Sziasztok!
Csillag! Nagyon örülök, hogy rátaláltál erre az ismerősre, és látod látod, mondtam én Neked, hogy nincs nagy baj nálatok! Tejcsit sajnálom. Neked nem jött be a homeos bogyó? Viszont nem szabad úgy hozzáállni, hogy mi lesz ha nem lesz, LESZ és KÉSZ!
Beze! Tényleg nagyon szépek vagytok! Édesek ezek a gyerekek! Na, majd tavasszal látjuk egymást végre, végre!
Mia! Anyám, mekkora pocak, tényleg nagyon csini vagy. Örülök, hogy minden rendben Veletek. Hát, Tomi kijelentésén én is csak lestem, de a gyerekek sokkal okosabbak, mint azt mi képzeljük!
Majga! Gratula a jó eredményekhez, és Neked meg jobbulást!
Mona! Köszi, hogy vártál, jól esik. Te mivel töltöd mostanság a napjaidat? Sütögetés megy még?
Nika! Várjuk a mai fotót!
Rita! Jobbulást Zalánnak! Szerintem se kell foglalkozni vele, hogy túl sokat hízna, ugyan már! Jó a tejcsid, örülj neki.
Én amúgy imádom a telet, csak nem ilyenkor. Ilyenkor már mindig nagyon unom és a tavaszt várnám, nem a havat! Ha most egy évvel előrébb lennénk, nem is zavarna, hogy esik.
Én jól vagyok, ma egy-két keményedés, és ennyi. Éjszaka végig aludtam, annyi volt, hogy fél3tól óránként fent voltam pisilni, de mindig visszaaludtam. Olyan álmaim voltak, jaj, el se mesélem.
Ma főztem olyan isteni kaját. Múltkorról maradt itthon brokkoli és kitaláltam, hogy megbolondítom vele a burgonyapürét! Hát, vmi fenséges lett, meg sütöttem hozzá csirkecombot.
Hát, lányok, itt is szakad a hó, és borzasztóak az utak, szóval, még egy ok, hogy ne szüljek a héten! Egyébként, jó kérdés, hogy kinél fogok szülni. Kizárásos alapon gondolom, marad az ügyeletes. Ugyanis a dokim csak úgy, se szó se beszéd lelépett!
Kedden, amikor telefonáltam nst időpont ügyben, még nem tudta az asszisztensnője sem, hogy nem lesz csütörtökön.
Viszont engem ez sem érdekel. Úgysem a dokinak kell megszülnie ezt a babát. Én bízom a babámban és magamban. A másik, hogy mindig is azt mondtam, hogy én csak márciusban szeretnék szülni, emlékeztek?
Lassan jön haza Zoli, megkértem, hogy menjünk egyet sétálni.