Szép jó Reggelt!
Végre megint olyan jót aludtam!
Amúgy tegnap este mégis felhívtam a dokimat! Azt mondta nem gond!
Csütörtökön majd ő akar csinálni pisi labort, hogy megnézze a fehérjét, meg,hogy a gyógyszerrel beállt-e a vérnyomás! Egy kérdés! Ha toxémiáról van szó, akkor a gyógyszer sem állítja be a vérnyomást, akkor ugyanúgy magas marad? Muszáj a három tünet közül a vizesedésnek is lennie? mert az nekem nincs! Csak minimálisan van estére bedagadva a lábam, ami szerintem egy normális dagadás! Ha toxémia, akkor azonnal császár vagy az is lehet,hogy beindítják és én normálisan megszülöm?
Valamiért olyan érzésem, van, hogy csütörtökön már nem enged haza a dokim és baba lesz! Hát meglátjuk! Az egyszer biztos,hogy csüt. reggel mindent beteszek a kórházi csomagba, amit csak induláskor tudnék betenni, hogyha mégis bent tartanak, akkor ne Lacinak kelljen beletennie, hanem csak hozza utánam! Max,ha mégis hazajövök, akkor kiveszem belőle! Remélem nem lesz semmi gáz addig sem! Mondtam Emmának, ha valami nem oké bent, akkor induljon el sürgősen kifele! Húzza ki a dugót!
Sikerült elolvasnom mindent!
Szandri
Nagyon sajnálom,hogy még mindig semmi! Ne szégyelld magad! Teljesen érthető,hogy ki vagy teljesen! Én is kilennék!!! Kitartás!!! Mindjárt a kezedben lesz tényleg Imici! Nézd a jó oldalát! Márciusi baba lesz! Szerintem sokkal jobb hónap, mint a február!
Én azért drukkoltam,hogy nehogy februári legyen!
Annak meg örülj,hogy a férjed fittnek gondol!!!
Menion
Látom vasárnap volt egy kis időd! Mindenkinek mennyit írtál!
Hát igyekszem Lacival!
A légzésfigyelőt sem akart először! Aztán sikerült elég ügyesen rávennem, hogy végül közölte,hogy nem vehetünk használtat, csak újat!
Már nem emlékszem mit mondtam Neked!
Suzy
Lassan már mindenki megszült az én vonim szerint! Kivéve szegény Szandrit! Na remélem én nem húzom el odáig, mint ő! Bár ki tudja! Emma elég jól érzi magát bent, és remélhetőleg nincs toxémiám sem! Így én is elhúzhatom jó darabig!
Cipike milyen kis rafkós,hogy nem eszik, ha lát Téged! Hát ha neki anyuci kell!
Videót akarunk a gagyarászásról!!!!
Yokka
Nagyon sajnálom az autót! Olvastam G-én is! Meg a betegséget, meg a családi gondokat! Jól összejött most minden Neked is! Remélem hamar rendeződik m inden! Van valami oka,hogy 32 héttől kell CTG-re járnod? Kérünk új pocakfotót!
Erika
Remélem hamar eltűnnek a pöttyök, és ez a krém beválik!
Orsi
Na szuper,hogy almával már elfogadta a sütőtököt! Éjszakák milyenek? Sajnálom,hogy megint kettecskén lesztek!!!
Akit kihagytam, attól elnézést kérek!