Új privát üzeneted érkezett!

Suzy! Nagyon szupi!! olvastalak benneteket csak a reakciók maradtak el. Sikerült egy vírusos lázas valamit összeszedni, de most már csak köhögés szerencsére. Meg a családi dolgok sem úgy alakultak hogy sok hangulatom legyen. Most meg már szenvedek babótól rendesen. Annyira fönt van a feje lábacskái hogy nehezen viselem hogy nyom a bordáimnál...ülni sokszor nem is jó. Holnap megyek v.v-re szerda meg ctg. Nálad is ilyenkor kezdték?

KépKép
yokka03

Yokka
húúúú, az nagyon nem jó, jobbulást drága :!:
Én a 36. héttől jártam CTG-re a klinikára :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandrii!
Hát apát irigyelheted,ugyanis ő is cukrász,itt majd Roli jár jól,mert jó kis szülinapi tortái lesznek :lol: az tuti :wink:
Jaj kitaaaaartás erre pár napra!!!!Sajnálom a tilalmat,nem egyszerű a szülés amúgy se,de apa nélkül meg............... :cry:

Andi!
Auchan-ba most én is hetek óta veszem a bébiételt,nagyon olcsó ott most. :D

Menion!
Cukigabi :arrow: cuki=cukrász :wink: nem ám beképzeltségből ez a nevem,mert annyira cukinak érzem magam. :D :D :D

Suzy!
Este mikor apa etet én is inkább kimegyek,általában akkor zuhanyozok le.De amíg bent vagyok a szobában addig engem követ a fejével evés közben.

Orsi!
Nekünk általában 1 kaki van naponta,de néha kimarad egy nap.
Alma,őszibarack,sütőtök,sütőtök-alma,őszib-alma,őszb-banán,alma-burgonya,répa.
Inni még mindíg semmi :cry:

Yokka!
Húúú a betegség nem jó :cry:

Riasztás van :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Plussz aji...feltörték az autónkat :x

KépKép
yokka03

erorr helye :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.02.28 18:40-kor.

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!
Befutottam én megint.

Köszönöm szépen a sok sok biztatást. Nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz.

Amúgy, nem akarom elkiabálni, de fél 2 óta óránként rendszeresen jönnek a fájások (hol több, hol kevesebb, mint 1 óra. Most pl fél óra volt az utolsó).

Jajj olyan jó lenne...
De elhihetitek, nem önzőségből. Csak ez a szívhang dolog aggaszt. No meg az, h nem veszem észre, ha van vmi.

Majd jelentek :)

És pechemre, csak hogy izgibb legyen a várakozás, elromlott a tévénk. Már szombaton. Még véletlenül se vonja ám el semmi a figyelmem. Már szétmegy a fejem :D
De minden tekintetben fura volt ez a nap.
Imi reggel mondta, hogy úgy horkoltam, mint az apukája, mondanom sem kell sírással indult a napom. Aztán nem ittam kávét, mert gondoltam visszafekszem, előtte írtam fórumra, ágyból természetesen, aztán nem tudtam aludni, felkeltem, tettem vettem, elment a nap, még tévé nélkül is. És még kólát sem kellett innom. Nagy dolgok ezek. Mármint a koffeinmegvonás...
:roll:
Talántalántalán...

Yokka, nem teszel fel képet? 25 hetes az utolsó fotód. Légyszi, had örüljek picit :wink:
Kocsit sajnálom. Hol törték fel?

KépKép

Kép
szandriii

error helye :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.02.28 18:37-kor.

Kép
menion
Budapest

Menion!
Rossz topikba írogatsz!!!!
:wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!
Megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Végül is igazad van................a szívhang miatt jó lenne minél előbb ki bújnia. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandrii!

Huhha, talán-talán.....Küldjük a Plusz energiákat!
MUUUUUUUUUUUUkodjjjjjjjjjjjjjjjj.....MUUUUkodjjjjjjjjjjj/álá Uri Geller! :lol: /
Hihihihi!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

mert ez a majom itt idegesít engem...
azt mondta hogy "franc a szelektíves valagamba" :shock: :oops: :roll:

de amúgy nem írok rossz topikba mert ez egy szupeeeer jó topik :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.02.28 19:07-kor.

