!
Elli,
total sajnaltam, hogy nem figyeltem a jatszon, es eloszor nem hallottam meg, hogy szolsz
meg sose lattam ott ismerost, ugyhogy nem szamitottam ra... mindegy, en jartam porul, mert kulonben talan tudtunk volna meg kicsit dumcsizni, bar Neked ott volt a barinod.
Kevin csodahelyes, es annyira edes volt a "pa-pa" val
Viola rendszerint akkor kezd vadul integetni, ha az erintett eltunt a horizonton
Amugy az Kispest volt es nem Erzsebet, de tenyleg kozel van
a talira igyexem ezerrel szabadda tenni magam!
Amugy lanyommal minden OK, delelotti alvas most mar ki merem mondani, hogy stabilizalodott
Viszont nekem sikerult tegnap jol megranditanom azt a terdem, ami amugy is sz*r (mutottek, azota is bajlodom vele)
Eleg egy rossz mozdulat, pl. most Vilcsi alvosmatracat akartam helyrerugdosni... hat eleg vicces santikalva joltartani egy totyeszt, de kop-kopp boldogulok.
Drukkoljatok, hogy csak ki ne menjen megint, mert akkor viszont fekudnom kell napokig es akkor... nem tudom, mi lenne
Nem kissamli, milyen vihar ment el felettunk az iment! Most nem is banom, legalabb nincs lelkifuratom, hogy nem bicegek ki a rosszcsonttal a jatszora.
Anyicska,
Viola se volt hajlando kisagyban aludni, ugyhogy matracos lett. Sztem jo, le lehet melle dolni, aztan ha mar bubukal, kiovakodni
Andi,
AFP
Gomboc,
anyamlehidalok de nagyon edesek
Evi,
jobbulast Petranak!
Urszila,
mi is solisztgyurmazunk
biztosra vettem, hogy belefal Viola, ehhez kepest eloszor nem merte megfogni, pedig latszott, hogy nagyon izgalmas neki
Most mar lapitgatja, lyukakat csinal bele az ujjaval, de persze foleg az megy, hogy csinaljak neki en dolgokat
Tenyleg, ha a gyerek rajzolasban, gyurmaban, epitesben stb. mindig azt akarja, hogy en csinaljam, pedig o is tudna, akkor szerintetek hagyjam ra, vagy probaljam azert ravenni szeliden? Pedig mindig megcsodalom, ha alkot valamit
Beu,
gyerekollo tok jo otlet, majd beszerzek egyet
Irjatok meg ilyeneket lecci, hosszu teli delutanokra!
Mennem kell...
Csak jokat!
Kaska