Új privát üzeneted érkezett!

Menion
Én tuti nem tudok menni a talikra, mert nekem elég messze van, de majd egyszer remélem láthatlak Benneteket :!: :wink:
örülök, hogy a szemét ügy megoldódott :!: :wink:

Nomi
örülök, hogy írtál egy pár sort, nagyon hiányzol nekünk, várunk, amikor csak időd engedi gyere hozzánk :!: :wink: puszillak

Szandri
szuper anya leszel, gondoskodó, majd mindent a maga idejében, ne aggódj...most koncentrálj, hogy hogy tudod onnan kicsalogatni a kis drágát :roll: :lol:
remélem mutat valamit az a masina :wink:
Én továbbra is azt érzem, hogy nem kell megindítani, meg fogja Imici gondolni magát :D

Evita
nagyon édes a dekor, szépen betelik a szoba, már csak Emma hiányzik :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama, Orsi, Vivi
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
nem hiszem, hogy a myoma miatt kellene hamarabb menned CTG-re, a doki mit mond miért :?:
sajnálom az autó feltörést :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni Hencsinek! Örülök Nektek, sok tejecskét és boldogságos pillanatokat kívánok! Párodnak is gratula, hogy ilyen ügyes apuci!

Gabi
Köszi a recit, sztem hamarosan tesztelni is fogom! Az újabb tortád is nagyon ínycsiklandó lett!!!!
B*sszus, ez a könyvelő… hmm, hát csak remélni tudom, hogy újabb probléma nem jön elő!
Jobbulást a párodnak!

Evita
Nagyon klassz az overall, jó vásárt csináltál vele!
Megnéztem én is a képeket, amit elküldtél gmailre, nagyon édesek! Kis ennivalóan hurkás bébi ötletes „körítéssel”!
Drukkolok, hogy a csütörtöki vizsgálaton mindent rendben találjon a doki. Jó dolog ez a vérnyomimérő erre a pár napra, legalább megspórolod magadnak az utat és bármikor mérhetsz, nem kell izgulni, hogy mi van. Tetszik a matrica és a függöny is. Most már nagyon tiptop minden, jöhet Emma!

Szandri
A bimbóvédőről jut eszembe, hogy azért ebben sincs egységes álláspont. A hétfői felkészítőn elmondta a nő, hogy bizonyos helyzetekben érdemes használni, viszont tegnap a védőnőm nem javasolta, csak ha már elkerülhetetlen, mert a bébinek a műanyagon is át kell szívnia a tejcsit, így a szopi nagyobb munkát igényel. Hmm, hát legyen okos az ember :roll: De szerintem alapból megoldják a bébik és a gyakorlat meghozza a várt eredményt!
Jah, hát ha nem tévedek, én voltam az, aki „lekajlázta” a férjedet… :oops: Nos, úgy látszik, hogy ennyit értek a férfiegóhoz :roll: A jelzőért megkövetem… Ja, egyébként én a kajla jelzőt a nagygyerekekre (lásd: párom) használom és nem „hülyegyerek” értelemben…;)
Érdekes, nálunk nem divat a topikba-olvasás. Sőt, asszem kissé untatja is a női csevej :lol: :lol:
NST-hez megy a drukkkkk!!!!!!! ++++++ Meg amúgy is!

Erika
:oops: Hát jól bekérdeztem én is a hozzátápival… :oops: Nem is néztem a vonidat, csak az jutott eszembe, hogy a dokid a narancsos kezdést javasolta. Hát, így majdnem három hónaposan persze hogy nem a hozzátápi okozza a pötyiket! És hogy vagy, mennyire bírod a strapát. Lazíts ám, mert rádfér nagyon!

Suzy
Nem semmi Cipike, hogy apától csak bizonyos esetekben fogadja el a kaját. Kis ravasz! ;)
Jó kis alvókája van! Játszószőnyegen hogyhogy nem tud elaludni? Leköti túlságosan, vagy ott nem tud bevackolni?
Hát, sovány vígasz, de én tudtam, hogy max 30 órás heti munka lehet a 3. évben gyes mellett. Én arra pályáztam, hogy majd megyek melózni és a gyest félre tudom tenni, de megnézem, hogy ki alkalmaz így… :( megértem h bosszús vagy, jogos…

Yokka
Grrrr, ezek az esetek! Sajnálom, hogy ennyire összejött minden!
Hát, én még bírom magam nagyjából. Érdekes módon az alvás okoz problémát, mert nem egy esetben olyankor húzódik a hasim, ha fekszem, hiába támasztom magam körbe. Az a gyanúm, hogy a medencealapi izmok napközben szokták a „lógást” és amikor lekerül a teher, akkor az lesz szokatlan :roll:
A megfordulásra pedig én is csak azt tudom mondani, hogy ideje még van (sztem helye is) és végső soron, ha nm fordul meg, de jól tartja a lábikóit, nem lesz akadálya a természetes szülésnek! Csekkoltam a pocidat, szépen alakul!
És a „hármas alvás” dolog rendeződött?

Menion
Én sem tudok mást mondani, kifeküdtem a „szelektív hátsódtól” :lol: :lol:
Hű mennyi progi! De kellemes elfoglaltságok, gondolom! Majd mesélj!
Jó ötlet a tali, hát nálam is bébifüggő és kicsit helyfüggő is (anyósoméktól könnyebben menne)… :lol:

Nomi
Sajnálom, hogy nem tudsz többet jönni, de az klassz, hogy Mirikével minden ok. Remélem, hogy jönnek majd képek a kis Törpilláról ;) :)

Vivi
Hogy vagytok?

Orsi
Párod megint „kiküldetésen”? Meddig lesztek kettecskén?

Nagyon utálatos dolog ez a zárlat és a járvány. Egyrészt a szülések miatt (főleg emiatt!), másrészt pl a mostani felékszítőn lett volna „interaktív foglalkozás” a szülészeti osztályon de ez is elmaradt és ma mesélte egy csaj, hogy UH-ra sem adnak időpontot. Mondjuk ezt nem igazán értem, hogy miért nem, ha egyszer az anyuka vizsgálatra menne és hát valljuk be, indokolt lenne. A zárlat végéig nincs UH? Na de majd elválik, mert most már nekem is időszerű lesz a következő!

