Új privát üzeneted érkezett!

Gyönyörű kisifú!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok,
Nem tudom aktuális lehet-e valakinek, de szerintem a sok kismama közül lehet érdekel valakit.
Most találtam ezt a közleményt:

Kedves Ismerőseim,
Talán tudjátok, hogy egy ideje már egy másik kisgyermekes anyukával együtt készültünk egy speciális állásportál létrehozására, ahol kizárólag rész- és távmunkaidős állásajánlatok jelenhetnének meg (elsősorban a munkaerőpiacra visszatérni kívánó kismamák, vagy akár 50 év feletti nők, vagy megváltozott munkaképességűek számára). 2010 végén a Rész- és Távmunka Centrum elindult és ennek bázisa lesz a www.resztavmunka.hu weboldal, amely – Magyarország első és egyetlen ilyen típusú komplex szolgáltatásaként – kifejezetten rész- és távmunka ajánlatokat gyűjt össze egy helyen.
Most azért jelentkezem, hogy ha ilyen típusú állást keresel, élj a lehetőséggel: regisztrálj, hogy böngészhess az állásajánlatok között és a munkaadók is könnyebben Rád találjanak!
A munkaadók tájékoztatása szintén elkezdődött és folyamatosan várható az álláslehetőségek bővülése, mivel az első 50 hirdetés ingyenesen feladható, de a továbbiak is sokkal kedvezőbbek lesznek a meglévő állásportálok ajánlataihoz képest. A következő időszakban több közösségi portálon is elindulunk, illetve meghirdetjük más fórumokon, „anya- és családbarát” szervezeteken keresztül is.
Amennyiben nem érdekel ilyen típusú álláslehetőség, de van olyan ismerősöd, aki részidős állást vagy távmunkát keres, kérlek, továbbítsd számára ezt az emailt.
Ha bármilyen észrevételed van a www.resztavmunka.hu weboldallal kapcsolatban - legyen az bármilyen apró dolog –, kérlek, oszd meg velem! Ha tetszik az oldal, akkor az alábbi Facebook oldalon tudsz ennek "hangot adni" (LIKE): Rész- és Távmunka Centrum (http://www.facebook.com/pages/R%C3%A9sz ... 6750565094)
Ha ismersz olyan céget, amely részmunkaidős vagy távmunkában végezhető pozícióra keresne munkavállalót, kérlek jelezd nekem és küldök egy rövid tájékoztató levelet, amit továbbküldhetsz a vállalatnak:o)
Köszönöm és jó böngészést!
Üdvözlettel, 
Nyeste Katalin,
Rész- és Távmunka Centrum
resztavmunka.hu
etike

Sziasztok!

Csak azért jelentkezem hogy elmondjam végre kértem időpontot a Mens Mentis-be,és kaptam jövő hét szerdára,egy doktornőhöz. A Tű doktorhoz lehetetlen már bejutni.... :?
Ez van,nem bánom...Állítólag ez a doki kifejezetten az elhízással is foglalkozik.Nekem ez szimpi,mert azzal is küzdök.
Majd jelentkezem mi volt.

Kép
mók

Etna!
Először is bejön a neved! ;)
Dehogy titok, h hol lombikozom. Ebben az évben mentünk át a pesti Kaáliba. Előtte bmc-sek voltunk.
A mensi előtti „zabálhatnék” nálam is befigyel sajnos, de remélem, h a diéta segít ezen.
Alapvetően sztem normális dolog, csak nem mindegy, h mit és mennyit eszik ilyenkor az ember.

A met hatása változó. Van akinél nagyon gyorsan, van akinél lassabban jön a várva várt eredmény.
Én azok közé tartozom, akiknek oltári rossz eredményei voltak, de nagyon gyorsan rendbe is tudom hozni magam diétával, mozgással és a mettel.

mók!
én sem jutottam be Tűű dokihoz, de sebaj!
Mindenki jó szakember az MM-ben, nyugi! :wink:

babszika

Bikfy, Babszika,

jó újra hallani rólatok!

