Új privát üzeneted érkezett!

Evita!
Biztos nem lesz baj éjjel,ennyire nem lehet már most rafinált Emma,hogy pont most akarjon kibújni :wink:
Mikor jössz hétfőn a bababoltba?Mert én megyek miklósra az oep-be és akkor úgy időzítem nagyjából,hogy oda megyek és legalább 5 percet beszéljünk már!!!! :D
Jól tetted,hogy vettél 56os overált,Roli is elveszett volna a 62-esbe. :wink: Mindjárt meglesem!

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Nagyon szép az overál,nekünk is ilyen fazon volt az első,csak kék :lol: mennyiért vetted meg?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Hát reggel fél9re megyek CTG, UH! Ilyesmi! Múltkor 10ig ott voltam a kórházba, de lehet,hogy most hamarabb végzek! Ezt nem tudom előre! :roll: :roll: És ott a kórháznál felszállok a 35ös vagy 36os buszra, amelyik előbb jön, és az ott le is tesz! Ha az jó,hogy írok sms-t,ha felszállok a buszra? :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
1800 Ft volt! Szerintem jó áron vettem! :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Oké,de még lehet holnap telózok neked és megbeszéljük. :wink: Jó?

Kép
cukigabi
Budapest

1800-ért nagyon megérte!!! :wink: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Oké! Akkor majd megdumcsizzuk! Roli már alszik ilyenkor?

evita10
Budapest IX. kerület

Nem :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Mikor szokott lefeküdni?

evita10
Budapest IX. kerület

Emma most órák óta bulizik a hasamba! Szétrúgja a ház oldalát! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Most eszik és utána,de most kicsit csúsztunk a fürcsivel :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Látom mindenkinél nagyon hétvége van! Én egyedül vagyok itthon, úgyhogy időm, mint a tenger! :lol: :lol: Hát nálam kezd rendszeres lenni a rossz alvás! Egy huzamba max 2 órát alszom, mert felébredek pisilni, plusz megint 4 és 6 között nem aludtam semmit! Már 5kor kikeltem az ágyból, ittam egy kis meleg tejet, mert az állítólag segít az elalvásban!Utána még olvastam az ágyban,hogy még jobban álmosodjak, és 6 körül visszaaludtam, de persze 7:45kor már újra fent voltam! Hát ez van! Edzek Emmára, az éjszakai kelésekre, amikor etetnem kell. Már meg se fog kottyani! :lol: :lol: Szerencsére ma éjjel nem indult be a szülés, bár azért sejtettem, mert semmi jele nem volt, de hát ki tudja!
Ma megyek picit babázni! Már várom nagyon! :lol: :lol:

Szandri
Ma mész NST-re! Hát kíváncsi vagyok,hogy mit mondanak! :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Helló!

Jaj lányok!Elegem van a cég könyvelőjéből :twisted: Intézem a gyed-et,de nem képes értelmesen kitölteni 2 rohadt papírt,tuti megint mászkálhatok az oep-ba vissza.Ráadásul 2 hetet vártam,hogy kitöltse.Tudjátok ő volt az aki olyan f.szául intézte tavaly a táppénzemet is :twisted: :twisted: :twisted:

Meg nem tudom ki érintett benne,de én ugye minimálra voltam bejelentve,de most több van a papíron,mint amikor a gyás-t igényeltem.Nem értek ezekhez a dolgokhoz.Emelték a minimálbért????Meglepődtem és gyorsan néztem is a kalkulátorban,2-3ezerrel több a gyed-em,mint az előző összeg szerint.

Evita!
Ez a nem alvás olyan rossz!!!!Átérzem nagyon! :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Igen, emelték a minimálbért! Sajnálom ezt a kavarást! Pedig az lenne a dolga,hogy kitöltse! :twisted:
Egy kérdésem lenne! Anno mondtad,hogy van ilyen egyszeri segély (nem az anyasági), hanem amit önkormányzat adhat! Asszem mondtad is,hogy a csepeli nem ad. Annak mi is a neve, mert rákérdeznék a mi önkormányzatunknál,hogy ott van-e? Hátha! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Húúú azt hiszem én csak annyit kérdeztem,hogy egyszeri önkormányzati anyasági segély van e.A pontos megnevezést nem tudom.

Kép
cukigabi
Budapest

legyen nyár és csinálja a gyerekem ezt:

http://www.photodonuts.com/wp-content/u ... f-copy.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Láttátok az összes ilyen képet? Nagyon jók!
Elküldöm G-re,hogy aki még nem látta, megnézhesse! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

suzy
kaja után necces pelusozni mert ahogy présel a kis hasára akkor azért kijön a kaja...márpedig ha pucér a feneke akkor azonnal elkezd tornázni így kinyomja a kaját...pedig jobb volna mert rendszerint ahogy kajál úgy nyomja a pelusba a cuccot :oops:

most olvasom gyevacska és evita meg szandrii írásait és úúúúgy izgulok mi van ...keddi írások most meg vasárnap van...miért nem tudok gyooooorsabban olvasni :evil:

Kép
menion
Budapest

Evita!
Jaj ezek nagyok jók,én még nem láttam őket! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

szandrii
bimbi ügyben én nem vagyok "szakember"...nekem pici egy nővér meg is jegyezte hogy "nem túl előnyös"mármint szoptatás szempontjából...vnnak olyan kiemelők szilikonból amik segítenek ha gond van de amúgy a babákra kell bízni ők csúcsszuperek a témában :D a másik topikban ahova írok még van egy szájhasadékos baba a hét elején operálták a kis száját és varratokkal együtt is remekül szopizik szóval hidd el akármilyen a cicid a babád ha éhes megoldja pikk-pakk :D
sogoréknál 5 gyerek :shock: húúú
az anyává válásról meg az apává válásról azt tudnám mondani hogy pár napja mondta tesóm hogy ő most kezd már úgy érezni hogy nem csodálkozik rá a dologra hogy anya...szóval 3-4évbe telik ezek szerint hogy az ember tudatába mélyen beleivódjon hogy szülő lett :roll: az biztos hogy nekem a hormonok sok mindent csináltak de hogy anyává nem tettek az tuti :P minden nap nézem a gyerekem és ámulok hogy az enyém és nem fogom fel ésszel :oops: sűrűn mondogatom hogy gyerekem így gyerekem úgy....hogy tudatosodjon a dolog de hiába...egyszerűen hihetetlen :lol: és akkor a pasik hogy fogják fel ha mi nők se tudjuk :shock:

cukigabi
hát a tápos kaki is elég büdi :oops: ezek szerint a sütőtök után még rosszabb
cukrász vagy???óóóóó

tilosmikrózni a tejet és a tápit :cry: tudom hogy az a gyorsabb de megöli a vitamint és az immunanyagokat benne
ha tápot csinálok akkor a vizet megmikrózom és utána bele a port így gyors is és nem csinálok rosszat de a tejjel már muszáj vízfürdőzni

wiwi
hát minden elmúlik látod :D csak bírni kell idegekkel :roll:

suzy
én mindenképp mennék neuróra ez nem normális tünet...ha már nem is érzed az durva! és meddig tart?percekig aztán lassan elkezded érezni vagy hogy?

manama
ááááááá hülyét kapnék ha így rámtörne a védőnőm...amikor jött mindig rendet vágtam de különben minden szana-szét van :oops:

andicsiga
most olvasom hogy most alussza át csak az éjszakát a babód :? szegényke akkor jó fáradt lehetsz :( viszont már ül a kiscsajszi ez szuper! :D
na ná hogy az édeset szereti :lol: mennyi fogy ezekből a bébikajákból?drágák ezek?én nem vagyok egy nagy szakács így majd ezeket szeretném adni neki már elolvastam hogy a hipp és a kecskeméti milyen megbízható ellenőrzött összetételű és nem agyonvegyszerezett tartósítózott szóval majd azokat esszük ha felnövünk hozzá...na meg azért a miniatűr adagért főzni nem is érdemes vagy nem?

evita
de jó lehet hogy minden rendben van helyén van :D
erre vágyom én is hogy egyszer minden a helyére kerüljön de út tűnik velem van a bajmert 5 év alatt sem tudtam egy csomó dolognak megtalálni hogy hova tegyem...szerintem ennek méyebb okai vannak csak nem tudom mi az...
fárasztó lehet ez a védőnőcsaj :roll: jókor kérdezi hogy felkészült vagy-e

orsi
"medve hangon kakil" :lol: :lol: :lol: sütőtök csúszni szokott mert édes

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Gabi!
Gratula az UH-hoz,drukkoltunk nagyon :) És nem ér ilyen finomságok képével kínozni minket :D Annyira ügyes vagy, nagyon jól néznek ki!

Menion!
Lehet félreértettél, de "csak" az utóbbi két hónap volt ilyen nyűgös Dórival, picibaba korában nagyon rendes csajszi volt, 5 hetes korától egészen 5 hónapos koráig teljesen átaludta az éjszakát (este 10-től reggel 8-9ig). 5 hónaposan elkezdtek kibújni a fogai és elromlottak a dolgok, 2-3 szor kelt ismét éjaszaka, és mostanra kezd rendeződni a dolog, tegnap is este 10-től reggel 7-ig aludt :D Végre ismét a régi a kislányom :D, na persze nem akarom elkiabálni. Hogy fáradt vagyok-e? Hát igen az voltam, az utóbbi két hónapban teljesen lemerültek a feltöltött aksik, de most újra kezdenek feltöltődni, úgyhogy most nagyon jól vagyok :D
A bébikaják 200-400 Ft között vannak, a kecskeméti a legolcsóbb és a hipp a legdrágább, de a kecskemétit is a Hipp gyártja, szóval én csak ezt szoktam neki venni. Nekem most már gyümiből egy egész üveggel, főételből egy fél üveggel eszik meg egyszerre.
Főzni akkor lesz érdemes (nekem lesz érdemes lesz), ha már mindent megkóstolt, mert ekkor lehet neki nagyobb adagot főzni és utána lefagyasztani. Én ezt fogom elkezdeni, mert nagyon jól eszik a kisasszony!