Na, megyek, mert a vacsora hangos követelése zajlik (csak viccelek, de valóban éhes az ember…)
És még írok, ezt vehetitek fenyegetésnek!
:wink:

KépKép
manama

Manama
mi lesz a vacsora :?:
nem tud elaludni, mert ugye csak hason tud, ritkán ott is elszunnyad, de inkább a kiságya a nyerő :wink:
egész nap a szájában kotorászik :roll: cumi csak elalváshoz kell, egyébként kilöki folyton :!:
érdekes, akkor hova lehet menni uh-ra :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na, itt vagyok... :lol:

Suzy
Vacsora... hát pizza lett. Az a baj, hogy találtam egy iszonyat jó és könnyű pizzatészta receptet és ráfaragtam, mert átlag heti 2x csinálom... :lol: :lol: :lol: Én már nem is eszem, mert meguntam...
Jaj, néztem a képeket, tényleg édes Cipike, ahogy kiüti magát, cumi meg szanszét... :P
Hát, azt én sem tudom, hogy hova lehet menni UH-ra, már nem tudtam megkérdezni a csajt. Sztem azért lehet menni bizonyos esetekben, olyat nem tudok elképzelni, hogy teljes zárlat lenne. :roll:

Mmm, kerültek új képek gmailre a 93 centimről.
Felétek milyen idő volt ma? Itt a "Mediterráneumban" délelőtt végig havazott (szerencsére nem maradt meg), délután kicsit enyhébb volt, de egy jó kis késő őszi napnak elment volna. Most már napi szinten nézem az előjelzést, mert nagggyon napot akarok! Sztem elvonásom van, mert egy ideje több csoki fogy :oops: :oops: :oops:
Képzeljétek, még mindig sehol a vv eredményem. Két hete voltam és azóta ülnek rajta :cry: Ma kínomban felhívtam a dokimat, hogy menjek-e anélkül, de azt mondta, hogy várjuk meg ezt a hetet. 6 hete voltam nála utoljára. Mondjuk abból indulok ki, hogy különösebben semmi problémát nem észlelek, úgyhogy nem mulasztottam semmit. Tehát nincs para.

Legyetek jók, vigyázzatok a babókra, magatokra!
Szép estét!

KépKép
manama

Suzy!
Répa püré (üveges :oops: ) és tápszerrel kicsit hígítom,mert sűrű.Nagyon bejött neki.Rájöttem,hogy valószínű azért volt a fenn akadás a hozzátápival.,mert sűrűek voltak neki a kaják,de mióta hígítom azóta nincs baj. :lol:
Gyes :arrow: tudtam :? ,nálunk nem lesz baj,bár néha azon gondolkodom,ha kijövünk majd anyagilag,akkor nem megyek vissza a gyes idején sem.Augusztusban most lejár a kocsihitel és 30e-el beljebb leszünk.Ez majdnem annyi,mint amennyivel kevesebb lesz a gyesem.De addig még sok idő van,szerencsére. :lol:

Szandri!
Nekem se voltak kiváltva a receptek,sőt receptjeim se voltak :roll: A dokival se találkoztam,csak a mikor Roli haza jött.
Hát én már nem tippelgetek :roll: Csak reménykedek veled!!! :lol:

Evita!
Hát szerintem a brokkolit burgonyával próbáljuk ki holnap vagy cukkinit. :roll:

Manama!
Ez a babakocsi nagyon szuper!!!És a hordozó is tuti,hogy jó!!!Mármint szabványos.Mindkettő tettszik!
Hasad nő rendesen,nagyon kiváncsi vagyok már,hogy fiú lesz e vagy lány.Mik a választott nevek?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok, megérkeztem.....

Ma elrepült Apa, már ott is van..... :(

Én is intézem a papirjaimat és a pénzikét.....ahogy néztem....lehet Nekem sem kell sietnem vissza a melóba....bár nekem a mostani pénz se kevés...!

Gabi!
Én nem higitom.....bár amikor a sütőtökre fintorgott és visszaköpte gondoltam, hogy kicselezem és Én is belekeverek egy kis tápit, de délután már nem volt gond....

Jáj, tök jó leülni.....Dalma alszik, azt hiszem jobban bejön ez a tejpép mint a másik....remélem!

Na Szandri!
Akkor a héten lesz vmi......várom nagyon!
Phu, elhiszem, hogy már nagyon kint akarod tudni Imicit....!!! :wink:
Apa olvassa a forumot, ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy nekik is megvannak a maguk "fórumai" ahol kibeszélnek minket....egyébként meg olvassa csak, tanul belőle!!!! :wink:
Remélem büszke Apuka lesz, csodás Imicivel és Szandrival az oldalán!!! :P

Evita!
Remélem semmi nem lesz ezzel a toxoval, tuti nem!!!! Én is nagyon vizesedtem a végére.....lufi voltam, mint állat.....és éjszaka amikor a lábam fent volt több órát akkor sem ment le a pufi róla....na, de ha a 3 tüneteggyütes nem áll fent akkor semmi baj!
Figyelgesd magadat!
Emma lak :arrow: csodáááás...mire nem képes egy függöny, hajajj! :wink:

Menion!
Huhhu, Én benne vagyok egy randiban......tájékozódni nem tudok....max majd bekéredzkedek Gabi mellé és akkor a barna és a szőke fejet összedugva eltalálunk hozzád.....! :P :wink:

Manama!
Jah, ismét kettecskén..... :? , szombatig leszünk igy!
De fontos volt kimennie, félig meló félig magányügyben, vannak ott még lezáratlan dolgaink.Számla....stb.
Na és nem szeretnéd megosztani Velünk azt a frankó pizzareceptet? HmHmhm?
Kéreeeem!Köszike! :wink:

Andi!
Ámulom és bámulok....Dóribaba egyre szebb,ügyesebb! Jah és a kúszós videót végignyeritettem és bőgtem....de komolyan, annyira édes....ez a kis pindurimanó mekkora erőfeszités ez neki....istenem! Annyira szép!

