Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok...

Teszteltem: negatív lett. Majd elválik, mi van. Nem vok rosszkedvű, lehet, h korai volt még a teszt, vagy erős pms. :-)

Etnám, ne akadj ki, nemsokára csörögni fog a telefonod, csak én leszek, hogy megbeszéljük a holnapot. :-)
Egyébként nem vagy Te csődtömeg, csak Édesanya. A gyerekeknek minden életkorban vannak olyan dolgai, amik kiverik a biztosítékot, és bár a szülők szíve szakad meg, néha erőteljesebben kell rájuk szólni, fegyelmezni őket, mert csak így tudják, mik a határaik.
A férjek meg azt gondolják, a gyerekkel elég, ha játszik az ember, meg elbohóckodik, de arról halvány fogalmuk sincs, mekkora felelősség és odafigyelés a gyerek minden egyes "lépése". Mindent tőlünk tanulnak, és a számukra jónak ítélt dolgokat veszik át a környezetükből.
A világ legszebb és legnehezebb "feladata" édesanyának lenni... mindig tudni, mikor milyen legyél a gyerekkel, mikor kell elengedni a füled és szemed mellett a dolgokat, mikor kell fegyelmezni... Én tudom, hogy erős, kitartó nő vagy, és még ha azt érzed is, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett, megoldod a legnehezebb feladatokat is.
Norbinak lehet, hogy el kellene töltenie pár napot egyedül Botival, és ahogy Petra írta, megtudná, hol lakik a magyarok Istene!!! Ha kell, elbújtatlak... :-)
Már várom, hogy találkozzunk, és bővebben kibeszéljük magunkat. :-)

Egyébként meg....

BOLDOG NÉVNAPOT ETNÁM ÉS ÁKOSOK!

Kép

Most megyek, majd benézek később, csókjaim mindenkinek: Nofi

nofertiri

Grácus, neked szeretném még írni, hogy bátor nő vagy!! Komoly elhatározás az, amit megtettél. Kérlek, ne hagyj el minket, mert bár most úgy érzed, nem akarsz férfit az életedbe, idővel begyógyulnak a sebek, és ismét boldogan vágysz majd férfire és kisbabára.
Puszillak és lélekben veled vagyok... Én várlak ide továbbra is!!!!

nofertiri

Sziasztok Lányok!!

Köszönöm mindenkinek!! Maradok próbálok majd jönni sűrűbben!!!
Most megyek aludni mert délelőttre megyek dolgozni!!! Már ma is voltam túlórázni!! Nagyon sz..... volt!! ÁÁÁÁÁ!!!!
Vigyázzatok magatokra!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok Csajszik!

Gyorsan írok pár sort...

Kedves Etnám!
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk neked, remélem a hétvégén sikerült kicsit kikapcsolódni.
Én is csak azt tudom írni amit az előttem szólók, nagyon jó anyuka vagy..efelől ne legyen kétséged...kicsit lehet h el van kényeztetve Boti, de ez is érthető..sajnos már csak az idő segíthet és a párod.
Tessék befogni az uradat, megmondani neki, h ugyan már figyeljen egy kicsit oda, nyitott szemmel járjon a lakásban, nem fog letörni a dereka ha egyszer kétszer ő pakol el Boti után, ő mosogat el vacsi után stb.Elhisszük, h az uraink fáradtak,de néha nem árt nekünk sem egy kis pihenő.Beszélj vele, ez nem állapot, h te rokkantra idegeskeded és dolgozod magad.
És tudom, h Boti a szíved csücske de tessék egy kicsit erélyesebbnek lenni vele, ő fiú, és ha hagyod hamar a fejedre fog nőni és sztem rá is suhinthatsz a fenekére,vagy vonjál meg tőle dolgokat ha rossz előbb utóbb csak észreveszi, h szót kellene fogadnia.Miért jártok le naponta kétszer? Miért nem elég egyszer, nem alszik akkor, nem fárad el eléggé?
Mi nem is járunk ki minden nap, a játszótér meg brutál messze van ilyen hidegbe nem megyünk el odáig.Ha megyünk boltba akkor azt összekötöm egy kis kinti játékkal, krétázunk,biciklizünk ilyesmi de a sétálásban is elfárad..szerencsére én nem szoktattam rá az altatásra, leteszem, és ott hagyom, elalszik magától.Este együtt megnézzük a Jóban Rosszban -t és utána tudja, h alvás van, de van h azt sem várja meg és már előtte megy aludni.
Mostanában az Én lányom is rengeteget cirkuszol, ha vmit nem kap meg magas hangon visít,de már nem foglalkozom vele, mert akkor csak rosszabb...így megunja hamar.Boltban is volt h fetrengett, fogtam magam és elmentem...én nem állok le vele vitázni, meg nem ráncigálom.Egyenlőre bejött még ha nem lát akkor jön utánam...De már a boltban nem veszem ki a kocsiból és így nem cirkuszol, mindig kap egy kiflit,megfelezem és azzal elvan.
MÍrácska nagyon szereti a zenét, rászokott a Halász Judit Csiribiri dvd-jére, az megy a kocsiban is és ha vmi olyan dolgom van akkor beteszem leül a tv elé és azt nézi,tapsol, nevetgél, kommentálja,az majdnem egy óra, teszek neki inni enni, és rágcsál közben, sztem neked is be kellene vmit vezetned, biztos van olyan amit Boti nagyon szeret.Meg a Youtubon szokta hallgatni nézni a zenéket, meg a klippeket.Mondjuk úgy vettem észre , h az Én lányomat, még a Tele shop is leköti, csak a telefont kell messze tenni tőle, nehogy megrendeljen vmit:)
Nagyon sokat babázik,könyveket néz, ha rájön legózik rajzol..nagyon önálló.
Én nagyon szorítok neked h sikerüljön egy kis változást vinni az életedbe..és legyél kicsit szigorúbb Botihoz, az még nem ártott egyik gyerkőcnek sem.Azt hiszem, már kialakíthatsz neki vmi büntis helyet, büntifotel, sarok ilyesmi... nem kell, h kukoricán térdepeljen természetesen..:)de már elég idős ahhoz h megértse ezeket a dolgokat.

Ne csüggedj csajszi, és ha meg úgy érzed,h besokaltál akkor a mosogatás takarítás megvár úgy is, nem kell azon nyomban megcsinálni, ha anyudéknak meg a párodnak nem tetszik,meg lehet csinálni helyetted....Foglalkozz egy kicsit magaddal, járj el tornázni, vagy a bnőiddel heti 1x, azt hiszem 1 órácskát kibírna apácskával a gyerkőc.

pusszantlak

Tamásnak jobbulást kívánok!

Ákosnak boldog névnapot!

Sajnos én nem voltam valami jól a hétvégén a nyirokcsomóim brutálisan dagadtak és fájnak, alig tudom forgatni a fejem, mellé társult a fejfájás...és a hidegrázás is, ma hajnali 2 kor még nem aludtam.

mindenkinek sok puszit küldök

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Etna, utólag is nagyon sok boldog névnapot kivánok, a két Ákos babának is boldog névnapot!

Etna!
Csatlakoznék az elöttem szólokhoz, nagyon ügyes csajszi vagy és igen is jó anya. Talán laar irta le a legjobban hogy miként kell is ezt csinálni. Eleinte engem is zavart a rendetlenség, de már nem. A nevelésről pedig annyit hogy szerintem nagyon következetesnek kell lenni ebben, főleg egy fiúnál. Ők hamarabb érnek. Ti si tudjátok hogy mi mennyire féltettük a kislányunkat, és sokan azt hihetik hogy akkor most teljesen elkényeztetjük, mert koraszülött stb..., de én igen is ugy veszem mintha nem lenne az, és határozott elképzelésem van a neveléssel kapcsolatban. Nagyon sokmindent nem engedek meg neki, és igen is ráverek a fenekére ha megérdemli. Sőt a múlt héten kétszer is a sarokban ált mert hisztizet folyamatosan, és már nem birtam türelemmel. De megvolt a haszna mert utánna már nem csinálta, rájött hogy addig nem szabadul amig veri a hisztit. Arra pedig hogy állandóan patyolat tisztaság kell lenni egy háztartásban ahol ilyen picike van, szerintem lehetetlenség, mert valaminek a rovására megy. Én ugy vagyok ezzel ha valakinek nem tetszik csinálja meg helyettem és ennyi!
Remélem nem bántottalak meg semmivel!!