Etna,

tündéri a kisfiad.

én ma voltam uhun, a 10. napon 2db 9-10mmes domináns tüsző van. pénteken megyek újabb uhura, hiszen úgy néz ki, beállok 40 napos ciklusra. a doki szerint ez így nem is olyan rossz eredmény. főleg, hogy mióta emeltük a metet, volt 3 spontán ciklus.

Kép
gota79

sziasztok,

sikeres lombikból, inszemből megmardt gyógyszereinket szeretnénk továbbadni postaktg-ért vagy jelképes összegért:

- Gonal F 75 NE injekció, 2011.11-ig jó
- Metypred 16 mg ( 22 db), 2014. 05-ig jó
- Meforal 500 mg (26 db), 2014.04-ig jó

Érdeklődni priviben lehet!!!

barátnőm Merional injekcióitól válna meg, ezekről az evacso@freemail.hu-n tudtok érdeklődni.

Mielőbbi babásodást kivánunk Mindnyájótoknak!!!!!

KépKép
Kép
abubu
Csákvár

sziasztok lányok!

köszönöm szépen a dícséretet Botikám nevében is. nagy meló volt benne, hogy ilyen pasim legyen :D

mók!
én január elején kértem időpontot és márc. 8-ra kaptam, Dr. Rencz Ritához. te még egész jó gyors voltál. tűű doktorhoz már januárban nem lehetett időpontot kapni egész évre. csodálkozom, hogy ki az az elszánt, aki 2011 decemberre kért időpontot. grat a spontán ciklusokhoz.

nekem megjött megint totál pontosan 28 napra, esküszöm órát lehet hozzá igazítani. szóval a pco ezen része nálam nem áll fent. na mindegy, ez mondjuk jó.

babszika!
bmc-t én is megjártam, hát nem ott jött össze botikám. nekünk az az orvos segített aki most a rippel házaspárnak összehozta a gyerkőcöt és a fehér annának is. (mondjuk ő évtizedek ót küzd érte) sajnos, hogy csak így jött össze, de a lényeg, hogy tesóért is oda megyünk vissza, mert szerencsére van 7 db fagyasztott embriónk. csak sikerül már ilyen nagycsaládból. csak előtte fogyni szeretnék. meg tisztázni ezt a metes kérdést, mert a nőgyógy szerint endokrinológusnak mindenképp véleményt kell alkotnia erről. meg a másik fele, hogy én 4 vetélés után már biztosra akarok menni, már ha iyen van egyáltalán. sok sikert a kaálihoz, ajánlottak valakit ott?

gota!
grat a tüszőkhöz és a neked is tündéri a kislányod, a haja irigylésre méltóan sűrű :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna,
én nagyon szeretem Rencz doktornőt. Az ő segítségével lett Mollikánk. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Gota,
gratula szép ciklushoz! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok,

Nekünk Arnold és Rencz is kellett ahhoz, hogy összejöjjön a babó, de amíg A azt mondta, "hogy ha most nem jön össze, lombik", addig R azzal biztatott, hogy "tessék itt a recept 4 hónapra, én szerintem ebben már a terhesség első 12 hete is benne lesz" 8) És neki lett igaza! Nem csak tud, de boszorkány is! :lol:

Én márc 8-án megyek MM-be cukorterhelésre, és 10-én R-hez.

Kép
xtina75

Gota gratula a tüszőcskékhez!

Etna sztem, ha nincs ir-ed, akkor bogyót sem kapsz. Gratulálok Botihoz, nagyon aranyos kisfiú. Régen mindig is fiút szerettem volna, persze a lányokkal sincs semmi gond . Már ott tartok, hogy tökmindegy, csak legyen már! A 7ből biztos összejön a kistesó! Nekem is normális a ciklusom, ez sajna nem pco-t kizáró ok. Az tök jó, hogy a nődokinak kell az endokrinológus véleménye. Lássuk be, ez ritka.

