Új privát üzeneted érkezett!

A múltkor a gyerekdokitók kaprunk beutalót a Budai Gyermekkórház kardiológiájára, Dalma szivzűrje miatt, mert mondanom sem kell azért annyira mégsem tettszik néki, hogy Sopronba viszem.....meghát elmondása szerint jobb, ha Pesten is gondozásba veszik.....Én meg több szem többet lát alapon belementem, igy elkezdtem telefonálgatni már hétfőn időpontért,szerintetek: hétfő óta senki nem vette fel azt a k..va telefont, ma is vagy 30szor hivtam őket, a végére jól bepipultam....na de sikerült március 4.én 17.15re van időpontunk, üröm az örömben, hogy Apa nem tud elvinni minket, mert Svédországban lesz, majd szombaton fog csak visszajönni, igy Apa hugicájára szorulunk... :?
Vagy ha Ő nem visz el minket akkor Taxizunk!

Folyt. köv.

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

tegnap éjszakánk szépen indult, aztán kicsit bonyolódott.....simán elaludt magától, persze ölelő karjaimban, letettem aludt háromnegyed kettőig és megkezdte a szokásos menetét, felvettem, böfi...cumi be, alvás, két úra múlva detto....majd háromnegyed ötkor cicizett, betettem mellém aztán Rám nem jellemzően nem tettem vissza a kiságyba, mert meg akartam nézni mi van olyankor ha érez minket maga mellett, hááát, ugyanúgy fészkalódott, nyüsszögött.....hatkor ismét cicizett és negyed nyolckor kipattantak gyönyörű kék szemecskéi.....mondhatom az enyémek meg lecsukódtak volna, a fene....na mindegy felkeltünk, tettünk-vettünk.....kilenckor kaja, aztán elaludt szerencsére, de Én már nem feküdtem le....
Sajnálom szegényt, de nem tudom, hogy a foga miatt van-e vagy más miatt. Nem értem....azaz Vivi linkjét elolvastam, persze azok alapján rendben van és Én is hasonlóakat gondoltam, de megélni furi.....hát mindegy a lényeg, hogy végülis Dalma kipihent, mosolyog, sikit, gagyog...szal szép az élet! :wink:

folyt.köv.

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Na jó!
Én befejeztem.....égnek áll a hajam, irtam mindenkinek szépen...illedelmesen....pfffffffff.....úgy szál el, mint a fehérgalambocska....faxa!

Mindenkinek!
:lol: Babák ügyesek, szépek!
:lol: Kismamik! Gömbölyűek, gyönyörűek!

Hát ennyi! Azé szeretlek Benneteket! :lol: :lol: :lol:

Pusszantyu!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Éppen egy éve, az első biztos jel.........