Grácus!
Nagyon sajnálom ami történt a pároddal, de ha tényleg idáig fajultak a dolgok akkor jobb is igy. Majd az idő mindent begyógyít! Én nagyon szoritok neked hogy rátalálj életed pasijára és minden rendbe jöjjön körülötted.

Nálunk minden rendben, apa volt itthon a hétvégén örültünk neki nagyon! Amélia még köhög egy kicsit, valószinű hogy visszaviszem a héten a dokihoz mert nem javul.

Puszilok mindenkit!

Niki

u.i.: Petra, ne haragudj de én nem akarok facebookon regisztrálni.

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Már megint találtam valami jót!!! Igaz hogy nem reagáltatok a többire sem, de hátha ez tetszeni fog valakinek és hoztam egy babaszakácskönyvet is. Ha megnyitjátok csak menteni kell.

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1. ): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2. ): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat
hordod.
Harmadik gyermek esetén (3. ): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1. Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2. Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3. Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1. Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2. Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3. Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1. Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2. Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3. Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1. Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2. 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3. Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1. Mosás, szárítás, vasalás.
2. Mosás, szárítás.
3. Szárítás.

Babaprogramok
1. Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2. Eljártok babatornára.
3. Eljártok a közértbe. Mert kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1. Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2. Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3. Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1. Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2. Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3. Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1. Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2. Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz. )
3. Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzbol.

És itt a szakácskönyv:

www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

És akiknek még nem jött össze a baba és nagyon szeretne, próbálja meg a meditációt is, biztosan nem árt:

BABAVONZÓ MEDITÁCIÓS SZÖVEG
A testem számára természetes a terhesség.
A testem tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy teherbe essek.
Nem kell tudnom, miért nem estem eddig teherbe.
Nincs szükség arra, hogy megmagyarázzam, miért nem sikerült eddig teherbe esnem.
Csak annyi a dolgom, hogy elengedem magam, és hagyom, hogy megérkezzen a gyönyörű és egészséges kisbabánk.
Nem számít, hogy mi történt korábban.
A múlt már nem létezik.
Kész vagyok az anyaságra.
Boldoggá tesz a testemben történő legapróbb változás is.
Csodálatos kilenc hónap elé nézek.
Tudom, hogy nagyszerű anya leszek.
Szeretem azt a gondolatot, hogy anya vagyok.
Nincs mitől félnem.
A szülés a legtermészetesebb folyamat az életben.
A születés a legcsodálatosabb az életben.
Ösztönösen helyesen cselekszem.
A kellő időben minden szükséges dolog a rendelkezésemre áll majd.
Nagyon kevés dologra van igazán szükség.
A kisbabámnak csak szeretetre van szüksége a fejlődéshez.
Kész vagyok arra, hogy befogadjam, amire mindennél jobban vágyom.
Szeretetben fogom felnevelni a gyermekemet.
Mindig mindent képes leszek megadni neki.
Nincs okom arra, hogy a jövőn aggódjak.
A Jóisten mindig meg fogja adni, amire szükségünk lesz.
Boldoggá tesz az érzés, hogy boldoggá tehetem a páromat.
A kisbabám szeretetet és megbékélést hoz az egész családunkba.
A kisbabám szeretet hoz a lelkembe, és jobbá teszi az életemet.
Nincs semmi okom arra, hogy siettessem a folyamatot.
Elengedem magam, és hagyom, hogy a testem befogadja a vágyott kisbabát.
Képes vagyok ezt megtenni.
Könnyűszerrel képes vagyok rá…

Ezután maradj még egy kicsit pihenő helyzetben, lélegezz nyugodtan, vagy merülj álomba. Tudd, hogy minden rendben van. Csodálatos kismama lesz belőled. Lélegezz és engedd el magad!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi!
én letöltöttem a suttogó II-t köszi a többi megvolt ,vannak benne nagyon jó dolgok, pl hisztinél a suttogó módszer nálunk nagyon bevált. nyugodtan bombázz minket ilyenekkel, én örülök neki.

bocsi csajok, de nekem a skyp és a facebook chat nem jön be ,ezért inkább ide írok.

köszönöm a jótanácsokat, mindenki írt nagyon hasznos dolgokat, igazatok van. ma már az új etna voltam, nofi és daniella nem is lett nagyon vendégül látva, szegények jól megszívták :D

nagyon jó volt a minitali, csak gyorsan vége lett. majd rakok fel képeket, csak le kell kicsinyíteni. a kölkök tündériek voltak. alexa bírta boti játékelvételeit, megvédte a csaj magát. :lol:

talán a legjobban vasi trafált bele, hogy nem kell tökéletesnek lenni, sajnos ez tényleg egész életemben gond volt, hogy maximumot vártam el mástól és a maximumot akartam adni is. sajnos ez van, ha az embernek van egy olyan apukája, aki nem mutatja ki az érzelmeit és nem nagyon halmozza el az ember lányát a dícsérő szavakkal. sajnos apum ilyen volt, most már az unokával megváltozott, de ezt a maximalizmust neki "köszönhetem". ha lefogytam 20 kg-t akkor ő azt mondta miért nem 30-at? stb.

na megyek, mert boti ordít valami miatt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Én is utólag kívánok nagyon-nagyon boldog névnapot Etnának és a két kis Ákosnak!

Nem nagyon tudok jönni, semmi időm szokás szerint. Jól vagyunk, ma voltunk apával az oviban szülőin, megnéztük az egész ovit, nagyon tetszik, március 21-én be is íratom Tamást. Másfél hét után ma ment először bölcsibe, semmi gond nem volt vele, nem sírt, tök szívesen ment. Csajok még mindig nem hajlandó wc-be, bilibe kakilni. Állandóan a pelusért könyörög, ha kaki lesz neki. soha egyetlen egyszer nem pisilt be, de erre még nem érett meg, úgy látszik.Olvasgattam neten és azt írják az anyukák, hogy a fiúknál gyakoribb ez a probléma és főleg annál, aki állva kakil. Hát az én fiam ilyen, soha nem guggolt még le közben. Remélem előbb-utóbb megérik erre is.

Etnám örülök, hogy már jobban vagy, a csajok mindent leírtak, ne akarj 1000%-ban maximalista lenni! Már majdnem írtam tegnap, hogy Botinak lehet jót tenne a bölcsi, gyerekek között, Neked is lenne nyugid, de aztán mégsem írtam le. Nem tudom pesten milyen bölcsik vannak, de elmondásod szerint nem olyan, mint itt. Én nagyon szeretem, de már írtam ezt.

Csajok annyit akarok még gyorsan írni, hogy légyszi szedjetek ki a facebook chatről, mert nekem nincs időm oda belépni, viszont napi 20-30 levelet küld freemailre, oda dobja az összes beszélgetést nekem... Bocsi, de tényleg nem érek rá oda belépni, már ezer éve nem voltam bent, pontosabban hétvégén csak azért, hogy megnézzem mi is, de tökre nem értek hozz :oops: Köszi és jó dumcsizást Nektek! Puszi Mindenkinek, lépek, mert még ezer dolgom van...

Kép

Kép
luca81

Helló Csajok...

Etnám, köszönjük a vendéglátást, isteni volt, és igenis minden földi jóban volt részünk. :-)
A kicsik hihetetlenül édesek voltak, Alexa úgy mosolygott rám, hogy szétolvadtam a szőnyegen. :-)
Boti meg tökéletesen nevelt kissrác, előzékeny volt Alexával, csendes, nyugodt fiúcska.

És akkor a képek...

Kép Érkezés után...

Kép A szülők semmit sem látnak... :-)

Kép Feloldódva...

Kép Hatalmas apuci... :-)

Kép Isteni étket kaptunk...

Kép Apától is egy kicsit... :-)

Kép Közös hörcsögözés... :-)

Kép Csajos beszélgetés...

Kép Hmmm...

