Új privát üzeneted érkezett!

Múltkor fürdéskor láttam egy zöld csíkot Bence lábán, szívbaj jött rám, hogy mikor üthette be. Utána nézem, hogy nem is beütés, hanem biztos egy ér. De fürdés közben lejött :S A Pampers pelus színezte be :(. Nem szeretem :(

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Navi:
Talira azárt nem megyünk, mert temetésre kell sajnos mennünk.

Ami:
910 gr-ot gondoltam, h nem nekem írtad, hanem Wivinek, de az a poén, h mi is pont annyit híztunk :lol:

Dorka:
Olyan elefántunk nekünk is van!!!! Majd magyarázhatom utána az állatkertben, hogy miért nem narancssárga füle vann az elefántnak :lol: Jó a fénykép!!! Hogy vigyorog Luca!!!! Édes!

Eclipse:
Gratula a futáshoz...én nem merek nekiállni sportolni, mert így is kevés a tejem. Mondjuk nem vagyok egy nagy sportember, de jól esne már egy kis mozgás.

Hú csajok annyi jót írtatok már Lucuzs muffinjáról, h egyre jobban sajnálom, h nem megyünk!!!!!! Megyek is, eszek vmi édességet!!!!!!
berni01
 
 


tingatózás=ringatózás
Eta,
ugyan, dehogy :D csak tényállást közöltem, hogy nem ez a titok nyitja.
Sajnos mi csak cukrászdás sütit tudunk vinni.
Jó lesz holnap!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Ami,
én vittem Vaya Fanny-ját!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse: Akkor nem reklámozom tovább a barátnőmnek!! :D :D Mégis elcsábultál?

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok!

Jó hírek!!! :) Ma voltunk a sebészeten Ádámmal és nem kell műteni, csak egy kenőcsöt kapott. Két helyen meg van repedve a kis lukija, de belül nincs. Az a lényeg, hogy 10 napig naponta legyen kakija (erre ma 2x is volt :) ). Meg kamillázni kell (ezt már csinálom egy ideje). Ráadásul a köhögése is elmúlt, pedig nem adtam neki semmit, csak este Physiomerrel befújtam, majd orrszívóztam (nem sok trutyi jött ki a nóziból), lehet még azért ma is megcsinálom.
A másik jó hír, hogy a legjobb barátnőm terhes. Pozitívat tesztelt. És úgy néz ki, hogy november 5-re lesz kiírva. Szóval ő is novemberi babát szül. :)

Navi: köszi a képet, édes nagyon Zorka. Az nem baj, ha nem forgolódik, majd ha valami miatt fontos lesz neki, akkor már tudja, hogy hogyan kell csinálni :)

Dorka: én is nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni, de biztos ami biztos, nem akarunk senkit megbetegíteni. Luca csuda szép :) És pont olyan szeme van, mint neked. Ádámka udvarolhat neki? (apuka is úgyis a kicsit (2 év) idősebb néniket szereti :) )

Puszi mindenkinek!
Taliról képeket kérek és immunt erősítünk a tavaszi talira! :)

(Tablóhoz képeket küldjetek még lányok! Még csak 6 képet kaptam.)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Kengurura gondoltok?

Kép
Kép
haynii
 
 


Milupa Milumil HA Start Optima

Jó ízű!

Kép
Kép
haynii
 
 


Navi! Szerintem innivalót hozhattok nyugodtan! Annyi kaja lesz, hogy csak bírjuk hazacipelni. :wink: :lol: Folyadék téren lehet hiba, azt nem sokan jelezték, hogy hoznak, bár lehet, hogy csak azért nem, mert természetes, hogy az is kell...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tatjana! Dejó! Nagyon örülünk, hogy nem lesz műtét! :D
Ádámka hogy viseli ezeket a vizsgálatokat?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Dorka,
olyan elefántunk nekünk is van. Tiszta gáz azzal a gülű szemével. Mátéka imádja.

Úgy néz ki mi is hárman megyünk. Apa megkérdezte én meg mondtam, hogy örülnék neki.

