Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

"Hoztam" Nektek egy Bogit! És egy üzit Tőle! :wink:
Kép

"Jó reggelt Lányok!
Én éjszaka egy kicsit sírdogáltam, de már anyucinak van tejcsikéje, így minden ok! Köszi Mindenkinek a drukkokat! Ha pénteken hazamegyünk, jelentkezünk!"

Velem minden ok, később jövök majd!
pedi
Kalocsa

Jajj de szép Bogi baba :D
Vendég

Jaj de édes Bogi baba:):):):

nika70
Salgótarján

Virág! nagyon jó híreket kaptál!!!!jupppppppiii Renét veszek be mindig..úgy ahogy hat...

Majga! örülök h minden rendben Lacussal:)) neked gyors jobbulást!

Pedi! akkor hajrá március 1.

Mia! hát az tényleg nem sok, én mindjárt annyinál tartok:( szép súlya van a babátoknak,örülök h nst-n minden ok volt!

Rita! jobbulást Zalánnak!!!

Kicsi Bogi nagyon szép baba!!!!!!

KépKép
dike

Mai képek :D Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csillag, nagyon örülök a jó híreknek. :D Jó kezekben lesztek, és hamar belejön Gergőci a tornába. :wink:
Ha közelebb laknánk, szívesen adnék nektek tejet, szerencsére rengeteg van, gyakorlatilag minden evés után tudnék fejni, de egy nap max 2x szoktam, az 1 az általános.

Rita, 1 alkalommal Marcus is hízott 400 grammot 1 héten, azóta persze már nem, az enyém azt mondta, ne adjak neki annyit enni, mert túl sokat hízik, és el fog maradni a mozgásfejlődésben. :evil: Persze mindig megetetem, ha éhes! Hiába mondtam neki az átfordulást, elengedte a füle mellett!

Pedi, köszönjük a képet, nagyon édes Bogi baba, katit várjuk!
Tényleg, ha nem lesz a dokid, ügyeletesnél fog szülni?

mia, szép nagy baba Lili!

dike, köszönöm szépen, aranyos vagy!

Nita, ajjaj, akkor még készüljek pár ilyen bókra? :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

reggel óta havazik, utálom, tavaszt akarok!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze:köszi!itt tegnap reggel óta esik :twisted:
Vendég

Kép
Hétfőn min2-en fodrásznál voltunk, itt az eredmény. :)

Kép
apa Marcussal

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Rita:küldj erre egy kis napsütést,utálom már a havat :twisted:

Majga:jobbulást neked!

Dike:köszi :wink: ti jólvagytok?
Vendég

Beze:de szépek vagytok :D Jó lett a hajatok :D Milyen nagy már Marcus,Lexike is olyan tündéri :!: :D
Vendég

Sziasztok!

Pedi, köszönjük a képet Bogiról! Nagyon szép kisbaba!

Rita, Jobbulást Zalánnak! (Húú, jó drága volt ez a Sterimar!!!! :shock: :shock: :shock: )
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy Zalán sokat hízott egy hét alatt. Gergőnek is volt olyan hete, hogy 400 g-ot cuppantott magára. Nálunk úgy alakult ez a hízás dolog, hogy az első hónapban 1100 g, a másodikban kb. 900 g, a harmadikban pedig kb 600 g. Mostantól mondta a doktornő, hogy legyen meg a havi 400 g és akkor nem kell tápszer.
Örülök, hogy tetszik a hordozó! Én is szerettem (csak bekötni a kocsiba nem... :oops: )

Beze, jaj de aranyos vagy! Ma elvitte Apa magával tanítani Bencét (zenetanár) úgyhogy nyugi van és máris több a tejem. Ilyenkor mindig fellélegzek és azt mondom, hogy megérte küzdeni az anyatejért napokon át, de amikor indulnak vagy még tartanak ezek a "küzdelmek", akkor annyira nehéz...
Egyébként nem lenne egyszerű a dolgunk, ha tápszerezni kellene, mert az ekcéma miatt csak HA tápszert írna fel a doki, az meg baromi drága még felírva is. (Tegnap egyébként megpróbáltam adni ilyet Gergőnek délután, de úgy sírt tőle és nem volt hajlandó meginni. :roll: Nem is tudom mi lesz, ha tényleg szükség lesz rá.)