Na, ma az Én Dalmám is se szó se beszéd...hasravágta magát ahogy kell éééssss a kezét kihúzta maga alól....néztem mint Jenőőőő.... :shock:
A kis Majmócim...... :lol:
Ma is ette a sütőtököt kétpofára és délután kapott egy kis barackot....jah és ez a hippes tea bejött, de azt hiszem ezt már irtam!
Ma beszereztem a cumisüvegekre fogókát, mert hát a Kisasszony átveszi az irányitást...fogja az üveget amikor tartom, gondoltam akkor fogja csak, könnyebb ezzel a fogantyúval! :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

cukigabi
szétszórt vagyok igen!már a melléütéseket se nézem vissza sokszor látom hogy sokat ütök mellé de hát valahol kijön a fáradtság meg a figyelem megosztás hátránya...
hú ilyen gyorsan bővíted a kajarepertoárt?azt hittem egyfélét 1-2hétig adni kell és utána újat :shock:
ha nálam nem jó én szívesen megyek máshoz is vagy egy semleges helyre azért írtam a táblába az utolsó oszlopot hogy javasoljatok helyet ha ez nem jó....amúgy a pólus centertől 2 percre vagyok és ha azt belövitek onnan hazahozlak titeket ha úgy jórészletesebben nem írnám ide hogy tudtok könnyen idetalálni de ha marad az én címem megszavazva akkor g-n majd elmondom...
de én babás talira gondoltam ám!a másik topikba is úgy csinálják h mindenki hoz kaját a gyereknek meg magának is... és itt nálam van minden hogy amelyik baba elalszik azt letehessük amelyik meg fentvan az velünk legyen a szopizóknak is van hely fent van 3 szoba és lent egy nagy nappali...minden csak szervezés kérdése...pl úgy is jó hogy páran egy helyre összejöttök és értetek megyek...

szandrii
ha sikerül talizni akkor gondolom ti még nem tudtok jönni de remélem lesz még azért alkalom!!!

evita
nyilván ti se tudtok jönni de remélem majd késöbb...
türelem:de igen van neked mert én is tudom sokszor az okokat és az sem enyhít a mérgemen ha van...
24hetes baba:remélem jól vannak igen holnap elmeséli és tényleg szerencsés hogy ilyen súlya lett addigra...talán mert ő is olyan nagyon dundi lány mint én így lehet hogy a gyerek is oriás lett volna ha rendesen születik...ki tudja

suzy
teljesen mindegy mert a gyes-ből már nem élsz meg az valami 20e körül van úgyhogy addig tudok én is itthon maradni a gyerekkel...amúgy rendelői munka szokott eügyben 4-6órás lenni

manama
akkor írd meg hogy lenne jó neked

orsi
na kiderül hogy legalább annyi ffi olvassa mint nő :lol: na és hol az a fórum?mi is tudni akarjúúúúk :lol:
szuper!én is béna vagyok ha el kell jutni valahova de itt a pólus amihez lehet kicsit irányozni

Kép
menion
Budapest

le leszek szoktatva az éjszakai netezésről mert nincs vétel vagy mi...hiába írok nem megy át....most indítottam újra de nem jobb

de úgyis aludni kell mert ma ha megyek a kis korababás ismerőshöz tuti egy sor volt szomszédhoz is meg kell állni(mert ott lakik ahol majd'30 évig laktam) úgyhogy ez is hosszú nap lesz...

amúgy Norina szépen viselkedett ma csak egy dédi nyakláncot szakított el de megevett vagy 7 fasírtot és 5 pohár teát :lol: belenyalt a borsófőzibe de láthatóan húspárti a csajszi :lol:
kíváncsi leszek az én lányom hova húz majd mert Laci húst hússal enne én meg nem tudok csoki nélkül élni :oops:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok lányok!
Szandri!!!!Jelentkezz ha egyben vagytok még! Már párom is drukkol egy ideje, na meg néha jót mosolyog hogy még mindig.
Thx a pocak dicsit....sok jött föl még ha annyira nem is látszik.
Nem mondott a doki semmit miért kell ilyen hamar ctg-ni, de bennem csak itthon merült fel a kétely hogy ezt így szokták-e. A parkolási bírság tuti 30 :( De Párom nővére meg 3x 30-at kapott (3 napi parkolás) ja és mostanában szúrták ki a táblát és közlekedési szempontból ok nincs rá, csak a lakók szemét szúrta....
Az alvás dolog...fogjuk rá...le lett költöztetve a földre, ha már a másik szoba nem jó.Meglesem g-t aztán indulok 9-re. hátha megtudok valamit miért kell ilyen hamar.

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Megvagyunk mi is köszönjük, h aggódtatok!:)

Csak a hétvégénk nagyon nehéz volt, még azt pihenem, és most szerencsére itt vannak a szüleim, és kicsit én is lazítok! Annyira jó!!!! Barni pillanatok alatt lehaverkodott a Papival (férfiak... :roll: 8) :D ) és nagyon jól elvannak. Én meg élvezem, h a kispasim ilyen vidám! :D
Csak az a baj, h ilyenkor eszembe jut, h azzal, h átköltöztem az ország másik végébe mitől fosztottam meg Barnit is, és a szüleimet is..... :( :cry: :cry: :?
Folyamatosan olvaslak Titeket és mennek a szülés indító drukkok Szandrii! (És Evita neked is lassan!)

Menion
Én is szívesen mennék talizni! Igyekszem tölteni a táblit....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok lányok!

Szörnyű napjaink vannak :cry: sajnos Ádámka nagyon meg van fázva...szegénykém nagyon sajnálom...hörög köhög az orra is folyik naponta többször is orrszívózom a nóziát,mert tele van...a testhőmérsékletét meg mértem reggel és 37,6 adtam 2 ml Nurofent,remélem nem lázasodik be...nagyon félek.Nemrég megmértem a lázát és még mindig 37,5...hagyományos lázmérőm van...mikor kezd hatni a NUrofen amit lázra adtam???délután adjak még 2 ml-t ha nem megy lejjebb?
Tegnap beszéltem a háziorvossal és mondtam h mi a helyzet 3 fajta gyógyszert mondott h vegyek Ádámnak nem is mondta h eljön megvizsgálni...a férjem be is ment aznap a városba a gyógyszertárba megvenni és sajnos az egyik fajtából nem volt és más fajtát adot a gyógyszertáros. :roll: gondolom csak tudja.

Épp most aludt el nagy nehezen...jól elfáradt szegénykém.

Sajnos most nem tudok reagálni ha lesz időm jövök...nem igérem előre.

Szandri/Evita!Megy a drukk továbbra is!!!+++++++++++++

Többiek:-puszi!

szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Sziasztok!

Na vajon mi a helyzet Szandriékkal? Olyan kíváncsi vagyok... :oops: Klassz lenne, ha lenne valami! Drukkolok!