Kép
Kép
haynii
 
 


Halihó!!!

Most végeztem, gyerekek a helyükön! :D Lehet megcsináltam a (számomra és főként Atival a ) lehetetlent??? :shock:

Tatjana - Ádámos jó hirek - szuper!!!!! :lol: Barátnődet üdvözlöm a rokon topic-ban!!! ÉÉÉÉÉs óriási gratula!!!!!

Csajok, ha vkinek van olyan érdes bőrre (nuni melletti redőknél) kenőcse, és holnap jön talira, nem tudna hozni nekem egy kicsit? Adélkának hurka hurka hátán, a mi dokink meg nem írt ilyen krémet, és hiába olajozom. Dokim azt mondta, ne testápolózzam, mert abban is lehetnek szemcsék, ami kidörzsöli :shock:

Ügyik vagytok a nagy készülődéssel. Én majd holnap délelőtt sütök. Na, megyek, eltakarítom a konyhában a vacsi nyomokat, aztán irány a hálószoba, és Szex és New York-ot fogok nézni!!! A 94 részből még csak a 20-nál tartok.

Szép estét!!!

mikegirl
 
 


Tatjana: Éljen!!!!! :) :) :)

Mike: Viszek testápolót, nekünk jól elmulasztotta (+Gaby popsikrém, ez utóbbi nem tudom mennyire fontos).

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Nem is írtam. Amikor kérdeztem, hogy mit használjunk az érdesedés ellen Wivi írta, hogy megnézi a testápolójuknak a nevét. Én meg írtam, hogy a miénket úgyse tudom elolvasni, mert golyóstollal írják rá. Most a gyerekorvosi rendelő melletti patikába járunk, ott rányomtatják a matricára. Nos, én ezt nem vettem észre :) És amikor a dokink kérdezte, hogy milyen testápolót írjon, rávágtam, hogy fogalmam sincs a nevére, mert nem tudom elolvasni... Gondolom csak enyhén nézett hülyének : :lol:

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok Csajok!

Annyira a mi formánk… besz@art a netünk, szerda du., akkor már pánikoltam, mert nem írtam ki a címet meg a számot sem, gondoltam, basszus csak megjavul majd vhogy! Hát nem… de ami a rosszabb, h közben Apa bekapta a hányásos, fosós vírust, én meg hulla fáradt vagyok az éjszakai 2 óránkénti keléstől és ráadásul sztem meg is fog jönni, amitől meg totál szédelgek! Boldi köszöni ez idáig vígan duruzsol…
Ma átjött a húgom és megcsinálta a gépet, mert végül kiderült vmit sikerült az IP címmel elcsesznem és hiába sugárzott a modem nem vettük a jelet! :-( :-(
Olyan tanácstalan vagyok, mert nem tudom mit tegyek… Apa ma már nem hányt, sztem már megtisztult… még ha nem is jönne be a talira, csak eldobna, akkor is ott van a levegőben, h esetleg én tovább adom… sztetetek mit csináljak?! Mert úgy mennék, DE nem merem bevállalni, h vki miattunk legyen beteg! Mint felelősségteljes anya és ember, én nem kockáztatnék… Szerintetek mit csináljak, mondjátok, ugye NE!?
Jajj, Lányok olyan dühös vaaaaagggggggyyyyyyyyoooooookkkkkkkkk!!!

Ne haragudjatok már nem tudok visszaolvasni… majd holnap! Puszi :-(

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jó szórakozást!

Maccs
vörösmacska
 
 


Lányok, olyan szomorú vagyok. nem tudunk menni a talira, mert Noncsi egyfolytában prüszköl és köhög. Pár napja már folyt az orra, de csak kicsit, meg be volt dugulva, de azt hittem a száraz levegőtől. De szerintem elkapott valamit, valószinű unokabátyjától. :( nincs amúgy rossz kedve, szerintem nem fáj neki semmi, de nem merek igy elmenni nehogy elkapja a többi baba. Jaj annyira szerettelek volna megismerni titeket :(:(:( remélem lesz a közeljövőben megint tali és végre elmehetünk

addig is próbálok legalább reagálni mert már nagyon rég irtam érdemben. és ne haragudjatok, úgy szerettünk volna menni...