Kép
menion
Budapest

szandriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neked akartam írni hogy drukk drukk druuuuuuuk!!!!!!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Most csak magunkról! :oops: Aztán majd igyekszem bepótolni lemaradásomat, és holnap reagálni rá! Reggel voltam ctg-én, uhu, méhszájvizsgálat! Ctg-én megint csak iszonyú lusti volt, vagy 5x ébresztették azzal a géppel szegénykémet! DE most már amikor mozdult legalább volt méhösszehúzódásom is! :lol: :lol: El kezdett valamit dolgozni a méhem! :lol: :lol: A méhszájam továbbra is zárt! Uhun minden oké volt! Viszont szóltam a dokimnak a vérnyomásról, és megmérte! Hát... 156/83 volt! Fel is írt gyógyszert, úgyhogy szednem kell és csütörtökön újra be kell mennem hozzá a kórházba! Megnézte a 2 héttel ezelőtti vizeletemet, hogy mi van a fehérjével, de akkor nem volt gond! Viszont utána az jutott eszembe,hogy mi van,ha azóta lehet,hogy már gond van! Mivel kint voltam Csepelen,mert megvettem a falra a dekormatricát, szóltam anyunak,hogy csináljunk már ilyen vizelet mintát, a csíkosat! Persze nem volt a rendelőbe, így átmentünk a sztk-ba és a laborba megcsinálták nekünk azonnal, megnézték,hogy mi a helyzet! 0,3 lett az eredmény a vizeletben, és az a felső határ a lelet szerint! Itt dilemmázok,hogy felhívjam-e a dokimat emiatt, vagy ráér csütörtökön megmutatni, hiszen még is csak magánakció volt ez! Most arra jutottam,hogy holnap úgy is megyek a házi dokihoz vérnyomást méretni, megkérdezem a véleményét erről, hogy zaklassam a dokim, vagy úgyis mindjárt csütörtök van!
Mivel kint volt a Csepelen taliztam végre Gabiékkal! Hát olyan jóóóóó volt!! Tök jót dumcsiztunk! Tündéri ez a lány nagyon, és Roli.... Hát élőben is olyan szemei vannak!!! Elolvadok tőle!! :lol: :lol: :lol: És beszélgetett ám velem! Mesélt nekem mindenfélét! Nagyon kis Drága! Olyan édes hangja van! Szuperül éreztem magamat!!! :lol: :lol: :lol:
Utána elmentem az overálért is! Most már az is itthon van, sőt ki is mostam,már szárad is! :lol: :lol:
A matricát feltettük a falra! Teszek fel képet róla, meg a függönyről is!

Szandri
Megy a drukk! +++++Hajrá! Hajrá!!!

Tényleg bocsika,hogy csak magunkról írtam! Holnap pótolom lemaradásomat!!! :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evita10 2011.03.01 09:07-kor.

evita10
Budapest IX. kerület

cukigabi
jó volt ez a cuki dolog :lol: :lol: :lol: én télleg aszittem hogy azért mert cuki vagy hihihi :oops: :oops: :oops:

na ugyi má így jó?

szandriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
júúúúúúj na nem adom Lacinak a számítógépet hátha írsz valami jót :D :D :D amúgy is azt mondta hogy "franc a szelekít valagamba" :shock: :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.02.28 22:32-kor.

Kép
menion
Budapest

Menion, én úúúúúúúúúúgy írnék a "szelektív hátsódnak" vmi jót :lol: :lol: :lol:
Kérlek ne haragudj, de ezen olyan jót derültem :oops: :roll: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

akkor jóóó :lol: :lol: már megérte :P
és mijusi?majd most velem éjszakázol talán?

Kép
menion
Budapest

megyek egy kört a kutyákkal majd visszanézek hogy mi van szandrii hátha beindul a kis mandula :D

Kép
menion
Budapest

Hihi csajok, le vagyok maradva, mint a borravaló. Hétvégén nem ültem gép előtt, ma részletekben elolvastam, amit termeltetek és most tartok ott, hogy írnék... na tessék!