Mók mindenképp számolj be, mi volt az MM-ben.

Babszika sok sikert áprilisba. Addig még van idő javítani az állaptodon.

Én most egy kicsit le vagyok törve. Lehet, megbeszélem a nődokival, hogy 1 hónapot csúsztassunk a clostis kúra kezdésével, mindenképp szeretnénk megpróbálni előtte még1x stimu nélkül a babát. A hétvégén nem jött össze a dolog, baráton nem volt olyan állapotban. Siratom a szép tüszőcskémet. ;) Addig a gyógyszer is tovább javít a dolgokon.

2011.01.11.: 2x1 750mg met

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1

Babszika,

de jó téged újra látni.
Gratula a fogyáshoz, és kívánom, h az intézményváltás és az április meghozza nektek is a megálmodott kisbabát.Hisz ti is oly rég vártok már rá.
Vendég

Loviné,
6. hét - ott van a szívhangocska ugye? Szorítunk nektek tovbbra is!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse,
képzeld el a csütörtöki uh elmaradt, mivel doki bá taknya nyála egybe fojt , ezért felhivtak kedden a kaáliból, h rakjuk már át kövi hét szerdára.Így még várakozok, de nagyon mert már nagyon szeretném látni a kis mazsolát.
Vendég

Ma voltam kontroll uhun, és érdekes módon semmit nem látott a nőci. hogy lehet az, hogy kedden még volt 2 db 9-10mm es domináns tüsző, péntekre meg már semmi.
2éve már jártam hasonlóan. akkor is így volt, kedden az endón még láttak domináns tüszőt, pénteken a kontrollon már nem. mivel nem volt semmi, abbahagytam az utrot is. 3hét vérzés után valószínűsíthető volt egy vetélés...
bár most nem akarunk még babót, azért idegesítő, hogy ilyen felületesek.

Kép
gota79

Gota,
emlékszem akkor együtt voltunk.
De a következő ciklusba összehoztátok Rebekát.Jól emlékszem???
Vendég

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Loviné,

jól bizony...

Holnap megyek megint meglátogatom Cs.-t az endon, hátha megnéz uhun, és lát valamit. pénteken nem tudtam felhívni.

Kép
gota79

Gota remélem ma többet megtudsz az uh-n. Lábad teljesen
meggyógyult már?

[b]Lányok
, ti hogy álltok a mozgással? Mert arról nem nagyon esik szó. Én mától fogok intenzívebben belefogni.

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1

Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Femibion 800 terhes vitaminról. Nekünk lehet ilyet szedni? Gondoltam elkezdeném, ha nem gond.

Vki szedett terhesvitamint?

Köszi.

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1

szti

Én mozgással sehogy :(( NApi 14 órát dolgozom, a hétvégéből is egy napot tutti, nincsen energiám emellett, és ez még május végéig így is marad. Emellett hiába figyelek a kajára...

Én anno mikor abbahagytam a fogigátlót elkezdtem szedni a Femibiont ezt ajánlotta a nődoki, aztán figyelmeztetett, hogy max 12 hónapig lehet egyhuzamba szedni, így mikor kiderült a kis bajom, abbahagytam mivel nem lehet garantálni a bébit ... amúgy a terhesség első 3 hónapjáig lehet szedni utána a Femibion 400-at kell.
etike

szti,

Én Femibiont szedtem az első trimeszterben, szerettem! Nyugodtan szedheted! Az Elevitet utáltam, hatalmas tabletta és szorulást is okoz.

Kép
xtina75

Köszi lányok.
Ti mikor vettétek be? Nem vesztek össze a mettel? Fel kel hívjam a nődokit, hogy szedni akarom? VAgy neki úgy mond tökmindegy. Meg az endodokinak is?