Kép Próbálj meg lefotózni két izgő-mozgó gyereket... :-)

Kép Indulóban...

Kép

Kép Aprónépek...

Kép Bababarátság...

No, hát ennyit dióhéjban. Csajok, majd átküldöm az erredeti méretben a képeket.

Most megyek, vacsit adok az én életemnek... :-)

Etnám, mégegyszer köszi mindent, Daniella, remélem, szerencsésen hazaértetek... :-)

nofertiri

Sziasztok csajok!

Etnanak es a ket kis Akosnak sok boldog nevnapot utolag is.
Bocsi csajok de annyi minden van.
szerdan lesz egy konferencia beszelgetes aztan mar tobbet tudok remelem az egesz koltozesrol, az biztos hogy marciusban minden eldol.
Alex jol van miota nem jarunk ossze a szomszed kisfiuval egyaltalan nem beteg, hal az egnek.
Holnap kezdem az 500 calorias dietam 19 napig tart , szoritsatok hogy jol sikeruljon.
Etna draga
nyugi nallaunk is vannak ilyen napok hetek , Alex is eljatsza hogy ha oltozni kell akkor elszalad erre nekem az jott be hogy kozlom vele akkor szia es megyek az ajtohoz akkor rajonn itt marad ha enm fogad szot es szepen feloltozunk.
es indulas,az elejen 2 szer ki is mentem a lakasbol persze 2 perc mulva bombolt es verte az ajtot, azota az oltozesnel kezdi a szaladassal en turelemsen varok egy picit szolok gyere ide erre meg jobban elszald erre en ok akkor szia , nagyon gyorsan tud jonni vissza es megvarja mig mkinden kesz van aztan futas az ajtohoz.
ez jott be.
swidi05

Tibi nallunk is inkabb hatraltat mint segit aztan teszi a megjegyzeseket hogy ez az Imo fele rend , ilyenkor legszivesebben hozzavagnam ami a kezemben van, mert semmit el nem tesz stb.

kepzelejtek ma kakas here porkoltot foztem Alex ugy imadta tesztaval, befalt egy nagy tanyerral pedig mostansag mindent turkal nem eszik rendesen na most meg az utolso morzsat is felszippantotta ugy izelt neki :D
Anyosom megitn hozza a formajat , de mar nem is huzom annyira fel magam rajta, hal istennek ugy nezz ki o egyelore marad itt es csak mi megyunk Floridaba. hurrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na megyek aludni jovok nem sokara
Etna fel a fejjel
puszi mindenkinek
swidi05

Sziasztok!

Na, végre kicsit mocorog a topik :lol:

Etnám, elképzelni sem tudod mennyire megkönnyebbültem tegnap miután olvastam hogy jobban vagy. Ez nagyon nagy öröm számomra. Láttam ám a fotókon is hogy milyen csini vagy. :wink: Én letöltöttem mindhárom könyvet mert nekem egyik sem volt meg. Amúgy sem tudnám megvenni. Tök jó lehetett ez a kis tali, annyira irigyellek. Látom Norbi is otthon volt, tök jó. Hmmm, na de nemsokára tavasz és akkor én is talizom veletek.
Luca, elhiszem hogy fáradt vagy és nem igazán van időd jönni, de annyira jó hogy mégis szakítasz ránk kis időt és írsz magatokról pár sort. Ez a kaki ügy érdekes. Én még nem is hallottam ilyet, de minden más furcsaságot igen és mindegyikről leszoktak a gyerekek. Én a helyedben időközönként mondogatnám Tamásnak hogy milyen nagy fiú már hiszen hamarosan oviba megy, de csak ha..... és itt jön a nevelés, finoman, mosolyogva. Lehetőleg mindig amikor pelenka levétel van mert akkor már nyugodt. Én Lindust szoktattam így le az ujjszopásról és eleinte én mondogattam neki aztán meg már ő kezdte el nekem mesélni hogy már csak alvásnál szopom az ujjam, később már azzal is eldicsekedett hogy úgy sikerült elaludnia hogy nem szopta és még ő sem vette észre de már nem volt rá szüksége. Szerintem ne aggódj, de közbe kell lépni mert magától nem fogja kérni hogy wc-be vagy bilibe kakiljon.
Swidi, megrémültem mikor írtad hogy "egyenlőre" nem megy veletek anyósod Floridába. Most ez komoly? Lehet hogy követni fog benneteket? Tök jó hogy nem beteg Alex. Ezek szerint nagyon figyelmes anyuka vagy hogy észre vetted mi okozza nálatok az állandó betegséget. A diétához sok sikert kívánok és a költözéshez is. Majd jelentkezz az új hírekkel ha máskor nincs is időd. Pusza.
Többiek hol vagytok? Megint kérdem: Angyalkám, te már iszonyat rég voltál. A két gyerek nagyon lefoglalhat. A sulinak valszeg vége hiszen ha jól emlékszem februárra írtad és ma már március 1. Még mindig szokás nálatok a martisor? Vagy arrafelé nem is nagyon volt? Minden évben gondolok erre, olyan szép kis bigyókat tudnak csinálni. Hmm, asszem már megint magamban beszélek mert te még olvasni sem fogod.... :? :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bibocskának akartam még írni hogy én eltűntem a fórumról egy időre, ő megjelent. Most én megjelentem és ő eltűnt. Ugye nem velem van bajod Drágaszágom???? :roll: Ha olvasol minket akkor kérlek írj is csak pár sort magadról. Lécci, lécci, lécci!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

mintali etna képei:

nofikám ha istent ismersz szedd leg légyszi a csajos és amikor a szülők nem figyelnek c képeket. majdnem kiugrottam az abalkon, mikor megláttam magam alulnézetből. sonkáim már érettek a levágásra. azért mégis csak kicsik is nézik, nehogy sokkot kapjanak. istenem adj pénzt plasztikai sebészre, azonnali zsírleszívást akarok :twisted:

Kép várjuk a vendégeket Kép hoztak ajit, oké Kép kisvakondosat, szeretem Kép pasik Kép egy csók és más semmi Kép édik Kép 3 a kislány Kép 3 grácia Kép csapat Kép csapat 2 Kép hami Kép megint mi Kép tv nézés Kép jó gyerekek Kép nofi fogyókúra Kép tyúkanyó és a csibék Kép cumisüveg bajnoskság Kép játék Kép dokibácsi Kép magasság pont jó Kép megint édik Kép nofizás

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, vállald magad olyannak amilyen vagy. Most tanítunk hogy ne légy maximalista és ez nem csak abban értelmezd hogy tökéletes anya és feleség, hanem a kinézeted. Nem vagyunk egyformák és ne is akarjunk azok lenni. Én sem vagyok elégedett magammal de mondj valakit aki az. Mi így szeretünk és egyáltalán nem durva. Én írtam is hogy nagyon csini vagy, és komolyan is gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elcsöpögtem a képek láttán. Ezek a gyerekek... Látszik hogy Boti sokat jár orvoshoz... talán orvos lesz belőle és a csini csajokat fogja vizsgálgatni.... :wink: :lol: :lol: Alexát megzabálnám... hogy csípőre teszi a kezét... nahát---nahát....
Nagyon szépen köszönjük a képeket. Puszi érte.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajócák!

Húúúhhh....mindent visszaolvastam, jó sokat írtatok.

Minitali szuper volt, Etnáék nagyon aranyos vendéglátók voltak. Isteni sajtkrémet ettünk, amit Etna saját maga csinált, csak úgy faltuk vele a pirítósokat, Tibi szerintem vagy 8 db ilyet megevett. :oops: :lol:
Boti nagyon aranyos volt, talán kicsit meg volt szeppenve tőlünk, de egy darabig csendesen nézte a mesét, utána meg játszottak Alexával, semmi gond nem volt. Boti jó magas, sokkal nagyobbnak néz ki a koránál, Alexa kis törpe volt mellette :lol: pedig a kortársai között ő is magasnak számít. Etnáék lakása nagyon szép, különösen a nappaliban tetszett az a lila virágos dekoráció a falon. Tibinek nagyon bejött a Norbi :lol: azt mondta, hogy tök jó fej, szerintem hamar egy hullámhosszra kerültek.
Etnám, köszi szépen mégegyszer mindent, nagyon jól éreztük magunkat!!!!
Én béna sajnos lent hagytam a kocsiban a fényképezőt, úgyhogy fotókat csak Etna és Nofi készített.