Szandri
MEGY A DRUKK! Tudom, hogy minden rendben lesz és Te is tudod, csak sztem néha nem bízol magadban... Pedig nagyon higgadtan beszéltél a szülésről, jó volt hallgatni, szóval fejben nagyjából ott vagy! És ha eljön az idő, akkor teljesen ott leszel!
Ma a szülésfelkészítőn az újszülött ellátásról volt szó és a "rooming- in" rendszerről. Szigetváron az lesz a jó Nálad, hogy nyugi van, lesz idő arra, hogy minden kérdésedre válaszoljanak.

Most azt hiszem, hogy ennyi voltam, mert nemrég értem haza és szétfagytam, annyira hideg volt, szóval beállok a zuhany alá, mosogatok meg egyebek! Készült kép is a KisBuddháról, holnap azokat is felpakolom!

Szóval vigyázzatok magatokra, Szandrinak nagyon mennek a drukkok és holnap mindenki megkapja a magáét! :wink: :lol: :lol:
Szép estét!

KépKép
manama

Menion!
Ki az a Krisztaaaaaaaa :?: :lol: :wink: :shock: :? :D

Kép
cukigabi
Budapest

"szelektíves hátsó" :lol: :lol: :lol: hát ez nagyon nagy!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ezt egyszerűen nem hiszem ELLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma sem jutok ide!!!!!!!!!!!!! Pedig már nagyon HIÁNYOZTOK!!!!! :( :( :(
(Már nem is merem ígérni, h holnap jövök.....)

Szandriii
Mennek a drukkok! (Ezek szerint használt a szülés indítóm?!?! :D 8) :D 8) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Áááááááááááááááááá!
Mi van már.....

Menion!

Az a Szelektives Valag...nagy eSZel és nagy Vével, igazán gyönyörű Bébit adott nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....jaja, ezt ne felejtse!
Háááát.... :evil:

:( Holnap estétől egyedül vagyunk Dalmával.....

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

cukigabi
kriszta az egyik lány a másik topikból :D és a szelektíves hátsóm tényleg nagy :P

orsi
na ja a meglepetés erejével nem hathattam mert a kis sasszem kiszúrta és beleolvasott....hihetetlen hogy a pasik még kiváncsibbak mint a nők :evil: szörnyűűűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.02.28 22:34-kor.

Kép
menion
Budapest

na szandriról nincs hír?
most akkor fájások vagy nem azok?

Kép
menion
Budapest

SZANDRIIIII????????????

Ja amúgy jó reggelt!!!!Csak azt hittem valami jó hírre jövök,de még csak most kezdődik a nap :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Na hellobello.

:twisted: :evil: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát kb ezt tudom mondani Nektek!

És bocsiiiiiiiiiiiii, de még mindig semmi. Este 10ig jöttek a fájások, aztán el is mentek. Az agyam eldobom.
És igen, a védőnőm sem akart hinni a szemének.
Minden oké, szép szívhang éééééés képzeljétek még mindig fitt vagyok.
Mondtam Iminek, hogy ha még egyszer "lefittez", akkor megütöm. Lomha akarok lenni, cenvedni akarok, meg szülni végre :D . Meg enni egy krémtúrót :lol: Ezt legalább meg tudom tenni.
No, hát kb ennyi.
Ja és az új védőnőm nagyon kis cuki, van vagy 23 éves, majd minnyá csekkolom valahol. Talán most már ő marad a végleges.
Ma NST :!: :!: :!: Ajánlom, hogy legyen vmi, mert különben odaláncolom magam a szülőszékhez és addig nem jövök le onnan, amíg ki nem szedi a dokim :D
És ha meglesz a gyerek, tuti, hogy megharapom a popiját. Psze nem egyből :) de idővel visszakapja a kis maki.

