Hajni!
Apa jól teszi, hidd el!
Miért ne lenne szükséged 3 gyerek mellett? NEm kell apára várni, hogy vigyen, és könnyebben mozogsz. Tudom, most jön az, hogy jól el vagyok és a buszon is szöveg. Ezt most csak hiszed! Utána meg apa felkötheti a gatyót, hogy legyen másik autó is.
A lényeg, hogy ne parázz az úton. Én baromi félős voltam amikor jártam. HA esett az eső egyszerűen nem mentem vezetni. Mert tudok én még a tócsákra , ablaktörlőre figyelni? 10 éve vezetek balesetmentesen városban és országuton a kispolskitól teherautóig mindent!
HA nem hősködsz, hanem tudod a korlátaidat, akkor nem lehet baj.
Nem arra kell figyelni, hogy úristen baj lesz. HAnem hogy megtudod csinálni! Hidd el , hogy sokat könnyitenél magadon, amikor már 3 fele kell rohannod.
Tessék neki vágni! Belevaló csaj vagy! Ne parázz. AZ elmélet az pár óra alatt megtanulható, ha nem a könyvet bújod, hanem a teszt könyvet. A lényeg a vezetés, az meg menni fog!!!!!!! Oktató kérdése! Nyugodt oktatót jkeress és nem lesz baj. Általában a parásoknak sikerül elsőre. Láss engem. Szeged legszemetebb vizsgáztatójánál vizsgáztam. A többiek kiíratták magukat. MINDENKI!!!!! én meg szépen átmentem. Vágj bele!!!!! CSak a lényeg, ha meg van a jogsi, akkor ülj autóba rögtön és gyakorolj, menj, mert ha nem akkor kárba veszik az egész.
A.