Majga, jobbulást!
Szép méretei vannak Lacának!

Mia, Jó naaaaaaaaaaagy a pocid! Gartula az nst-hez!

Kép

Kép
csillagvirág14

Beze, gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!! Jaj, egyem a kis szívüket ezeknek a csodálatos gyerekeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcus tiszta Apja!

Napsütést én is tudok küldeni! Bár hideg van, ez a napsütés már olyan tavasz illatú!

Kép

Kép
csillagvirág14

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2011.02.25 15:45-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14

Csillag, mia, köszönjük szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Csillag, valóban egyik gyerek sem rám hasonlít, még jó, hogy az apjuk nem tudja őket letagadni. :lol:
Nem csodálom, hogy Gergőcinek nem ízlett a táp, szerintem a szaga is borzasztó, bár Lexi a bolti ha-st megissza.

mia, aztaaa, mekkora pocakod van, nagyon szép! :D És végre látom az arcodat is. :D Szép kismama vagy. Nem nehéz már a vége? Tomi várja a kishugit?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Cham, én annyira buta vagyok! Meg sem köszöntem, hogy írtál nekem Magatokról és a tapasztalataidról! köszönöm! minden ilyen info segít egy kicsit abban, hogy tisztábban lássak a témában!

Kép

Kép
csillagvirág14

Beze köszi :D bár a "szép" az kicsit túlzás! :lol: Igen,eddig fej nélküli képet csináltam mindig, de így a végére,mondom egye fene megmutatom magamat :lol: bár a kép nem lett vmi jó,de nem is baj :lol:
Hát mit mondjak,nehéz már így a vége felé,de nem akarok panaszkodni...a derékfájást leszámítva egyébként jól érzem magamat...Bár nehézkes mindent megcsinálni,de most ez van!
Tomika vegyes érzelmekkel éli most ezt az időszakot,van mikor várja Lilit,van mikor nem...
Valamelyik nap mikor fürödtem bejött a fürdőbe és ezt mondta: anya,kistesó hogy fog kikelni? :D mire elkezdtem volna válaszolni,ezt mondta: ne is mondd,mert tudom,a nunidon fog kijönni,fejjel előre,mert én is úgy jöttem ki,és elkezdte mozgatni a fejét,hogy milyen nehezen jött ő ki :shock: néztem ám :shock: :lol: hirtelen szóhoz sem jutottam :!:
Vendég

De gyönyörűséges szép, Bogi! Tiszta anyukája, így első ránézésre!

Beze
Szerintem is csak most hízott ennyit, aztán majd lelassul. Elvenni nem fogom tőle a cicit, mert így is mindig meg akar enni, annyira éhenkórász.
Tünemények a gyerkőcők.

Mia
Aztaaa...jó nagy pocid van. A te babód se lesz pici.

Csillagvirág
Akkor ez nem is sok. Kétlem, hogy meg lesz az 1100 g-os hízásunk ebben a hónapban. Most a náthája miatt vissza is vett a jó étvágyból. Ma sokat aludt.
Vendég

Sziasztok!

Csillag! Nagyon örülök, hogy rátaláltál erre az ismerősre, és látod látod, mondtam én Neked, hogy nincs nagy baj nálatok! Tejcsit sajnálom. Neked nem jött be a homeos bogyó? Viszont nem szabad úgy hozzáállni, hogy mi lesz ha nem lesz, LESZ és KÉSZ! :wink:

Beze! Tényleg nagyon szépek vagytok! Édesek ezek a gyerekek! Na, majd tavasszal látjuk egymást végre, végre!

Mia! Anyám, mekkora pocak, tényleg nagyon csini vagy. Örülök, hogy minden rendben Veletek. Hát, Tomi kijelentésén én is csak lestem, de a gyerekek sokkal okosabbak, mint azt mi képzeljük!

Majga! Gratula a jó eredményekhez, és Neked meg jobbulást!