Hu de szét vagyok már esve.
Szóval én kérek elnézést, már úgy szégyellem magam :oops: de én igyekszem. No de majd ma. Vagy nem :)

KépKép

Kép
szandriii

Szép jó Reggelt!
Végre megint olyan jót aludtam! :lol: :lol: Amúgy tegnap este mégis felhívtam a dokimat! Azt mondta nem gond! :roll: :roll: Csütörtökön majd ő akar csinálni pisi labort, hogy megnézze a fehérjét, meg,hogy a gyógyszerrel beállt-e a vérnyomás! Egy kérdés! Ha toxémiáról van szó, akkor a gyógyszer sem állítja be a vérnyomást, akkor ugyanúgy magas marad? Muszáj a három tünet közül a vizesedésnek is lennie? mert az nekem nincs! Csak minimálisan van estére bedagadva a lábam, ami szerintem egy normális dagadás! Ha toxémia, akkor azonnal császár vagy az is lehet,hogy beindítják és én normálisan megszülöm? :roll: :roll: :roll: Valamiért olyan érzésem, van, hogy csütörtökön már nem enged haza a dokim és baba lesz! Hát meglátjuk! Az egyszer biztos,hogy csüt. reggel mindent beteszek a kórházi csomagba, amit csak induláskor tudnék betenni, hogyha mégis bent tartanak, akkor ne Lacinak kelljen beletennie, hanem csak hozza utánam! Max,ha mégis hazajövök, akkor kiveszem belőle! Remélem nem lesz semmi gáz addig sem! Mondtam Emmának, ha valami nem oké bent, akkor induljon el sürgősen kifele! Húzza ki a dugót! :wink: :lol: :lol:
Sikerült elolvasnom mindent! :lol: :lol:

Szandri
Nagyon sajnálom,hogy még mindig semmi! Ne szégyelld magad! Teljesen érthető,hogy ki vagy teljesen! Én is kilennék!!! Kitartás!!! Mindjárt a kezedben lesz tényleg Imici! Nézd a jó oldalát! Márciusi baba lesz! Szerintem sokkal jobb hónap, mint a február! :P :P Én azért drukkoltam,hogy nehogy februári legyen! :oops: :oops:
Annak meg örülj,hogy a férjed fittnek gondol!!!

Menion
Látom vasárnap volt egy kis időd! Mindenkinek mennyit írtál! :lol: :lol: Hát igyekszem Lacival! :lol: A légzésfigyelőt sem akart először! Aztán sikerült elég ügyesen rávennem, hogy végül közölte,hogy nem vehetünk használtat, csak újat! :lol: :lol: :lol:
Már nem emlékszem mit mondtam Neked! :oops: :oops:

Suzy
Lassan már mindenki megszült az én vonim szerint! Kivéve szegény Szandrit! Na remélem én nem húzom el odáig, mint ő! Bár ki tudja! Emma elég jól érzi magát bent, és remélhetőleg nincs toxémiám sem! Így én is elhúzhatom jó darabig!
Cipike milyen kis rafkós,hogy nem eszik, ha lát Téged! Hát ha neki anyuci kell! :lol: :lol: Videót akarunk a gagyarászásról!!!! :wink: :wink:

Yokka
Nagyon sajnálom az autót! Olvastam G-én is! Meg a betegséget, meg a családi gondokat! Jól összejött most minden Neked is! Remélem hamar rendeződik m inden! Van valami oka,hogy 32 héttől kell CTG-re járnod? Kérünk új pocakfotót! :wink: :wink:

Erika
Remélem hamar eltűnnek a pöttyök, és ez a krém beválik! :wink:

Orsi
Na szuper,hogy almával már elfogadta a sütőtököt! Éjszakák milyenek? Sajnálom,hogy megint kettecskén lesztek!!! :cry: :cry:

Akit kihagytam, attól elnézést kérek!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok :!:

Szandri
hajrá szülőszoba :lol:

Gabi
akkor másnál is van ilyen, megnyugodtam :!: :wink:

Menion
Én is írtam ám Neked G-re, de sehol sem találom :roll: :oops: mit bénáztam el nemtom :roll: :lol:
nagy valagam Nekem is van, de a Tiéd már is "jobb", mert szelektíves :D na minden viccet félretéve hogy mondhat valaki ilyet :roll:

Evita
örülök, hogy jó volt a CTG, de sajnálom a sokszori ébresztgetést már megint :?
zárt méhszáj :roll: akkor még a Ti időtök se most fog jönni azt hiszem :roll: :wink: éjszakád milyen volt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szandrii
pedig verejtékben úszva forgolódtam egész éccakaaaa :lol: :lol: :lol: na nem baj majd mmmma!!!
és akkor ha mondjuk ottfognak akkor hogy tudjuk meg mi van?

az én kis cseles csodám most nem volt olyan kitartó mert 6kor keltette apát pedig 12-kor feküdt le addig evett...na de én 9ig aludtam azóta nyünyörög de nem ébredt fel rendesen...
megyek megnézem a szemétügyet mit művelt ez a nyavajás...