Kép
vayacon
 
 


Érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!
Kérünk szépen sok-sok fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szegény nagymamám ma reggel elment...
:cry: :cry: :cry:
A zsúrozóknak jó szórakozást kívánunk!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse! Őszinte részvétem! Próbálj higgadt, nyugodt lenni, nehogy még jobban csappanjon a tej...ez egy nagy hülyeség, én nem tudnék :(


Kép
ebba
 
 


csajok! Jó szórakozást! Kérek fotókat, sokat sokat!!!!!!!!!!!!!!!
Jankám a 3 napos tömés hatására elkezdet rohamosan hízni, már 4850!!! Múlt héten 4730 volt, tehát jó, de nem mindig esik neki jól a plusz tej...

Kép
ebba
 
 


Elszállt az irományom...ááááááááááá :evil: :evil: :evil:

ECLIPSE:Fogadd legőszintébb részvétemet.Sajnálom,h elment nagyid.Légy erős!!!!

EBBA:Örülök,h Janka kezd rendbe jönni!Csak így tovább! :wink:

CSAJOK:Én itthon sárgulok!Kérlek helyettem is érezzétek nagyon jól magatokat,bár ennyi csacsogós anyuka és tündéri kismanó társaságában alig,ha lehet rosszul az ember. :wink: A legközelebbi talira már remélem így vagy úgy,de remélem odaérünk.Bár fos*ok,h addigra olyan jól összeszokik a csapat,h nehéz lesz berázódni :( Kérünk sok-sok fotót!

Csók nektek!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse
Részvétem :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Eclipse,
részvétem. Sajnálom :(

Csajok, én nem tudtam odaérni, várunk sok fotót és élménybeszámolót! Cserébe rakok egy képet én is. :) És legközelebb ott leszünk mi is. :)

Kép
gigii
Budapest
 
 


Eclipse, részvétem, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Nagyon hiányoztál a taliról! Remélem, a következőn már ott lesztek Mollikával együtt! :)

KépKép
bedoha
 
 


Sziasztok!

Eclips: őszinte részvétem nagyon sajnálom :cry:

Háááááááát: nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nagyon örültem nektek csajok!!! Jól éreztük magunkat (Patrik és férjem is:D ) Bár nem mindig voltam tisztában hogy kivel is beszélek 8) Mondtam rossza névmemóriám :wink:
Minden gyerkőc nagyon édi volt és csoda csodaszépek!!!! És mindenkinek nagyon jó kedve. Jó sokat csacsogott mindenki, mert enni-inni(hiába unszoltam mindnekit többször is) alig maradt időtök.... most pakoltam el azt a sok mindent amit meg/itt hagytatok (szerintem a jövöhéten sem kell főznöm:D
ehettetek volna többet is!!!! én meg azon gondolkodtam még mit csináljak majd nehogy éhezzetek:D
remélem mindneki kellemesen töltötte el a zta kis időt amit együtt töltöttünk:D
Külön köszönet a kedves szopitanácsadónknak, azt hiszem sokan igénybe vettük kedves társaságát! Köszönjük!

Ancsa: csoki valami isteni!!!! csajok nem sokat ettetek belőle, én viszont sosem voltam arról hires hogy beosszam a csokit, mindig addig eszem amig van 8)
Szóval azt hiszem kövi talira plusz 10 kilóval leszek több :oops:
Eta: nagyon drága vagy! sajnáltam hogy olyan korán kellett mennetek :cry:

Foók állitólag nagyon jók lettek, szóval szerintem hamarosan tesznek fel a forumkövető apukák :wink: (és akkor majd én is lementem :wink: )

Na azt hiszem most megyek csicsikálni-rend van, így teljes nyugalommal hajtom fejem álomra :lol: Jó éjt mindnekinek!
Mégegyszer köszönöm mindnekinek hogy kijötteteka világvégére hozzánk:D

rabbe78
 
 


Sziasztok!