Bocsi a többiektől, de most csak ennyi, megyünk anyukámékhoz puszilok mindenkit!

andicsiga

"(nekem lesz érdemes lesz)" e helyett ezt akartam írni csak sietek
(nekem lassan érdemes lesz) :D:D

andicsiga

erika
na én ma még mindig hurutosan köhögök úgyhogy biztos jól kimart a sav de most nem eszek iszok csak óvatosan szóval jobb....meg írtak nekem "erősebb"gyogyit remélem használ...és te hogy vagy?remélem pihengetsz és nem hajszolod magad!!!durván fogalmaztam multkor és lelkifurkám van miatta de nagyon kiakasztott amiket írtál és annyira szeretném hamásképp bánnának veled
ha van kertetek szerintem onnan a legbiztosabb minden...de a déligyümik biztosan nem jók!jól gondolod...érlelőgyorsítót meg tartósítót használnak szóval csak hazai idénygyümit és zöldséget próbálj ki!
nálunk is pont tegnap volt egy ilyen sírós dolog...látszólag ok nélkül 7-kor este rázendített (tegnap elött is 7-kor de akkor még a fürdésre-fázásra fogtam):( mi is végig vettük a kaja-pelus-ringatás-hasmasszírozás dolgokat...szerencsére nem tartott nagyon sokáig...szerintem csikar ilyenkor a pocija...én a tápszert okolom mert régen nem volt ilyen bajunk és persze naponta volt kaki is most meg rendszertelen az egész...

evita
úúúúú igen a baracklé is betesz rendesen azt tudom!persze én főleg azokat szeretem amik ártanak őszilé cola szénsavas víz :? lassan de biztosan gyilkolom velük magam :oops:
pihenés:tegnap 6 órát aludtam 5-11ig ma meg 11-10ig :oops: :lol:
nincs samponunk na de nem is kell hisz olyan pici a haja...a vízben van a fürcsikrém az a hajára is jó

szandii
hát nem csoda ha vizesedsz meg horkolsz...ekkora pocival semmi nem megy már tökéletesen se a szív se más...imitől nem volt szép hogy felkeltett hisz úgyse tudsz nemhorkolni már ilyenkor úgy felnyom mindent a baba :?
igen ez egy csoda :D én ilyen esetekben annyira érzékelem hogy "szimbiózisban"vagyunk...olyan mintha nem is 2 ember lennénk annyira érzem sokszor mit akar és mit miért csinál hogy nem is kell küzdenie azzal hogy engem rávezessen...akkor is látom ezt amikor más kezébe veszi...elkezd nyüglődni én meg azonnal tudom hogy az a baja hogy nem látja amit szeretne és mikor mondom hogy fordítsák el akkor már csak bambulja a kiszemelt dolgot és teljesen elégedett...csak remélem hogy nem múlik el ez a szenzibilitás és mindig tudok neki segíteni és ő boldog baba lesz :D ő pedig így hálálja meg hogy ennyire egy húron pendül velem :lol:

wiwi
hát tudnak hülye szavakat mondani...méghogy vézna :evil:
én a dokinkon akadtam ki 1x meséltem is itthon mindenkinek az meg hüledezett aztán röhögött hogy lehet ilyen szarul fogalmazni...merthogy azt találta mondani az egyik kismamának aki otolsó napokban volt és a nyglányát vitte hozzá hogy"kezd bunkósodni a feje"...na én köpni nyelni nem tudtam....láttam a testbeszédén hogy nem rossz szándékkal mondta csak hülyén fogalmazott de hááát na
de jó ez a nosztalgia...jót mosolyogtam a párod reakcióján :P

cukigabi
ez a csokiöntet nagyon jól néz ki!milyen fényes :wink: ezt hogy csináltad?csokit olvasztottál? most olvasom manama is erre kíváncsi :D

manama
mijaza tutyi :shock: :lol: szerintem arra gondoltok ami le van fotózva nekem a g-is felt van a tenyeremben tartva van lekapva....ez csak egy kis zsákocska a mini öklüknek steppelt csuklórésszel
hát savval most az van hogy erősebb gyogyit szedek...legalább is a doki azt mondta erősebb bár néztem hogy ua.hatóanyag van benne 40mg de talán kicsit más mert ez esomeprazol..majd meglátjuk...
hordozó meg jó ha van több én nagyon élvezem hogy 2 van egy bentmaradhat így a kocsiban nem kell cibálni ki-be és a lakásban meg a másik amiben ringathatom meg rakodhatom mindenhová :D

suzy
pár perce csinálta az enyém is amit a tiéd a játékkal...ő a kezét látta meg és vagy egy percig erősen nézte úgyhogy mindkét szeme befelé állt :D
méregtelenítés :roll: én szín tiszta méreg vagyok...már aszerint amiket eszek iszok...nem hangulatilag
zöldborsó főzi az kimaradt a listáról nekem amit az építésre összeírtam hogy miket csinálok...majd a napokban megcsinálom fasírtal mert vettem pulykadarált husit hozzá :D de a vadast zsömogombival meg husival még megetettem velük és volt frankfurti leves amiből én ettem vagy 5 tányérral :oops: meg volt töltöttpaprika ami nem esett szét pedig dunsztom se volt meddig kell főzni és fini volt meg a paprikáskrumpli...na jó éhes lettem :roll: most jöttem rá hogy Laci nem is csinálta meg a hagymáskrumplit :( 5-kor jó hogy kajás vagyok már...
hol a kumpiiiiiiim nyavajáááás ????

