Új privát üzeneted érkezett!

Stella!
Holnap varom a beszamolot, hogy mi volt az urulogusnal. Vigyazz magadra.

Jura!
Nagyon rossz lehetett. Szerencsere tul vagy rajta. Ugye ettel mar?!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Jura
Ez aranyosKép
Kristóf levesz titeket a lábatokról?!Kép
És pláne majd ha megszületikKép Dús fekete haja lesz(nekem is az volt, és apucinak is az van), igazi kis hódító leszKép
Apucit szoktam is vele heccelni, hogy én egész nap egy jóképű pasival vagyok, testközelben, együtt bújunk ágyba is, jön velem mindenhová, igazi nagy szerelem a miénkKép

Amúgy vigyázz magadra, nehogy aztán elessél te isKép

Nekünk is tetszett a Kitti név, még a Kira mánia előtt.
Kristóf se lesz hálás a névnapja miatt. Februárban szülinap, március 15.-én névnapKép De hiába, csak ez az egy név jött be nekünkKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Stella
Drukkolunk a dokihozKép

Kép
babus2005
 
 

 
 

Vanda
MegkaptamKép

Kép
babus2005
 
 


Judyt!
Irtam emailt, remelem megkaptad.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Babus!

Megbeszéltem a manóval hogy vigyázunk egymásra!
Nagyon tetszet a kép amit küldtetek!!

Judit!
Persze sajnos nem mindig sikerült!

De most a legkisebb émelygésnél segit hogy elkerüljem a nagyobb bajt!!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Judit!
Igen megkaptam, válaszoltam is.Sőt lehet, hpgy véletlenül 2-szer küldtem el.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt
Mi jól vagyunk, köszönjük kérdésed. Hányinger enyhén és csak néha, de az alvásigényem egyre csak nő!Hétfőn kell mennem újra a dokihoz a leletekért. Tegnap elmondtam egy nagyon jó barátnőmnek, hogy már ketten vagyunk. Ő annyira drukkolt nekünk és olyan örömmel hívott fel, hogy gratuláljon. Kérdezte, hogy milyen az orvosom és, hogy legközelebb eljöhet-e velem. Azt hittem vizsgálatra akar jönni, de nem: csak szeretne egyszer elkísérni ultrahangra, hogy láthassa babókát. Hát én olyan nagyon meghatódtam. Kincs az ilyen barátnő, nem?
Veletek is minden rendben?
Jura
jura
 
 


Jura!
Igen minden ok.Csak már nagyon várom a 29-edikét, hogy lássam a babucinkat.Kép
Egyébként néha még van émelygés, álomkor az nálam is játszik.A legrosszabb ez a ruha mizzéria.
Nekem csak a barátnőm és ti tudjátok, hogy babát várunk.Ezért mondta nekem, hogy vigyázzak az öltözködéssel, mert nem sokáig tudom majd titkolni, hogy már babucit várok.KépCélzott ezzel a mellnövekedésre, és hát persze 2-3 kiló is felcsúszott gyorsan.De tudod a munkahelyen még nem akarom elmondani, majd lehet csak dec. közepén vagy csak januárban.Kép


Lányok!
Mára búcsuzom.Puszika mindenkinek.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Én is elköszönök mára.
Puszi:
Jura
jura
 
 


Stella, Judit Kép
Oké, tologassuk már azokat a babakocsikat együtt Kép

Mire idekeveredtem, megint sokan hazamentek Kép Mindig lemaradok (

Stella
Szorítok én is a dokihoz!!!!!!

Babások!
Tartsatok vissza egy kis hányingert a részemre! Kép

Tündi
Vendég
 


Judyt!
Megkaptam, koszi!

Tundi!
En inkabb azt kivanom, hogy hanyinger nelkuli terhesseged legyen, mert van olyan is Kép

Eddig meg kibirtam Kép Remelem mara elkerul a hany..

Kepzeljetek milyen aranyos a sogornom, es a baratja. Mondtam, hogy csak teat tudok inni, de ugye az elegge karos a babusnak Kép Erre hoztak nekunk gyumolcsteat. Olyan aranyosak!!! Igy lelkiismeretfurdalas nelkul tudok teazgatni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judyt!
Megkaptam, koszi!

Tundi!
En inkabb azt kivanom, hogy hanyinger nelkuli terhesseged legyen, mert van olyan is Kép

Eddig meg kibirtam Kép Remelem mara elkerul a hany..

