Sziasztok!
A képek alapján szuper lehetett a babatali!
Sajnálom, hogy nem voltunk ott, remélem legközelebb sikerül eljutnunk!
Eclipse
Nagyid miatt fogadd őszinte részvtem
A kiscsajod ha éhes lenne, szerintem tuti jelezné, sírna.
Annyira sajnálom, hogy nem tudok jönni sűrűbben, olvasni is időnként jutok ide sajnos, de próbálom követni az eseményeket.
Az Okj-m sem sikerült sajnos, ha újra szeretnék menni, akkor az 40.000 lenne
az meg most sok.
Gyerkőcök jól vannak, Marci egyre jobban viselkedik, sokat segít nekem
Aranyos nagyon, meg mostanában sokszor elpakolja maga után a játékokat. Hiszti persze van, de már sokkal jobban kezelhető!
Dani is aranyos, okos kislegény, csütörtökön voltunk ortopédián csípőszűrésen. Itt elég bonyolultan működnek a dolgok, mert egy másik helyre el kell vinnem csípő ultrahangram aztán a lelettel vissza az ortopédiára, persze mindenhova időpontt kell kérni. Pénteken megkapta Dani a második Rotát. Jó drága volt, de szerintem megéri, én igy vagyok nyugodt. Azt mondják, hogy 5 éves korig véd, de ez épp elég, mert amig kisebb ugye nehezebb pótolni a folyadékveszteséget, nagyobb a küzdelem, h ne száradjon ki.
A doktornéni meg mondta, hogy csütörtökön nagyon sok beteg gyerkőc volt nála, és valószínűleg épp Rota járvány van :S
Dani a kiságyban alszik, napközben egyedül, este általában cicin vagy a kezemben alszik el, majdnem mindig átalussza az éjszakát, inni kel fel általában, megszomjazik, mert száraz a levegő. Napközben is elvan a kiságyban vagy a játszószőnyegen a játékaival, hason is szeret lenni, át tud fordulni hasról hátra és 2 napja próbálgatja a hátról hasra fordulást, de az még nem megy neki, mert kis húsgombóc
Sokat mosolyog, dumál egész nap, meg kacag
Most mennem kell, nem ígérem meg hogy gyakrabban jövök,mert láthatóan nem tudom betartani egyenlőre, de a igyekszem!!!!!
Puszi mindenkinek!