Kép
menion
Budapest

Evita
látom közben írtál és örömmel olvasom, hogy jól aludtál :wink:
Én úgy tudom, hogy a toxaemiáról akkor beszélünk, ha magas vérnyomás, vizesedés és fehérjevizelés a 3 tünetegyüttes meg van :roll: de javítsatok, ha nem, de majd a dokid megmondja úgy is, hogy mi legyen :!: reméljük semmi gáz nincs :!: ilyenkor már a vérnyomás is lehet magasabb :!:
Nagyon jót nevettem a dugón :D ez annyira találó volt :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
sajnos nem tudok mivel készíteni videót :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jajj de drágák vagytok, na :)
Most úgy megölelgetnék mindenkit. Kivéve Evitát, akivel max sótörőzni tudnánk :lol: :lol: :lol:

Menion, írok smseket. Több szám is mentve vagyon, szal vki biztos felír ide.

Férjem azt mondta, hogy ő aztán nem fog ide írkálni :arrow: megsértődött a lelkem.
Tényleg, azt még nem is meséltem :oops: :roll:
Amikor a fallabdás téma volt legutoljára, elolvasta a fórumot ő is.
Na tessék, csak beigazolódik, a kíváncsi mindenüket a ffiaknak. :lol:
És berágott, mert vki azt írta rá, hogy kajla :lol: :lol: :lol:
Ilyet... Nem hülye pöcsözte le senki (pedig...) és megsértődik, gondolom mert túl kisgyerekes jelző hihihiihihihhi :lol: :lol: :lol:
És azóta is rájár a fórumra :P

Menion, aztán majd mesélj ám mi lett a hulladékkezelés
vége :o

Evita, örülök, h jól aludtál (ma nekem sem volt olyan rossz). Ahogy elnézem, vagyis olvaslak, te is jól rápörögtél már erre a szülés témára (mint én anno), aztán lásd... SÖMMI.

Jajj mi lesz velem? Csütörtöktől nem tudlak olvasni benneteket. Na most sajnálom először, hogy eladtuk a netbookot :( Pedig most milyen jól jönne.

KépKép

Kép
szandriii

Cipikém belehúzott az esti alvásba, 9-reggel 6-ig nyomta :lol: most megint alszik rajtam, eddig játszó szőnyegen volt, de ott nem tud elaludni, fel kell vennem, de ennyi elég is, már durmol, bevackolja magát és kész :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
úgy látom a férfiaknak is bejön ez a topik :lol: a férjem is szereti olvasni, kíváncsi, még jó, h a G-s jelszót nem tudja 8)
majd informálunk sms-ben, ezen ne aggódj :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hát én is remélem,hogy nincs semmi baj! Csak lenne már csütörtök! :lol: :lol: Remélem azonnal lesz eredménye a pisinek! :roll: :roll: Sajnos nem az én ötletem ez a dugós hasonlat, nem az én érdemem :oops: , de nekem is tetszik nagyon!!! :lol: :lol: :lol: :oops:
Fényképezőgéppel, vagy mobillal sem tudsz készíteni? :roll: :roll:
Nekünk sincs kameránk, csak a fényképezővel tudunk!