Kepzeljetek milyen aranyos a sogornom, es a baratja. Mondtam, hogy csak teat tudok inni, de ugye az elegge karos a babusnak Kép Erre hoztak nekunk gyumolcsteat. Olyan aranyosak!!! Igy lelkiismeretfurdalas nelkul tudok teazgatni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Csajok!
Aki nevetni akar az nezze meg a szuleszeteknel a Jahn Ferenc topicot. Erdemes! Vissza kell egy picit olvasni, de eleg csak vasarnapig. Hihetetlen, hogy sertegetik egymast. Egyszer nekem is kedveseket irtak, de azt hittem csak en vagyok erzekeny. Babus velemenyet is kikertem a multkor, de ez mar tenyleg nevetseges.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella!
Nagyon szép kisgyerkőcök!Biztosan hamarosan ti is ilyen szép gyermekekkel büszkélkedhettek!A holnapi vizsgálatról én is várom a beszámolót.

Nálam ha már a neveknél járunk,nagyon tetszik a Vanda,Mendi és a Fanni.Valószínűleg mert ezek nagyon ari kistanítványaim és velük együtt a nevüket is megszerettem.Fiú név Dávid,Máté

Jura!
Remélem nem viselt nagyon meg a vizsgálat.Én sem tudom elviselni ha másom segítségére szorulok.Egyél egy jó nagy tábla csokit az tuti helyrehoz!

Judyt!
Hogy vagytok?Nem tagadom nagyon irigyellek,de annál jobban örülök nektek!Ő egy kicsit a topik babája is lesz.Nincs rosszabb mint a várakozás,főleg ilyen esetben.


Kérdeztétek,hogy miért javasolja a dokim a laparoszkópiát,hát nem tudom.
Most legutóbb meg sem vizsgált csak a férjem eredményét nézte meg,hiába mondtam hogy köv. hónapban lesz állítólag hatása a kezelésének,ő csak a lapart hajtogatta,hogy milyen jó lenne megcsinálni,és a két eredményt összetéve kisütünk valamit.Nos.Akkor mi a francért nem azt csinálta,miért a hiszteroszkópiát?Ott nem talált semmit és 2 hónap után eszébe jut,hogy mégis megcsinálja...?Nem értem és most kicsit ki is vagyok akadva.

Jó hosszúra sikerültem,Bocsika mindenkitől!

Viki
Vendég
 


Hahó!

Úgy döntöttem én is, hogy ritkábban jövök (még ennél isKép, nem mintha hiányoznékKép), mert kicsit próbálok nem annyira a babaprojektre koncentrálni, ugyanis lassan kezdek túlzásba esni. Azért olvasok majd, meg néha-néha írok is, meg persze tájékoztatlak benneteket minden fejleményről, szóval nem tűnök el végleg. És a drukkok is mennek folyamatosan mindenkinek!Kép

Minden jót!

Kóbor
kóbor
 
 


Jó reggelt!

Tegnap olyan sokat beszéltünk a rosszullétröl hogy hajnali 3-kor arra keltem fel hogy nagyon émelyeg a gyomrom!!
Most már csak annyi a bajom hogy szédülök és fáj a fejem!
Lehet hogy csak a front??!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Kóbor!!!

Igenis hiányzol!!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Zsófi!
Sajnálom, hogy nem vagy jól.Kép
Biztosan a front miatt szédülsz.Kép

Kóbor!
Mi ez a negatív hozzállás?Kép
Nekem biztosan hiányoznál.

Vikimi!
Köszi az érdeklődést, jól vagyunk.Kép
Csak már nagyon várom a 29.-ei UH-t.Kép
Nektek is össze fog jönni hamarosan a babuci.Kép
Nekem is azt mondta a dokim, hogy ha most nem jött volna össze, akkor megcsinálta volna a lapart.De szerencsére nem került rá sor.Kép
Én akkor rákérdeztem, hogy miért pont a lapar és miért nem a HSG.Azt mondta, hogy azért, mert sokkal több mindent ki tud deríteni a laparral (méh, petefészek, petevezetők, kismedence állapota) és ha netalántán valami csiszta, vagy elzáródás van akkor rögtön be tud avatkozni.
Röviden nekem ennyit mondott a dokim.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


VikiKép
Szép nevek, nagyon! Hamarosan lesz kisgazdijuk is.
Hihetetlen ez a sok vizsgálat nálatok!
A férjed mit szed? Maca Vibe-t? A lombikos topikban ezt nagyon dícsérik a lányok. Igaz kicsit borsós az ára Kép.