Gabi
Köszi! Nekem is bejön a babakocsi és a hordozó is! Na, hamarosan majd élőben is tesztelhetem :) :) Húú, választott nevek? Ajjaj, apa még bajban van velük. Fiúból és lányból is van három-négy befutó, de nem akarom egyedül kiválasztani, a párom meg néha kétségbe esik a kérdéstől, hogy ez mekkora felelősség, egy kis emberkét elnevezni... :lol: De megállapodtunk, hogy a héten eldöntjük, mert éppen itt az ideje!

Yokka
Majd írj, h mi volt ctg-n. Drukkolok!

Orsi
Édes lehetett Dalma, hogy túljutott a maga alá szoruló kezecske okozta fennakadáson. Na, már nem kell sok, és jönnek a videók a kis padlócirkálókról :wink: :D
Pizza? Ok! Elöljáróban annyit, hogy mi jó vékony-tésztásat csinálunk, de ízlés szerint lehet változtatni.
Tészta: 25 dkg finomliszt, 5 dkg búzadara, 1 kk só, 1,5 dkg élesztő pici cukros tejben felfuttatva. Összeállítjuk és simára dolgozzuk, majd meleg helyen duplájára kelesztjük (akár egy félórácska elég).
Paradicsomszósz: 1 konzerv egész paradicsom (400 gr-os, ha jól emlékszem), 2-3 gerezd fokhagyma (el is lehet hagyni annak, aki nem szereti), csipet só, 1 púpos kk bazsalikom. A reszelt fokit kis olajon enyhén átforrósítjuk, rá a paradicsom, fűszerek és lassú tűzön főzzük kb 20 percig. Érdemes szétnyomni a paradicsomokat, úgy gyorsabb és homogénebb. Ha szezonja lesz, friss hozzávalókkal is megpróbálom!
A sütőt begyújtjuk, h amíg készül a tészta, jól átforrósodjon. A megkelt tésztát átgyúrjuk, kettévesszük. Kerekre kinyújtjuk, megkenjük a szósz felével és mozzarellát (vagy trappistát vagy bmit) csipkedünk rá. Lehet más feltétet is tenni rá, de nálunk ez az abszolút favorit!
Sütőbe tesszük és 15-20 perc alatt készre sütjük. Persze érdemes a sajt színét nézni, mert sütőfüggő ez az idő! Aztán jöhet a második tészta...
Ja, én két réteg alufólián sütöm, nem tepsiben, így is klasszul átsül!
Nagyjából ennyi. A búzadara nagyon meglepett, de prímán működik!
Hű, jó hosszú lett...

KépKép
manama

Na sziasztok!

Hát elérkezett az utolsó napom itthon gyerek nélkül. Összeszorul a gyomrom és a torkom. Hihetetlenül ideges vagyok :oops:
A nagy szám sokkal kisebb lett mára.
Egy szemhunyásnyit sem aludtam, cudar éjszakám volt, csak kattogott az agyam, mi mindent kell elvégeznem egyetlen nap alatt.

Szóval tegnap bementünk a kórházba, csináltak egy klassz kis NST-t, ahol képzeljétek, 78ig is felugrott a mutató :lol: Mondjuk ennek örültem. Ami viszont továbbra sem adott okot igazi ovációra, hogy a hasam egészen puha volt. Én nem is értem, mert fájni fájt, a gép mutatta, a pocak meg szinte benyomható... Na mindegy, örültem, hogy legalább ennyit elcsíptünk.

Ezután visszamentünk az osztályra, jött a dokim, aki szintén rámcsodálkozott, hogy "még mindiiiiiiiiiig?" Gondoltam, arról tán tudna, ha megszültem volna, hiszen ő is ott lesz.
Aztán gyorsan megvizsgált.
A bő egy ujjnyim nem változott, viszont érettebb volt a méhszáj, ami jó. De azért biztos ami tuti, megmasszírozta a méhszájat, ezzel is segítve a további és gyorsabb érlelődést. Nem tudom csináltak e ilyesmit vkinek, de én kis híján... Szóval nagyon kellemetlen érzés volt :arrow: éjszaka, hajnalban jöttek is ki azok barnás, véresszerű nyákos vmik :arrow: állítólag a méhösszehúzódások lökik ki ezt a cuccot.

A végkifejlet viszont: holnap 8kor jelentkeznem kell az osztályon, be kell feküdnöm (és nem tudom mi a francért vagyok most is úgy megijedve, hiszen ezt eddig is tudtam, de most olyan bőghetnékem van :? :cry: )
És mivel az orvosom a hétvégén 3 napos farsangi mulatozáson vesz részt a lányával reneszánsz apródnak öltözve Siófokon, azt mondta rásegít kicsit a dologra. Ő nem szeret indítani, nem is akar infúziót rámkötni, de vannak praktikái, amivel talán sikerül kicsalogatni a babát. Nem részletezte, de glom ilyen masszírozásokról lehet szó, nem tom :?

Így aztán 3 lehetséges kimenetele lehet a dolognak.
-beindul magától mondjuk még ma és akkor nincs gond
-csütörtökön alternatív módon segítenek és még akkor is jók vagyunk (kérdés: bejön vagy nem)
-ha nem használ ez sem, akkor várunk, a dokim farsangozik, a szülésznőm szabin, Imi nem jöhet be
:arrow: beindul magától és totál egyedül, totál idegenekkel kell lejátszanom ezt a meccset
:arrow: kivárja míg vége lesz a farsangnak, esetleg a látogatási tilalomnak (csekély esélyek) és csak a köv héten lesz gyerkőc

Hát elég siralmas a helyzetem valljuk be. :( :cry:

Egy gyors kérdés:
ha csütörtökig nem indul még a praktikákkal sem, van rá kilátás, h a dokim kikéri a véleményem, hogy beindítsa e infúzióval? Vagy ez nem kívánságműsor. Jelzem csütörtökön betöltött 41. hét.
És ha esetleg megkérdez erről, akkor mit mondjak neki? Indítsa vagy várjak? Nyilván a természetes a legjobb, de ilyen körülmények között???
Imi szerint nincs ilyen.
Mit gondoltok?

KépKép

Kép
szandriii

Erika!

Jaj! Jobbulást Ádámkának! Szegénykém, jól megszenved ezzel a náthával! Hát, a gyógyszerről azt gondolom, hogy ha a hatóanyagtartalma ugyanaz, akkor nem baj, ha más a neve.
Küldök egy gyógypuszit Neki!

