Sziasztok!
Judit
Milyen gyümölcsteát fogyasztasz? Filetereset vagy olyat amit teatojásban kell kifőzni? Én a fileterest is ilyen nagy teafőzőben készítem (kb. 1,5 liter vízbe 1 filterrel), szóval nem olyan kondentrélt, mint 1 csésze 1 filter, és így nem igaz, hogy olyan káros
Nem tudom mit fogok inni, ha babaás leszek, én a teáról nem tudok lemondani
Az ásványvizet utálom, képtelen vagyok meginni belőle napi 2 litert
Stella
És nem kérdeztetek rá a dokinál, hogy nincs-e további vizsgálati lehetőség? Szerintem a tapintás kevés, vagyis olyan elképzelhetetlen, hoyg abból megállapítson pontosan valamit. Férfiaknál nem lehet UH-t alkalmazni, vagy röntgenezni? Vagy olyasmi nincs, mint a HSG? Oké hoyg vizsgálják a mintát hetente, meg minden, de nekem ez a tapintás olyan kevésnek tűnik
Meg az is oké, hogy máshonnan tudnak kiskatonákat nyerni, de hihetetlen, hogy a nőknél mennyi vizsgálat van és nagy százalékban ki tudják deríteni a sikertelenség okát, akkor férfiaknál mért nem??????, Én ezt nem értem
Meg ha nőnél van a lapar, akor férfiaknál mért nem lehet egy feltáró sebészeti beavatkozást végezni? A párod olyan kitartóan és mindenre elszántan viszi végbe ezt az egészet! Nem igaz, hoyg ennyi a lehetőség!
Stella! Kérdezzetek rá, ne hagyjátok ennyiben! És ha mindezek után tényleg nincs más mód csak lombik, akkor az más, mert akkor tudjátok biztosan, hogy sajnos ez van. DE AKKOR IS! Hát könyörgöm!!!! Húúú, teljesen felhúztam magam, bocsi! Tudom, hogy a legjobb kezekben vagytok, de kérlek, kérdezzetek rá,kell még alternatívának lennie vizsgálatok és beavatkozások terén is!
Azt pedig tényleg verje ki a párod a fejéből, hogy ha nem jön össze így akkor félreáll! Úristen! Hát a gyönyörű lelkét nem tudja odaadni másnak, és neked az ő lelke kell, az ő testében, ŐT szereted és imádod így ahogy van! Belőle 1 van, senki és semmi nem pótolhatja és állhat a helyére! Stella! Ha egy férfi ilyet mond, akkor mindennél és mindenkinél jobban szeret és imád téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És bármire hajlandó érted, és a babócáért! Na ez az erős akarat fog benneteket eljuttatni a sikerig, ne adja föl, ezt nem teheti veled!
Tündi