Kép
menion
Budapest

szandrii
jaj ez naon jó....mondom Lacinak ezt a fallabdás lotyót erre megszólal "na náluk se lehet minden rendbe ha el tudja vinni valaki fallabdázni mellőle....próbálna engem elvinni!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "...vigyen el hamburgerezni! arra már mennék" a kis bélgép :P

manama
úúú hát nem tudom mi a szabályos én meg se néztem csak bepakoltam a kocsiba de bizti jó mert a tesóméké volt az a hordozó így nem régi.. de a másik hordozót a laci barátjáéktól kaptuk és fogalmam sincs hogy lehet bekötni a kocsiba...1x próbáltam de nem sikerült így ez van a lakásban...lehet hogy az már nem lenne engedélyezett tipus nem tudom...számozás nincs rajtuk igaz nem is néztem
na most nem vagyok reggeli :lol:

cukigabi
juj de jóóóó gratulálok a cyszta hiányához :D a manócsomagot visszaküldtem akkor igen...tettem még bele plussz rucikat 44-eseket mert azt kaptunk párat a nagynénémtől 2-t megtartottam elteszem ki tudja tán még kelleni fog :roll:
varrat:nekem szilvalila még mindig szerintem a fonál miatt...dolgozik a szervezetem ellene mert tuti van bent...ki kell löknie :?
tyűűűű micsoda tortaaaa

evita
de cuki vagy ahogy a pároddal viselkedsz :D ez a demonstrációs húzás :lol: nekem nincs ennyi türelmem mostanság erővel akarok nyerni és teljes és totális győzelemre törekszem....jáááááj olyan lettem mint a tesóm :cry: vissza kell alakulnom! emlékszem a szavaidra multkorról :oops:

andicsiga
igen emlékszem hogy nem volt baj az átalvással én csak azt sajnáltam hogy most van...
hát 2-400 az jó húzós lesz ha sok kell majd de gondolom nem sokáig tart majd....
mindig lesz kiadás ha gyerek van a családban...
mikor már nem kell pelus akkor játékok aztán rucik és majd a sulik...ez még csak a kezdet nem igaz? :roll:

Kép
menion
Budapest

Menion
Köszi, nagyon jól esik. Ilyenek ezek a babák.... :D
Bizony kiadás mindig lesz, ezért kell mindig agyalni, hogy hogyan és min lehet spórolni. Én most ezt a főzök és fagyasztok dolgot fogom kipróbálni, aztán ha sok a macera vele, vagy a kiolvasztott cuccot nem fogja megenni, akkor marad a bébiétel vásárlás. Ekkor meg az akciókat keresem, mivel nem vagyunk anyagilag eleresztve, mindig a legolcsóbb helyen veszem meg.
Most pl. az Auchanban vannak baba-mama hetek és a bébikaják is akciósak (kecskeméti 179-225 között), ebből most jól betankoltunk. Aztán meg figyelem a következő akciót :)
Így megy ez :D

andicsiga

szandrii
nem tudtam mi az a "vizes puffancs" :lol: kerestem a képen a megoldást...kezdtem nézni azt a kék izét amin a kezed van mondom na az lesz az biztos valami csúszásgátló a vízbe :lol: :lol: :lol:

megnéztem a képeket szépek a babák és a mamák is!nagyon sokat válltoztak mióta nem láttam na meg a régi képekhet képest! és hát milyen sokat tudnak már....jaj hogy megy az idő!
pocakok is szépen kerekednek!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Mindenkik, jó reggelt!

Hát igen, én még mindig itt...
:(

Olvastam ám hétvégén is, csak válaszolgatni nem volt időm. De ahogy elnéztem, nem volt olyan durva hsz-es szombat-vasárnapunk. De azért majd átfutom újra a dolgokat, nehogy kifelejtsek vkit.