KépKép
manama

Szandri!
NE PARÁZZ! Minden ok lesz és hát vannak ott már méhösszehúzódások! Tényleg nem tippelek én sem, de már a küszöbén vagy a nagy pillanatnak!
Nagyon drukkolok, hogy a természetes megindulás hozza meg az eredményt!!!!!!! Persze az alternatív praktikák is jöhetnek (gondolom), csak hasson Imicire!
Hú, hát nem vagyok jártas a dologban, de sztem ilyenkor már kötelező a beindítás, max egy-két napot várhatnak, de ez tényleg csak egy laikus gondolat! Naaaa erről ne is beszéljünk, nem így lesz!

Ha tudsz, akkor pihizz, mert lehet, h hamarosan sok energiára lesz szükséged!
Fel a fejjel!
És kulcsolom az ujjaimat (=szorítok)!
Hajrá Szandri, Imici (és persze Imi is!)!!!!!!!!

KépKép
manama

Jó regelt!

Szandri!
Ne félj, minden a legnagyobb rendben lesz!
Hát Drága Én hasonló helyzetben voltam, mint Te...betöltött 41 hét..és még semmi, pedig Én azért tágultam, fájások jöttek, mentek, barnázás....de mégsem indult meg magától!
Letelt az utolsó határidő és az utolsó vizsgálat, igy Mi a meginditás mellett döntöttünk, hiszen a babának sem jó, ha nagyon túlhordjuk.....jött az infúzió, attól meg magától megrepedt a burok...az már mellékes,hogy császár lett a vége, de én már örültem, hogy túl vagyunk rajta!
Akármi is lesz, a végkifejlet a lényeg: egy egészséges, gyönyörű Kisfiú! A Te kisfiad!
Pihenj, ne idegeskedj!
Szoritok Neked nagyon!!!! Nagy nagy ölelést és soksok szerető pozitiv energiát küldök!
:oops: :) :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Lányok!

Az én éjszakám se volt túl fényes! Elég sokat kellett pisilnem, na meg félig ülő helyzetben aludtam, mert állandóan köhögnöm kellett! Viszont már nem akartam még egy éjszakát külön tölteni Lacitól (az előző 2 éjszaka másik szobában aludtam, ahol persze olyankor nem köhögök. Ott nem annyira száraz a levegő, mint a mienkében, pedig már tettem a konvektorra vizet, plusz megy a légtisztító is). De legalább együtt aludhattam Lacival! :lol: :lol:
Egyre jobban félek a holnaptól! Nagyon úgy érzem,hogy a dokim már nem fog hazaengedni! Aminek csak abban az esetben örülnék, ha már holnap ki is veszik belőlem Emmát, és nem csak megfigyelésre maradok bent! Tegnap délután vérnyomásom: 147/80, este 158/75 :twisted:, ma reggel viszont:129/72. Hát nem tudom mi lesz! Mellesleg mivel az egész családom egészségügyis még jobban tudnak paráztatni. Például tesóm közölte,hogy mondjam meg a dokimnak, hogy nekem anno 2002ben volt egy súlyos agyrázkódásom, ami miatt kórházban is voltam, és csináltak EEg-t és az agyi hullámaim nem működtek megfelelően. A féléves kontrolon ugyanaz volt az eredmény, sőt 2007ben is nézték, és azóta se változott (sajnos a 2007es leletet nem találtam meg, de a többit igen). Szóval mondta,hogy mondjam meg a dokinak hátha ez fontos info, nehogy normális úton szüljek, és esetleg ez plusz a magas vérnyomás együtt galibát okozzon, mondjuk agyvérzést! Hát jól rám hozta a frászt! :twisted: Oké,hogy aggódnak, de engem azért nem kéne ijesztegetni! Na mindegy elviszem a leletet a dokimnak, ami megvan, aztán ő eldönti,hogy egyáltalán fontos info-e számára! Hát most már a császártól is félek rendesen. Szerintem jobban, mint egy normál szüléstől! Komolyan az lenne a legjobb,ha holnap bemegyek, és már haza se engednek, legyen meg holnap Emma és kész! Megnyugtatna a dolog,ha már kint lenne!

Szandri
Megértelek teljesen! Szerintem bepróbálkozhatsz a dokinál,hogy indítsa be! Még is 41 hétnél jársz! A végén mindketten egyszerre megszülünk holnap! :lol: :lol: Próbálj meg megnyugodni, bár tudom,hogy az nem egyszerű! Kitartás!

Délután folyt.köv! Most rohannom kell el! Bocsika! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Huuhuu, Evita!
Jaj, Neked is megy a szoritás nagyon!
Agyvérzés :arrow: jesszus....na neee, minek ijesztgetnek Téged!!!
Nyugi, simán megy majd minden......a császárnál sem lesz semmi, jaj istenem, igazán nem kellene a végét végig idegeskednetek...Neked sem és Szandrinak sem...sajnálom!!! :roll: :(

KépKép
Kép Kép
schorsi

Köszönöm a biztatást mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok. De tényleg.

Jajj, azt se tudom hová kapjak. Ki akarom takarítani a lakást, de legalább csak a hálószobát, fürdőt (sterilre mindent), boltba kéne mennem vásárolni holnapra és még a lépcsőházat is ki kéne gányolnom... Közben mosok, teregetek. Nem fogok ma nagyon unatkozni.
Ezért aztán bocsánatot is kérek, hogy nem válaszolgatok túl mélyrehatóan egyesével, de tengernyi a dolgom és az időm nagyon kevés.

De azért néztem a képeket, Manama annyira jó ez a babakocsi és olyan sokat nőtt a kis Manócska :). Jó volt látni. Ja és a hordozó kifogástalan.

Gabi, Roli továbbra is nagyon csecse és jóétkű is, akárcsak Dalmus :D Jó, hogy írtad ezt a higítás dolgot, hátha szükségem lesz egyszer egy ilyen jó kis tippre :wink:

Orsi, ha jól értem, akkor tőletek megkérdezték, hogy mi legyen? Indítsák vagy várjatok még?
És Dalma... Annyira édes lehet, ahogy megoldotta ezt az átfordulás témát. Videó :lol: ? Esetleg :lol: ?

Most beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, h tuti nem fog indítani a dokim, vmiért nem akar jönni a baba, ennek megvan az oka, de sajna ezt csak szülés után fogjuk megtudni :? Hát most nem tudom mit mondjak erre.

Erika, jobbulást Ádámkának, és kitartást Mindkettőtöknek.

