Sziasztok Mindenkik, jó reggelt!
Hát igen, én még mindig itt...
Olvastam ám hétvégén is, csak válaszolgatni nem volt időm. De ahogy elnéztem, nem volt olyan durva hsz-es szombat-vasárnapunk. De azért majd átfutom újra a dolgokat, nehogy kifelejtsek vkit.
Viszont Gabi, neked már régóta akartam pötyögni pár sort, ezért kivételezek Veled
Úgy örülök az UHnak, tök jó
. Na és hogy Roli ilyen bátor fiú volt... Gondolom alig tudtad begombolni a kabátod, úgy dagadt a melled a büszkeségtől
De hát ez van, ha vkinek ilyen kis édes, ügyes babácskája van...
Többieknek is írok ám, csak rettenetesen álmos vagyok és csak gyorsan a tegnapi NSTről.
Hát a szülésznőm szabadságra ment (2hét!!!). Naná, hogy nekem pont ebben az időintervallumban kell majd szülöm. Szuper. A kolléganői azért rákötöttek a gépre, megcsinálták az NSTt. Most már 20 alá nem mentem, 20 és 35 között ingáztam fájásügyileg. Imic szívecskéje is rendben volt, bár többször leesett neki 120-130ra a pulzusa, sőt egyszer 90re is lepottyant
Kérdeztem, h mi az alsó határérték, ami normálisnak mondható, de erre azt mondta a csaj, hogy erről most ne beszéljünk (ez pont olyan 120nál volt, így tudtam, h az már nem frankó). De azt is mondta, hogy csak akkor gáz, ha tartósan fennáll ez a dolog, mert akkor azonnal kiveszik a babát.
Erre kérdezem tőle, hogy oké, de otthon hogy a fenébe tudom megállapítani, ha nem jó a pulzusa
hát sehogy.
Már ez is felizgatott...
Aztán hazafelé felhívtam a szülésznőmet, de addigra már jelentettek neki a kolléganői, hallotta minden oké és hívjam, ha bármi MÁS lenne, mint eddig volt. De rögtön hívjam, hogy tudjon jönni ő is. Na mondom köszi. Ezzel megint csak beparáztatott.
Következő NST kedden este, de akkor már ott lesz a dokim szerencsére, és elvileg csütörtökön be kell feküdnöm és akkor elkezdenek végigmérni, hogy mi a fenéért nem akar már kijönni ez a gyerek.
Mire hazaértem már olyan bőghetnékem volt. De még tartottam magam, amíg jelentettem anyukámnak, aztán eltört a mécses.
Én úgy félek, hogy majd nem veszem észre, ha elkezdődik vmi. És akkor ez a nyomás: "azonnal hívj, ha vmi szokatlant tapasztalsz"!!! Cseszed, minden szokatlan
És ráadásul a feloldásról annyit, hogy már a belgyógyászaton is elrendelték a tilalmat... Szóval nemhogy feloldás nem lesz, de további zárlatok vannak, így biztos egyedül kell végigcsinálnom
Már már ott tartok, hogy én nem is akarok küzdeni. Vágjanak, nyessenek, amit akarnak, csak vegyék ki végre, akkor legalább nem kell félnem attól, hogy vajon most éppen jól pulzál e vagy sem, vagy vajon most éppen ez fájás vagy sem, magzatvíz vagy sem
Már kezdek rendesen kiakadni. Komolyan várom már a csütörtököt. Fektessenek be, aztán lesz ami lesz.
Ráadásul Imi ma nagykörön van (Siófok, Fonyód, Nagykanizsa, Letenye). Már 7kor elment, azért írok ilyen korán és csak 5körül ér vissza Pécsre, ha minden jól megy. Psze attól még 7ig dolgozik, csak legalább a közelben lenne
Hát ez van, végül is úgy sem jöhet be, mindegy hol van. Kint a folyosón vagy Siófokon. Még a babát sem nézheti meg
No, próbálok aludni egyet, hátha. A hajlandóság megvan, szóval jók az esélyeim...
Evita, sajnálom, hogy elért a kór. Szörnyű nem?
Aztán majd jövök.
Ja tettem fel tegnap 2 képet- túl a 40. héten
Menion, örülök, hogy jöttél, már kellettél nagyon
És a vizes puffancs bizony a kezem volt a képen