Viszont Gabi, neked már régóta akartam pötyögni pár sort, ezért kivételezek Veled :lol:
Úgy örülök az UHnak, tök jó :). Na és hogy Roli ilyen bátor fiú volt... Gondolom alig tudtad begombolni a kabátod, úgy dagadt a melled a büszkeségtől :lol: De hát ez van, ha vkinek ilyen kis édes, ügyes babácskája van... :)

Többieknek is írok ám, csak rettenetesen álmos vagyok és csak gyorsan a tegnapi NSTről.
Hát a szülésznőm szabadságra ment (2hét!!!). Naná, hogy nekem pont ebben az időintervallumban kell majd szülöm. Szuper. A kolléganői azért rákötöttek a gépre, megcsinálták az NSTt. Most már 20 alá nem mentem, 20 és 35 között ingáztam fájásügyileg. Imic szívecskéje is rendben volt, bár többször leesett neki 120-130ra a pulzusa, sőt egyszer 90re is lepottyant :? :shock: Kérdeztem, h mi az alsó határérték, ami normálisnak mondható, de erre azt mondta a csaj, hogy erről most ne beszéljünk (ez pont olyan 120nál volt, így tudtam, h az már nem frankó). De azt is mondta, hogy csak akkor gáz, ha tartósan fennáll ez a dolog, mert akkor azonnal kiveszik a babát.
Erre kérdezem tőle, hogy oké, de otthon hogy a fenébe tudom megállapítani, ha nem jó a pulzusa :idea: :arrow: hát sehogy. :( Már ez is felizgatott...
Aztán hazafelé felhívtam a szülésznőmet, de addigra már jelentettek neki a kolléganői, hallotta minden oké és hívjam, ha bármi MÁS lenne, mint eddig volt. De rögtön hívjam, hogy tudjon jönni ő is. Na mondom köszi. Ezzel megint csak beparáztatott.

Következő NST kedden este, de akkor már ott lesz a dokim szerencsére, és elvileg csütörtökön be kell feküdnöm és akkor elkezdenek végigmérni, hogy mi a fenéért nem akar már kijönni ez a gyerek.

Mire hazaértem már olyan bőghetnékem volt. De még tartottam magam, amíg jelentettem anyukámnak, aztán eltört a mécses.
Én úgy félek, hogy majd nem veszem észre, ha elkezdődik vmi. És akkor ez a nyomás: "azonnal hívj, ha vmi szokatlant tapasztalsz"!!! Cseszed, minden szokatlan :evil:
És ráadásul a feloldásról annyit, hogy már a belgyógyászaton is elrendelték a tilalmat... Szóval nemhogy feloldás nem lesz, de további zárlatok vannak, így biztos egyedül kell végigcsinálnom :( :cry: :cry:
Már már ott tartok, hogy én nem is akarok küzdeni. Vágjanak, nyessenek, amit akarnak, csak vegyék ki végre, akkor legalább nem kell félnem attól, hogy vajon most éppen jól pulzál e vagy sem, vagy vajon most éppen ez fájás vagy sem, magzatvíz vagy sem :?:
:evil: :cry:
Már kezdek rendesen kiakadni. Komolyan várom már a csütörtököt. Fektessenek be, aztán lesz ami lesz.
Ráadásul Imi ma nagykörön van (Siófok, Fonyód, Nagykanizsa, Letenye). Már 7kor elment, azért írok ilyen korán és csak 5körül ér vissza Pécsre, ha minden jól megy. Psze attól még 7ig dolgozik, csak legalább a közelben lenne :cry:
Hát ez van, végül is úgy sem jöhet be, mindegy hol van. Kint a folyosón vagy Siófokon. Még a babát sem nézheti meg :(

No, próbálok aludni egyet, hátha. A hajlandóság megvan, szóval jók az esélyeim...

Evita, sajnálom, hogy elért a kór. Szörnyű nem?

Aztán majd jövök.
Ja tettem fel tegnap 2 képet- túl a 40. héten :?

Menion, örülök, hogy jöttél, már kellettél nagyon :) És a vizes puffancs bizony a kezem volt a képen :)

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!!

Örömmel jelentem hogy múlt hét hétfőn megzsületett az én drága pici fiam!!!2900gr és 50 cm lett.Hajnalban elfolyt a magzatvizem,de már előtte éjféltől fájásaim voltak.Aztán fél6ra beértünk a kórházba.Délig vajúdtam,nem kicsit,azt hittem megőrülök a fájásoktól,de aztán mégis császár lett a vége!Mert nagyon leesett a pici szíve fájásokkor,meg fájásgyenge lettem,úgyhogy fájáserősítőt is kaptam,amitől aztán ordítottam mert nagyon fájt!Már úgy voltam a végére hoyg csinálják már meg a császárt aztán legyen kinn szegény kincsem!!

De már itthon vagyunk és mindne rendben!!Az első éjszakánk nem voltak kellemesek,egész éjjel ordított!!De a ma éjjelt átaludta szinte!4Az apja úgy el tudta altatni hogy ilyet sem gondoltam volna!!

Szandrii
Látom te még mindig egyben vagy!!Kitartást neked!!!

Ja és ugye 21-én született a picúrom,és tavaly ősszel 21-én halt meg a keresztanyum.Vannak fura dolgok nem??

Vigyázzatok magatokra!!!
Puszi

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi!
Gratulálunk a kicsi fiú érkezéséhez,sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!!!