Mona! Köszi, hogy vártál, jól esik. Te mivel töltöd mostanság a napjaidat? Sütögetés megy még?

Nika! Várjuk a mai fotót! :wink:

Rita! Jobbulást Zalánnak! Szerintem se kell foglalkozni vele, hogy túl sokat hízna, ugyan már! Jó a tejcsid, örülj neki.
Én amúgy imádom a telet, csak nem ilyenkor. Ilyenkor már mindig nagyon unom és a tavaszt várnám, nem a havat! Ha most egy évvel előrébb lennénk, nem is zavarna, hogy esik.

Én jól vagyok, ma egy-két keményedés, és ennyi. Éjszaka végig aludtam, annyi volt, hogy fél3tól óránként fent voltam pisilni, de mindig visszaaludtam. Olyan álmaim voltak, jaj, el se mesélem.
Ma főztem olyan isteni kaját. Múltkorról maradt itthon brokkoli és kitaláltam, hogy megbolondítom vele a burgonyapürét! Hát, vmi fenséges lett, meg sütöttem hozzá csirkecombot.
Hát, lányok, itt is szakad a hó, és borzasztóak az utak, szóval, még egy ok, hogy ne szüljek a héten! Egyébként, jó kérdés, hogy kinél fogok szülni. Kizárásos alapon gondolom, marad az ügyeletes. Ugyanis a dokim csak úgy, se szó se beszéd lelépett! :shock: Kedden, amikor telefonáltam nst időpont ügyben, még nem tudta az asszisztensnője sem, hogy nem lesz csütörtökön.
Viszont engem ez sem érdekel. Úgysem a dokinak kell megszülnie ezt a babát. Én bízom a babámban és magamban. A másik, hogy mindig is azt mondtam, hogy én csak márciusban szeretnék szülni, emlékeztek?
Lassan jön haza Zoli, megkértem, hogy menjünk egyet sétálni.
pedi
Kalocsa

Beze! jajj de nagyon szép kis család vagytok!!!

Mia! köszi megvagyunk! ma egész nap fáj a hasam alja, de nem görcsöl, biztos csak a szalagok nem??? szerintetek?
nagyon szép a pocid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

Sziasztok!

Katinak gratulálok a Bogi babához :)

Mia

Hatalmas pocid van ám,ez igen,de nagyon cuki :)

KépKép
bettike83

dike

nekem is sokat görcsölt a hasam,.növekszik a baba,csinálja a helyet és ezt érzed :)

Pedi

már neked sem sok van hátra,lassan te is babázol,de jó lesz :)

Beze

szép kis család vagytok :)

KépKép
bettike83

Pedi, olyan jól esnek a szavaid! Nagyon köszönöm!!!!
Tök igazad van a szüléssel és az azt levezető orvossal kapcsolatban, hihetetlen jó a hozzáállásod a dolgokhoz!

ÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSS, képzeljétek, látom Gergőcin a javulást! Pedig még csak 4. napja tornázunk. Mondjuk jól megdolgoztatom szegényt, de úgy tűnik használ a dolog! Naponta 3x tornáztatom (az elejét nagyon élvezi, de a végén már nyögdécsel és sírdogál), emellett 3x kb 15 percig hasaltatom (na ennél nagyon sokat sír), viszont ma már nem csak egyik oldalra fordította a fejecskéjét, hanem a másikra is és az a C alak, amit eddig felvett a kis törzse is egyre enyhébb. Az előbb már egész szimmetrikus volt a teste!!!!!!!!!!!

Beze, én Lexiben Téged is látlak, Ő szerintem Rád is hasonlít!

Kép

Kép
csillagvirág14

akkor a mai :) Kép Kép

Beze: szép család vagytok és jó lett a hajatok :)

Mia: jesszus mekkora pocid van :) már el is felejtettem milyen nagy volt az enyém is :):):

nika70
Salgótarján

csillag

De jó,örülök a fejlődésnek :) ügyi baba :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Pedi mostanában nem sok mindent csináltam, Apival mentem dolgozni párszor, meg pihengettem! Nem sütöttem semmit, hétvégén tiramisut készítettem! Inkább nem sütök, nem szeretnék túl sokat hízni!