Lányok
Köszi mindenkinek az érdeklődést!
Egy igazi csalódás volt a tegnapi nap. Eddig reménykedtünk, hogy sikerül kideríteni a rossz spermakép okát.
Az urológus megvizsgálta a páromat (semmi extra, csak tapintással). Az mondja, hogy kicsit beszűkült a herevezeték, aztán a következő mondatában megállapítja, hogy külsőleg nem talál semmi hibát, nem tudja, mi az oka. Azt mndja szerinte vagy genetikai, vagy külső atrocitás érte valamikor a páromat (erre ő nem emlékszik), vagy pedig így született, ilyen "rendellenességgel" ccsak még nem tudni mi ez a rendellenesség Kép. Milyen jó fej!
Állandóan arról beszél, hogy több féle lehetőség van, mert biopsziával számtalan spermiumot tudnak nyerni, több helyről is. Ezzel tisztában voltunk és ez nem tartozik nálunk a "lehetőség" kategóriába, mert ha így nyernek sejteket, akkori is csak lombik alkalmával lehet őket felhasználni. Nálam az számít lehetőségnek, hogy ha tényleg szűkület, vagy elzáródás van, akkor segítenek rajta, ha kell sebészi beavatkozással (mint az egyik kollégámon is, ugyanaz a doki) és akkor spontán is összejöhet. De erről szó sem esett! Lehet, hogy én vártam sokat, vagy megint türelmetlen vagyok!
Most néznek nála hormonokat és ők is bevizsgálják a mintáját. Szegény férjem, velem már nem is tud foglalkozni, mert szinte minden héten mintát kell adnia valakinek, előtt pedig 5 nap remeteélet .
Eléggé ki voltam borulva tegnap, mert eddig az is benn volt a pakliban, hogy ha tudnak rajta esetleg sebészi úton segíteni, akkor akár még spontán is lehet. Most viszont CSAK a lombik maradt.
Hát, ennyi. Próbálok továbbra is nyugodt maradni és bízni abban, hogy sikerül a lombik.
De abba belegondolni, hogy 5 db esélyt kapunk az élettől (és az államtól)... Inkább nem is gondolok bele.
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Judit!
Megnéztem azt a topikot.Hát nem semmi ahogyan ott "beszéltek" egymással.Kép
Én biztosan nem írnék oda szívesen.Kép

Stella!
Nagyon sajnálom, hogy nem kaptatok biztató eredményt.Kérlek ne keseredj el, és ne ess le a mélypontra.Még nagyon sok türelemre és bátorságra van szükségetek.Próbáljátok meg egymásban tartani a lelket.Tudom vagyis gondolom, hogy most nagyon nehéz lehet nektek, de próbálj meg előre nézni.Kérlek ne úgy fogdd fel, hogy 5 lehetőségetek van.Nektek elsőre sikerülni fog, mert mi nagyon fogunk szorítani értetek.Te úgyis megteszel mindent, hogy megtapadjon a kis babucitok.Tessék nagy levegőt venni és előre nézni.
Én nagyon szorítok nektek.Kép
A végére egy kis buksi-simit adok neked, remélem majd jól esik.Kép

Puszika
Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk, hogy képben maradjak, kivel mi történt amióta nem jártam ittKép

Babus
Nagyon szépen köszönöm a részletes hormon-elemzést!Kép Szerinted az jót jelent, hogy 3 nap múlva kéne NEM megjönnie a menzimnek és a hőm még mindig 37,3? Vagy ez közvetlenül menzi előtti nap fog leesni? Menzi alatt is kell mérni? Terhes biztos nem vagyok, bár ki tudjaKép A (feltételezett)peteérős hetet végig akcióztuk. De nem bízok benne, hogy összejött.

Stella
Ne keseredj el!!! Sikerülni fog! Tessék előszedni a pozitív energiákat, amiket itt zúdítani szoktál mindannyiunkra!!Kép Amíg előszeded őket, én küldök neked párat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++... ez elég lesz addig?Kép


Lányok!
Elkezdtetek már karácsonyra vásárolgatni? Adjatok valami jó ötletet, mivel lepjem meg életem párját. Volt egy ötletem (meg kívánságom), de az nem jött össze és már v.sz. nem is fog karácsonyig, úgyhogy az kilőve.