Kitartás az első hetekhez,apa tényleg ügyes altatásban! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Hencsi
Szívből gratulálok a pici fiúhoz, sok-sok tejcsit, boldog mama-baba napokat :!:

sajnálom a császár metszést :cry: ezek az apák nagyon ügyesek, kitartást drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Gabi
ez a torta :shock: nagyon jó Neked, hogy ennyi finomságot tudsz csinálni :wink: irigy-irigy :wink:
szuper hír, hogy a cysta felszívódott :lol: ezen nem is csodálkozom, hogy Roli babát agyonra dicsérték :D
sajnálom a könyvelő bénázását már megen :shock: :?
nálunk semmilyen önkormányzati segély nincs :evil:

Evita
hogy vagytok :?:
Én a mai vonid szerinti napom szültem 8) de is jó volt :roll: :D

Menion
ez a zsibbadás kb. 5 percig tart, azt hiszem meg kell mutassam magam, nehogy baj legyen :roll: :?
vadas :roll: a férjem imádja, már szerettem volna csinálni, de még nem vitt rá a lélek, olyan munkás, nem :?: :roll:

Szandri
sajnálattal olvasom, hogy még mindig 2in1 :shock: Imici nagyon jól érzi magát odabent, van egy olyan megérzésem, hogy nem kell neked befeküdnöd, hogy honnan gondolom, érzem ne kérdezd :roll: :wink: drukkolok nagyon, hogy minden ok legyen :!: sajnálom a tilalmat :cry: végig fogod csinálni, erős vagy és nagyon ügyes és csak a spontánra tessék gondolni :!: :wink: veled vagyunk lélekben, erősítünk, jó lesz ez :wink: kérlek nyugi van :!: :!: :!:
na most aztán már nem szabad feladni, hiszen hamarosan a kezedben tarthatod a kicsikéteket :lol: gondolj erre és erősítsen ez, de nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
ezek a képek, annyira jók, még Én sem láttam, de mentettem az tuti :lol: jajjj, nagyon édesek :lol:
nagyon csini az új overál :wink:

Szandri
nagyon csini a pocikád, úgy hasonlít méretben az Én volt hasikámra :roll: :lol: jó nagy teher már :roll: :wink:

Gabi
a kis kukis hurkás zabálni való :D a "kidőlt" kép sem rossz :lol:

Menion
Anna baba egy tünemény :D a "kis bohóc" :lol: édes

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szandrii
nagyon sajnálom hogy így alakulnak a dolgok már tényleg kijöhetne ez a nagyfiú...de hallod én nem is mennék egyedül az biztos hogy elintézném hogy legyen velem a párom....akkor mondanám az orvosnak hogy otthonszülés lesz vagy addig bent tartom míg fel nem oldják a zárlatot :shock:
biztos van az a pénz amiért meg tudják oldani...az én esetemben a dologra a tesómat állítottam volna rá na annak nincs lehetetlen...

hencsi
nagyon sok egészséget boldogságot tejcsit kívánok nektek!!!!

remélem ezzel elindult a bébibumm :D

Kép
menion
Budapest

Hencsi! Szívből gratulálok a pici fiú érkezéséhez! Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok nektek!

Szandi!
Sajnálom, hogy tilalom van a kórházban. Ezt azt jelenti, hogy a szülésen se lehet benn? Csak mert hallottam olyat, hogy a szülőszobára bemehet az apuka csak utána nem maradhat ott.
Kitartást így a végére, ne keseredj, így vagy úgy kibújik a csöppség, és most már tényleg nem sok kell és a kezedben tarthatod. Mi mind drukkolunk neked és lélekben veled vagyunk. Elhiszem, hogy nehéz kivárni azt a bizonyos napot és hogy sok a bizonytalanság, de erős vagy és minden rendben lesz.
Hidd el tudni fogod és észre fogod venni ha elkezdődik valami :D
Kitartást!!!!!!!!

puszi mindenkinek

andicsiga

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Hencsi
Gratulálok a pici fiúhoz! Sok-sok tejcsit és gyors felépülést!

Szandrii
Kitartás!!! Mennek a szülés indító drukkok!
(Nekem péntek délelőtt volt ilyen szívrendetlenkedés, és du. elfolyt a magzatvíz!!!

Most csak ennyi, de igyekszem még jönni ma!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Rólunk:
Cipikém továbbra is átalussza az éjszakát, este a fürcsi előtt mindig bekenem az ínyét Dologéllel :!: sztem ez jó neki nagyon (azt hiszem, hogy Andiék is ezt használják :roll: )
Ha a férjem is itthon van és azt szeretném, hogy Ő etesse meg Cipikét egyszerűen nem hajlandó a gyermek az apjával enni :roll: hallja a hangom, tudja, hogy otthon vagyok, apától nem kell a kaja, de ha Én rögtön átveszem eszik, hát ilyet :roll: nekünk ez nem jó, de mit csináljak :?: ha elmegyek itthonról vagy, ha nagyizik eszik nincs gond, de ha anya is ott van...