Evita, remélem minden oké lesz nálad (is). A vérnyomid elég hektikus... Ezt úgy utálom én is. Akkor vagy legyen magas, vagy alacsony, de ne jojózzon :evil: Így hogyan legyen okos az ember gyereke? No, holnap minden kiderül.

KépKép

Kép
szandriii

Szandrii
Alternatív módszernek szoktak alkalmazni egy bizonyos "zselét". (Azt hiszem oxitocinos cucc.) És van, h miután felkenték már 1órával jönnek a fájások, tágulsz és beindul magától. Aztán, ha valamelyes vannak fájások és méhtevékenység, van, h burkot repesztenek és az is simán elindíthatja a tágulást is. (Ezek a módszerek nem fájnak!!!!)
Ne aggódj! A fiúk lusták! :)

Evita
Nagyon sajnálom!!! Drukkolok, de úgyis tudom, h nem lesz semmi baj!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandri!
Hm, sebaj, akkor lehet, hogy tényleg az a zselé lesz a befutó....amit Vivi irt!
Nyugi, alakul!

Videjóóóó, hát az átfordulásról nem készitettem még, de megteszem, viszont van más, igyekszem még a mai nap folyamán feltenni, de nem igérem, mert délután csomó dolgom van...bank, posta..egyebek....

Manama!
Köszi a receptet, jegyeztem, kipróbálom! :wink:

Vivi!
Megértelek......gondolom a szüleid is sokat siránkoznak emiatt, hogy messze vannak Tőletek.....sajnálom, hasonló cipőben! :cry:
Annyira rossz, hogy nem láthatják legalább két-három naponta...mit művel az unokájuk! :cry: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hááát ez is megvolt, sokkal okosabb nem lettem. Amit megtudtam : medencevégű farfekvés, mellsőfali méhlepény, átl. magzatvíz, flow.2,08, reaktív görbe, cx.2100 1 hét múlva ismét.

KépKép
yokka03

Lombikunk!

Kicsit lusta vagyok írni,ezért kimásoltam a lombikosból :oops:

Szóval már a váróba sokan voltunk,mert 4 doki helyett most csak 2 volt,az egyik az enyém.
Sokan érkeztek előttünk,de engem mégis előbb hívott be (gondolom azért,mert én az ő páciense vagyok).

Hát ahogy beléptem füligérő szájjal mosolygott a dokinéni és gratulált,amig bent voltam legalább 5×.Biztos neki is jó érzés,h elsőre sikerült.

Aztán megnéztük a babát(petezsákot),kérdezte,h láttuk e?Mondtem,h nem.Na akkor azt mondta hívjuk be apát is és lemerevítette a monitort.Felöltöztem és behívtam páromat aki tátott szájjal állt a monitor előtt és bámulta,még azt se hallotta,h gratulált neki a doki.

Aztán oda ment hozzá és elmagyarázta,h mit lát.És mondta,ha ennyire érdekli akkor kap egy képet is.
Kép

Egyébként sokan mondják,h a BMC-be nem nagyon hívják be apákat és képet se nagyon kapnak,így mi nagyon örültünk :lol:

Folyt köv. és vége(a lombikos sztorinak):márc 10

Kép
cukigabi
Budapest

Evita-Szandri!
Nyugiiii,minden oké lesz!!!!!Kép
Drukkolok nagyon!!!!

Többiektől bocsi! :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Na hazaérkeztem! Csak be kellett rohannom a munkahelyemre a családi adókedvezményes papirkát elintézni! Szerencsére hazahozott apu, mert pont erre jöttek ők is! :lol: :lol:
Aranyosak vagytok! Igyekszem megnyugodni! Úgy érzem sikerült! Reggel jól kisírtam magamat! Akkor megnéztem a vérnyomim, de tudtam,hogy magas lesz az idegesség miatt, hát 147es volt :? , de azóta megnyugodtam és most 126/81 :lol: :lol: :lol: , remélem kezdi beállítani a gyógyszer. Talán idő kell neki, és tegnap délután/este még azért volt magas! Hát majd ma este kiderül,hogy mennyi lesz! Én próbálok sokat pihenni, olvasni, sorozatot nézni és akkor jó lesz! Reméljük! Holnap meg majd kiderül,hogy mit monda dokim!

Suzy
Igen én tudtam,hogy csak 4 v. 6 órában lehet dolgozni GYES mellett! Hát ez van! Bár van benne szerintem egy kis logika is! :oops: :oops: "hogy kaphasson az ember lánya GYES-t (1 évig) csak akkor jár, ha valaki csak 4 vagy 6 órában dolgozik" :arrow: itt gondolom nem arra gondolsz,hogy csak akkor kapod,ha dolgozol, igaz? Mert nem muszáj dolgozni,hogy kapd a GYES-t, hanem csak annyit dolgozhatsz, de nem muszáj dolgozni! Ha rosszul értettem, amit írtál, akkor bocsi! :oops: :oops:
Bizony, már csak Emma hiányzik! Már nagyon várom,hogy ott szuszogjon a kiságyában!!! :lol: :lol: :lol:

Manama
Az fura lenne,hogy nincs uh a zárlat végéig??? :roll: :roll: :roll: Ilyet nem lehetne szerintem megcsinálni!!! :roll: :roll:
A pocid szépen növöget! A babakocsi szuper! Nagyon jól néz ki, és hordozó is szuper! Ez tuti fix Eu szabványos!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kíváncsi vagyok, hogy hogy ízlik neki a brokkoli burgonyával! :roll:
Milyen jó,hogy kaptatok képet akkor, és Apácska is láthatta! :roll: :roll:

Orsi
Köszi a szoba dicsit!
Milyen ügyes Dalmus! Lassan már kúszni-mászni fog, Te meg győzd figyelni,hogy épp merre jár! :lol: :lol: :lol: milyen kis édes lehet, ahogy fogja a cumisüveget!! :wink: :wink:
Ha esetleg császáros lennék mégis! Akkor milyen bugyi a jó, ami nem zavarja a sebet? :roll: :roll:
Már rajta vagyok nagyon,hogy ne idegeskedjek!!

Menion
Bizony! Majd a második talin ott leszünk! :lol: :lol: Látod, látod! A gép is azt üzeni Neked,hogy éjszaka inkább aludjál! Pihenjél, mert nagyon ki fogsz merülni!!! :wink: :wink:

Yokka
Sajnálom,hogy még ez a parkolás bírság is! :? :? Az alvás ügyben, meg legalább van haladás a téren, nem? Azért ez is jobb, mint ami volt! Aztán nemsokára majd átmegy a saját szobájába! Szépen fokozatosan!