A babatalin mi is nagyon jól éreztük magunkat! Készült egy jó pár videófelvétel, amire ha kíváncsiak vagytok, küldjetek pü-t és küldjük a linkeket.

Hajni, Tamás és Oli :)

KépKép
bedoha
 
 


Sziasztok!

Eclipse: fogadd őszinte részvétem!

Rabbe: köszönjük szépen még egyszer a vendéglátást! Sajnálom, hogy nem tudtunk Tőled elköszönni, de a hami mindenek előtt :wink: ! Nagyon jól éreztük magunkat, a hinta azóta nem hagy minket nyugodni :D!

Nagyon jó volt ennyi egyidős törpit látni egyszerre :D !
Nekünk gyakorlatilag egy kép sem sikerült, de azért egyet felrakok, meg persze az utazásról is :wink: !

Vikoo: remélem jól vagytok!

Vaya: nektek is jobbulást kívánok!

Gigi: azok a szemek :wink: ! Szépek vagytok!

Remélem legközelebb mindenkivel találkozhatunk!
Puszi mindenkinek!

Kép utazás Kép

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Halihóóka!

Nagyon kérek én is képeket, mert a mi gépünkön sincs össznépi!!!

Rabbe!
Csúcsaranyosak vagytok hogy ezt bevállaltátok!

És hogy elkezdődjön a képeső: )) Kép majdnem mindenki.....................................

pussza Jó éjt! E+G+Z

Kép
Kép
eta
 
 


mi is FANTASZTIKUSAN ereztuk magunkat!!t Zsombor mintagyerek volt! Es meg en ahodtam hogy hogyan fogja toleralni a nagy zsibongast :) Igy szemelyesebb lesz a forumozas!

Rabbe!
Nagyon koszonjuk a helyet!

En kerem smyepen a linket a videokrol. Le is lehet tolteni?

Eta!
Ezt a kepet atkuldened nekem mailen? Zsombim olyan jol latszik rajta. Pu-be kuldom a cimem. Koszike!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Örülök angie, hogy ti is jól éreztétek magatokat!
Szerintem minden baba nagyon jól toreláta a "tömeget" :lol: Nagyon cuki volt mindenki!
ki jön reggelire????Pogi? Muffin? (na abból már csak két darab, merta fiam bereggelizett belőle :oops: :lol:

Nálunk maradt egy tálca (rétes volt rajta-kérnéma receptjét, párum azt mondta ilyen isteni rétest még nem evett :P ) egy cumisüveg kupak és egy doboz(ez szerintem Angie-é, mert Szilárd játszott vele)
Hogy juttasam el hozzátok? Következő talin vagy postán?

Úgy aludtam, mint akit fejbe vágtak :lol: gyertek máskor is mert egyébként rossz alvó vagyok :roll:

Na megyek készülődni mert mostmeg mi vegyünk vendégségbe :lol:

Luczus: mikor értetek haza? Minden rendben ment? aludtak hazafelé a gyerekek?

Puszi mindnekinek!

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Szuper volt a tali!!! Ennyi tündéri baba egy helyen! :lol: :lol: :lol:

Eta! Nagyon köszi a szervezést! Rabbe neked meg a lehetőséget, hogy lerohanjuk az otthonotokat! :lol:
És hiányoztak, akik hiányoztak!!!!!!!!

Rabbe! Negyed 11-kor itthon voltunk. Egy gyors boxkiállással megúsztuk. :D

Nyáron mindenképp összehozunk egy soproni kerti talit is nálunk!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eclipse! Részvétem... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rabbe: az a mi tálcánk, majd a következő talin megoldjuk :D ! Rétest a Dédi csinálta, majd elkérem a receptet, biztos fog örülni, ha meghallja, hogy sikere volt a sütinek :wink: !

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Igen, a mienk :) En szepen bekeszitetem a zacsiba hogy ott ne maradjon, Sziszkom meg jol elintezte nekem hogy megis elhagyjuk :) Nekem raer a kovetkezo talin. Meg jo hogy Mikelany tepsijet nem hagytuk ott!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Csoportképek, sajnos már Gyancsiék nélkül:
Kép

Kép

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

A képek alapján szuper lehetett a babatali! :) Sajnálom, hogy nem voltunk ott, remélem legközelebb sikerül eljutnunk!

