Sziasztok Csajszik!
Gyorsan írok pár sort...
Kedves Etnám!
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk neked, remélem a hétvégén sikerült kicsit kikapcsolódni.
Én is csak azt tudom írni amit az előttem szólók, nagyon jó anyuka vagy..efelől ne legyen kétséged...kicsit lehet h el van kényeztetve Boti, de ez is érthető..sajnos már csak az idő segíthet és a párod.
Tessék befogni az uradat, megmondani neki, h ugyan már figyeljen egy kicsit oda, nyitott szemmel járjon a lakásban, nem fog letörni a dereka ha egyszer kétszer ő pakol el Boti után, ő mosogat el vacsi után stb.Elhisszük, h az uraink fáradtak,de néha nem árt nekünk sem egy kis pihenő.Beszélj vele, ez nem állapot, h te rokkantra idegeskeded és dolgozod magad.
És tudom, h Boti a szíved csücske de tessék egy kicsit erélyesebbnek lenni vele, ő fiú, és ha hagyod hamar a fejedre fog nőni és sztem rá is suhinthatsz a fenekére,vagy vonjál meg tőle dolgokat ha rossz előbb utóbb csak észreveszi, h szót kellene fogadnia.Miért jártok le naponta kétszer? Miért nem elég egyszer, nem alszik akkor, nem fárad el eléggé?
Mi nem is járunk ki minden nap, a játszótér meg brutál messze van ilyen hidegbe nem megyünk el odáig.Ha megyünk boltba akkor azt összekötöm egy kis kinti játékkal, krétázunk,biciklizünk ilyesmi de a sétálásban is elfárad..szerencsére én nem szoktattam rá az altatásra, leteszem, és ott hagyom, elalszik magától.Este együtt megnézzük a Jóban Rosszban -t és utána tudja, h alvás van, de van h azt sem várja meg és már előtte megy aludni.
Mostanában az Én lányom is rengeteget cirkuszol, ha vmit nem kap meg magas hangon visít,de már nem foglalkozom vele, mert akkor csak rosszabb...így megunja hamar.Boltban is volt h fetrengett, fogtam magam és elmentem...én nem állok le vele vitázni, meg nem ráncigálom.Egyenlőre bejött még ha nem lát akkor jön utánam...De már a boltban nem veszem ki a kocsiból és így nem cirkuszol, mindig kap egy kiflit,megfelezem és azzal elvan.
MÍrácska nagyon szereti a zenét, rászokott a Halász Judit Csiribiri dvd-jére, az megy a kocsiban is és ha vmi olyan dolgom van akkor beteszem leül a tv elé és azt nézi,tapsol, nevetgél, kommentálja,az majdnem egy óra, teszek neki inni enni, és rágcsál közben, sztem neked is be kellene vmit vezetned, biztos van olyan amit Boti nagyon szeret.Meg a Youtubon szokta hallgatni nézni a zenéket, meg a klippeket.Mondjuk úgy vettem észre , h az Én lányomat, még a Tele shop is leköti, csak a telefont kell messze tenni tőle, nehogy megrendeljen vmit:)
Nagyon sokat babázik,könyveket néz, ha rájön legózik rajzol..nagyon önálló.
Én nagyon szorítok neked h sikerüljön egy kis változást vinni az életedbe..és legyél kicsit szigorúbb Botihoz, az még nem ártott egyik gyerkőcnek sem.Azt hiszem, már kialakíthatsz neki vmi büntis helyet, büntifotel, sarok ilyesmi... nem kell, h kukoricán térdepeljen természetesen..
de már elég idős ahhoz h megértse ezeket a dolgokat.
Ne csüggedj csajszi, és ha meg úgy érzed,h besokaltál akkor a mosogatás takarítás megvár úgy is, nem kell azon nyomban megcsinálni, ha anyudéknak meg a párodnak nem tetszik,meg lehet csinálni helyetted....Foglalkozz egy kicsit magaddal, járj el tornázni, vagy a bnőiddel heti 1x, azt hiszem 1 órácskát kibírna apácskával a gyerkőc.
pusszantlak
Tamásnak jobbulást kívánok!
Ákosnak boldog névnapot!
Sajnos én nem voltam valami jól a hétvégén a nyirokcsomóim brutálisan dagadtak és fájnak, alig tudom forgatni a fejem, mellé társult a fejfájás...és a hidegrázás is, ma hajnali 2 kor még nem aludtam.
mindenkinek sok puszit küldök