Nofi egy tündér volt, az autójával navigált minket, nélküle szerintem elég nehezen találtunk volna oda. :D Hazafele is segített kikeveredni a városból, ezúton is ezer köszi érte mégegyszer!!!!

Csajok, isteni volt veletek találkozni, nagyon jól éreztük magunkat. Alexa hazafelé egy csomót emlegette Botit a kocsiban. :D
Tavaszi nagy talit is hozzuk össze mindenképp, nagyon jó lenne.

Hétfőn de. voltunk uh-n a Hajdu K-nál, szerencsére mindent a legnagyobb rendben talált. Hoztam 2 4d-s fotót is, a mellsőfali lepényem miatt nem teljesen éles a dolog, de azért talán kivehető.

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

És akkor reagálnék is:

Etna: Az előttem szólók már mindent leírtak, csak csatlakozni tudok hozzájuk. Nem érdemes mindig a tökéletességre törekedni, mert abba beleőrül az ember. Néha igenis kell lazítani, a férjünkre is rábízni a házimunkát vagy a gyereket, időnként igenis le kell ültetni a mese elé a csemetét, hogy szusszanhassunk egyet, illetve ha 2-3 napra előre megfőz az ember, lefagyaszt kajákat pl. és nem robotol minden nap a konyhában, akkor magára is marad ideje a gyerek alvásidejében. Ilyenkor lelkiismeretfurdalás nélkül netezz, ha jól esik, dőlj le egy újsággal vagy csinálj bármit, ami kikapcsol. A gyereknek is jobb egy türelmesebb, kipihentebb anyu. Boti nem aludna el néha anyukádéknál? Ilyenkor lehetne Norbival kettesben 1-1 szabad hétvégétek. Mi dec. végén csináltunk először ilyet, Alexa szuperül elvolt anyumékkal, nem is keresett minket. :D Mi meg pihentünk egy jót, feltöltődtünk.
Fel a fejjel drága, bár, ahogy olvastam, már jobban vagy, vasárnap du. már nem is látszott rajtad semmi.

Grácus: Nagyon sajnálom, hogy végül válásra került a sor, de talán így a legjobb, még ha most fájdalmas is. Valószínűleg nem működött már ez a dolog, bár sok infóm nincs kettőtökről, de amiket leírtál, azok alapján ezt gondolom. Ne csüggedj és főleg ne hagyj itt minket. Ahogy Vasi is írta, nem csak a baba téma miatt vagyunk itt és beszélgetünk, hanem mert kedveljük egymást. Gyere közénk és mesélj bármiről, ami foglalkoztat. Szívből kívánom neked, hogy mielőbb találd meg az igazit, pontosabban akkor, amikor már készen állsz rá lelkileg és hidd el, a baba is előbb fog "kopogtatni", mint hinnéd. Van egy mondat, ami szerintem nagyon igaz:
"Eljön majd az idő, amikor azt hiszed, mindennek vége. Az lesz a kezdet."

folyt. köv. ezt elküldöm, nehogy elszálljon.

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Petra:
Köszi szépen a facebook invitálást, de Nikihez hasonlóan én sem szeretnék csatlakozni. :oops: Elég nekem az iwiw, arra is kevés időm van, ezért nem akarok még egy újabb közösségi oldalra menni, bár rengetegen hívtak már. Talán egyszer meggondolom magam, bár 2 gyerek mellett kétlem :D de egyelőre köszi, nem mennék, inkább itt csevegnék veletek.

Laar: Többször akartam már kérdezni, hogy öcséddel mi van mostanában? Jobb a helyzet valamivel? Barátnője megvan még? Ő sem lett "normálisabb"?
Kutya témát kérdezted már régebben, 1000 éve akartam erről írni neked mailben meg persze másnak is, akit érdekel, mert van változás, nem is kicsi, csak nekem nincs meg az e-mail címed, a lacenta-sról mindig hibaüzi jön vissza, légyszi írd meg nekem priviben vagy az iwiw-en, hogy mi az az e-mail cím, ami a tiéd és jó is és akkor megírom neked a sztorit.

Timi: Eliza baba még nem rugdalja a bordáimat, ahhoz még kicsike. :D Holnap lesz 2 hete, hogy érzem a mocorgását, de a mellsőfali lepény miatt nem túl erősen, leginkább a pocakom alján és főleg bal oldalon. Pár hét múlva gondolom, hogy erősödni fog majd a dolog.
Örülök, hogy a dokid megnyugtatott és jó lett a citológiád! Akkor egyelőre elhalasztva a műtét? Drukkolok neked nagyon!!!!!

Vasikám: Sokat jársz te is a fejemben, mint kismama-társam, néhány héttel vagy csak "mögöttem". Nézem, hogy már te is elmúltál 14 hetes, kb. 5 hét van akkor közöttünk, az szinte semmi, a gyerekeink totál egykorúak lesznek, akár össze is hozhatjuk őket! :D Közöske lesz a vőlegénye! :D Na?
Amúgy jól vagy? Testi tünetek?
Én sokat keményedek most is, gondoltam, hogy ezt másodszor sem úszom meg. Ezen kívül a sok pisilés van, amúgy jól vagyok, szerencsére az alvással sincs gondom. Így a 2. trimeszterben az energiám is elég nagy még, lesz ez még így se a későbbiekben. :D

Pussz csajok, most megyek, így is regényt írtam. Akiknek nem írtam külön, azokat is puszilom!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Megint hoztam valamit, remélem tetszeni fog nektek is, én szétröhögtem magam rajta.

