Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni Hencsinek! Örülök Nektek, sok tejecskét és boldogságos pillanatokat kívánok! Párodnak is gratula, hogy ilyen ügyes apuci!
Gabi
Köszi a recit, sztem hamarosan tesztelni is fogom! Az újabb tortád is nagyon ínycsiklandó lett!!!!
B*sszus, ez a könyvelő… hmm, hát csak remélni tudom, hogy újabb probléma nem jön elő!
Jobbulást a párodnak!
Evita
Nagyon klassz az overall, jó vásárt csináltál vele!
Megnéztem én is a képeket, amit elküldtél gmailre, nagyon édesek! Kis ennivalóan hurkás bébi ötletes „körítéssel”!
Drukkolok, hogy a csütörtöki vizsgálaton mindent rendben találjon a doki. Jó dolog ez a vérnyomimérő erre a pár napra, legalább megspórolod magadnak az utat és bármikor mérhetsz, nem kell izgulni, hogy mi van. Tetszik a matrica és a függöny is. Most már nagyon tiptop minden, jöhet Emma!
Szandri
A bimbóvédőről jut eszembe, hogy azért ebben sincs egységes álláspont. A hétfői felkészítőn elmondta a nő, hogy bizonyos helyzetekben érdemes használni, viszont tegnap a védőnőm nem javasolta, csak ha már elkerülhetetlen, mert a bébinek a műanyagon is át kell szívnia a tejcsit, így a szopi nagyobb munkát igényel. Hmm, hát legyen okos az ember
De szerintem alapból megoldják a bébik és a gyakorlat meghozza a várt eredményt!
Jah, hát ha nem tévedek, én voltam az, aki „lekajlázta” a férjedet…
Nos, úgy látszik, hogy ennyit értek a férfiegóhoz
A jelzőért megkövetem… Ja, egyébként én a kajla jelzőt a nagygyerekekre (lásd: párom) használom és nem „hülyegyerek” értelemben…;)
Érdekes, nálunk nem divat a topikba-olvasás. Sőt, asszem kissé untatja is a női csevej
NST-hez megy a drukkkkk!!!!!!! ++++++ Meg amúgy is!
Erika
Hát jól bekérdeztem én is a hozzátápival…
Nem is néztem a vonidat, csak az jutott eszembe, hogy a dokid a narancsos kezdést javasolta. Hát, így majdnem három hónaposan persze hogy nem a hozzátápi okozza a pötyiket! És hogy vagy, mennyire bírod a strapát. Lazíts ám, mert rádfér nagyon!
Suzy
Nem semmi Cipike, hogy apától csak bizonyos esetekben fogadja el a kaját. Kis ravasz!
Jó kis alvókája van! Játszószőnyegen hogyhogy nem tud elaludni? Leköti túlságosan, vagy ott nem tud bevackolni?
Hát, sovány vígasz, de én tudtam, hogy max 30 órás heti munka lehet a 3. évben gyes mellett. Én arra pályáztam, hogy majd megyek melózni és a gyest félre tudom tenni, de megnézem, hogy ki alkalmaz így…
megértem h bosszús vagy, jogos…
Yokka
Grrrr, ezek az esetek! Sajnálom, hogy ennyire összejött minden!
Hát, én még bírom magam nagyjából. Érdekes módon az alvás okoz problémát, mert nem egy esetben olyankor húzódik a hasim, ha fekszem, hiába támasztom magam körbe. Az a gyanúm, hogy a medencealapi izmok napközben szokták a „lógást” és amikor lekerül a teher, akkor az lesz szokatlan
A megfordulásra pedig én is csak azt tudom mondani, hogy ideje még van (sztem helye is) és végső soron, ha nm fordul meg, de jól tartja a lábikóit, nem lesz akadálya a természetes szülésnek! Csekkoltam a pocidat, szépen alakul!
És a „hármas alvás” dolog rendeződött?
Menion
Én sem tudok mást mondani, kifeküdtem a „szelektív hátsódtól”
Hű mennyi progi! De kellemes elfoglaltságok, gondolom! Majd mesélj!
Jó ötlet a tali, hát nálam is bébifüggő és kicsit helyfüggő is (anyósoméktól könnyebben menne)…
Nomi
Sajnálom, hogy nem tudsz többet jönni, de az klassz, hogy Mirikével minden ok. Remélem, hogy jönnek majd képek a kis Törpilláról
Vivi
Hogy vagytok?
Orsi
Párod megint „kiküldetésen”? Meddig lesztek kettecskén?
Nagyon utálatos dolog ez a zárlat és a járvány. Egyrészt a szülések miatt (főleg emiatt!), másrészt pl a mostani felékszítőn lett volna „interaktív foglalkozás” a szülészeti osztályon de ez is elmaradt és ma mesélte egy csaj, hogy UH-ra sem adnak időpontot. Mondjuk ezt nem igazán értem, hogy miért nem, ha egyszer az anyuka vizsgálatra menne és hát valljuk be, indokolt lenne. A zárlat végéig nincs UH? Na de majd elválik, mert most már nekem is időszerű lesz a következő!
Na, megyek, mert a vacsora hangos követelése zajlik (csak viccelek, de valóban éhes az ember…)
És még írok, ezt vehetitek fenyegetésnek!