Vivi
Milyen jó,hogy Barni nagyizhat! Na meg Te is! Pihengessél! Élvezd ki a kényeztetést! Sajnálom,hogy ilyen messze laknak a szüleid! Nehéz lehet! :cry: :cry:

Erika
Jobbulást! Remélem hamar meggyógyul Ádámka! Biztos jó lesz ez a másik gyógyszer is! Nem is kellett recept a gyógyszerekre? Fura azért,hogy nem ment ki a doki! :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Nah, Dalma ismét elaludt.....
Kiteregettem...vasalnom kellene, de azt majd este....most nincs kedvem hozzá!

Gabi!
Jaj, de szupi látni a pár milis Rolit!
Édesbogyó! :lol:
Szavaztam...szavaztam! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita!
Ha estleg császáros lennél.....akkor olyan bugyikák kellenek amik a bikinivonalad fölé érnek, hogy ne zavarja a sebet és persze szigorúan semmi műszál!De a császár után az első éjszaka bugyi nélküli, majd felveszed az egyszerhasználatosat és utána meglátod mennyire jön a vér, ha nagyon akkor hord csak az egyszeri bugyikat....amig kitartanak.
A szülés után,úgyis még egy darabig a terhes nacit fogod hordani, legalábbis Én azt hordtam Nekem az volt a kényelmes és még azért akkor volt hasam. Nekem sokat segitett a haskötö, hasfogó....ezt ajánlom feltétlenül, mert a császár után nehéz mozgolódni, de ez tartja a hasfaladat igy elviselhetőbbek a húzódások.... :!:
Én itthon is sokat hordtam a szülés után....! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Tehát akkor az egyszer használatos bugyik jók? Akkor jó! :wink: Az első éjszaka bugyi nélküli??? Miért? :roll: :roll:
Köszi a tanácsokat! Remélem azért hogy normális szülés lesz! olyan jó lenne!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nekem legalábbis igy volt, a császár utáni éjszaka csak vmi nagy göngyöleg volt a lábam között, se bugyi se semmi más.... :?
Nem tudom más kórházban mik a szokások....itt ez volt. 8)
Persze az egyszerhasználatosok elegek és ha látod, hogy nem annyira vészes a vérzés, majd vitetsz be a kórházba rendes bugyit.

KépKép
Kép Kép
schorsi

Haho Lányok!

Olvaslak ám benneteket, de most vizsgaidőszak van, kedden megyek matekbol, aztan marc 18an mikrobol. Sajnos Adel mellett minden szabad percem le van kotve a tanulassal, de igyekszem bejelentkezni, ahogy tudok. :( Tök szegyellem, h mar ennyire le vagyok maradva! :(

Szandri, sok-sok hajra neked!!!

Puszi mindenkinek!
Anna

Kép
presario

Evita!
Nálunk úgy volt,hogy császár után 12 óra fekvés,közben egyszer lemosdattak és kicserélte a nővér a nagy halom lepedőt,meg miegymást alattam és a lábam között és a 12 óra után megint mosdatás,bugyimat rám adta+betét és segített felállni.
Tehát nálunk attól függ mikor van a császár,mert,ha este akkor valóban az első éjszaka bugyitlan.De nekem pl nem.
Na de ennyit erről a témáról,mivel te természetes szülésre készülsz,persze nem árt tudni,mi van,ha...........
Nekem egyébként a tena bugyi nagyon bejött,ami ilyen kisnadrág szerű.De jól írja Orsi,hogy mindenképpen valami magas fazon a jó.

Brokkolis buri ma még nem jött be annyira Rolinak,de általában így van mindennel.Holnap újra próba.

Lányok!
Úgy néz ki én is beteg leszek/vagyok.Fáj a fejem és a torkom, folyik az orrom,hiába tömtem magam vitaminokkal.Apa jobban van amúgy,holnap megy dolgozni :arrow: muszáj :cry: jó lenne,ha legalább Roli nem lenne beteg. :cry:

Mindenkinek nagy pussssszzz,nem tudom mikor jövök,ha esetleg kidőlnék :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj most láttam ORsi,hogy írtad,hogy együtt mennénk a talira!Jó ötlet.........neked nincs gps-ed? :P :lol: :D

Kép
cukigabi
Budapest

szandriii
nagyon drukkolok és holnap 8-tól küldöm az energiákat....szerintem ítt már nem lesz igazi választási lehetőség úgy hiszem a dokid már nem megy el farsangozni úgy hogy a babádat nem "csalogatta" ki....
lássuk be indokolt is és ő se akar buli közben elrohanni szüleszteni ha úgy adódna...szerintem ha megkérdez hogy mit szeretnél akkor ne halogasd a babának se jó az! ha meg nem akkor bízd rá a dolgot hisz tudja mit miért csinál vagy nem csinál

evita
neked is úgyanúgy nagyon tartom a bütyköt! minden energiát neked is küldök....
nálunk a császárosok 6 óra múlva felkeltek(egyedül)és irány a csap és "cicamosdás"(egyedül)...nem mondom hogy nagyon gyorsan szedtem a virgácsaimat de azért eltipegtem és vittem a kis motyómat is hozzá...a nővér annyit segített hogy kiszedte a csomimból ezeket és odakészítette mert odahajolni a szekrény aljába azért már túlzás lett volna de amúgy a többi ment egyedül és akkor már bugyi betét saját....mivel nekem du.fél 4kor volt a műtét így fél 10kor azonnal keltem ki az ágyból

neharagudjtk!!! hogy most csak a két "mindenóráshoz"szóltam!!!

mi meg alvoltunk randizni a korababás ismerősnél :D hááááát olyan 1/4 4re értünk oda és addig addig pofáztunk míg ránkesteledett...nem is vittem annyi tejcsit mert nem gondoltam hogy ilyen sokáig ottmaradunk így tápival kisegített minket mert volt nagy bömbölés hogy nem jön több a cumiból :? végül mikor kiléptünk a kapun elámultunk hogy behavazott...21óráig ott voltunk mire hazaértünk már totál kidőlt a kismanó....hagytam is szundizni kabátban ahogy volt...addig tesóméknak összedobtam egy tejbegrízt mert telefonált hogy"kérlek kérlek"hát átvittem megették mint a kapanyányi monyók a kását :lol: na meg vittem "a kincset"amit Norina egész nap várt hogy adjam oda szombaton :lol: nincs még fogalma a napokról meg a mindjártról és egy óra múlváról szóval hívogattak telefonon hogy adjam oda "a kincset" ami egy irtó gnóm gagyi gyűrűóra amúgy amit annó nagyikám birtokolt és a gyerek meglátta minap egy dobozban :lol: hát nagy boldogság volt hogy végre megkaparinthatta a kincset :lol: addig apa is befutott a kis kukac ébredezett és fél 11kor bevágott 110ml-t majd elájult teljesen...