Beze nagyon szépek vagytok! Szerintem Lexi nagyon hasonlít rád!!!

Mia Te is jól megnövesztetted Lili lakot így a végére!

Virág gratulálok Gergő fejlődéséhez!!!

Nika nagyon édes a Kisfiad!

Kati nagyon édes a Kis Bogi Baba!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

sziaztok!

nagyon köszönöm a drukkokat!
itthon vagyunk, jól vagyunk, még csiszolódunk, holnap visszaolvasok és írok is. egyenlőre kicsi lányunk összekeveri az éjszakát a nappalla, de a kórháznmiatt nem is csodálkozok.
tejcsi szerencsére sok-sok, de még gyakoroljuk a szoptatást és a szopást is.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati örülök, hogy jöttél! Nagyon várom a történeteteket!!!!Pihenj sokat!Puszi!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Jó reggelt!

Kati! Üdv otthon, örülök, hogy van tejcsid, hidd el, hamarosan lesz szép menetrendetek is! :wink:

Mona! Az jó, ha tudsz menni apával. Anno én is nagyon sokat kísértem Zolit, mikor vidékre kellett mennie. Nagyon jó volt együtt is lenni, meg legalább Ő sem vezetett egyedül. Annak meg külön örülök, hogy pihensz, ezért kapsz egy dicséretet!

Csillag! Én őszintén írom ezeket a dolgokat, és nem "csak" a levegőbe beszélek. Tudod, régen én sem így álltam a dolgokhoz. Viszont, ha nem így gondolkodnék, nem lennék most 39hetes kismami, ezt tudom. Rájöttem, ha én sem adom meg az esélyt a dolgok beteljesülésének, akkor hogy is várom el a sikert?! Szóval, fel a fejjel, minden rendbe fog jönni! (Aztán pár hét múlva majd Te fogsz belém lelket önteni, mint tapasztalt anyuka! :oops: )

Nika! Hát ez a Te Gergőd ezzel a vigyorral, egy csodabogár! Látszik a kis arcán, hogy mennyire őszinte az a mosoly.

Dike! Igen, ez a pocakfájás is normális, amíg nem görcsös. Nekem is fájdogált, bár ennyi idősen már inkább keményedett, na az se jobb!

Bettike! De jó, hogy jöttél! Mesélj egy kicsit Magatokról, hogy telnek napjaitok?!

Én nagyon jót aludtam, pihentetőt! Este nem voltam túlságosan toppon, elég sokat keményedtem. Viszont a hó végre nem esik, és a levegő is enyhébb, így én is és manó is ismét toppon vagyunk! :D Éjszaka is éreztem, hogy mozgott megint aktívan, nem csak helyezkedett.
pedi
Kalocsa

PEDI_ köszike nagyon élvezte a zene bóhócokat :) VAGYIS NEM VOLTAK AZOK MERT CSAK KÉT CSAJ ÉNEKELT ÉS JÁTSZATTA MEG ŐKET DE HÁT A GYEREKEK NAGYON ÉLVEZTÉK :) BOCS A NAGYBETŰKÉRT VALAMI BELEKERÜLT A GYEREK ÁLTAL A BILLENTYŰBE :):):)
neked már nincs sok hátra :) kezedben tarthatod babádat hamarosan :)

Kati de jó hogy már otthon vagytok :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Kati, de jó, hogy máris otthon vagytok! Pihenj sokat és puszild meg helyettem is a kis Tündérkéteket!

Pedi, Te aztán igazi boszi vagy! Úgy tűnik tényleg meglesz az a márciusi dátum!
Az apró betűs megjegyzés egyáltalán nem biztos, hogy úgy lesz ahogy írtad... most is Ti öntitek a lelket egy tapasztalt anyukába...

Nika, itt is puszilom a kis Cowboy-odat! Nagyon cuki!