Nagyon ügyesen gagyarászik, nevetgél és játszik a nyálával és képzi a jobbnál jobb hangokat :lol:

Gabi
elfelejtettem írni, hogy az Én hegem elég szépen néz ki, egyre halványabb, egy kicsit rózsaszínes :!:
Ha nincs itthon a férjem Én lapátolom a havat, de ezzel nincs is semmi probléma, tudod kell a mozgás :roll: :lol: nyáron meg nyírom a füvet, gazolok, virágokat rendezgetek...jajjj, csak jönne már a jó idő :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hencsiii, szívből gratulálok Nektek én is.
És nagyon irigy is vagyok :)
Veszprémben feloldották a tilalmat? Bemehetett az újdonsült apuka a szülésre? Majd mondj még erről 2 mondatot kérlek.
Éééééééés képeket kérünk szépen. Légyszi.

Jajj, annyira drágák vagytok.

Suzy,
érdekes, valamiért Veled azonosítom magam :) Mármint pocakméret dolgában. És hát a próféta szóljon belőled... Remélem nem kell kivárnunk a csütörtököt.

Wivi,
én a te verzióddal is kibékülnék ám :lol:

Menion, Andi,
sajna Szigetváron a szüléskor sem lehet bent az apuka :( :cry: Máshol mindenhol bemehet és valóban annyi, hogy utána el kell hagynia a terepet. De nálunk sajna... Nem.
És sztem itt a megfizetés sem számít. Mindenki félti a fenekét. Mivel erről nem az egyes orvosok, szülésznők döntenek, hanem az ÁNTSZ és az intézmények főnökei, ezért nem mennék semmire a kenéssel. Hiszen egyenes a főmuftit kéne kenegetnem, az meg nem nagyon lehetséges. Szülésznőm mesélte, hogy az egyik kolléganőjének az unokahúga is most szült és oda sem mehetett be az apuka, pedig ő még protkós is volt...
Így marad a magány. Se szülésznő? se férj? hát, úgy látszik nekem ezt osztotta a gép.
:cry:

KépKép

Kép
szandriii

szandriii
akkor te egy bátor csaj vagy!hogy így elfogadod a dolgot...én nagyon lázadnék a rendszer ellen....le a kapappal elötted!
látom is magam elött hogy fűhöz fához rohangálnék hogy hol van olyan kórház a környéken ahol apa is bemehet....
teljesen begőzölne az agyam az tuti :oops:

Kép
menion
Budapest

Suzy,
igen Dologelt használtuk/használjuk és nekünk is bevált :) Cipike nagyon ügyes fiú minden téren:)

Szandi
sajnálom a kórház dolgot, utálom az influenza szezont, egyébként is, de így még jobban.
olyan rossz, hogy nem tudunk mit tenni, hogy kicsit jobb kedved legyen, az utolsó napoknak szépnek és örömteli várakozással telinek kellene lennie, de így neked nem az és nagyon bánt hogy nem tudunk segíteni neked.
Így csak sok-sok erőt, kitartás, ölelést és sok pozitív gondolatot küldök neked++++++++

andicsiga

Sziasztok!

Gyors leszek,mert sajnos nicns időm.Szombaton fel hívtam a háziorvost és mondtam hogy Ádám bal lábán és kezén vannak kiütések...egy fajta krémet mondott h vegyek és kenjem...kérdeztem h mégis mitől vannak és azt mondta h nem esett jó neki a tejcsi vagy allergiás valamire meg azt kérdezte h nem-e adok maradék tejcsit neki,mondom nem frissen készítem.Azt már nem mertem meg mondani h néha el készítem előre a tápszert fél-1 órával hamarabb,ezt azért csináltam h ne ordítson...ezek szerint rosszat csináltam...lőjetek le...ezentúl csak frissen készítem.

Suzy!Köszi!El sem hiszem h milyen gyorsan nő...hihetetlen.Nem volt lázas...egy kis hőemelkedése volt miután meg kapta a szurit,de ez január 31-én volt...szerintem ettől nem lehet.Kenni nem kentem semmivel...babaolajjal kentem régebben a lábacskáit,mert egy kis gond volt vel,szerencsére rendben van meg nézte a doki.

Örülök h Cipike jó kedvű és h átalussza az éjszakát,csak így tovább...édi mikor grrrr hangokat ad ki...sokszor én is halgatom h Ádámka gagyarászik...nagyon édi.

Gabi!Nagyon örülök h a ciszta felszívódott.Ügyes Roli baba és erős!
A mosószerrel kapcsolatban az elejétől fogva ugyan azt használom...újjat nem használok még öblítőt sem...vagy lehet h most jön ki rajat?már az is eszembe jutott h nem ázott fel rendesen a mosószer szemcse a vízben és maradhatott a ruciba...kézzel mosok és 2x öblítek.
Nagyon szép tortát készítettél ismét csak úgy csurog a nylm...nyami...nyami.
Ügyes vagy.

Manama!a hozzátápit még nem kezdtem el.

Evita!sajnálom a rossz éjszakákat.