Xtina és clostival is oké? Még azt szretném, hogyha felhívom Arnoldot, akkor szted belemegy, hogy toljuk 1 hónappal a 3hónapos closti kúrát? kb 2hónapja szedem a metet. Vagy közben is lehet szünetet tartani? Ha jól emlékszem nálatok is volt 1 hónap kihagyás, ugye? Hátha anélkül is terhes lennék. Mert 3 hónap után jönne a lapar. De ha meg nem vagyok átjárható, akkor "kidobnék" az ablakon 1 hónapot. Miért ilyen bonyolult?? :lol: A kis Tamara nagyon cuki lesz azokban a rucikban :wink:

Etike sajnálom, hogy ennyit kell melózni. Így valóban elég nehéz kivitelezni. PEdig az állapotunk javulásához nagyban hozzájárul.

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1

Nyáron tök jól ment, hetente 3x jártam, le is ment vagy 10 kg, volt spontán mensi is... aztán októberben előléptettek...azóta visszajöttek a kg is :(
A pénz viszont most nagyon kell, építkezünk, így nem akarok váltani, majd talán aug, szept környékén, addigra a házikó is elkészül és tudok 100%.ban a babára koncentrálni, csak hát telik az idő...
etike

Az építkezés valóban nagy felhajtás. Lehet ilyen izgalmak is csak gátolnák a baba érkezésést. Addigra pedig lesz egy szép házikótok, ahová érkezhet a gólya. :wink: Mi csak felújítottunk, de a végén már mindenkit arra bizonyos helyre kívántam. :lol:
Sztem sok erőt ad az, hogy 1x már le tudtál fogyni. Tehát tudod, hogy menni fog, ez sokat jelent.

Kép

Családient.hu vonalzók
szti1

szti,

Nyugodtan kérdezd meg az Arnoldot, el fogja mondani mindenről, hogy jó-e vagy sem. Nekünk egy hónap azért maradt ki, mert a férjem külföldön volt a PÉ-m kellős közepén, előtte is, utána is...

Vitamin, closti, met sztem nem üti egymást... ha aggódsz, ne szedd be egyszerre, hanem pár óra különbséggel

Kép
xtina75

Szti,

köszi kérdésed, elvileg már jó. néha érzem, de szerintem csak amikor front van.

hát a mozgással én is elég cudarul állok. az elmúlt hetekben Rebeka csak babakocsiban aludt. ha fent is aludt, örültem, hogy leülhetek, nemhogy tornázzak (jó kifogás sose rossz). most úgy tervezem, hogy hétfőtől aerobik, és zumba. remélem össze tudom hozni. szerencsére nem is drága, 500Ft/óra. már nagyon muszály lenne, teljesen rosszul vagyok magamtól. pedig súlyra nem vagyok több, mint szülés előtt.
még gimibe jártam, mikor egyszer bekattantam, és elkezdtem otthon a callaneticset könyvből csinálni. egy héten 5napot tornáztam. januárban elkezdtem, és június közepére 25kg-al voltam kevesebb.
azóta próbáltam itthon, de valahogy 2hétnél nem tudtam tovább csinálni. valami mindig volt, még mikor nem volt meg a gyerek, akkor is. most már csak úgy tudnám tartani a mozgást, ha valahova eljárok. remélem ez a zumba, aerobik össze fog jönni.

az uhun sajna nem sok jó volt. nem fejlődtek tovább a petesejtek. voltam vérvételen, kedden megyek vissza a kielemzésre.

Kép
gota79

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

adjatok légyszi tanácsot! Mióta együtt szedem a metet, az utrogestant, és az elevitet együtt szedem folyton megy a hasam. Ma este olvastam hogy az eleviten rajta van a ritka tünetek között a hasmenés. Szerintetek mi lehet a ludas?

Kép
horibol

horibol: Lehet hogy ki kéne próbálnod egy másik terhes vitamint. Én gravidát szedtem és nem volt vele gondom.
vicky79
Budapest III. kerület

Horibol,

én a femibiont szedtem+met+utro nekem nem volt semmi gond.