2010. január 27-én jött meg utoljára. Ezt a dátumot azóta vagy 100kalkulátorba beírtam és legalább 100szor elmondtam, h más írja be, számolja ki…
Elég esemény dús, húzós januárunk volt. Ekkor írtuk alá a lakásvásárlási szerződést és tulajdonosok lettünk. (Meg adósok is …) Emlékszem a felújítás zajlott egész februárba, mert mielőtt költöztünk, muszáj volt a fürdőt megcsináltatni. Rengeteget aggódtunk, h tudunk-e költözni időben, mert az albink csak február 22.-ig (hétfő) volt. Mással nem is nagyon tudtunk foglalkozni, mindig ez járt a fejünkbe... Sajnos aggodalmunk nem volt felesleges, nem készültünk el teljesen, de költözni pedig kellett. Azon a hétvégén (21.-22.) pakolásztunk, a szüleim jöttek segíteni. Akkor még nem tudtam, de már velem van Barni. Az első közös otthonukba már hármasba mentünk!
Mivel nem tudtam Róla így simán emelgettem a nehéz dobozokat, tologattam a bútorokat, lépcsőztem fel-le...
A készülődés közben egy rozoga asztalnál ebédelgettünk dobozból, és a fiúk söröztek. Amikor végeztünk és felálltunk a Párom véletlenül meglökte az asztalt és ledőlt egy doboz sör és spriccelve beterítette a frissen festett falat. Nem felejtem el soha anyum megszólalt: „Akkor idén keresztelő lesz!” (Ekkor még azt hittem, h hát akkora csoda azért nincs hogy én már most terhes legyek! :) Pedig VAN/VOLT!!!!!)
Még ezen a hétvégén sikerült átpakolni, és hétfőn pedig áthozták a bútorokat. Szóval lavóros mosakodás, malteres vödör, csempedarabok kerülgetése várt ránk.
Olyan furcsán éreztem magam egész héten. Valami gyanús volt. Nagy titokba vettem egy terhességi tesztet. Jól eldugtam a Párom elől, és elterveztem, h majd titokba megcsinálom, és hogy hogyan fogom neki elmondani a NAGY hírt!
Természetesen ebből semmisem lett!
A mindig óramű pontos menstruációm kimaradt. Este nem bírtam tovább és elmondtam a Páromnak, h vettem tesztet. Erre Ő hitetlenül megjegyezte, h biztos nem vagy terhes csak késik, a gyógyszer lehet az oka… Azért vártam még egy kicsit biztos, ami biztos. (másnap reggel teszteltem.)
2010.február 25. 5:00, csörgött az óra és felkeltem. Az volt az első, h poharat kerítettem, h megcsináljam életem első terhességi tesztjét. Rengeteg kétséggel felvértezve cseppentettem pisit a tesztre. A kontrollcsík rögtön előjött és abban a pillanatban valami halvány derengeni a kezdett a másik részen is!!!! Kiszaladtam a félkész fürdőből, majdnem megbotlottam a csempe halmon és szaladtam a konyhába a Páromhoz, h ezt látnia kell. Reggelit készített éppen. Megmutattam neki a tesztet. Néma csönd, teljes döbbenet. A második csík is ott volt. Mondtam neki, h „Úgy tűnik, hogy Apa leszel!” továbbra is néma csend, halálra vált arc... (idő kellett neki feldolgozni, de utána nagyon boldog volt.)
Ugyanilyen csendben volt reggeli közbe, én meg csacsogtam mindenféléről. Úton a cég felé megbeszéltük az autóba, h egyenlőre nem osztjuk meg senkivel a jó hírt, majdcsak a 12.hét után.

Én voltam az első az irodában ekkor még nem volt 6óra. Hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam a szüleimet! Ébresztettem őket, anyu vette fel. Csak annyit mondtam neki, h pozitív lett a terhességi teszt. Erre nevetett és azt mondta „adom apádat!” neki is elismételtem. Erre Ő „nem úgy volt, h csak jövőre?!?!?!” de közben ő is nevetett. Nagyon boldogok voltak mind a ketten.
Megérkeztek a kollégák, én hallgattam, és próbáltam magamban tartani az örömömet! Meg is jegyezték, h milyen vidám vagyok ma…

El sem hiszem, h ennek már egy éve!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Húúúúúúúúúú, jó hosszú lettem!!! Sorry! :oops: :oops: :oops: :oops:

Olvasok vissza és jövök!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Csajok nálunk akkora hó van, hogy az ajtót alig bírom kinyitni, Cipikével vagyunk kettecskén, nem is tudom hogy mikor fogok tudni kimenni így ezt a sokat eltúrni, eszméletlen sok és még mindig esik :shock: :evil:

Hál istennek az éjszakánk olyan volt, mint szokott, este 9-reggel 5-ig alvás, láz nem volt, de azért lefekvés előtt Én megelőzésként nyomtam fel egy kúpot, borogatom vizes ruhával a combikáját egy pár napig :!: most édesdeden alszik :!: :wink:
Tegnap fogta meg először a kezében az egyik játékát és olyan közel nézte, hogy kis bandzsit játszott :lol: olyan jót nevettem neki :D

