Sziasztok,
Bazsa
néha az ember maga alatt van, vagy épp terhesen nehezebben emészti meg, ha valakitől nem azt kapja, ami egy rendes anya dolga lenne, de legalább én már tudom, hogy mit fogok másképp csinálni
s én a gyerekem ellátását nem fogom senkinek sem átengedni, még a fürdetést sem, csakis a férjemnek, mert ezek a pillanatok ránk várnak, mindenkinek ott volt a lehetőség a saját gyerekével ezeket átélni, legalábbis szerintem ez így logikus. Aki meg segíteni akar, az lássa el a háztartást, ha meg nem, akkor szépen üljön okosan és hallgasson! Sok sajna az okoskodó ember a családban, s azokat már most igyekszek leállítani, főleg, ha hülyeséget beszél!
S erősítem bennük, hogy minél előbb tudasuljon, hogy magamnak szülöm a gyerekemet, nem pedig másnak, gondolok itt a hülyébbnél hülyébb ötletekre, hogy majd anyukám megy el vele gyes-re, na ez az amit sosem engednék!!!! Szerintem így már érteni fogod, hogy mitől telt be a pohár. De már megnyugodtam és nem érdekel
s nem mondok innentől kezdve senkinek semmit a családban, mert addig nem beszélnek hülyeséget és nem bosszantanak vele.
Az orvosok, hát ez elég kényes téma, főleg ezen az oldalon. Nekem is van rossz, nagyon rossz tapasztalatom, nem is kevés, mind a korábbi nőgyógyis problémáimmal kapcsolatbna, mind pedig a lombiknál. A "tárgynak" nézés és a nem törődés, időhúzás, na ezek mind keresztbe tettek. De a saját nőgyógyászommal maximálisan meg vagyok elégedve, rendes és segítőkész, s biztat is mindig
mindig azt mondja hogy már nem sok van hátra
s ez elég viccesen hangzott mikor 12 hetesen mondta ez
Kész kálvária lehetett az is, amit te megjártál, de örülök, hogy megoldódott, most már pikk-pakk összejön nálatok is a baba s az életed teljes lesz!
Dike
Nagyon édes a kis kukacosod, s látom beindult most már teljesen a nagy bevásárlás nálad is!
Nekünk még egy fő, fontos dolog hiányzik, a matrac, mert ebben kicsit más a véleményünk, s keressük a köztes megoldást
Sikerült azért valamit múltkor segítenem, hogy miből mennyit vegyél? Mi nem vettünk cumisüveget, mert teljesen felesleges, legalábbis alapesetben, amikor szoptat a mama, de mindig ebből kell kiindulni
s így mi sem sterilizálót, sem pedig mellszívót nem vettünk, s nem is fogunk, amíg nem lesz ezekre szükség! remélem utóbbira sosem lesz szükség!
Majd még saját magamnak kell venni a kórházba hálóinget, mert azt még tényleg nem vettem, kicsit drágállom az 5 e Ft-ot érte, s olcsóbban még nem láttam, s abból sem ártana pl. 3 db.
Kaptál már a védőnődtől kelengye listát? ha gondolod elküldhetem neked mail-ben a sajátomat, amit a védőnőtől kaptam, azon rajta van, hogy mi kell a kórházban a babának, mamának és mi kell a babának odahaza. S mi az ami felesleges, bár sok listát lehet találni neten is, de szerintem a védőnőm elég jól összeállította ezt a listát.
Kicsit regélek magunkról is!
Voltam ma baba újraélesztő tanfolyamon, örülök, hogy eljutottam ilyenre, mert tényleg fontos, s össze fogom írni, hogy mit hogyan kell csinálni, bár már tanultam mikor a jogsit tettem le, de azért kicsit különbözik a babák újraélesztése a felnőttekétől.
A fogam sajna kitolt velem a héten. Ma voltam a fogdokinál, mivel fájt a fogam, s úgy néz ki, hogy kezdődő ideggyullladás, úgyhogy pénteken megyek és kicserélik az egyik tömést, idegkezelik a fogat és újra betömik.... Már nem vészes, ahogy fáj, s szerintem magától is elmúlna, de ez a makacs fogak közé tartozik, ami időközönként úgyis rosszalkodna. Sajna most csak tippszerűen lehet gyanakodni erre a fogra, mert röntgent tilos csinálni, még szerencse, hogy tavaly mielőtt terhes lettem, akkor csináltattam egy panoráma röntgent.
Holnap lesz az utolsó szüléselőkészítő tanfolyam
megyünk szülőszobára
kíváncsi vagyok már nagyon
majd mesélek, bár már képeket láttam róla
Mindenkinek szép estét!