sziasztok lányok!
gratulálok a legifjabbakhoz!
megint jöttem értetlenkedni, ha valaki tud választ adni az megköszönöm. akár priviben is, ha valakinek kellemetlen itt a fórumon.
fogyás 1,5 kg, nevetséges, kár volt mérlegre állnom. na mindegy, mert honap megyek a mensbe Renz doktornőhöz. kicsit félek, mert nem tudom, hogy mit fog ajánlani. szerintetek lányok lesz ilyen, hogy személyes diétás tanácsadás menni, stb ? mert korlátok azért vannak anyagilag, de nem tudom, hogy mivel kell számoljak. az összes leletemet viszem, hormonok, inzulin rezisztencia, nőgyógy papír. sajnos a magánklinikán, ahol a nőgyógyom van egy csomó + vizsgálatot is akarnak csináltatni, ami persze + pénz és a végén kiderül, hogy nagy átvágás az egész, remélem itt nem lesz ilyen. mert tök laikus vagyok, de a mensről nem hallottam ilyen negatív dolgokat.
atya ég, májusi időpont, nekem a recepción a hölgy azt mondta,hogy tűű doktorhoz egész évre nincs időpont
meg még egy olyan kérdés, hogy nagyon régi leleteket is vigyek? (mert van fél szekrényre való hormon vizsgálatom) mert én mindenből csak a legfrissebbet tettem el. meg a zárókat a vetélésekről. terhesség lefolyásáról is vigyek?
bocsánat, de nekem ez tényleg az utolsó esélyek egyike és nem akarom elszúrni, de tök értetlen vagyok tényleg. pedig elvileg az agyammal nem kéne,hogy baj legyen, lehet azt is kéne nézetnem valahol
köszönöm előre is, valaki jön holnap esetleg mensbe, én 11:30-ra megyek, biztos ott is értetlenkedni fogok