Visszaolvasok...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
hát ezek a dokik :shock: azért azt egyértelműen lehetne látni, ha elküldték volna már egy uh-ra :roll: na talán majd kiderül végre, hogy mi is van ott szegénynek a térdénél :roll: nekem annak idején elég sűrűn bedurrant a térden, rosszul léptem a lépcsőn sokszor elég volt annyi, mindig uh-val nézték, de csinálni nem csináltak vele sosem semmit, csak jegelnem és felpocolva kellett lennem :!:
A mai uh-hoz egy nagy kalappal+++++++++++++++++++++++++++reméljük nincs már ciszta :!:

Erika
hát csak találgatni lehet sajnos, hogy mi lehetett a baja, Én ezeket szoktam megnézni: éhes-e, szomjas-e (Mecsek baby teát szokott inni), kaki (ha nincs minden nap kaki, lehet amiatt nyügi),pelus, álmos-e, lázas-e vagy netalán tán a foga :?:
A zöld széklet lehet kamilla teától, tápszer váltástól és a túletetéstől :!: :arrow: nekem ezeket sorolta fel a Védő néni :!:
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni gyakran a topikba, sok munka hárul Rád még mindig azt látom :shock: :?

Evita
örülök, hogy jól alszol éjszaka :wink: álmod :roll: érdekes :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Úgy örülök, h Cipike jól van és nem lett láz! Nagyon ügyi!!! Puszi neki!:)

Gabi
Kegyetlen vagy!!!!! Ez a rizsfelfújt!!! Itt csorgatom a nyálamat!!! :oops: :shock: :?
Jó mamizást és csavargást! (Majd mesélj, h hogy van anyud!)

Evita
Ez az álom! :shock: Egyébként akkor szokott zöldes lenni a magzatvíz, ha túlhordod, és már meszesedik a méhlepény... (Remélem nem azért álmodtad, h túl fogod hordani!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Remélem lassan rendeződnek az éjszakák!
Mielőtt elküldöm a hozzászólást (sőt van, h közbe is) kijelölöm és "másolás", mert már én is jártam így többször.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Manama, Szandrii, Evita
Hogy vagytok?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Úgy várom már az első babahírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi csajok a Főnök aludt vagy 20percet, és már szólít is..... :? :( :)

Folyt. köv!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandri
Imici tényleg nagyon jól érzi magát odabent :roll: :wink: a vizesedést nagyon sajnálom, eszméletlen rossz lehet :?
a horkolás nálunk mindennapos :roll: :wink:

Gabi
jót nevettem a babakönyvön :lol:
Én még soha nem ettem ilyen rizsfelfújtat, de ez nem volt szép Tőled ilyet ide beilleszteni :lol: hát a nyál csak úgy futkos a számban Te Csajszi :D :D :D
Igen, csak receptre lehet venni, gyógyszertári kavarós ecsetelő :!:

Vivi
Én lehet, hogy meg is pofoztam volna :roll: :oops: vézna :?: :?: :?:
nagyon jó volt olvasni a történetedet, örülök, hogy életed első terhességi tesztje micsoda nagy örömöt hozott...megszületett Barni :!: :wink: (Én vagy 50 tesztet csináltam már eddig, nagy tesztelő voltam)
El is hiszem, hogy nagyon boldog voltál, ezt az örömöt nem is lehet eltitkolni azt hiszem :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
akkor alakul az a pocak szépen, jó kis körméreted van :shock: kíváncsian várom a képet :roll: :wink:

Orsi
sajnálom az újabb rossz éjszakátokat :cry: de hát mi lehet a nyügi oka :?: Dalmus hogy alszik, háton vagy hason :?:
apa jól messze lesz Tőletek :shock: rossz lehet, hogy ennyit vgytok kettecskén :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
örülök, h Anna baba jól van, gratulálok, h átalussza az éjszakát :!: :lol: nagyon be tud Cipike haja is gubancolódni :roll:
sajnálom, h pont az nem vette a lapot, akinek kellett volna, legközelebb nincs akkor kaja, hátha az akkor majd feltűnik :roll: :?