> 6 hét után: Szeretlek! 6 hónap után: Persze, hogy szeretlek! 6 év után: Ha nem szeretnélek, már rég leléptem volna.
>
> 6 hét után: Maradj csak, majd én… 6 hónap után: Azt akarod, hogy én csináljam meg? 6 év után: Na, hozod már végre?!
>
> 6 hét után: Jó estét, imádott egyetlenem! 6 hónap után: Hahó! Jó napod volt? 6 év után: Jött valami posta?
>
> 6 hét után: Drágám! Irénke van a telefonban… 6 hónap után: Téged keresnek! 6 év után: Vedd már fel azt a k…a telefont!!!
>
> 6 hét után: Hát szívem, tényleg nem volt vidám gyerekkorod! 6 hónap után: Igazán nagy bunkók a szüleid! 6 év után: Volt kitől örökölnöd ezt!
>
> 6 hét után: Édes, elviszlek Párizsba! 6 hónap után: Tényleg vidékre akarsz menni hétvégén? 6 év után: Miért? Nem jó itt?
>
> 6 hét után: Gondoltam, biztos örülsz ennek a nyakéknek. 6 hónap után: Hát…. egy váza mindig praktikus. 6 év után: Tessék! Vegyél belőle, amit akarsz!
>
> 6 hét: Nem számít, nem fog foltot hagyni! 6 hónap: Vigyázz már! 6 év: Kétbalkezes vagy, mint anyád!
>
> 6 hét: Erről nem egészen ugyanúgy gondolkodunk! 6 hónap: Na, ebben tévedsz! 6 év: Már megint hülyeségeket beszélsz!
>
> 6 hét: És még jól is főzöl! 6 hónap: Mi van vacsorára? 6 év: Megint spagetti?
>
> 6 hét: Mit szeretnél inni? 6 hónap: Szívesen meginnék egy Martinit! 6 év: Hé! A jégkocka hol marad?
>
> 6 hét: Milyen gyönyörű vagy ebben a ruhában! 6 hónap: Megint vettél egy új rucit? 6 év: Mennyibe került ez az izé?
>
> 6 hét: Menjünk a Te szüleidhez. 6 hónap: Maradjunk itthon, rengeteg a munkám! 6 év: Na, jól vannak anyádék?
>
> 6 hét: Hmmmm! Ez az illat…, egészen megszédítesz! 6 hónap: Kicsit erős, nem? 6 év: Mi ilyen büdös?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Daniella, tegnap már nem volt erőm válaszolni, de most már össze szedtem magam. Nagyon megfáztam, folyik az orrom és az eddigi orrdugulás rettenetesen rosszabbodott. Éjjel rengetegszer felkelek hogy folyik az orrom és hogy eldugult. Nem sokat aludtam, fáradt vagyok nagyon. Nagyon sok forró kamilla teát iszok, remélem segít. Testi tünetek az orrduguláson kívül a székrekedés, ne tudd meg milyen szörnyű tud lenni. Mondtam Vasinak hogy nekem nem kell szülés előkészítő mert mire szülésre kerül a sor én már úgy kinyomom azt a gyereket hogy egy jó kemény fogót kell majd alkalmazni elkapni a gyereket. Ki fog repülni belőlem. :lol: :lol: Azon kívül a melleim akkorák lettek mint két hat kilós görögdinnye, gondolhatod mennyire fáj a derekam emiatt. Ha nem csinálok semmit nem fáj, de sajna minden háztartási meló rám szárad. Itt senki sem csinál semmit. Próbáltam már hogy megvárom hátha neki áll valaki, de nem állt neki senki, mindig rám marad. :? Tök jó hogy neked nincs semmi komolyabb tüneted. Még két hét és beszélek a dokival mi legyen ezzel a székrekedéssel mert ezt nem lehet bírni. Ha nem bírom addig akkor felhívom. Máskülönben nagyon jó a közérzetem mert gondolom tele vagyok boldogság hormonnal a terhesség miatt és nagyon vidám vagyok állandóan. Majd a nyarat fogom nehezen viselni, de mindegy, ezt is átvészelem.
No, kellett neked kérdezni..... látod, most olvashatsz egy kisebb regényt a bajaimról. Ja, a pisilést már megszoktam, csak nevetünk rajta. Ahogy felállok már mondja Vasi hogy "- menj szépen pisikélni... " :lol: :lol: :lol: Az alvás sem nagyon jó mert én eléggé hason fekvős vagyok és eddig volt a jó világ, mert már ha oldalra fordulok nem tetszik neki, görcsölget a hasam. Na, márpedig én hanyatt nem tudok aludni.... valamilyen megoldást keresnem kell. És éjjel is felébredek, két órán keresztül csak kínlódok az alvással, most már tuti bevezetem az esti sétálgatást, ki kell próbálnom.
Bocsi hogy ennyire kibukott belőlem a közérzetem. De ne félj, nem azért mert kérdezted hanem szerintem most ilyen hangulatom van. Szegény Vasi mit kell neki majd hallgatni délután... :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasika!
most csak gyorsban neked válaszolok, mert visszaestem, vasalok, rendet rakok és mosogatok egyszerre. :?
szóval, nekem nagyon bevált a szopipárna, teszveszen van fillérekért, tessék megvenni. azt már nyugodtan vehetsz, én az enyémet sajnos nem tudom tovább adni, mert boti azon alszik. imájda és kicsinek is imádta. én egész terhesség alatt azt használtam. egyik vége a térdem alatt a másik vége a csöcseim alatt voltak. marha kényelmes. én a gyöngyöset vettem, nem a tönkölybúzásat, mert abból volt, hogy bogarak jöttek ki az egyik barátnőmnek.
székrekedésem nekem is volt, mert boti nekem a beleimet nyomta+ az elevit is azt okozott. minden nap megittam egy aktívia italt (nem olcsó de hatékony) onnantól kezdve, se betegség, se szorulás. az orrcseppet meg literszámra nyomattam, engem nem érdekelt, a gégész is azt mondta, hogy inkább az orrcsepp, mint egy oxigénhiányos állapot a gyereknek. 12. hét után simán lehet, csak addig nem javasolják. hát én első perctől kezdve használtam.
küldök át linket teszről, ha még árulja a barátnőm a párnáját, akkor azt tudom ajánlani, mert ő nem használta, mivel a gyerek órdított rajta és előtte meg nem vett.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, te egy tündér vagy. Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat. Orrsprayből nem mertem eddig venni a nasivint mert az nagyon erős, vettem rhinospray plus-t meg nasivin sanft-ot. Na, asszem ma lemegyek a patikába és veszek nasivint mert így nem lehet aludni éjjel. Még nappal sem nagyon bírom hát éjjel. Vitaminból én is elevit-et szedem. Activiát én is ittam egy darabig de nekem nem használt. Megint rá fogok állni hátha segít. A védőnő is ajánlotta hogy reggel egy pohár ásványvíz és utána egy kefir, de nekem ez sem használ. Van néha hogy jól működöm, aztán megint bedugulok. Még kísérletezem két hétig aztán szólok a dokinak. Most már minden nap csak főzeléket ettem, már unom. A szopipárna ötletet köszönöm, ki fogom próbálni, amúgy is kelleni fog. Puszi mindenért. Te mindig annyira odafigyelsz rám. Imádlak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok
csak gyorsan
Vasi : szorulasra : probald ki kb 1 het de lesz hatasa, minden este lefekves elott egy deci LANGYOS TEJ!
mennem kell puszi
swidi05

Gyors dicsekvés és egy kis meglepi. A dicsekvés az hogy meglepett Grácus!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Meglátogatott a drágaságom! Annyira örültem, remélem eljössz máskor is. Sőt, ha jobb idők lesznek elmehetünk fagyizni..... pasit lesni a téren..... meg ilyesmi. Én is tudok lesni és szólni hogy ott van ni :wink:
Egyéb, leküldtem a Vasit a patikába hogy vegyen nekem orrsprayt, Nasivint, erre vett, Nasivin sanft-ot. De ilyen már van itthon és szart sem ér, nem tudom miért adtak ilyet neki ha nem ilyet kért. A franc essen beléjük, most mehetek le hogy becseréljem. Neocitránt nem ihatok terhesen. A francba, pedig tök hamar rendbe hozott volna. Most marad a forró tea és az inhalálás mert nem fogok meg gyógyulni soha.

És a meglepi, azt hittem megzabálom, én könnyes szemmel nevettem vele.
http://www.youtube.com/watch?v=RP4abiHd ... r_embedded

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Swidi, köszönöm szépen a tanácsot. Nem bírom meginni még a hideg tejet sem, de ha segít akkor kipróbálom. Pusza érte.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Most csak gyors és rövid leszek!!

Zsuzsa!!
Én is örülök, h. oda értem hozzád jó volt veled beszélgetni!! Majd még megyek hozzád!! Fagyi!!! Nyammi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Pasik hát egye fene nézni lehet őket!!!
Ja és nagyon szép pocid van már!!!! Elfelejtetem megdicsérni!!! :oops:
Voltam templomban egy csomó sütit ettem!! Egyik finomab volt mindt a másik!! Majdnem leittatak azt hittem, h. tea erre mikor emelem a számhoz a poharat megcsapot a bor illata. Ááá mondom ezt nem iszom meg holnap, h. megyek akkor dolgozni!! :lol: :lol: A papunk meg pályát tévesztett (most már tutira tudom) színésznek kelett volna mennie úgy produkálta magát!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem mindnki jól van!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Grácus, nagyon örülök hogy tetszik a fagyi ötlet. Vasit úgysem tudnám folyton fagyishoz rángatni. Mondtam én hogy jó buli lesz a templom. A sütiket én is tutira végig kóstoltam volna. Én mindig is nagyon sütis voltam, de most aztán borzasztóan. Ha tudtam volna hogy jössz, tegnap sütöttem volna valami finomat ámbár így is ettél eleget (mármint sütit). Na, majd legközelebb. Köszönöm a dicséretet, már jó nagy pocakom van. mintha félidős lennék. :lol: :lol: :lol: De inkább úgy néz ki mintha elhíztam volna. Nagyon sok szeretettel várlak legközelebb is és most már elmentettem a telefonszámodat is. A fagyizást meg kifejezetten nagyon várom. :lol: :lol:

Csajok, nagyon meg vagyok fázva. Hála Istennek nem vagyok lázas, de levegőt nem sokat kapok. Inhalálok kamillát, és ettől remélem a javulást. Köhögés iszonyatosan fáj, nem merek köhögni. Éjjel ettől függetlenül elég jól aludtam mert Etna tanácsát megfogadva csöcsöm alá raktam a kispárna csücskét és mivel így nem tudtam hasra fordulni tudtam aludni, nem fájt a hasam. Sokszor felkeltem pisilni, orrot fújni és sprayzni, de 3-ig valamelyest aludtam is. Aztán megint elaludtam fél hat után mert akkor rájöttem hogy fekve tök jól tudok krákogni és akkor kapok levegőt. Remélem hamar kimászok ebből a szarból.
Anyós kiakasztott ma reggel mert após már jobban van és eszik rendesen erre ő állandóan nápolyit meg kekszet visz be neki. Após cukros, nem kéne neki ilyenkor bevinni ilyesmit mert unalmában is eszik abban a reményben hogy hamarabb talpra áll. Valamelyik éjjel volt egy rohama, délután tudta meg a kedvesem hogy 13volt a cukra és anélkül hogy tudná mit csinál letépte magáról a pelenkát és a szoba közepére dobálta. Anyós szerint az idegesség miatt volt, és hiába mondom neki hogy nem mozog, cukros, nem kéne neki bevinni ilyesmit..... na, kiakasztott. Vasinak sem merem elmondani mert az meg elkezdene vele ordibálni. Így megint nektek panaszoltam el.... :? :oops: Bocsika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csak gyors írok, én fogdokihoz megyek, mert még mindig nincs meg az oka a nyirokcsomó duzzanatnak, megnézetem, h ezt is ki lehessen zárni.

Közben tegnap estére kicsikém belázasodott, és eléggé köhög is, egész nap fekszik nem eszik semmit, a láza nem akar lejjebb menni, remélem azért sikerül lenyomni..holnap reggel doki:(

puszillak benneteket majd jövök

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Délután kaptam egy sms-t Suzitól! 5 napja kórházban vannak, mert bevérzett. Most infuziót kap, mert a gép fájást mutat neki. Ma érkezik haza a párja amerikából, így azt írta már nyugodtabb lesz, hogy nem nélküle szül meg... Én nagyon remélem, hogy Carlos baba, még benn marad legalább ebben a hónapban. Imádkozzatok CSajok!!

Most csak erre hírre futotta! bocsi!
wpetra
Pusztavám

Suzy drága!
Nagyon szorítunk neked, h a kicsi Carlos még bent maradjon, kitartás!!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Húúúú...Suziért mennek a drukkok ezerrel, szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!! Kitartást drága!!!!!
Petra, köszi az infót!

Laar: Jobbulást neked is a nyirokcsomók miatt és Mírának is! Remélem, már nem lázas!

Vasikám: Gyógyulgass te is, remélem, semmi komoly és hamar kilábalsz belőle. Próbálj meg kamillával gőzölni, nekem az be szokott jönni ilyenkor meg igyál frissen facsart gyümileveket! Sok gyógypuszit küldök!!!!!

Puszi Csajok, szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Vasi jobban vagy?
Laar Mira baba jobban van mar?
sikerult levinni a lazat az ejszakara?
Suzyrol tudtok valamit? A fene egye meg hogy nem tudott a feneken megulni! mindig ugy hajt!
Carlos baba tessek bent maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nallunk minden rendben van, meg mindig semmi biztos Floridarol, a parom tegnap nagyon meg volt feszulve,mar ettol a bizonytalansagtol , minden ha ? szegenykem nem lattam meg ilyen tanacstalannak.de ebben a honapban eldol szerintem minden.
na megyek fozni puszi mindenkinek
jobbulast a betegeknek.
:lol:
swidi05

Sziasztok!
Köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok. Éjjel már tudtam aludni. Nem is akárhogyan.... hajnali 4-ig úgy aludtam hogy még pisilni sem ébredtem meg. Még köhögök meg kicsit szar, de már 100x jobban vagyok mint tegnap-tegnapelőtt.
Apósom is már tanul felülni és ülni... tehát javulgat, ezt most már merem állítani bátran. Már kértek neki időpontot a csákvári rehabilitációra.
Laar, sajnálom hogy ennyire kijött ez a nyirokcsomó mizéria. Majd mesélj mit találtak a fogorvosnál. Mírácskának jobbulást kívánok. Szegénykém nagyon rossz lehet. Mind sorban megbetegednek... ez olyan igazságtalan.
Daniella, a sok forró kamilla tea ivása és azzal való inhalálása segített, különben nem tudom hol tartanák most. Ma is iszogattam egész nap. Jól is esik nagyon. Néztem ám a videót amit küldtél. Annyira aranyos Alexa ahogy kergeti a galambokat. Köszönöm szépen, nagyon örültem neki.
Swidi, most már tényleg tűkön ülünk hogy mi lesz már. Szegénykém már milyen rég óta várjátok... Szorítok továbbra is.
Marcsi, megharagudtál? Nem igazán voltál mostanában. Remélem nem vert meg a férjed... :lol: :lol: :lol: a takarítás hanyagolása miatt.... Vagy még mindig takarítasz?
Arte, minden nap gondolok rád hogy mi lehet már veled. Tudom hogy kevés az időd... de azért néha.... néha... Férjed mikorra kapott időpontot a műtétre, mert legutóbb azt írtad hogy március elejére. A te eredményedet sem írtad le nekünk amit megígértél... ph eredmények.... és a lábad meg gyógyult már? No, asszem megint magamban dumálok...
Suzitól én is kaptam tegnap üzit csak mi vendégségben voltunk és mire haza értünk már olvastam hogy Petra értesített benneteket. Én nem nagyon tudtam követni mennyi idős, ezért most hogy ilyen történt remélem nem haragszik meg senki amiért csináltam egy vonalzót hogy tudjunk szurkolni neki legalább a 35-ik hétig jusson el.
Mindenkit puszilok, ölelek és remélem most már senki sem lesz beteg. Aki az, az gyógyuljon meg hamar. Laar, nagyon izgulunk érted.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok kedveskék!!!

Meghargudni??? Rátok???? Dehogy!!!!!!
Nincs rá okom!!!!

Csak sajnos...., hát hogy is mondjam..., szégyellem, de a Fb.-n lógok, oszt nincs időm még takarítani sem!!! :twisted: :twisted:
A Zuram? Nem vert még meg, de nem áll mán' messze tüle... :evil:
Az az igazság, hogy az egészről Petruska tehet :lol: :lol: :lol: , mert Ő invitált oda /fb./ és sajna két helyen nem nagyon tudok lenni :wink: :wink: :roll: :roll: !!!

Szóval, dehogy haragszom!!! Szeretlek Benneteket!!!!!!
Nem is tudtam Vasika, hogy beteg Vagy!!!! :( :( :( !Nagyon vigyázz Magatokra!!!!!
Ma azé' egész nap takarítottam! 7 éve lakunk itt, és amihez nem nyúltam ez idő alatt, azt kivágtam a francba!! Szerintem egy konténer lenne teli a sok vicik-vacakkal! Üres lett a konyhám, olyan jó szellős lett, hogy öröm lesz újra mindent megvenni :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Pusziii!
Majd jövök, de most Lilike ordít, hogy: "Nem tudok pusziii nééélküüül elaludniiii!!!!" :)

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziastok!!

Suziért mennek a drukkok!! jó lenne még eg pár hétig ha nem születne meg Carlos baba!!! ++++++++++++++++++++++++

Zsuzsa örülök, h. már jobban vagy!!!!

Remélem mindenki jól van!!
Velem nincs semmi különös!!! Élvezem a jó időt!! :)

Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok....
Ugyan már Vasikám tudod hogy imádlak és olvaslak ám hogy mi újság veled és Közöskével..Meg persze mindenkit csak írni nem szoktam...
Suziért megy a drukk hogy minden rendben legyen..