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Stella
Mikor és ki mondja meg, hogy lehet-e műtéti ejárással tenni valamit? Az urológus nem említette, de más? A férjed hogy bírja a sok vizsgálatot? Büszke lehetsz rá, hogy ilyen kitartó. Ebből is látszik, hogy mennyire szeret téged és a leendő babót. Szerintem kevés férfi képes végigcsinálni ennyi és ilyen procedúrát.
Jura
jura
 
 


Lányok,
köszi, nem vagyok negatív, csak kicsit próbálok most mással foglalkozni (szerencsére közeleg a karácsony, és kismillió ajándékot kell gyártanom), közben meg reménykedem, hogy az jót tesz a projektnek, ha nem gondolkodom annyit a dolgon.Kép (Pl. most is elkezdtem filózni, hogy a második mensi miatt nem akciózunk, pedig pont most kéne, ettől letörtem, szóval kicsit ki kell kapcsolódni ebből.)

Stella,
sajnálom, hogy csak ennyit mondott a doki, és hogy minden valószínűség szerint lombik lesz. De mi ez a negatív hozzáállás az 5 eséllyel kapcsolatban! Ejnye! Bízz abban, hogy elsőre sikerülni fog! És akkor úgy is lesz! Mi nagyon drukkolunk!Kép

Kóbor
kóbor
 
 


JudytKép
köszi a bíztatást és a buksisimit, már sokkal jobb!

TacsifülKép
jönnek az energiák folyamatosan, köszi!
A hőd az nagyon jó. Nekem csak aznap szokott leesni, amikor megjön, de ez is egyénenként eltérő!
Ajándékötlet??? Az én párom csodabogyókat kap (igaz ezt folyamatosan) és hasizomerősítőt! Nálunk, egyenlőre neki van pocakja (na, jó nem nagy), de nagyon irigylem tőle Kép!

JuraKép
Állítólag Pécsen ez a doki a legjobb és ő végzi az ilyen műtéteket is. Vagyis a lehető legjobb kezekben vagyunk, legalábbis remélem.
A páromat is nagyon zavarja, hogy gond van és nagyon szeretné tudni az okát. És persze babót is szeretne, ezért mindenre hajlandóak vagyunk.
Tegnap azt mondta, hogy ha (ne adj Isten) sehogy sem jön össze, akkor inkább félreáll, hogy találjak magamnak egy "jobbat". Hát volt is sírás rívás! Nem tudom, hogy jut ilyen eszébe!
De erről nem is kell beszélni, mert sikerülni fog! Ez el van döntve!!!

Köszi még egyszer a bíztató szavakat!

JuditKép
én is beleolvastam, de nem ez az egyetlen ilyen topik Kép. Azért tényleg fura, segítségért és tanácsért jönnek ide az emberek és ez lesz belőle.

Ma hogy vagy? Gyümölcstea megy?

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Judit
Milyen gyümölcsteát fogyasztasz? Filetereset vagy olyat amit teatojásban kell kifőzni? Én a fileterest is ilyen nagy teafőzőben készítem (kb. 1,5 liter vízbe 1 filterrel), szóval nem olyan kondentrélt, mint 1 csésze 1 filter, és így nem igaz, hogy olyan káros Kép Nem tudom mit fogok inni, ha babaás leszek, én a teáról nem tudok lemondani Kép Az ásványvizet utálom, képtelen vagyok meginni belőle napi 2 litert Kép

Stella
És nem kérdeztetek rá a dokinál, hogy nincs-e további vizsgálati lehetőség? Szerintem a tapintás kevés, vagyis olyan elképzelhetetlen, hoyg abból megállapítson pontosan valamit. Férfiaknál nem lehet UH-t alkalmazni, vagy röntgenezni? Vagy olyasmi nincs, mint a HSG? Oké hoyg vizsgálják a mintát hetente, meg minden, de nekem ez a tapintás olyan kevésnek tűnik Kép Meg az is oké, hogy máshonnan tudnak kiskatonákat nyerni, de hihetetlen, hogy a nőknél mennyi vizsgálat van és nagy százalékban ki tudják deríteni a sikertelenség okát, akkor férfiaknál mért nem??????, Én ezt nem értem Kép Meg ha nőnél van a lapar, akor férfiaknál mért nem lehet egy feltáró sebészeti beavatkozást végezni? A párod olyan kitartóan és mindenre elszántan viszi végbe ezt az egészet! Nem igaz, hoyg ennyi a lehetőség!
Stella! Kérdezzetek rá, ne hagyjátok ennyiben! És ha mindezek után tényleg nincs más mód csak lombik, akkor az más, mert akkor tudjátok biztosan, hogy sajnos ez van. DE AKKOR IS! Hát könyörgöm!!!! Húúú, teljesen felhúztam magam, bocsi! Tudom, hogy a legjobb kezekben vagytok, de kérlek, kérdezzetek rá,kell még alternatívának lennie vizsgálatok és beavatkozások terén is!
Azt pedig tényleg verje ki a párod a fejéből, hogy ha nem jön össze így akkor félreáll! Úristen! Hát a gyönyörű lelkét nem tudja odaadni másnak, és neked az ő lelke kell, az ő testében, ŐT szereted és imádod így ahogy van! Belőle 1 van, senki és semmi nem pótolhatja és állhat a helyére! Stella! Ha egy férfi ilyet mond, akkor mindennél és mindenkinél jobban szeret és imád téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És bármire hajlandó érted, és a babócáért! Na ez az erős akarat fog benneteket eljuttatni a sikerig, ne adja föl, ezt nem teheti veled!