Kép
gota79

Horibol!

Szerintem hormonváltozás is okozhatja! Nekem régebben mensi megjövetel napján volt,és terhesség alatt is többször.
Ezért gondolom....

Kép
mók

Horibol,

Én is a femibiont szedtem+met+Mg... és semmi gondom nem volt...

Kép
xtina75

Sziasztok!

Horibol,
én személy szerint nem szedtem semmi terhes vitamint!Nem hiszek bennük!Pont abból nincsen bennük elég, ami kellene(vas, folsav).
Úgyhogy én szedtem a metet, magnéziumot, folsavat, jódot, vasat!
Persze ez az én egyéni véleményem.......
Nem is meséltél!Mi volt uhun?Mikorra vagy kiírva?Most hány hetes vagy?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

áááááááááááááá, Meli!
mindjárt szülsz!!!
atyaég!!!

emlékszem, majdnem zebrapárom lettél... kicsit nekem az is maradtál :oops: :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli,

18nap!!!!!!!!!!!!!!! Izgalom van már?

Loviné,

mi volt uhun?

Kép
gota79

Gota,
minden rendbe volt.Gyönyörűen pulzált a kicsi szivecskéje.
Holnap megint megyek délután. :wink:
Vendég

Juli,
bizony!Énis emlékszem, hogy majdnem zebrapárok lettünk!Akkor nem hittem, hogy kicsit megkésve, de követni foglak majd! :D
Még mindig hihetetlen, hogy ekkora csoda történt velünk!
Ti jól vagytok?

Gota,
már csak 17 nap! :D
Az az igazság, hogy nem izgulok, nagyon élvezem a pocakosságot!Semmi negatív élményem nincs szerencsére, nagyon boldog vagyok!A mai napig semmi mellékhatása nincs a pocakosságomnak(csak az a fölös 12kiló).
Rebeka is nemsokára 1éves lesz!Nagyon repül az idő!
Ciklusoddal most mi a helyzet?Felszívódott végülis a tüsződ?Sajna nekem is volt ilyenem..... :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Akit érint annak mondanám, hogy mától osztják a Mensben a májusi időpontokat! Tűű doktorhoz is be lehet jutni! De pár nap alatt el is fogynak.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli: én azért szedem mert sose voltam egy nagy gyümölcs és zöldség faló. Ultrahangon ez volt:
USG eredmény
Utolsó menstruáció: jan 04?? Számított terhességi kor: 7 hét??

Petezsák alakja: szabályos. Átmérője: 14mm
A méh alakja szabályos, oldalkörnyezetében kóros nem ábrázolódik. A Douglasban folyadék nem látható.
Egyéb:
UH terhességi kor: Grav.s.5
Javasolt következő vizsgálat: 2 hét múlva- márc.08.9 óra 20 perc.
Diagnózis: Z3210

Elvileg október 21.-ére és ha minden igaz 7+3 vagyok ma de pontosan nem tudom

Kép
horibol

luczus: köszi az infót mert nekem májusra kell időpont Tűű dokihoz.

Kép
horibol

Loviné,

grat a szívhanghoz. 1babó van?

Meli,

múlt héten nézte a doki, 17. napon voltam, és azt mondta, 1hét alatt nem nőtt semmit. voltam vérvételen, holnap megyek az eredményért+vissza a dokihoz. amúgy mióta megemeltem a metet 2x850re volt 2 40napos és 1 57napos ciklus. az 57naposba elvileg belerontott az epeműtét. péket elvileg éreztem, de akkor az lehet más volt. mondjuk múlthéten mikor nézett hüvelyi uhuval hiába nézte nem találta a tüszőket, hasival is alig. azt mondta a hüvelyinél, hogy takarják a belek :shock: :shock: :shock: :shock:
passzolom.

igen, lassan 1 éves lesz kismókuska. szép nagylány már. rakok egy mostani arcképet.