Eclipse
Nagyid miatt fogadd őszinte részvtem :(
A kiscsajod ha éhes lenne, szerintem tuti jelezné, sírna.

Annyira sajnálom, hogy nem tudok jönni sűrűbben, olvasni is időnként jutok ide sajnos, de próbálom követni az eseményeket.
Az Okj-m sem sikerült sajnos, ha újra szeretnék menni, akkor az 40.000 lenne :( az meg most sok.

Gyerkőcök jól vannak, Marci egyre jobban viselkedik, sokat segít nekem :) Aranyos nagyon, meg mostanában sokszor elpakolja maga után a játékokat. Hiszti persze van, de már sokkal jobban kezelhető!
Dani is aranyos, okos kislegény, csütörtökön voltunk ortopédián csípőszűrésen. Itt elég bonyolultan működnek a dolgok, mert egy másik helyre el kell vinnem csípő ultrahangram aztán a lelettel vissza az ortopédiára, persze mindenhova időpontt kell kérni. Pénteken megkapta Dani a második Rotát. Jó drága volt, de szerintem megéri, én igy vagyok nyugodt. Azt mondják, hogy 5 éves korig véd, de ez épp elég, mert amig kisebb ugye nehezebb pótolni a folyadékveszteséget, nagyobb a küzdelem, h ne száradjon ki.
A doktornéni meg mondta, hogy csütörtökön nagyon sok beteg gyerkőc volt nála, és valószínűleg épp Rota járvány van :S
Dani a kiságyban alszik, napközben egyedül, este általában cicin vagy a kezemben alszik el, majdnem mindig átalussza az éjszakát, inni kel fel általában, megszomjazik, mert száraz a levegő. Napközben is elvan a kiságyban vagy a játszószőnyegen a játékaival, hason is szeret lenni, át tud fordulni hasról hátra és 2 napja próbálgatja a hátról hasra fordulást, de az még nem megy neki, mert kis húsgombóc :) Sokat mosolyog, dumál egész nap, meg kacag :)

Most mennem kell, nem ígérem meg hogy gyakrabban jövök,mert láthatóan nem tudom betartani egyenlőre, de a igyekszem!!!!!
Puszi mindenkinek!

szisszka
 
 


Eclipse: szívből sajnálom, Nagyid elvesztését! Sok erőt és kitírtást kívánok! Ölellek!

Lányok, olyan nagyon jóóóóó lehetett! Apa még tegnap is f@sott, szóval, én azt mondom jobb ez így, meg én is azt hallottam, h jön a ROTA járvány... Tegnap ezért anya jött értünk és átvitt magához, h ne legyünk itthon, de úgy fájt a szívem, h nem találkozhattunk. Mondtam is Apának sokkal jön nekünk... azt mondta jöv7-en meglepi pihi lesz, hát kíváncsi vagyok, mert én néha már ultra nagyon be vagyok fordulva, és a legtöbb esetben rajta csattan az ostor, minden kis hülyeségére ugrok, ráadásul van neki bőven! :-) Nekem igazából két gyerekem van... :-D

A képek fantasztikusak lettek, mennyi babóóóóóó! :-) És milyen szépek!!!

Most megyek, takarítok, fertőtlenítek millió puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


közben látom, érkeztek még képek :) Nagyon szupik a fotók csinik a szülők, a babák pedig egyszerűen ennivalóak :)

Viko
Apának jobbulást!!!!!
Meglepi pihi? Ez jól hangzik :)
Azt hiszem, mindenki egyel több gyerekkel számolhat :D Nálunk is ilyen apa :))

szisszka
 
 


közben látom, érkeztek még képek :) Nagyon szupik a fotók csinik a szülők, a babák pedig egyszerűen ennivalóak :)

Viko
Apának jobbulást!!!!!
Meglepi pihi? Ez jól hangzik :)
Azt hiszem, mindenki egyel több gyerekkel számolhat :D Nálunk is ilyen apa :))

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Eclipse, sok ölelés neked!