Szandri
Hát igen, érdekes lenne ez ölelkezésünk! :lol: :lol: Láttam a pocidat Szépen megnőtt! Hát kell a hely Imicinek! :wink: Tegnap találtam egy olyan gyönyörű dalt, amit csak akkor fogok belinkelni,ha megszületik Imici! Neked küldöm majd azt a dalt! Bár a lányok hamarabb meg fogják hallani, mint Te, mivel kórházban leszel, de nem baj! Már 20 meghallgattam, és egyre jobban várom,hogy kezemben legyen Emma!
Hát én se fogok tudni netezni a kórházból! Szörnyűűűű lesz! :cry: :cry: :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Hát az én férjem nem olvasgatja! :oops: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
csak a férjem telója olyan, hogy hangot is rögzít :!: majd az övével tényleg :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tettem fel képet.
Nem tudom miért kell ilyen hamar ctg-re mennem....Lehet a myóma miatt...vagy mert az elején gond volt. Nem sok kedvem van hozzá. Most is nehezemre esett elmenni v.v-re
Szandri! Pedig már azt hittem.....

KépKép
yokka03

Csak gyors beköszönés, mert nagytakarításban vagyok!

Ellőször is frissítettem a blogomat, tettem fel pár videot, majd megpróbálom g-re feltölteni, de addig itt megtudjátok nézni. A cím, a vonim alatt van.

Ha végeztem a takarítással jövök reagálni.
Addig is,
Evita, nagyon szép Emma szobája, imádom a függönyöd :D
Szandi, továbbra is drukk ezerrel++++
Orsi, Örülök hogy ismét jók az éjszakák!

Többiek is puszi, de most megyek, hogy végezzek mire apa hazaér :D

andicsiga

Anyum szerzett vérnyomásmérőt! Laci délután hozza haza! Így tudom állandóan mérni, és nem kell házi orvoshoz rohangálni! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

szandrii
besz@rás a dumád :lol: sótörő :lol: :lol: :lol:
húúú ha tudom hogy olvassa akkor nem így fogalmazok...bár a kajlát nem én írtam :wink: de annyiszor gondoltam hogy írom azt hogy mikor fallabdáznak akkor kéne hívni hogy riadóóó :lol: aztán ha téves ugyi az már nem a squash pályán derülne ki :oops: de gonosz vagyooook :lol:
de ha már olvassa ezeket a véleményeket akkor ha ezek után is kitart a kollegina mellett akkor azt hiszem itt már másról van szó nem a sportolásról! :wink:
nálatok fallabda nálunk szelektív hulladék...mindenki egy magasabb célért harcol :roll:

szóval szemétügyben győzelem van :P kiszedte a dolgokat bár lázadt tegnap és mondta amit írtam is de megcsinálta és ez a lényeg!
persze azért mást nem csinált meg rendesen de este megcsinálja mert megráááágom :lol:
a kukába meg így tudunk pakolni minden mást ami most fontos mert a kertrendezéshez kell...tiszta nyeremény :wink:

szandrii-evita
nem is tudtok majd netezni!fáradtak is lesztek meg nagyon elfoglaltak!az az idő csakis rólatok fog szólni és ez így van rendben!
mi meg várhatunk!

evita
pedig úgy írsz mintha a fejed felett állna :lol: így még irigyebb vagyok hogy ennyi türelmed van hozzá én meg egy rémes sárkány vagyok hozzád képest :?

nekem is sűrű lesz a mai nap...kell főzni mert itt halok éhen aztán tejért is kell ma menni és du.enyém az uncsihugom mert felajánlottam hogy vigyázok rá ha lemondja a takarítós-bébicsőszét ebben a hónapban...a kerítésre elment minden pénze ezért ez is spórolás...na meg kéne takarítani :roll:

holnapra pedig meghívott egy csaj 5 utcányira tőlünk ő 24hetesen szült és elöttem kb 2 hónappal...megnézzük mennyit cseperedett az ő picije mert 1200-ről indult szegényke...nekik is van uo.hintájuk úgyhogy lecsekkolom az övé is nyekereg-e :wink:

csütörtökön meg a SOTE-n van randink a volt szobatársnőmmel :lol: jönnek vizsgálatra és mivel vidéki ezért megyek megnézem őket ha már pestre jönnek...
csupa izgalom :lol:

mi is randizhatnánk!!!én vállalom hogy nálam legyen a tali!!!
igaz akkor ki kéne takarítanom :shock:
csajok g-n írjátok meg ki jönne és mikor lenne neki jó ok :?:

Kép
menion
Budapest

szerkesztettem egy táblit a dokumentumokhoz katt és írjátok be ha jönnétek és szavazzunk kinek mikor hol jó

Kép
menion
Budapest

Csajok! Sajnalom Hogy igy eltuntem.....Vissza sem tudtam olvasni,csak annyit hogy Szandri es Evita meg egeszben vannak. Rengeteget gondolok ratok,remelem mind jol vagytok. Mi megvagyunk,a 6 kilot meg nem ertuk el,de mar 63 centik vagyunk.... A lanyom azt hiszem Torpilla akar maradni,olyan feketes Torplany :)

Millio puszi,es megy a drukk ezerrel Szandri,Evita!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Szandrii, Evita, nagyon ritkán jövök hozzátok, de folyamatosan olvasgatok. Drukkolok a baba/babák érkezéséhez!!! Ügyesek legyetek!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Végre ide értem!

Elintéztem a gyed-et,csodák csodájára nem rontott olyan sokat a könyvelő és a nő is rendes volt,mert bele javítottunk a papírba :shock: nem is gondoltam,hogy lehet ilyet csinálni.Na lényeg a lényeg :arrow: minden oké és nem lesz szünet a gyás és gyed utalás között.Örülök nagyon :lol:

Apa beteg :cry: :twisted: délelőtt 38.8 volt a láza,gondolhatjátok.............eljátszotta a hattyúk halálát.Neocitran,kalmopiryn citromos tea,c-vitamin :arrow: most ezekkel tömöm.Remélem Roli nem lesz beteg,minden esetre vettem tengervizes orrsprét neki,ha esetleg orrszívózni kéne. :roll:

Tegnap megjött............. :twisted: :twisted: :twisted: 24 napra és ömlik :twisted: :twisted: viszont nem fáj annyira,mint az előző hónapokban,most úgy néz ki,hogy felváltva van 24 és 28 napos ciklusaim.Ez kb20 éves koromban volt így, a terhesség előtt évekig 28 napos volt.Így jártam :?

Menion!
Kicsit szétszórt vagy a topikok között. :lol: :lol:
Na végül csak rendeződött ez a szemét dolog is :D
Tali jó ötlet,csak én nem vagyok egy nagy tájékozódó,nem tudom oda találok-e hozzátok :roll: gps-ünk meg nincs.

Evita!
Én is úgy tudom,hogy toxémiáról akkor beszélünk,ha mind a három tünet együttesen áll fenn.
Tegnap jó volt végre személyesen beszélni :lol: Jaj alig várom,hogy Emmát is láthassuk végre.
Nagyon jó lette szoba dekoráció a függönnyel együtt. :wink:
A babakocsit mindíg megcsodálom............olyan szép :lol:

Szandri!
Én amikor a kórházban voltam szülés után a telefonomról olvastalak titeket,de csak 1× kb 10 percet neteztem és köv számlám 2000-el volt ezért több :twisted: :shock: viszont laptopot meg nem is mernék bevinni.Abban viszont igaza van Menionnak,hogy nem lesz időd se meg energiád se erre (nekem ugye nem volt velem Roli).

Suzy!
Cipikének is jó kis alvókája van ma,Roli is alszik már vagy 2 órája.
Videót én is a fényképezővel tudok csinálni.

Andi!
Jaj de jó,hogy feltetted a videókat a blogba,megtudtam nézni ahogy Dóri felül.......................olyan édeeeeeeeeeeeees!Egyem meg!És ahogy kúszik.....hát zabálni való!!!!