szegénykém :cry: , Téged mindig elér vmi :roll:
lehet, h kellene egy méregtelenítést csinálnod :?:
pihend ki magad drága, ha van időd, gyere és írj nekünk :!: :wink: addig is puszi és szebb napokat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Na az éjszakám pocsék volt! Végül is már túl jókat aludtam mostanában! :lol: :lol: Viszont az utóbbi időben akkor nem aludtam jól,ha hó esett, úgyhogy könnyen lehet,hogy hozzánk is elér nemsokára, minek nagyon nem örülök! :? :?
Elmentem reggel a védőnőhöz abban a tudatban,hogy délig rendel! Persze nem, csak 10ig! Így lekéstem! Amit nem bánok, így már csak szülés után találkozunk! Mondtam neki,hogy nem ragaszkodok előtte még egy találkához! :lol: :lol: Utána elsétáltam a házi orvoshoz vérnyomást mérni, és csak 130/80 volt! :lol: :lol: Este ettem fokhagymát sokak tanácsa miatt, és úgy látszik meghozta a kívánt hatást! :lol: :lol: A másik fórumomban éjszak megszületett a 6. baba! Tiszta szerencse,hogy márciusi topik vagyunk! :lol: :lol:
Lányok! Én úgy félek a köldökcsonk kezelésétől! Lehet,hogy hülyeség, de ez van! :oops: :oops:
Ti mivel mossátok a babáitok haját? Mert a fürdető krémmel nem nagyon lehet, nem? :roll: Babaolajat használtok? Ha igen, miért? Milyet? :roll: :roll:

Manama
És mikorra várható az eredmény? Lehet tudni? Valószínűleg az ujjatlan kesztyű az, amit a kezükre adnak,hogy ne karmolják magukat! Én még mindig van,hogy háton alszom! :oops: :oops: Úgy is jelzi mindig,ha valahogy nem kényelmes neki! Csak ttól kapok idegbajt, amikor minden fekvőpozícióra reagál,hogy az nem jó! :? :?

Orsi
Nem kell mindig kimozdulni! Főleg nem ilyen hidegben! :wink:
Sajnálom,hogy többször elszállt az irományod! Hát az nagyon idegesítő! :? Sajnálom a rossz éjszakát! Szegény Dalmus! Mi lehet a baj? :roll: :roll:
Sajnálom,hogy Apácska ilyen messze lesz Tőletek! Kitartás!! :wink:

Vivi
Jó volt olvasni a tesztelésedet! Szuper,hogy első teszt, és egyből itt van Barnus! Ennél nincs is jobb! :lol: :lol: Hát könnyen lehet még az is,hogy túlhordom! :lol: :lol:

Suzy
Ne mondj ilyeneket,hogy nagy a hó nálatok! Nem akarom,hogy ide is eljusson! :? :? :? Szuper,hogy Cipkie nem lázasodott be! Stramm gyerek ő!! :wink: :wink: Ügyi vagy a borogatással! :lol: :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Milyen édes Cipike a vonidon!!!!:D :)
Hóhelyzet: itt szerencsére épp, h fehér a talaj, de emellett -10°C volt reggel 6kor... Brrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

Evita
Sajnálom a rossz éjszakátokat!
Én sem akarok már havat! TAVASZ ÉS MELEGET SZERETNÉKKK!:) :D
Babahajmosás: én a sima gyógyszertári fürdetővel... :)
Olaj: minden fürcsi előtt a hajlatokat én beolajozom, és így nem pállik ki a bőre. (Nekünk ez így bevált.)
Köldökcsonk: én is tiszta para voltam tőle, de ne izgulj! A kórházba megmutizzák, h hogyan kell!:)

Andi
Most végre meg tudtam nézni a videót! Hogy neked milyen ügyes kis Lánykád van! :) :) :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Na ma Én is mentegetek, nehogy ismét megtréfáljon....és elillanjon minden! :lol:

Pfffff, este még Dalma vagy 2szer felsirt....aztán jött egy hosszabb etap, egészen 4ig, ekkor szopizott, de nem aludt vissza 6ig kukorékolt Én meg Vele persze.....aztán elaludt és fél nyolckor kipattant ismét a szeme.
Aztán délelőtt semmi alvás, folyamatos nyüglődés....a tetejébe az őszibaracktól lágyabb kaki miatt teljes ruhacsere és félfürcsi....phűűű!
Majd további nyüglődés a kezemben kétszer is elaludt, de amint megmoccantam sirás....szegénykém! Ez a hülye hideg :evil: .....és a fogacsi :roll: !
Szörnyű.... :(

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Cipikémnek ma nappal is jó alvókája van :wink: gyorsan főztem, de még meg is tudtam ebédelni, azt hittem pedig fel fog addigra kelni, de nem, milyen kis rendi :roll: :lol:
Paradicsom leves, zöld borsó főzelék és rántott csirke comb(ez olyan fagyasztott előre főzött és panírozott cuccos, szeretem, mert nem olajban, hanem sütőben sütöm és gyorsan meg van)
Ki még nem jutottam, de óriási a hó, már a híradóban is benne volt, hogy Szegeden megállították a kamionos közlekedést :shock: jó mi :?: rendőrök irányítják a forgalmat sok helyen(férjem is dolgozik) :!:

Vivi
köszi a Cipike dicsit :wink:
jó hideg volt Nálatok :shock:
láttam a G-s képeket, Barnus annyira aranyos ahogy "olvas" :wink:

Orsi
húúú, akkor nem egyszerű a helyzet úgy látom :shock: :? reméljük hamarosan megoldódik a dolog :roll: gondolok Rátok :!:

Evita
jó a vérnyomid, jó, hogy bírod a fokhagymát :!: :wink: Én meg nem bírom enni :P
Én a Babe-s fürdető használom és azzal is mosunk hajat, nagyon jó illata van, nagyon kevés kell belőle, ajándékba kaptuk, remélem majd, ha elfogy lesz rá anyagi keretünk és meg tudjuk venni :!: Én olajat nem használok :!: :?

Szandri :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na látom mindenki csendes ma....nekem is aludnom kellene egyet, de...nem meeeeegyyyy...! :)

Vasárnap van Apa Anyukájának a szülinapja,Apa tesója csinálja a kaját Nekem meg sütnöm kell, igy egyeztünk meg.....de miiiiiiiiiiit!
Segitsetek!
Vmi egyszerű, nagyszerű, fincsi.....ja és torta is kell....azt is Én csinálom, persze Én nem vagyok olyan ügyes mint Gabi!
Lehet azzal is majd ölni lehet....olyan kemény lesz mint a pogim...hihihihi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát így szokott ez lenni...amikor lehetne...
a sütiben a legjobban Gabi tudna segíteni, Én nem vagyok egy nagy sütős, amit néha csinálok az a vakond túrás torta vagy muffin :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszike,remélem lassan majd alalkul a dolog....edig olyan kis stramm csajszika volt....de hát tudtuk, hogy eljön majd ez is!
Mindegy túl leszünk rajta!

Jaja, néztem, hogy nálatok tiszta káosz :shock: van, basszus, nem szeretném elkiabálni, de itt még semmi hó, csak a hideg..... :?

Annyira unom már...komolyan már napsütést szeretnék, sok D vitamint....nagy sétákat....jókedvet, mosolygást....a napszemcsimet...és még sorolhatnám....! 8) :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hú, ezt a Vakondtúrás tortát meglesem a neten milyen is az....jaja, muffinra Én is gondoltam, mert az egyszerű....de az meg sokszor van, pont emiatt!
Hihihihi! :lol: :lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Semmi.

Vasárnap NST, ennyi.

Ma filmeztem, sétáltam, ebédeltem, filmeztem. Most meg össze kéne kapnom magam, mert férjem ma csak 5ig dolgozik, azt mindjárt itthon van.