Én jól vagyok minden rendben persze a március nagyon fájó hónap nekem szóval ezt most próbálom túl élni de aki olvassa a Hoxán a naplómat az képben van velem.
Nagyon jó dolgozni élvezem majdnem minden pillanatát így nagyon gyorsan telnek a napok és nagyon jól el tudok fáradni...
Amikor melózom semmi erőm hogy leüljek gép elé így ilyenkor kell bepótolnom jó pár napot amikor itthon vagyok.Na meg persze rendbe vágni a lakást és felül kerekedni a lustaságomon ami ilyenkor iszonyat el szokott kapni.
Örülök hogy végre lassan de biztosan lábalunk ki a télből nekem már ku..... elegem van belőle de gondolom ezzel a bajommal nem vagyok egyedül :D :D

Olyan jó olvasni a baba-mama "gondokat" vagy éppen a legboldogabb pillanatokat de hát hozzászólni viszont nem nagyon tudok de majd csak eljön a mi időnk is az én Lajosommal és akkor nekünk is lesznek baba gondjaink és boldog pillanataink.De erre egyenlőre várni kell.
Lajosomat említve vele is minden rendben van nagyon jól elvagyunk még mindig szeretjük egymást és ő imád engem :D :D :D mint én őt :D :D :D és nagyon örülök annak hogy bár az életünk nem éppen a legkönnyebb úton halad mégis kitartunk egymás mellett és egymást támogatva..Szóval a lamur dúl és ez a lényeg.

Na tiplizek mert lejárt gizi mivel majd egész héten melóztam még mosni sem mostam szóval már a második köre a kicsikének és még nem fejeztem be... :D
De higyjétek el olvaslak benneteket mert bár így látatlanul de fontosak vagytok nekem...
Mindenkit ölelek és cupákolok :lol: :lol:
bibócska

Sziasztok!

Suzym megy a drukk....Ha kis is bújik Carlos talán olyan nagy gond már nem lehet elmúlott 8 hónapos, de azért még tartson ki picit.

Csajok!Tudtok vmi közelebbit róla?

Vasi Zsuzsi!
Örülök, hogy jobban vagytok...és köszönöm az izgulást ...sajna nem jutottunk közelebb a megoldáshoz.
Hogy van apósod? Mikor engedik haza?Miért is került kórházba, bocsi, már nem emlékszem...

Grácus!
Ne haragudj, hogy eddig nem írtam neked, olvastam a nagy változásról az életedben.Én azt gondolom,ha már kihűlt a kapcsolat akkor felesleges erőltetni a dolgokat, az már nem tud megváltozni.Fiatal vagy még, valahol vár rád a nagy Ő:)Élvezd az életet, az egyedüllétet kicsit, jön a tavasz hamarosan biztos rád talál a szerelem.:)

A kicsi lányom talán jobban van, láza már nincsen két napja, de köhög és szakadozik fel a váladék és öklendezik szegényem, reggel is sírva fakadt.Úgy sajnálom...de sajnos nem tok segíteni rajta, csak a gyógyszerek.
Augmentint kapott, én adom neki a lándzsás útifüvet, vis ma kezdtük el, azt mondták inkább azt adjam neki, én nem hallottam róla túl jót, de ha ezt mondták, legyen..szegényemet meg kell erőszakolnom, h megigya, még nekem is borzasztó íze van, nem hogy neki.Vmi ötlet h hogyan adhatnám be neki könnyebben?Minden folyékony gyógyszert a panadol-os fecskendővel adok be neki...de már azt sem akarja elfogadni:(

Nálam nem sok a változás, kicsit mintha visszább húzódtak a nyirokcsomóim, de még mindig nagyok és fájnak...a fogászaton nem találtak semmit, most várom még a toxoplazma eredményét...
Anyum nem akarja a biopsziát nehogy nagyobb gondom legyen belőle..de ha nem lesz más akkor mit csináljak???:(Tanácstalan vok.Elég nehezen nyelek, pedig állítólag nincs begyulladva a torkom.
Közben vmi történt a bal térdemmel, egyik nap rosszul léptem vagy mi történt és becsípődött vmi, nem tom, de alig tudok leguggolni,felállni.
Az arcomat kiverte vmi ...én sosem voltam allergiás semmire, új kaját nem ettem, uh az ügyben is tanácstalan vok, de tiszta pöttyös...
Nem tudom mi történik velem!!:(
Apus már nem tudja mit mondjon, tanácstalanok vunk.
Na, de nem panaszkodom.

Remélem mindenki jól van, ma végre süt a nap itt, is de brutál szél van uh a kint lét felejtős.
Mindenkinek kellemes napot.

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Bimbócska!

Bocsi, kifelejtettelek, gyorsan pár szót neked is.

Nagyon örülök, h benéztél hozzánk.Annyira jó hallani, h ilyen boldogok vagytok a pároddal a sok nehézség ellenére is. Így kell ezt csinálni.Jóban rosszban mindig együtt.Sajnos sok kapcsolat nem bírja ki mindezt amin ti is keresztül mentetek.
Azért pihenjél is kicsit a sok meló mellett.
Sajnos a rossz emlékek vissza vissza térnek, ahogy eljön az évforduló,de talán megerősít ez is. És az angyalkák vigyáznak a szeretteidre.Úgy néz ki végre jön a tavasz is és vége lesz ennek a mindenki számára depis időszaknak. Feltöltődhetünk.
Én remélem hamarosan újra csodás örömök elé néztek és jönnek majd a baba gondjaitok:)

Millió puszi nektek...azt hiszem mindenki nevében írhatom, h nagyon szeretünk és hiányzol nekünk.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vasikám drága most csak Neked írok gyorsan: tegnap voltunk Székesfehérváron "kutyafuttában", elmentünk megnézni egy autót, de úgy, hogy munka után kettőkor indultunk, tehát elég későn. Az út két óra, mentünk ezerrel, szétültük a seggünket, de megérte: megvettük az autót, legalábbis lefoglalóztuk. Amiért írok: segítséget szeretnék kérni! 14-én megyünk az autóért vonattal. Kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen helyjárat Szfehérváron, az Udvarhelyi u -ba kéne eljutnunk. Másik variáció: megkérnénk nagyon szépen Téged, hogy vigyél ki bennünket :) ugye Te szfehérvári vagy? Várom válaszod, 10-re ér majd be a vonatunk.
Szóval kalandos délutánunk volt tegnap, a Pláza mögött eltévedtünk, bementünk oda a zsákutcában, szépen fordulhattunk vissza a végén. Persze a GPS-ünk pont bedöglött, nem fogta be merre járunk :roll: Hazafelé Bakonynak jöttünk, ott is eltévedtünk kétszer, nyolcra értünk haza, volt minden bajunk :) De mondom: megérte nagyon, csodaszép autónk lesz! (a múltkori Opel nem jött össze...)

Petrám!
Rád is gondoltam ám, láttam kiírva a táblát: jobbra Pusztavám... :) Remélem jól vagytok Ti is, gyerkőcök nem betegek? NÁlam Tamás megint kezdi, egy hetet volt bölcsiben, és már náthás, a szeme meg tiszta könny és piros. Attól félek kötőhártyája lesz.