holnap 10re van randink a SOTE-n a volt szobatársammal úgydöntöttem kenguruba viszem mert parkolni képtelenség ott na meg fizetős is babakocsival meg nem tudunk menni az alúljárókba...szóval nem lesz 1xű de itt az ideje hogy mobilizálódjunk!szocializálódjuk meg ilyenek...

tápszer elfogyott ezért kiszedtem a fagyóból egy csomó tejcsit...péntek reggel kell mennünk oltásra ezért már holnap nem megyek addig kihúzzuk valahogy
most megyek és próbálok aludni hogy reggel indulatba jöjjek
a ma reggel úgy indult hogy fél 8kor Laci adott egy algót mert fejfájással ébredtem...ki se keltem az ágyból vissza is aludtam még 2 órát..hiába én legjobban hajnalban és reggel alszom a többi csak forgolódás :(

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Hát nekünk az este nagyon fejfájósra sikerült,apa meg megint lázas lett,szinte egész nap hőemelkedése volt.Hiába mondogattam,hogy menjen dokihoz,nem ment.De az anyukájához átment azért :roll: :? :twisted: .A többit gondoljátok hozzá.
Este már én is neocitránoztam,meg kalmopirynt vettem be. :roll:
Tegnap Rolinak megvolt az első orrszívózása,szépen tűrte,csak kicsit ficergett.

Töltöttem fel én is egy videót és elküldtem g-re,hogy azok is lássák akik nem ismerőseim fb-on. :lol:

Ja és 10centis hó van kint :cry: MIKOR LESZ MÁR TAVASZ???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandrinak!
Megy a sok energia és drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok :!:

Szandri hírekkel jövök:

Tegnap este óta bent van a kórházban, szó szerint idézek:
"Bent vgyok már a kórházban, a dokim, megvizsgált, jól megpiszkált megint, mert már csak egy fuvallatnyi kell. Nem mondta, de sztem akkor is megindítja , ha nem jön a fuvallat. :wink:
Drukkoljatok, mert elszállt a bátorságom. Be vgyok tojva, de akarom azokat a fájásokat :!: "

Ha tudok valamit próbálok azonnal üzenni, de gondolom másnak is fog írni üzit :!: :wink:

Nagy munkában vagyok, ügyeket intézünk apával, vásárolni is kellene menni és még dokihoz is megyünk :!: van program, de majd jelentkezem :!:

Gabi
drukk, hogy ne legyél beteg :!: kúráld magad :!:

Puszi Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
látom közben írtál, sajnálom, hogy a férjed nem megy dokihoz, pedig jó lenne, mert láza is van újra :!:

Azt hiszem még várni kell a tavaszra nem kicsit, nálunk is esett ez a trágya már megen :evil: ki akarok menni és füvet szeretnék már nyírni :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szandi, megy a drukk+++++

Gabi!
Roli tündéri, ahogy nevet :)

Többiek, vigyázzatok magatokra!
Ja és hogy jobb kedvetek legyen, jön az a tavasz, már "csak" 1-2 hét:
Kép

puszi

andicsiga

Gabi
annyira édes Roli baba, sztem teljesen mindegy mit mondott volna neki apuci, azon is ilyen jót kacagott volna :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Jaj, Szandri!
Remélem mostanra már alalkul vmi és Imici végre kidugja a fejecskéjét, sajnálom, remélem bent van Vele a párja!
Hajrááááá Szandriiiiii, Hajrá Imici, Hajrá Apa!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++ :oops: :lol: :P

Gabi!
Na szegények, jól összeszedtetek egy nyavaját!!! Remélem nem lesztek nagyon betegek és Roli megússza!
Apa meg menjen el orvoshoz!!!! :!:
Ja és van GPS, uhhogy semmi baj! :wink:
Basszus, tegnap este azt hittem rosszul látok......hó, szakadt mint állat....váááá!

Suzy!
Jó ügyintézést! Gyere majd Szandri hirekkel! Pusz! :lol:

Andi!
Na, jó hireket hoztál ismét...jön a tavasz......már alig vároooom! Hurrá hurrá! :P

Menion!
Akkor kikapcsolódtatok egy picikét, szupi! És ma is tali, hááát! Érezzétek jól magatokat!
:wink: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi!
Naggyon tuti a videó.....komolyan! Az e komoly rekedtes hang..és kacajok! Megzabálom! :lol: :lol:

Na és nem mellékesen Apa dumája..... :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jaj végre elindult Imici kifelé :lol: várom a híreket én is!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Evita üzent!
Bent tartották a kórházban,mert a vérnyomása nem jó és kevés a magzatvíz!Üzen a fejleményekről majd!Most ctg-n van!

Evita neked is mennek az energiák+++++++++++++++++

Még a végén ma kettő babucink is lesz :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2011.03.03 11:22-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Szandrii
Nagyon-nagyon sok drukkkkkkkkkkkk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D

Gabi
Jobbulást nektek! (Jól megtalált benneteket ez a fránya vírus! :roll: :shock: :? )

folyt. köv.!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jaj tiszta ideges lettem miattuk :arrow: Szandri és Evita miatt. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Jujjj...gyerünk lányok, megy a drukk++++++++++++

KépKép
yokka03

Hu bakker, egyszerre kettőőőő, valahol sejtettem, hogy igy lesz...baccus.....nyomjunk mis is...hihihihi! :lol: :? :lol:

Szoritás Csajoook!

Yokka!
Beszartam a tengerimalacos képeden....rakott kell hihihihi! Jaj! :shock: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita
Neked is megy a sok-sok drukkkkkkkkk!+++++++++

Evita-Szandriii
végülis a 03.03. szép és megfelelő nap a szülésre! :D :D :D :D :D 8) :)
Én úggggggggy izgulokkkkkkkkk!!!! :D :D :D :D :roll: :oops: 8)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?