Tündi
Vendég
 


TündiKép
köszi, mindent.
Én nagyon szívesen kifaggatnám a dokit, hidd el, de én nem megyek be a párommal a vizsgálatokra. Ő meg olyan kis jólelkű és ha azt mondják neki, hogy van többféle lehetőség, akkor már örül. Hirtelen biztosan nem gondolja végig. Én minden nap itt vagyok valatek, és rengeteg esetet ismerek, vagyis nagyjából képben vagyok. De ő csak annyit tud, amennyit sikerül elmondanom neki. Szóval még nem igazán látja át a rendszert!
Legközelebb már jobban készülünk a dokibácsira és ha lehet én is bemegyek vele.
Biztosan vannak vizsgálati lehetőségek pasiknál is, de nekik is éppen olyan hosszú utat kell addig bejárniuk, mint nekünk (bérbétel, minta, stb)
Tudom, hogy imád és én is őt, és eszembe sem jut, hogy nélküle, vagy mással....

Most már, hála nektek jobb a kedvem, csak kellett egy picit nyafognom.

Nálatok hogy áll a lista???

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Ne haragudj a fentiekért! Tényleg csak.......... szóval érted!

Az én párom is a napokban azt mondja nekem, hoyg azért ő is nagyon sokat gondolkozik ezen az egészen, és fél, hogy nála van a baj, mert sokat ül az autóban szűk farmerban, és fél, hoyg nála esetleg gond van. Sikerült megnyugtatnom, hogy ezen ne gondolkozzon Kép Na ennyit a nagy férfias erőről, hogy én be fogo golyózni ha így folytatom, közben őt is foglalkoztatja, csak nem mondja Kép

Kóbor
Pár nappal ezelőtt én is átmentem ezen a dolgon, amin most te. Hőmérőzni sem akartam, végül folytattam, de nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget. A könyveimet sem nyitottam ki napok óta. A Babanetet nem tudom elhagyni és nem is akarom! Ha megunják a csajok a szövegemet, akkor majd szólnak, és akkro nem írok, vagy kevesebbet. De amíg úgy érzem, itt lehetek, addig itt akarok lenni, mert szükségem van rájuk, rátok! Az, hogy visszaveszünk a nagy babaprojecttel való foglalkozásból, az a gondolatainkban megy végbe, és lassan függetleníteni lehet a topikot attól, hoyg úgy érezd, begolyózol az egésztől!
Légyszi gyere ugyanúgy mint eddig, hidd el, nem ezen múlik a siker!
Nekünk viszont hiányzol!

Lányok Kép
vettem ma cserepet Kép Illetve nem is igazi cserepet, hanem olyan pici mécsest, ami cserépből van, szép almazöld színű és a tetején körbe fehér margaréták vannak Kép Nagyon aranyos Kép A gyertyát meg úgyis kiromantikázzuk belőle a héten, szépen kitisztítom majd és lesz cserepem Kép Ugye jó lesz így is???????? Ezzel tehetném a 3. pipát a receptemre (a 12-ből) Kép

Tündi
Vendég
 


Stella Kép
Remélem, legközelebb sikerül a dokit kifaggatni akár neked akár a párodnak! Tudod, nem is baj, hogy nincs képben, bár ne is kellett volna végigmennie ezen az úton Kép
Örülök, hogy jobb a kedved, és ha "nyafiznod" kell, akkor ránk számíthatsz!
Milyen érdekes, hogy pont kérdezted a listát én meg írtam róla egyidőben Kép

Tündi
Vendég
 


TündiKép
végre, megvan a cserép is!!!
Én nem haragudtam egy cseppet sem Rád, miért is tenném!
Szegény párod! Ne paráztassa magát feleslegesen. Ha kényelmetlen neki, vegyen bővebb nacit!
Azt kívánom, hogy legyen minden oké nálatok és szép lassan összejöjjön a hiányzó 9 pipa!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Babus!