Csajok, min nagyon jól éreztük magunkat, Rabbe nagyon köszönjük a helyszínt,. Eta neked a szervezést!
Ennyi szép baba egy helyen:)
Lányok, aki csinált képet, elküldené nekem e-mailben?
hornyacsekandras@gmail.com.
Szeretnék egy kis meglepetést csinálni.

Rabbe, a cumisüvegkupak hozzánk tartozik, legalábbis nincs meg:)
Majd a következő talin:)

Vikoo, apának jobbulást kívánok!

Szissz, sajnálom az OKJ-t:(
Fiúkkal örülök, h. minden ok:)

Millió puszi csajok

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Eclipse - nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem!!!

Tali - köszönöm a helyet és a szervezést!!! Nagyon jó volt -és egyben különös is - a nick nevek megelevenedése.
Sajnos nagyon picit tudunk csak maradni Adélkával, pedig nagyon szívesen beszélgettem volna mindenkivel. Úgy érzem alig váltottam egy-két szót, egy-két csajszival. Szóval kevés volt belőletek! :lol:
Ja, és biztos feltűnt, hogy nem volt Karamalz. Nem volt a Tescoban, és azóta sincs. Szóval nem akartam elsunnyogni.
Én nem meglepetésre készülök, csak úgy önzésből elkérhetem a képeket? Ide küldjétek légyszi: eszter1976@yahoo.com.

Ebba - örülök Janka plusz grammjainak :D

Gigii - csodaszépek vagytok!!

Rabbe - volt minden, ami szem - szájnak ingere :wink:

Bedoha - ment privi!

Lucuzs - mi szívesen megyünk Sopronba!! Kerti - parti nálunk is lehet, mondjuk tavasszal? Ha van kedvetek, Gödöllő is lehet egy helyszín.

Vikoo - meglepi pihi ..... irigy - irigy :oops: :lol: Apának jobbulást!

Dorka - meglepi biztos jó lesz!! :D

Én a tali napján fél 8-kor bealudtam!!! Durván ki voltam!!

Hajni - gödöllői mini talihoz van kedved? Angie elhozna. Márc 9? Angie, neked ez jó lenne?

Csajok, nekem ma volt egy kis kimenőm. 1/4 10-es szopi után leléptem. Semmi extra, csak Aldi, meg shop stop - vagy mi, ahol az a sok üzlet van, Tesco. Épp hogy beestem a következő szopira. Tesco-ba nagyon édi gyerek cuccok jöttek!! Vettem is egy pár dolgot Adélkának.
Apa mondta, hogy mekkorát szívott. Adélka egyből felkelt, ahogy kitettem a lábam, mert Ati felkiabálta. Jól kikészítette a két gyerek. (A múltkori kimaradása miatt egyáltalán nem tudtam sajnálni. 8)

Puszi mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Csajok én nem szerveztem semmit!!
Rabbe felajánlotta a dolgokat mi meg jól kihasználtuk!
Szóval köszi, nagyon jól esik meg minden de nemáááá

Májki:
Teljesen egyetértek veled! Én is úgy éreztem hogy nem beszélgettem senkivel eleget, és még tudtam volna maradni!
Melyik tescoban voltál? Mi szombaton még tali előtt voltunk a budaörsiben, és én is vettem ezt azt : )

Dorka:
Számból vetted ki a szót, én is be akartam gyűjteni az összes képet meg VIDEÓfelvételt, mert a következő találkozóra akartam Cd-t írni mindenkinek: )) De akkor most tied a meglepi, én majd küldöm a képeket, de sajna nem lettek túl jók!

Szissz:
Sajnálom az OKJ-t!
Szemetek voltak?
Milyen szervezés volt EFEB- es?
hát nem olcsó: ((
Hajrá Marci! A rotán én erősen gondolkodom de minden ilyen hsz segít a döntésben......