Menion!sajnálom h még nem gyógyultál ki belőle.Jobbulást kívánok és vigyázz magadra!
A fáradságon kívül ,jól vagyok,köszi!Vasárnap délután egy kicsit lepihentem mikor Ádámka aludt és én is aludtam 1 órát...jól esett nagyon.Pénteken süteményt készítettem szombatra,mert vendégeket vártunk...takar-tás itt-ott,stb.Had ne mondjam jól elfáradtam.
Ne legyen lelkifurkád,semmi gond nem mondtl olyasmit amiért én meg haragudnák...igazad volt.
Gyümölcsfánk vankb 50 darab,de sajnos még elég kicsik a fák és még gyümölcs nincs rajtuk.A piacró szoktuk venni a gyümölcsöket.Házi répánk van...burgonyát sajnos vesszük.
Sajnálom h nálatok is síros este volt.

Szandri!Sajnálom h apa nem lesz veled mikor eljön a nagy nap.
Meg látod nemsokály karodban tarthatod majd a kis Imicit.Drukkolo h minden rendben legyen!!!
ÉS kitartást!!!

Hencsi!Én is szívből Gratulálok a kis fiúhoz,sok sok tejcsit,egésszéget és tejcsit nektek!!!

Még 1 kérdés kismamik:-almát melyik fajtából vegyek :?: és a piaci jó :?:

NA hosszú lettem.

Még jelentkezem ha lesz időm és Ádámka is alszik.

Én Dentinox-gél N krémet vettem fogzásra.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Jaj lányok!
Evitának olyan édes pocija van élőben (is) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol

Jövök később :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Hencsi! Nagy nagy gratula a pici fiúhoz!!!! Várunk sok sok képet :wink:
Szandri! Ami késik nem múlik. Ne idegeskedj, Hátha ma este beindulnak a dolgok.
Gabi! Ez kínzás...nagyon ügyi vagy!! Cisztához gratula, örülök hogy felszívódott!
Suzy! még nem néztem képeket, de akkor ezek szerint Ádámka sérve rendeződött. Síráskor sem látszik már?
Manama! Hogy viseled? Te is szenvedsz már egy kicsit? Szerdán kezdem a ctg-t, meg most már egyes medencevégű....ez volt a nagy megfordulás :? Pedig én bíztam benne hogy hátha....
Evita! Még a végén meglesz az a 40 hét Emmával. Méretek hogy alakulnak?

KépKép
yokka03

Sziasztok!
Hu, van ám termelés!
Olvaslak benneteket, de reflektálni nem tudok!
Majd talán este sikerül, pörgős napunk van Nekünk is....
Dalma 2 napja ismáét végigaludta az éjszakákat....sőőt....fél kilenckor alszik....és hétkor kel....szopi és ma is még 1 órát ráhúzott... :shock:
Ma kapott délre sütőtököt...hááát, nem nagyon izlett neki.....majd délután teszek még egy próbát...!

Puszilok Mindenkit!

Szandri!
Nyugalom! Nemsokára túl leszel mindenen.....! :wink:

Gabi!
Taliztatok Evitával, ugye milyen édibédi Emmácska a pocakban! Olyan szép formás hasija van ennek a lyánynak!

Na megyek......vigyázzatok Magatokra és a Babákra!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Yokka
Te is előkerültél :?: hogy vagytok :?:
A sérv dolog teljesen rendeződött, most már inkább egy kicsit be is van esve a köldöke, örülünk ám neki :lol:

Orsi
örülök a jó hírnek :D ügyik vagytok :!:
milyen volt a szülinapozás :?: sütikék elfogytak :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Igen a torta elfogyott...vagyis van még 2 szelet. :wink:
Szülinapozás is jó volt.
Felérek is ilyen szar idő van.....kint voltunk az erkélyen levegőzni, sétára nem mentünk, az tegnap tegnapelőtt volt, majd holnap megyünk remélem jobb idő lesz!

Dalma most evett és érdekes módon most izlett a sütőtök, bár tettem hozzá egy kis almát... :)
Hátha igy könnyebben megszokja az új izt....

Gabi!
Nálatok hányszor van kaki most, hogy megy a hozzátápi?
Nekünk most volt a 3. adag és minden nap van 2 az tuti.
Ti mit eszek már....
Mi még csak alma, őszibari, meg most a sütőtök...nem merem olyan gyorsan szoktatni......szépen lassan... :D :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Jah és a heg....
Nekem nagyon szép világosrózsaszin, és lemértem az elején és két napja.....2 centivel rövidebb!!!! :shock:
Csak néztem....szóval szép. Annyi szépséghibája van, hogy sajna nem egyenes....ha szemből nézitek akkor a jobb vége feljebb van picit, de nem érdekel, mert igy sem kandikát ki se bugyiból, se fürdőruciból.
Én a hasamra használok bőrfeszesitő tesápolót.....de amúgy semmi mást.

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
itt is fos idő van, ma nem mentünk ki :!:
akkor biztos, h segített az alma az ízen :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?