Kép
Kép
Kép

bocsi, ez több mint 1 :D :D

Kép
gota79

Gota,
Rebus egyszerűen gyönyörű!Zabálni való! :D
Nem is rosszak ezek a ciklusok!
Most egyébként tesóproject elindult már Nálatok? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Akit érdekel: van egy időpontom csütre (márc 10) Rencz Ritához fél 3-ra, holnap reggel megyek cukiterhelésre, de le kell, hogy mondjam. Ha estig valaki ír privit teljes névvel, telszámmal, azt beíratom magam helyett, és fel is hívom utána.

Kép
xtina75

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

sziasztok lányok!

gratulálok a legifjabbakhoz!

megint jöttem értetlenkedni, ha valaki tud választ adni az megköszönöm. akár priviben is, ha valakinek kellemetlen itt a fórumon.
fogyás 1,5 kg, nevetséges, kár volt mérlegre állnom. na mindegy, mert honap megyek a mensbe Renz doktornőhöz. kicsit félek, mert nem tudom, hogy mit fog ajánlani. szerintetek lányok lesz ilyen, hogy személyes diétás tanácsadás menni, stb ? mert korlátok azért vannak anyagilag, de nem tudom, hogy mivel kell számoljak. az összes leletemet viszem, hormonok, inzulin rezisztencia, nőgyógy papír. sajnos a magánklinikán, ahol a nőgyógyom van egy csomó + vizsgálatot is akarnak csináltatni, ami persze + pénz és a végén kiderül, hogy nagy átvágás az egész, remélem itt nem lesz ilyen. mert tök laikus vagyok, de a mensről nem hallottam ilyen negatív dolgokat.

atya ég, májusi időpont, nekem a recepción a hölgy azt mondta,hogy tűű doktorhoz egész évre nincs időpont :shock:

meg még egy olyan kérdés, hogy nagyon régi leleteket is vigyek? (mert van fél szekrényre való hormon vizsgálatom) mert én mindenből csak a legfrissebbet tettem el. meg a zárókat a vetélésekről. terhesség lefolyásáról is vigyek?

bocsánat, de nekem ez tényleg az utolsó esélyek egyike és nem akarom elszúrni, de tök értetlen vagyok tényleg. pedig elvileg az agyammal nem kéne,hogy baj legyen, lehet azt is kéne nézetnem valahol :roll:

köszönöm előre is, valaki jön holnap esetleg mensbe, én 11:30-ra megyek, biztos ott is értetlenkedni fogok :oops:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

szerintem minden leletet vigyél és rendezd időrendbe a doktornő meg meg mondja melyik érdekli.

Kép
horibol

Meli!
mi jól vagyunk. Áronom hasfájós, de jövő héten elkezdjük a hozzátápit, hátha megoldja a problémát.
én pedig totálisan lerobbantam a szüléstől... de amikor fülig érő vigyorral néz rám a kiságyból... hát, megérte :D

egyébként én is szedtem (szedek) elevitet, csak mert szint semmilyen növényt nem eszek meg, és hát kell a vitamin...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j: Mi a kakisztrájkok miatt kezdtük Barbusnál a hozzátáplálást 3 hónaposan és nem bántam meg. A csodatápok nem segítettek, az alma igen. Hajrá.
vicky79
Budapest III. kerület

Meli,

köszi Rebeka és ciklus dícséretet is. Tesóprojekt anyagi okokból várat magára. 2éves koráig maradok itthon, utána megyek vissza dolgozni, terv szerint akkor már lassan el is kezdünk próbálkozni. aztán majd meglátjuk, hogy alakul. bár apci mostanában azon van, elég nekünk 1 gyerek is. én mindenféleképpen szeretnék tesót. abban igaza van, hogy 1et viszonylag jól fel tudnánk nevelni, 2őt már biztos nehezebb. de én is szeretnék még egyszer babázni, és terhesnek is imádtam lenni.

Kép
gota79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?