Irtam e-mailt!!

Lányok!
Néha nekem is olyan lelkifurdalásom van!
Ha van valami bajom akkor mindig nyafogok nektek, pedig aztán nincs olyan sok gondom!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Vali
Miért nem bízol benne, hogy összejött? Én várnék még 1 hetet ezzel karácsonyi bevásárlással a páromnak Kép Hátha a betervezett meglepi bejön Kép Tessék bizakodni!
A magas hőd még jó, maradjon is így!!!!!! Küldöm a hő-fent-tartó energiákat ++++++++ KépKépKépKép

Tündi
Vendég
 


Stella!
Ugy sajnalom, hogy a tegnapi nap nem ugy alakult, ahogy szeretted volna. Hidd el, a lombik baba is ugyanugy a Tietek lesz! Ne keseredj el. Irtam, hogy Pecsett egy rokonomnak 7evig nem jott ossze, es amikor lombikra kerult sor Tapolcan (pecsi dokinal) elsore osszejott. Most 15hetes azt hiszem, es hidd el, ugyan olyan boldog, mintha spontan jott volna ossze. Orulj annak, hogy Ti elonyben vagytok, nem kell ennyit varnotok.
Annal a dokinal voltatok, aki Tapolcan csinalja a lombikot, vagy ez egy masik?

Kobor!
Hianyozni fogsz, maradj velunk. Regen en is igy gondoltam, de vegul ossze jott a baba. Nekem meg segitett is, hogy irhattam ide. Gondold at, es maradj legyszi

Judyt, Stella!
En meg nem lattam ilyen topicot. Egyszeruen hihetetlen, es ezek terhes kismamak. Nem akarok ilyen lenni, remelem nem is leszek. Sajnalom szegeny babakat.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella
Nagyon sajnálom, hogy a doki szerint csak a lombik maradt, és nem szándékozik tovább vizsgálódni a párodnál. De egyetértek Tündivel, informálódjatok tovább, hátha van még valami lehetőség. És következőleg mindenképp menjél be te is a dokihoz.
Nagyon szép szerelem lehet a tiétek, hogy mindketten így kitartotok a másik mellettKép Ezt biztos megjutalmazza majd az életKépÉs nagyon sajnálom a párod, hogy így megviseli ez az egész. A férfiaknak szerintem még jobban bántja az önérzetét, hogy bennük van a hiba, mint ahogy ez egy nőt érintene.
Az 5 esélyt pedig ne így fogd fel! Ez több mint 5 lehetőség. Mások évekig próbálkoznak, és közben egyszer sem fogan meg egy új élet. Nálatok ez meg fog történni, mégha külső segítséggel is, amit csak be kell fogadnia a szervezetednek, és mivel fiatal vagy és egészséges, ez meg is fog történni, már elsőre.
Jövő ilyenkor már boldog anyuka leszelKép

Vali
A magas hő nagyon jó jelKép De sajnos van akinek, csak aznap esik le a hője, amikor megjön. Reméljük nálad nem ez leszKép Ti mindent megtettetek, mennek a drukkokKép
Én mensi alatt nem mértem a hőmet, kicsit problémásnak találtam.

Judit
Én már régóta olvasgatom azt a topikot, időnként még kérdezgetni is szoktam az ottani dokitól, GyuritólKép
Elég eldurvult az a topik. Régen nem ilyen volt. Akkor kérdeztünk a dokitól, ő pedig válaszolt rendszeresen. Erről szólt csupán a topik.

Kóbor
Ne menj elKép Ki írogat majd akkor esténként nekem??Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tundi!
Golden Leaf markaju teat kaptam. Eper izu, es ebben csak: eper, hibiszkusz, csipkebogyo, ribizli, aronia, alma, citromhej, narancshej, szederlevel, aroma felhasznalasaval keszult. Nincs benne fekete tea, igy nem karos, annyit ihatok belole amennyi jol esik. Nagyon finom ize van.