Ma mentünk volna a Szüleimhez köszönteni a 97 éves nagypapámat, itt vannak a Húgomék is a két kislányukkal, erre Bence megbetegedett. :cry: Reggel óta többször hányt, de csak átlátszó trutyit... (bocsi, hogy leírom...) Úgyhogy én megyek Gergőcivel egy rövid időre. hozok haza Apáéknak fincsi kaját, Ő meg itthon tartja a frontot Bencusommal.
Annyira vártam már ezt a napot... nem így képzeltem el. A tesómékat is karácsonykor láttam utoljára. :?

Kép

Kép
csillagvirág14

Jó Reggelt!

Kati:örülök,hogy otthon vagytok :!:

Virág:sajnálom,hogy Bence lebetegedett,gyógypuszi neki :!:
Örülök,hogy Gergőci viszont javul,ez szuper :D

Nika:annyira jó képek :D

Betti:örülök,hogy jöttél,mesélj magatokról :!: :!: :!: :!:

Mindenkinek köszi,a pocidicsit :D

Képzeljétek,ez volt a héten már a 3.éjszakám,hogy végigaludtam és egyszer sem keltem fel :!: olyan jól esett aludni :!:
Mióta pocakos vagyok,még nemvolt olyan éjszakám,hogy ne keltem volna fel pisilni és utána persze nembírtam sosem visszaaludni,csak forgolódtam órákon keresztül :!:

Mindenkinek Szép Hétvégét Kívánok! :wink:
Vendég

Csillagvirág
Jobbulást Bencének! Istenéltesse a nagypapádat! Nagyon szép kor. Én is nagyon szerettem a papámat, de sajnos már rég nincs velünk. :cry: És az unokáit sem láthatta, pedig a kis Zalán nagyon hasonlít rá, és ennek nagyon örülök, remélem olyan nagyszerű ember lesz belőle, mint a nagypapám volt.

Kati
Majd mesélj, ha lesz időd. Néhány nap és beálltok a normális alvásra.
Vendég

Hello csajok!

Kati, gyönyörű a kislányotok, egy cukibaba!!! Jó, hogy már otthon vagytok! Zsófi is összekeverte az éjszakát a nappallal, de aztán visszaállt, vagyis beállt. Örülök, hogy van tejcsid, szuper!!!!!! :)

Mia: Nagyon édes a pocid! :) Cép vagy!

Csillag: SZuper, hogy már ilyen rövid idő után látod Gergőn a javulást, nagyon örülök! Bencusnak jobbulást. Szegénykém! Nagypapádat Isten éltesse sokáig... még három év, és 100 éves lesz.. de szuper! :)

Beze: NAgyon cuki család vagytok! :)

Rita: Olyan édesek a gyerekeid. Zalán olyan nagy baba! Zsófi még most is szívesen van el az újszülött-szűkítővel :)

Velünk minden rendben, pénteken volt ovis farsang, Panka nagyon élvezte, szerencsére Balázs is ott tudott lenni, Mama meg vigyázott Zsófira, így zavartalanul tudtunk bulizni. :)

Itt a kis szentjánosbogárkám :)

