Hugi, Kértél archíválást? Mert ha igen akkor ez most mi??
Bea, A sógornőd ritka nagy balfácán, nem is értem miért nem csppantod?
Meli, A doki úgye azt is mondta, hogy azért tessék pihizni és no cipelés amíg vérés van?! Amúgy császárosok alapból ne cipeljenek kb. 45- hónapig nagyobb súlyt no persze gondolom itt a ygerek súlya az kivétel
Mucska, Én ezt most nem értem, lehet, hogy a festett szőkeség miatt Most akkor mi van tali ügyben? K
Hajni, örülök, hogy Mazsi elaludt. Én lánykám is alszik végre de eltartott egy darabig.
Mazsi nem is volt nagyon nyűgi! Emiatt nem ússzátok meg a következő meghívást! Csak hát Noncsika ugye udvarolt neki de nem nagyon vette a lapot. Biztos van már barátnője csak az anyja nem tudja.
Te szőke vagy???? Én eddig barna csajt képzeltem el magamnak. Szőke és jogász? Te a ritka kivétel vagy.
Na akkor a szőkének: Krisz és Hugi progija nagyon ütközik. De Hugi még próbál megoldást találni, mert Krisznek nehezebb jönni. CSak azt akatuk volna, hogy mindenki tudjon jönni, mert ha nem akkor valaki olyan kirekesztettnek fogja érezni magát. És az nem jó. Azért javasoltam, (ötlet szinten) a halasztást. Aztán megdumáljuk még. A.
A fiam pont olyan balfék mint az apja Őt is nekem kellett felszedni Ezek a pasik....
Hihi 45 hónap
Képzeljétek kiszámoltam, hogy ha hivatásos maradok akkor 38 évesen mehetek nyugdíjba, tehát akkor 3 évenként számolva 5 gyerekszüléssel már vissza sem kell mennem
Ahogy hallom, azért az én ügyes Noncsi barátném nem adta fel és próbálkozott! A kis Mazsi majd csak veszi a lapot. Nálunk is én szedtem fel apát Hosszú történet! A.
Na mostmár vége a cikizésnek, 4-5 hónap csak összecsúszott, ez amikor már nem futja a helyesírás ellenőrzésre, és itt most egy nagy "klasszikust" idéztem
Mucska, A doki csak a szokásos kontrollon volt, Anna jól van minden okés. A dokink tüneményes és nagyon jó fej csajszi, az a doki akivel mindent meg lehet dumálni gyerekneveléssel kapcsolatban és akinél azt érzed, hogy nem ciki megkérdezni.
Ezt el kell nektek mondanom Ma a konyhába tettem vettem és azon a hülye kölcsön bébiőrön egyszer csak azt hallottam, hogy egy férfi hang dumál, hát képzeljétek el mivel a cb frekit használja ez a kütyü is hát majdnem tőlünk rendeltek taxit Férjem közölte, hogy legközelebb a gyerek bébiőrjén rendelünk pizzát! K
Azért megnyugodtam! Honnan zártad ki ezta z áldott jó embert? Hát én vörösben pompázok. Hát az sem a zseni mivoltomra utal. De szőkén haláli röhejes lennék!
Krisz!
Gondoltam! VAgyunk itt egy páran keményfejű férjvadász okosok!
Kika!
te is férj vadász voltál? Mert hogy keményfejű vagy azt tudjuk!
Chello! jött és ment? hova lettél? ha én jövök te menekülsz? a.
Én meg beteg voltam és egyszál pólóban(hiába magas lázam volt) októberben átslattyogtam a szomszéd nénihez, gyógyszerért. Soha nem volt nála senki, nem hogy pasi. Hát épp ott ült a férjem. Slattyogok haza és mondom apunak, hogy milyen jó pasi ül a szomszédba. Hát nem oda költözött? A szomszéd néni a keresztanyja volt. Na mindjárt jobban is lettem és még kértem gyógyszert Aztánmeg gyorsan átköltöztettem hozzánk. Jól tettem!
Enyém férjemmel együtt jártunk főiskolára, de majd három évembe telt mire becserkésztem Egyszer a nagymamája megkérdezte, hogy hogy akadt rá erre a kedves, szép lányra (ez én voltam ) mire férjem romantikus válasza: Hát ott ült előttem ...
Itt vagyok ám én is, csak a lányomat is kell szórakoztatnom, amíg apa haza nem jön. Mondjuk már itt kéne lennie, de aztán megyünk fürcsizni.
Szóval majdnem mindenki férjvadász Nálunk apósom festette a lakást, és a volt barátom (félreértések elkerülése végett a mostani férjem ) segített a festés utáni takarításban. Hát így kezdődött, de a kezét majd hogy nem én kértem meg
Lassan nevet változtathatunk! Apa átkapcsolt a meccsre, így én bizti gépezek. Holnaptól meg dolgozik! Halljátok! Dolgozik! Sokkal jobban is fogok haladni a dolgaimmal. Ebéd még sem tudom, hogy mi lesz, mert vettem ki húst, de nem tudom mi van benne Holnap rögtönzök, aztán meg írok szakácskönyvet! A.