Kepzeljetek, tegnap megusztam hanyas nelkul. Viszont hajnalban megint felebredtem, es egy orat legalabb forgolodtam. Nekem mindig jo volt az alvokam.
Ma reggel benyomtam ket szelet pizza maradekot teaval, egy banant, mandarint. Meg nem jott ki KépDe a hanyinger, emelyges maradt.

Zsofi!
Sajnalom, hogy este nem voltal jol, remelem nem azert, mert annyit nyagattalak a fagyival. Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella Kép
Köszi, akkor jó lesz ez a kis cserép is, ugye? Nem tudom eldönteni egyedül, ez egy olyan fontos dolog Kép
A párom nem húz fel másik nadrágot, farmerból is csak az egyszerűbb fazont kedveli.
Köszi a jókívánságod!!!!!!

Zsófi Kép
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Kép

Tündi
Vendég
 


Judit Kép
Köszi a tea ötletet, meg fogom keresni!
De jó, lehet hogy már vége is a hányós napjaidnak! Kép Nagyon örülök, hogy végre tudtál enni rendesen, és jobban vagy! Kép Szupi! Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Végre sikerült visszaolvasnom a két napi termést Kép

Babus Kép
Ne tessék így aggódni, nem lesz semmi baja Kristófnak. Gyönyörű, egészséges kis lulkóként fog megszületni Kép

Judit Kép
Örülük, hogy már jobban vagy. A hányás elmulasztására nem tudok semmit sem javasolni, nekem nem volt egyátalán semmi gondom. De itt már sok okosságot olvashattál Kép

Stellácska Kép
Kérlek szépen ne keseredj el. Tudom, hogy nem könnyű, de soha senki, nem fogja megkérdezni hogyan jött össze a babátok, emiatt ne aggódj. Ugyanolyan kis tündérke lesz mintha spontán jött volna. Gondolj csak abba bele, hogy vannak anyák, akik még csak terhesek sem lehetne és örökbe kell hogy fogadjanak egy babát. Nektek azért lényegesen jobb a helyzetetek. Saját babátok lesz nem is oly soká Kép
Bocsi az okoskodásért.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Hihetetlen milyen erzekeny lettem. Nagyon ritan sirtam el magam egy filmen. A hallmarcon megy a McLeod lanyai cimu film, es tegnap meghalt a foszereplo, a mai reszben temetik. Vegig bogtem az egeszet, pedig csak par reszt lattam. Gondolom ez a hormonok miatt van. Csak ugy potyognak a konnyeim.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit!

Nem azért voltam rosszul!!

Tündi !
megnyugtatál!!
zsófi76
 
 


Judit!
Örülök, hogy már jobban vagy, és már benned is marad minden.Kép
Az émelygés elviseéhetőbb gondolom, mint a hányinger.Kép

Tündi!
Ügyes kislány vagy.Kép
Örülök, hogy megvan a cserép.Kép
Így tovább, már nem os olyan sok pontot kell teljesíteni abból a receptből.Kép
Szorítok nagyon.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tündi
Azért nem bízok benne, hogy összejött, mert a doki szerint nem volt petesejt. Bár, mint már írtam, felületes volt a doki. Meg az is lehet, hogy túl korán nézett uh-n... Szóval, nem tudom. Inkább arra gondolok, hogy nincs pocilakó. Úgy nem koppanok akkorát, ha megint leesek a táblázat aljáraKép

Kóbor
Én is valahogy így vagyok a baba-projectel, mint most Te. Megpróbálok nem gondolni rá, mással foglalkozni. Persze a szívem mélyén azért drukkolok magunknak, de már nem olyan görcsösen. Hátha tényleg ez a baj. Miket készítesz karácsonyra?

Képzeljétek, van egy olyan honlap, hogy maildoktor.hu. Különféle szakemberektől lehet tanácsot kérni. Na, írtam én egy nőgyógyinak. Annyi értelmetlen dolgot összeírt, hogy először marhára letörtem, de aztán elkezdtem kételkedni benne. Kicsit nagyképűnek tűnt, ahogy a könyveivel dicsekedett, meg vagy 3x leírta, hogy csak személyesen tud segíteni és megadta a tel.számot ahol időpontot lehet egyeztetni. Úgyhogy többé nem írok ilyen helyekreKép)

Zsófi
Nem csak Te érzed úgy, hogy folyton nyavajogsz (na, ezt most nem tudom, hogy helyesen írtam-eKép) Nekem is mindig az az érzésem, hogy amikor ide jövök, csak nyavajgok nektek. De hátha tanulunk a másik kínjaiból, tanácsaiból. És szerintem az összes csaj, aki ide jár nagyon jó fej és biztos nem zavarnak el minketKép

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Vali
Igen, emlékszem, mit írtál korábban, éppen ezért is gondoltam, hogy hátha mégis ott volt az a tüsző, csak később ért mint látni lehetett volna Kép
Válaszolt a Gyuri doki a kérdésedre a Jahn Feriben?