Kép

Kép

kovacszsuzsi

köszönöm, mindenkinek a drukkokat és köszönjük a gratulációkat. bogiban semmi nincsen belőlem, de tényleg. tiszta apukája, amit kicsit sem bánok. mondjuk a szeméért még drukkolok, hogy az maradjon neki az én kék színűm, mert apának nagyon semmilyen barna.
egyébként eddig nappal nyugis, éjszaka pedig bekeményít.
szüléstörténetet, majd összesezdve leírom. ami a lényeg, hogy iszonyúan fájt, vagyis nagyon hosszú volt a vajúdás, mivel hétfő hajnaltól kedd kettőig tartott. aztán 14.10kor repesztett a doki burkot, majd már idő sem volt oxit adni, mert bogi jönni akart és jött is. 14.55kor már a kezünkben is volt. de majd tényleg leírom részletesen, de nem szeretnék senkiből negatív érzéseket. mert vannak benne. aki nem szertné elolvasni, az írjon, mert akkor inkább priviben küldöm a többieknek.
a kórházi napok nagyon hosszúak voltak. szerencsére még a kedd beleszámított, mint első nap, mert nálunk négyig kell megszületni. aznap csak csodáltam bogit.éjszaka nem nagyon aludtam, mert bogi hányni kezdett. folyamatosan figyeltem, nehogy baj legyen, meg csodálkoztam benne.másnap pont vizit volt reggel, amikor szintén rengeteget hányt és a gyerekorvos megfenyegetett, hogy ha lesz még, akkor labor, mert egy bizonyos ideig normális, mivel nyelhetett magzatvizet, de már elértük a határt. persze közben nyüstöltem a szopivel, mert csak akkor van hazamenet, ha van a fogyás után gyarapodás. de én is béna voltam, ő is az volt.
szerencsére hányás elmúlt, de persze folyamatosan aludni aakrt, mint mi is, amikor is hányunk egy napig és még mi nem is születtünk meg egy napja...
szóval stresszeltem én is, erre ő is.
lefogyott kerek 3000-re a csütörtök esti mérlegelésre, de nekem ömlött, folyt a tejem, de ő nem evett, mert még mindig álmos volt és nem viseli jól, ha fel van keltev és nem is eszik olyankor.
megkaptuk az ukászt, hogy csak akkor mehetünk másnap haza, ha az éjszaka sikerül híznia valamennyit. persze én ezért még mindig nem aludtam és őt is nyüsztettem éjszaka, hogy egyen. szerencsére sikerült is, mert a reggeli súlymérésen 3030lett. juhéééé!!!! csak besárgult. erre tiszta idegben vártam az ítéletet a gyerekorvostól, hogy jöhetünk-e. mindig már 8 után van vizit, most persze csak 9 után jeletnek meg, de a doktornő engedett, mert ez még belefér az élettani sárgaságba.
első éjszaka itthon szintén zaklatott volt. sokat sírt, de már alakulgatunk. most nyugi van. eszik, alszik.

most megyek én is és eszek, majd még jövök.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, elhiszem, hogy voltak negatív érzéseid! Az a jó, hogy Bogi jól van. Otthon azért mégiscsak nyugodtabb az élet. Olyan jó volt olvasni rólatok. Puszi

kovacszsuzsi

méreckedtem :)
csak a minuszokat írom:)

-9 kg:):):):)

Mell: -11cm
csipő:-7
derék:-11
comb:-4
kar:-2:)

és.... három hete nem tornáztam sokat :)

nika70
Salgótarján

Nika: De jó neked! Ügyes vagy! Vagy a meló miatt??? Gergőd irtó cuki a képeken! Nagyon nagyfiú már :)

kovacszsuzsi

Nika nagyon ügyes vagy! Gratulálok!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

köszi csajok :)

nem hiszem hogy a meló miatt inkább hogy megtartottam hogy nem eszem édességet eszetlenül :):):

Zsuzsi:) köszi te lánykád is nagyon cuki szentjánosbogár .):):

nika70
Salgótarján

Nika

most én is örülnék ennek a minusz 9 kilónak,de a szopi miatt nem lehet diétázni....de majd később :)

Te pedig nagyon ügyes vagy,csak igy tovább :) mennyi ideje csinálod?Milyen diéta ez?

Kati

az első nap nekünk is nagyon jó volt,csak csodáltam a kis drágámat.Sokszor most is eszembe jut milyen édes volt a kórházban mikor kihozták :)

KépKép
bettike83

Édesek a kis beöltöztetett gyerköcök :)

KépKép
bettike83

január 1 óta :) és semmi különlegeset nem csinálok.csökkentettem az dessget meg az tkezékori adagokat :) s tornázom.igazából szemlletet váltottam.ja nem eszem fehr kenyeret iyesmik apr dogok :)

nika70
Salgótarján

Ez akkor tök jó,ügyi vagy :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Pedi, Rita, Nika, Dike, Mona, Bettike, Zsuzsi, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Pedi, az első kérdés, amit kapni fogsz a szülőszobán, van-e fogadott orvosod. Remélem, addig visszaért. Ez nekem olyan fura, itt Szd-n divat elmenni egy gondozott kismama szülése előtt síelni, nyaralni, stb.Én szintén rengeteg pénzt otthagytam a dokimnál, de ő soha, 1 kismamája szülése előtt nem ment sehova, akár nyár volt, akár tél. Szerintem ez a minimum, de lehet, hogy én vagyok naiv? :roll: Amikor mondtam neki, hogy szilveszter a kiírt időpont, azt felelte, nyugodjak meg, együtt szülünk. Sajnos nem így lett, de nem rajta múlt.