Ma még bementem az Auchan-ba,vettem megint bébiételeket,bővítek megint.A répát is szépen eszi,holnap kipróbálunk megint valamit.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Nálunk nincs Auchan, úgy utálom, hogy itt Szegeden alig van valami normális bolt :evil:
Apácskának jobbulást :!:
örülök, hogy sikerült elintézni a papírokat :!: :wink:
tudok hanggal videót készíteni az Én telómmal is most nem régen próbáltam ki és működik, de most már csak fel kellene a gépre varázsolnom :roll: :lol:
Azt mondják a szülés után megtisztul az ember és olyan lesz, mint a régi menzi :roll: az jó, ha nem görcsölős :roll:

Cipike alszik most, de egyhuzamban nem sokat, mint egy pár nappal ezelőtt :roll: akkorát kakilt most nem régen, hogy öltöztünk :lol: ma már ez a 2. :wink:

De kis ügyes Roli, és milyen formában ette a répát :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm a drukkokat továbbra is.
Remélem nem jövök este, de akkor üzenek :)

Evita, nagyon klassz Emma szobája. És látom Te már így felkészültél? Hintőpor, krémek, fürdetők, egyebek?
Nekem van 6 receptem aztán ennyi :oops: :roll: Jajj milyen anya leszek én? Nem is csoda, h a gyerek meggondolta magát :)

Yokka, nagyon szép kismami vagy hallode. Olyan kis formás a pocód. Hát Neked se lesz gondod a fogyással asszem... Kis máker.

Menion, kitöltöm majd a táblit, de elöljáróban, nekem eléggé gyerekfüggő a dolog :lol: De rám ne várjatok, ha összejön a randi, majd a másodikra már én is tuti befutok (remélem babástól). És psze köszönöm a meghívást :)

Ja, és megtaláltam az új védőnőmet iwiwen. Basszus. 23 éves. Majd vicces lesz, ahogy együtt bénázunk :)

Szaladok, kezdek magammal vmit, mert ma még nem csináltam semmit és mindjárt indul a buszom Pécsre. Ott vesz fel Imi. Szal sztem vagy egyáltalán nem jövök már, vagy csak este.
Várom a tippeket, téteket, vajon mi lesz :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
De jó,hogy sikerült elintézned! Szuper!! :lol: :lol: Hát már én is nagyon várom,hogy láthassam Emmát! :P Olvastam neten,hogy nem szükséges a 3 tünetnek egyszerre megjelennie, de ennek ellenére nem idegeskedem! Mert a gyógyszer is beállíthatja a vérnyomim, és azzal is kezelve van, kivéve,ha gyógyszer ellenére is magas lesz, de azt meg majd meglátjuk! De nem lesz semmi gond!! Tudom!! Hát nekem is nagyon tetszik a kocsi! örülök,hogy neked is! Már alig várom,hogy beletehessem Emmát!
Hát sajnálom,hogy Apácska beteg! Remélem nem kapjátok el Ti is! Jól tetted,hogy vettél olyan sprét. Sajnálom a menstruációdat is! 24 nap....brrr! Annyira jó volt menzi nélkül! Már előre félek mi lesz! Hogy nekem majd mikor fog megjönni! Jól el vagyok nélküle!!! :lol: :lol: :lol: És holnap mit próbáltok ki?

Nyuszika85
Köszönjük a drukkokat!! :wink:

Nomi
Tőled is köszi a drukkot! Azért növöget a lányzó!! Hiányzol nagyon! Sajnálom,hogy ilyen ritkán tudsz jönni! :cry: :cry:

Menion
"pedig úgy írsz mintha a fejed felett állna" :arrow: hát tetszett! :lol: :lol: Nem kell sok türelem hozzá! Meg már nagyon régóta ismerjük egymást, szóval most már kitapasztaltam,hogy mit miért csinál. Régen én is rengetegszer megsértődtem, mivel nem tudtam az okokat, na meg elég fiatalka voltam! :lol: :lol: :lol: Mennék én a talira, csak hát Emma babától most egy kis ideig nem fog menni a dolog sajnos! :cry: :cry: :cry:
Örülök,hogy szemét ügyben győztél!! :wink: :wink:
24 hetesen szülni... :lol: :lol: Durva! És minden rendben van a babóval? Azért annyi idősen 1200g elég jó súly!!! Jó talizgatást!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Azt tudtátok, hogy a GYED után(2 év után) hogy kaphasson az ember lánya GYES-t (1 évig) csak akkor jár, ha valaki csak 4 vagy 6 órában dolgozik :?:
Én ezen úgy kiakadtam :shock: az eü-ben ugye nekem ilyet nem lehet, mert csak 8 órában lehet dolgozni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

NA felébredt a banda :?: :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?