Tündi
Vendég
 


Lányok Kép
Szerintem egyátalán nem baj, hogy mindeki "nyavajog", hisz ezért vagyunk, hogy megosszuk egymással érzéseinket, legalább van kinek elmondani. Nekem nagyon nagy segítség ez a topic. Mindig erőt merítek belőle, hogy egyszer nekem is lesz részem olyan élményben mint a babásoknak. Veletek együtt izgulok és szúrkolok minden vizsgálat előtt és vígasztaljuk egymás, ha szükség van rá.
Bocsánat a kifakadásomért, de most nem vagyok valami jó passzban Kép
Na tessék, pont erről beszélek, panaszkodom Kép

Annácsaka

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Babus!
Köszi az e-mailt!

Zsófi
zsófi76
 
 


Sziasztok!

Sajnos eddig nem tudtam jönni, annyira lefoglalt a munka, valaki össze tudná foglalni az elmúlt pár nap történéseit?
Velem semmi különös, a vérzés abba maradt, de egy kicsit még mindig barnázom, a doki szerint ez normális, hát nem tudom. Voltam 20. napi vérvételen és pénteken megyek 24. napira. Jövőhétre végzünk a vizsgálatokkal és kiderül mit derítettek ki.
Jaj lányok, eddig az egy év alatt nem volt semmilyen terhességre utaló tünetem egyik hónapban sem. Viszont most "kezdenek" előjönni. Tuti, hogy már annyira vágyom a babára, hogy csak beképzelem őket, bárcsak adhatnék karácsonyra a páromnak egy pozitív tesztet!!!

Móni

Kép
móni23
 
 


Köszi lányok most már totál nyugodt vagyok!
Tudom, hogy íígy is a mi babánk lesz. Lehet, hogy foglalkozási ártalom (egész nap számokkal dolgozom), de nagyon zavartak az esélyek és a valószínűségek.
De ezt most elfelejtem és csak előre nézek, jó!
Köszi a lelki buksisimit mindenkinek!

BabusKép
hogy van a topik kiskedvence?

JuditKép
örülök, hogy jobban vagy!!

AnnácskaKép
most már eltelt majdnem egy hónap! Már nem kell sokat várni és újra lehet próbálkozni!!!

Ma már nem nagyon tudok jelentkezni, mert fogadást adunk a Fősulin és ott kell lennem, mind személyzet és vinnem kell a kedves arcomat, nehogy a profok megsértődjenek!
Sziasztok
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella
A topik kiskedvence köszöni szépen jól van, segít anyucinak krumlit pucolni, mert apuci azt szeretne enni. Én dolgozok vele, ő pedig adja hozzá a ritmust belülrőlKép Micsoda munkamegosztásKép
Este az imádott pocikenés után játszott apuval is, jól megrugdosta, apuci el is képedt, hogy mi van itt, diszkó?Kép Aztán pedig odasimult a tenyeréhezKép Ilyenkor úgy elképzelem, hogy boldogan, elégedetten mosolyogva odadörgölődzik az ismerős kézhezKép Biztos jól esik nekiKép

December 11.-én megyünk a Praxisba 4D UH-raKép Most hívtam őketKép Akkor már a 31.hetet töltjük beKép Biztos tök jól látszódik majd az arcocskája isKép

Na megyünk csinálni a kajátKép

Babus

Kép
babus2005
 
 



Itt van az elmaradhatatlan táblázatunk:

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tündi
Köszi a bíztatástKép Csak nehogy koppanás legyen a végénKép Még nem néztem, hogy válaszolt-e a Gyuri doki. Ha válaszol, szólok!

Az előbb tudtam meg egy érdekességet a csetenKép Tudtátok, hogy ha van pocilakó (és egyéb tünetekkel még nem jelzi) akkor a hüvelybemenet sötétlilás színűvé válik?

Kép
Kép
tacsifül
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?