VIKOO:
Sajnálom hogy nem jöttetek: ( de persze megértem!
Nem irigyellek a nagygyerek miatt :wink:
Legközelebb megcsinálod a feliratokat? mondjuk a meglepi pihiben
:roll: :lol: hehe na jó szólit a főnökasszony
ja én meg recepteket szeretnék mindenkitől

Benbor: Utólagis boldog születésnapot!
Remélem jól sikerült az afterparty party

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Akkor tavasszal gödöllő, nyáron sopron? :lol:

Este én is azon agyaltam, hogy alig tudtam valakivel pár mondatot váltani.... azt hittem csak én voltam ezzel így... akkor viszont minél hamarabb újra tali!!!!

Jó volt a mai napunk is, babónk nagyon ügyesen vészeli át ezeket a banzájokat. Ma 14-en voltunk... ettünk ittunk, szóval ma sem volt fogyokúra :lol:

Holnap unatkozni fogok, kedden ovi, szerda városjárás......
Most megyek ádi már pancsizik.
Holnap még felugrok.

Tálcát, kupakot, dobozt őrzöm, d e majd tali előtt külön szóljatok ezügyben !!!!!!! :lol: :lol:

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Nagyon, nagyon jól éreztük magunkat. Tisza fáradt lettem utána, alig húztam ki az estét. Olyan voltam mint egy gyerek, túl sok inger ért. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eclipse,
nagyon sajnálom! :cry:

Rabbe,
köszi a helyszínt. 20:43-kor már rend is volt:?: :?: :?: :?: :?: Volt rétes :?: :?: :?: :?: Miből ki nem maradtam? :?: :?: :roll: :roll:

Eta,Lucus,
nekem is kéne az a kép ahol körbe tettük a babókat. Ti jobban elkaptátok. haynii@yahoo.co.uk

Hajni,
kérem szépen a linket!

Mike,
nagyon szívesen, úgy néz ki eddig nincs semmi 9-re, de majd még térjünk vissza rá, oks?

Jó éjt!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok Lányok!

köszi a részvétet!

Benbor, isten éltessen!

Csodálatosak a képek, nagyon jó lehetett a tali!

mi szombaton 1-kor lekotortunk HMVH-ra anyukhoz. Ma jöttünk haza. Sajnos az éjszaka Cicukám elkezdett szörcsögni és hurutosan köhögni :cry: Holnap felhívom a dokit. Tudom h ez még nem komoly, mert egyébként jókedvű, eszik, és hőemelkedése sincs, de én azért megijedtem, mert nálunk még egy szipogás nem volt eddig, mindig csak olvastam, hogy milyen sok baba átesett már az első megfázáson, és most rajtunk a sor.
Csöpögtettem az orrocskájába anyatejet. Sajnos csak kézi orrszívónk van, és azzal nem jött semmi. Holnap lehet beszerzek porszívósat.
Ma világrekordert fosizott, pedig nem volt szorulása előtte :shock:
2 percen át csak dőlt, dőlt, dőlt a babából a kaki, és nevetett hozzá. Minden olyan lett, úsztunk :shock:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Mike
Nálunk nem kirívó eset az ilyesmi, hogy szopi után lelépek, és apára maradnak a fiúk. Bár sokszor viszem magammal Marcit. Éééés igeeen, az esetek tööbbségében Dani egyből fel is ébred :D Hát ez van, legalább babáznak az apák is :) Nálunk ez azért van így, mert apa utál mindenféle dolgokat elintézni - bank, posta, stb... viszont akkor ennek ez az ára, hogy marad itthon Danizni. :)

Eclipse
Mollinak jobbulást! Szegénykém! Persze, azért jobb ha orvos látja, és ez téged is megnyugtat :) Nekem Marci csak kb. 9-10 hós korában fázott meg először, gondolhatod, én hogy aggódtam, h úristen, megfázott gyerek... :D Mostmár Dani sajnos többször volt náthás, meg köhögött. :( Olyan rossz látni, amikor betegek, még akkoris, ha jókedvűek, az anyatej azért sokat véd!
Én is anyatejet szoktam a nóziba csöpögtetni, de ha nagyon megvan fázva, akkor nasivin sóoldatos cucc, mert azt be tudod spriccelni, és jobban tisztítja a nózit. A porszívós orrszívót én is csak ilyen esetekben használom, ha nagyon kell...

