Sziasztok!
Ha valami őrült zagyvaságot hordanék itt össze eme pár perc alatt, akkor azt nézzétek el nekem.
Az éjszakám elég érdekesre sikeredett. Fél 11h-kor bedőltem az ágyba, 1h-kor felébredtem és csak forgolódtam össze-vissza, aztán fél 4h-kor felkeltettem apát, hogy baromi szarul vagyok. Azt éreztem, hogy vagyok agyilag, de testileg egy nagy nulla, mozgatni tudtam kezem lábam, de érezni nem éreztem, mint ahogy most sem. Furi egy érzés, a rohadt gyulladáscsökkentőre van ráírva, hogy a kezdeti időszakban vezetni tilos...stb. Szóval egy baromi nagy lórugás és írtó sz@r. Féltem, hogy a gyerek is kiesik a kezemből, de szerencsére nem.
Volt már ilyen érzésetek, hogy vagytok, de mégsem, mintha kívülről szemlélném önmagamat.
Remélem azért a dolgokat helyreteszi, és nem fölöslegesen kóválygok itt.
Andi
Hát jól kicselezett a leányzód
Fél négykor belestem a kiságyba, mert hallottam, hogy mocorog, odahajolok, erre egy huncut mosolygó szempár és egy teli vigyorú kisszáj tekintett vissza rám, hát nem tudtam megállni és agyon puszilgattam, erre totál felébredt a kiscsaj, úgyhogy apától rendeltem is neki a kaját, mert a konyháig már nem maradt erőm kimászni.
Bea
Én is meg vagyok győzödve róla, hogy értik amit mondunk, csak még válaszolni nem tudnak! Egyenlőre! (nekem is mindig a Ni csak ki beszél még! jut eszembe
). Tényleg jó lenne egyszer megnézni, hogy mi jár a kis fejükben. Szerintem sokszor jókat vigyorognak rajtunk magukban
Hugi
Nagylányság hiánya:
Múltkor voltam én is cidriben, hogy mi van, mert a 9 hónapos böjtölés után ugye nem vártuk meg a 6 hetet és hát a védekezés elmaradt. Járt az agyam rendesen, hogy ha nem jön meg, akkor mi lesz, hogy bírok két kicsivel, de engem sokkal jobban idegesített az, hogy ott csengett a fülemben a doki szava, hogy azért a császár végett várjunk másfél-két évet. Nem is magam miatt paráztam, hanem amiatt, hogy a babának lesz baja, vagy hogy nem tudom kihordani, mert nem vártam eleget.
Na de nem ez lett, lett helyette más
Ma végre a helyére kerülnek a cserepek is és végre tavaszig elfelejthetjük az építkezést. Bár nem is tudnánk most folytatni, mert kiürült a pénztárca
Nem semmi lóvé a bővítés sem, hát még egy építkezés. Hülye (kedvenc) sógornőmék meg 5 millából akarnak egy 100m2-es házat építeni, hát ezek sem komplettek. Mi 40m2-t építettünk hozzá, majdnem a felébe került eddig és hol van még a vége!
puszi:
(kótyagos)Melinda