kati, én kivi vagyok rá nagyon! -10% súlyvesztés normális, Bogi nem is fogyott annyit!

Nika, Zsuzsi, nagyon édesek a gyerekek! :D

Nika, neked gratula, nagyon ügyes vagy!!! Mennyi a célod?

Csillag, gyógypuszi Bencusnak, gyors javulást kívánok, és örülök, hogy Gergőci ilyen szépen fejlődik, csak így tovább!!!

Marcus ma éjszaka is 6-ig durmolt, még jó, hogy eddig úgy tűnik, bírják a melleim a kiképzést. Tegnap is 6 után ébredt fel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!!!!!

ma megvolt a családi szülinapozás is!
majd teszek képeket a blogba!!!!!!:):):):)

Kati GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!gyönyörű csajszi lett Bogi!!!!!!

Beze nagyon csinosak lettetek!!!!!!!!!:)))

MIa szép nagy a pocakod.a hugom kérdezte ikreket vársz e.:)
mondtam neki nem:):)

Pedi már nemsokára vége!!!!!!!!!!!:)

Zsuzsi nagyon jó lett a kis bogárkád!!!!!:):):):
te festetted az arcát?:)

Kati azért nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!:)
majd belejöttök a dolgokba!!!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönjük a gyógypuszikat Bence nevében! Nem tudom, hogy mi volt ez a reggeli dolog, de dél óta kutya baja (hála Istennek)! :D Remélem holnap is minden OK lesz vele!
Köszönöm a nagypapám köszöntését is! Tényleg szép korban van és úgy képzeljétek el, hogy lakáson belül teljesen önellátó. Ő főz és mos magára és szellemileg is tökéletes állapotban van, kedvenc időtöltése a rejtvényfejtés. :) Apukám a bevásárlásban és egyéb ügyintézésben szokott neki segíteni (jobban mondva ezeket Apu egyedül intézi, mert a nagypapa a lakáson kívül már nem tud mozogni, mert fájnak a lábai.)

Kati, nagyon kíváncsi vagyok a történetedre!

Zsuzsi, jaj de gyönyörű Panka!!!!!!!!!!!!! te találtad ki a jelmezt????? Irtó jópofa!!!!!!!!!!!!!

Beze, gratulálok Marcus alvásához! Valahol olvastam, hogy ha egy baba eléri a 6 kg-os testsúlyt, akkor már nem indokolt az éjszakai ébredés. Úgy látszik Nálatok ez is bejött.
(Én pár napja újra 2-3x kelek Gergőhöz... :?, pedig már úgy örültem az 1 ébredésnek...)

Nika, Úristen mennyit fogytál! Anyám, zseniális vagy! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk Gergő ma is ügyeskedett, hasalva már sokkal jobban emelte a kis buksiját, mint eddig! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14

csajok ha minden jól megy áprilistól járhatok zumbázni!!!!!!!!!!!
alig várom már:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Virág én is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok a Nagypapádnak!
Tök jó, hogy Bencus máris jobban van!

Zsuzsi nagyon aranyos Panka!

Pedi merre vagy?

Kép
Kép

Moncsi
monalux

nita: de jóóó neked :):): zumbázhatsz:) itt is láttam már a városban heti két alkalommal van de nekem most nincs rá pízem meg jobb az eredeti szerintem :)

70 kg a végcél de csak szépen lassan :) eddig az volt a kis cél hogy nyár elejéig 10 kg de ez már most meg lesz pár nap múlva szóval következő cél 3 hónap alatt további 10 kg- minusz:)

nika70
Salgótarján

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?