Kicsit megnyugtattam magamat, hogy ha nem csak Ti anyukák, hanem az apukák is csinálják, akik nem olvastak minket, akkor nem tőlem van a kaja közbeni tv-zős taktika. Ugyanis nagy szívás, így 2 éves kor felé. Pavlov-i reflexként szállnak be a székbe és már lökik is, mit akarnak nézni - mondókák, nyuszi, babákat, Babócát, apartalatt... és ez még otthon nem is akkora baj, bár nem tudom, hogyan fognak így valaha is velünk enni az étkezőasztalnál. De ha vendégségbe megyünk, ugyanez a műsor. Nagyinál is dvd-t tetetnek be, és máshol is ezt szeretnék. De nem mindenhol van az étkező közelében egy tv. Akkor viszont 3 perc alatt pattannak fel, otthagyják a kaját, és semmi áron nem lehet őket visszacsalogatni
Nyuszi, sajnálom a náthát, remélem hamar elkopik, ebben a becsapós időben nem nehéz megfázni.
Naggyon jó a homokozó, köszi, szerintem mi megcsináljuk, mint mondtam, nekünk faanyagot nem kell venni, úgy meg már nem húzos. A leírás meg rengeteget fog segíteni. Anyám, apósom nagy ezermester, tuti összedobják.
Ja, és mivel nem tudtak kutat fúrni a telkünkön, mert rosszul gyűrödik, így öntözőrendszerünk sincsen.
Timi, a fenébe ezzel a paddal! Mi az, hogy nem cserélik
Még jó, hogy a sarkadra álltál és legalább megjavítják. Addig akkor pause?
Max valami más mozgás, pl egy kis torna, hasizmozás a manókkal a hasadon. Engem mostanában úgy edzenek, hogy dobálni kell őket. Mit ne mondjak, érzem a hasamat
Emmám olyan, hogy azonnal nyafog, ha koszos lesz a keze (szerintem ezért is tud olyan gyönyörűen enni egyedül, tisztán), de a homokozót szereti. Leporolja a kezét, ahogy tanítottam neki, aztán a nadrágját is, és már mehet is a móka tovább máshol. De szeret benne ücsörögni.
Zsófi, túl egészségesek a majmaid?
Délután megyünk személyit csináltatni a lányoknak, hogy ki tudjunk menni velük Ausztriába. Persze, hogy Míra ma szerzett a homlokára egy szép hosszú karcolást, Emma homloka közepén pedig egy szép 5ft nagyságú sárga-lila folt éktelenkedik, mert legújabban a hiszti velejárója, hogy döngöli a fejét a földbe. Ennél azért az mégiscsak jobb, amikor beront a sátrába, vagy elrohan a hátsó szobába. Aztán előjön, ha lenyugodott.
Ja, olvastam Vandát is, aki esetleg lemaradt volna, belinkelem, én jókat röhögtem, sok ismerős momentumot találtam:
http://bezzeganya.postr.hu/bolcsinaplo- ... -az-eletem
Ha valaki kap Babusékról infót, ossza meg velünk feltétlen.
Nyuszi, a régi nagy ikres topikban sem írt senkinek?