CSajok megyek, mert Tamás úgy pörög, mint a búgócsiga, le kell állítanom, mert sosem lesz alvás ebből. Puszilok mindenkit, próbálok gyakrabban jönni, Suzinak pedig drukkolok ezerrel!!! Remélem minden rendben velük!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Na, végre van mire reagáljak nem érzem hogy egymagamban társalgok. :lol: :lol: :lol:

Bibócska, nagy öröm ért amikor láttam hogy írtál. Tudom hogy nagyon nehéz most az évforduló miatt, de légy erős csajszi, vár rád a csoda nekem elhiheted. Én szívesen felajánlottam volna a testem szülés után hogy kihordom a babádat de múltkor volt a tv-ben hogy ez itt nálunk nem engedélyezett. Mert a kihordással nincs gond nálam. De hallottam már nagyon sok olyanról akik ugyan ilyen cipőben jártak mint te és egyszer csak sikerült nekik. Nézd Etnánkat, ő ugyanígy járt mint te, csak tovább lépett. Ezt neked is meg kellene tenni. Nem szabad állandóan vissza nézned, ez nem tesz jót neked. Annak viszont nagyon örülök hogy Lajosoddal változatlan a szerelmetek. Ha össze szednéd magad és rávennéd magad egy újabb próbálkozásra nagyon vigyázz magatokra. Ne takaríts és ne mosogass ne főzz és szó szerint egy kis laza sétán kívül semmit se csinálj még szeretkezni sem szabad. Meglátod sikerülni fog. Nálad nem az volt a gond hogy nem tapad meg hanem az hogy valamiért nem bírod kihordani. Imádkozom továbbra is érted hogy tudj előre nézni és ne halogasd a következő próbálkozást. Puszillak és sok erőt kívánok neked.
Marcsi, azért nem tudtad hogy beteg vagyok mert nem olvastad a fórumot. Ami nem baj, csak én meg nem voltam a fb-on. Örülök hogy minden rendben és hogy a zurad nem vert meg, ne is tegye mert össze akad a bajuszunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Grácus, na látod, nem is olyan nehéz néha benézni mihozzánk. :P Tegnap nem nagyon élvezted te sem a jó időt, gondolom, mert olyan banga egy szél fújt hogy szörnyű. Délután még hóvihar is volt néhány percig. Nagyon meglepődtem. :roll: Puszika és majd gyere még.
Laar, apósomat egy hónapig kezelték otthon influenzával és nem javult az állapota hanem egyre rosszabb lett. Oszt elvitték a kórházba, ott meg már olyan állapotba került hogy még az intenzívre is került, lélegeztették. Á-tól Z-ig kivizsgáltak rajta mindent mert egy tüdőgyulladásnál nagyobbnak látták a gyulladást, de nem találtak semmit sem nála.
Nagyon rossz lehet nálad ez a nyirokcsomó fájdalom. De szerintem is még rosszabb hogy nem tudjátok mitől van. Ez a bizonytalanság tudja borzolni az idegeket rendesen. A kiütések szerintem lehetnek a gyulladás miatt is, emiatt ne idegesítsd magad.
Az jó hogy Mírácska jobban van már, de gyógyszer adagolásban tanácsot nem tudok adni. Ez nálunk Erikánál ordibálással ment mert semmilyen gyógyszert nem akart lenyelni, Melinda viszont ha előre azt mondtam neki hogy nyámi-nyámi de finom akkor jóízűen cuppogott is hozzá. Tehát ezt mi nem irányíthatjuk, szerintem, de lehet hogy a csajoknak van valami jó kis ötletük.
Puszillak és nagyon szorítok h mihamarabb kiderüljön mi van veled.
Luca , nem semmi egy napotok lehetett szombaton. Ha jól tudom, Vasi épp szabin lesz 14-én és mivel mi csak délután megyünk dokihoz..... ráérünk titeket odafuvarozni. Ma délután megbeszélem az én Drágámmal és írom is neked hogy mit dumcsiztunk. Egyébként is nagy öröm számomra hogy találkozhatunk. A vonattal kényelmesebb lesz utazni mert ott lehet mozogni. Az autóban szűk a hely és két óra.... az két óra. De hazafele már kellemes lesz hiszen klassz autóban fogtok utazni. Tök jó hogy talizunk :lol: :lol: :lol: Na, majd délután írom mit beszéltem Vasival.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Luca, beszéltem a Vasival, természetesen elmegyünk elétek az állomásra és elviszünk benneteket az autótokért. Utána ha lesz még időtök/időnk (mert nekünk is lesz jelenésünk Pesten dokkernál) akkor beülhetnénk egy cukrászdába vagy egy mekibe és dumcsizhatunk egy ici-picit. Telefonszámomat nem tudom hogy tudod-e, de priviben elküldöm. Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Olvastam, h. Suzi otthon van!! Pihenjél sokat még legalább 1 hónapig maradjon bent Carlos baba!!!

Laar
Köszi!! Olyan nyugodt vagyok mióta meghoztam a döntést. úgy alszok éjszakánként mindt a bunda!! :lol: :lol: Örülök, h. Mírácska jobban van!! Jobbulást neked is!! Remélem kiderül, h. mitól vagy rosszul!!

Zsuzsa!!
Tegnap nálunk is nagyon fújt a szél hóvihar itt nem volt!! Jó időt akkarok már végre!! Hogy mehessünk fagyizni!! :lol: :lol:

A héten éjszakás vagyok!! :? Már tegnap is voltam túlóra!! Avagy a héten nem alszok éjjel mindt a bunda!! :lol: :lol:
Remélem mindenki jól van!
Sok-sok puszi mindenkinek!!

Kép
grácus

Sziaszok...

Nagyon örülök hogy minden a legjobban van veled és Közöskével Drága Vasikám és köszönöm hogy gondolsz rám..
Igen a béranyaság lenne számunkra a jó megoldás de mivel ez itthon legális és milliomosok sem vagyunk hogy megtaláljuk a kiskaput így ez a dolog egyenlőre el van vetve de egy angyal vagy hogy lennél a béranyukám
:D :D :D :D
Én vagyis mi már túlléptünk ezen a dolgon és már nem nézek vissza csakis előre meg élek a jelenben.Így most jól érezzük magunkat és várjuk azt az időt amikor a mi kicsikénk megérkezik hozzánk.
Nekünk már nem lesz saját gyermekünk ezzel mindketten tisztában vagyunk.Nincs az a pénz vagy bármi amiért még 1x kiennénk magunkat ilyen megpróbáltatásoknak és főleg azért mert az orvosom 70% esélyt és felette jósolt az ismétlésre...Hát ebből nem kérünk és ugye bár én sem vagyok makk egészséges nem tudhatom egy újabb várandósság milyen veszélyekkel járna rám nézve..Szóval én többet nem leszek kismama!!!
De egy csodás emberrel az oldalamon mindent meg lehet oldani és ő is olyan hévvel és örömmel vetette bele és alá magát mindennek ami ahhoz kellett hogy örökbefogadhassunk.
Mert ez a mi megoldásunk és választásunk arra hogy teljesüljön az álmunk és szülők lehessünk.November óta megvan a határozatunk.
De addig amíg eljön a mi kicsikénk éljük az életünket várjuk a mindennapok meglepetéseit remélem annyi rossz után jön jó is bár ahogy a világnézetem megváltozott az elmúlt egy évben már nem is érdekel mi jön...Túléljük és kész.

puszi mindenkinek...
bibócska

Sziasztok!

Grácus, elképzelni mennyire várom én is a jó időt. Ma is olyan szívesen mentem le a boltba. Hát mégha majd veled sétálgatnák és csak fagyizgatnánk meg jókat nevetnénk.... :wink: Várom én is.
Bibócska, tök jó hogy ilyeneket írsz. Örökbe fogadás fantasztikus ötlet. Ismerek én is olyat aki örökbefogadott egy újszülöttet és olyan boldogok. Etna is ismeri őket egy másik fórumról. Szoktam követni a gyermek növekedését és a családi örömöket a fotók alapján és teljesen az jön le nekem hogy nagyon de nagyon boldogok. És nem kevésbé az a csöpp emberpalánta akinek ilyen szerencséje volt hogy ilyen szerető+gondoskodó szülőkre talált. Asszem azzal nem árulok el túl nagy titkot ha elmondom hogy egy védőnővel tárgyaltak hiszen ők tudják meg leghamarabb ki az aki lemondani szeretne a születendő gyermekéről. Nagyon szorítok nektek hogy mihamarabb jöjj nekünk egy ilyen fantasztikus hírrel. Puszillak, Drága.
Etna, .... na, téged inkább felhívlak mert őszintén én örülök ennek a hírnek és lehet hogy te meg utálsz emiatt, de .... na inkább hívlak.
Többieket ölelem puszilom, ma is pihi napot tartottam és nagyon jól esik. Lehet érzem a tavaszt meg a hasam is elég nagyot nőtt, nem tom mi lesz velem nyáron, majd fekszem és ventillálom magam és spriccelek hogy hűtsem a testem :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Most nevetni fogtok mert én is azt teszem.... jobban tetszik a Suzinak készített vonalzó mint amit magamnak készítettem. Tiszta hülye vagyok, bakker............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, lépek...

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?