Tényleg csajok, van valakinek tapasztalata elemes eletromos orrszívóval? Csak mert ha éjjel kell nózit szívni, a porszívós baromi hangos, engem kidobnak a szomszédok :D (bár múltkor valaki éjjel fél 12-kor kezdett el elektromos gitáron gyakorolni... )

szisszka
 
 


Eclipse!
Oszinte reszvetem! Mollikadnak pedig jobbulast!

Szisz!
Nekunk 2 fele elektromos orrszivonk van, pesztonkas es egy pisztoly formaju, de egyik sem valt be, nincs meg a kello erejuk hogy rendesen kiszivjak a trutyit.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!!


Akkor ezek szerint más is tudott volna még traccspartizni :lol:

Szisszka - elemes orrszívók használat előtt kidobandók!! Atinak vettük annó, 8ezer körül volt, és semmit nem szív ki.....csak azt nem tudom minek árulják. A feltaláló tuti egy gyerek orrát sem próbálta vele kiszívni. :roll:

Eclipse - Mollikád már jól van? Anyatejes baba, hamar minden ok lesz:wink: Azért biztos ami biztos, küldök lánykádnak gyógypuszit!!!!

Haynii - ok, akkor a többit majd privátba. Wivit is hívjuk majd, ha rászánja magát a vezetésre. Angie-nek elvileg jó a márc 9.

Jó volt az éjszakánk. 3-kor keltem szopiztatni, mire visszaaludtam, lejött Ati, és elkezdett cirkuszolni, hogy kakaó, meg keljünk fel, meg ilyesmi. Szóval nem aludtam szét magam :?
Adélkával is van valami. Evett 3-kor, 7-kor - olyan görögdinnyét tálaltam neki, ami este 7-től termelte a tejcit :lol: - aztán 1/2 9-kor megint éhes lett :shock: Sokat sírdogált, nagy kínszenvedések árán aludt el. Most szunyál, ezzel viszont ugrott a kozmetikus. Úgy volt, hogy utazóágyastól 10-re megyek a szomszéd utcába anti - age kezelésre. De ezek után, hogy foggalmam sincs, hogy mikor eszik, mikor alszik, nem mertem belevágni a kb. kétórás kezelésbe.

De ha kel, azért elugrunk a használt rucikért, amit vettem, meg a Tesco-ba kicserélem Adél csukáját. Nem figyeltem, és 0-3 hósat vettem neki, és éppen most jó. Szóval holnapután már kicsi lenne :lol: Reméljük kicserélik.

Megyek, bedobok egy kávét, aztán vasalok. Még van egy kevés.

Köszönöm a youtube-os linket. Nekünk van videólopónk, úgyhogy ma este töltögetés lesz a program.

Amida - köszi a krémet mégegyszer. Annyira szuper, már egyszeri használat után is majdnem tökéletes volt. Most, hogy így másodszor kentük be, már az!!! És olyan buta voltam, meg sem kérdeztem, hogy mivel tartozom érte :oops: :oops: :oops: Akkor most pótolnám. Írd meg priviben légyszi. Köszi!!!

Pusszantás mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Angie
Köszi az orrszívóval kapcslatos tapasztalatokat! Hát akkor nem tudom mi legyen :S Bár remélem nem kell sokszor használni.


Eta
Az okj a sulim szervezése volt, Atalantás, nem ők voltak szemetek... nekem kellett volna többet tanulni (csak kérdés, hogy mikor... :roll: ) én úgy érzem, hogy két gyerek mellett ennél sokkal többet nem tudtam volna. Mondjuk azért az elég bosszantó, hogy a számvitelem 3 ponton múlt :( Az okj-n a feladatlapokat központilag küldik ki a PM-ből. :(
Most május-júniusban kellene okj-znem a banki szakügyintézőből. Talán megpróbálom mégegyszer a pénzügyet októberben, ha lesz rá keret...

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?