Itt is gáz az idő, bár hó (még) nincs.

Olvastalak ám benneteket, látom azért mindenki jól van, leszámítva Dalmust, aki most az ügyeletes rosszalvó. Egyem meg, kínlódik ő is.
Orsi, drukkolok, hogy hamar elmúljanak a rossz napok.+++

Többiek, kitartást, lassan csak jön a tavasz.
Tsókolok Mindenkit.

Bocsánat, hogy most csak ennyire futotta, de nekem sem volt jó éjszakám :arrow: ezért próbáltam ma lustizni. Nem túl sok sikerrel, mert aludni nem aludtam, csak annyit értem el, h elfeküdtem a jobb oldalam.
Szóval nézzétek el kérlek :oops: :oops: :oops:

Ja még annyi, hogy tegnap kilakoltatási hadjáratot indítottunk a kisfiam ellen.
Recept a következő:
soksoksok összebújás :wink:
rengeteg séta
csípős ételek
és gimnasztika labdán ücsörgés, rugózás, hintázás (állítólag tehermentesíti a medencét :arrow: jobban tágulnak a dolgok).
Szal majd meglátjuk mire jutunk.

Bááár, ma olvastam az újságban, hogy Baranyában lelassult a járvány és kilátásban van egy esetleges látogatási tilalom feloldás a köv héten. Lehet, hogy erre vár a Kismanóm? :lol:
Drukkoljatok :oops: :roll:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
megy a drukk folyamatosan++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ti aztán mindent megtettetek, most már Imicin a sor :lol:

Megyek, felébredt Cipikém :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri!
Köszike....alakul majd!

Ti meg, hát, szoritok nagyon és vasárnap után mi a terv?
A doki is megvizsgál vasárnap? Hátka kicsit jobban "megpiszkálna" akkor beindulna vmi....!
Lustizz annyit amennyit szeretnél! Még megteheted! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jajj, hazudtam. Itt is van hó :evil: Csak ki kellett volna néznem az ablakon. Pfffff.....

Orsi, dokim nem lesz bent vasárnap, így aztán "megpiszkálás" sem lesz. Mondjuk nem is híve, mert hátha vmi fertőzést bejuttat. Nadon óvatos. Vagy csak lusta ő is :lol:
Terv? Az meg sajna nincs. Csak a türelem maradt mint olyan :)

KépKép

Kép
szandriii

Huhh, elkiabáltam már itt is esik vmi....havastrutyi! Jaj, neeeeeeeee! :evil: :shock: :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szandri!
Igaz 1 hetet úgyis hagynak, ha addig sem óhajt Imici kifelé tolulni akkor kórház, és gondolom sűrű NST.
Mindegy már csak 1 maximum 1,5 hét......erre készülj.....tehát Március elején már Anyuciként jössz ide mesélni....a szülésről, Imiciről....jaj, de jó lesz!!!!
Várom! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, mert nagytakarítani akarok.

Szandri
Én is hallottam a csökkenő járványról, tényleg jó lenne, ha így lenne és ezt várná Imici. Mindenesetre soksok drukk megy, aztán majd beváltod, amikor kell!

Orsi
Drukkolok, hogy Dalma nyűgije múljon!

Grrrrr, csajok, segítsetek! Ugye írtam, hogy ma hozom el a hordozót. Ez meg is történt, szép is jó is. Ja, azt nem mondtam, hogy használtan vettem. EU-s címke, tájékoztatók rajta, az én kicsi párom viszont bele (belém) kötött. Hogy oké, látja ő a címkét, de mi van, ha az át lett passzolva (nem is bizalmatlan típus, mi?) és ha nincs címke, akkor honnan lehet tudni. Persze rágyógyultam a netre, de semmi infó, csak egy helyet találtam, ahol egy cikkíró kérdezte az illetékeseket, de nem kapott választ... :( Szóval nem tudom, de mérges vagyok. Főleg azért, mert kijelentette, hogy ő már ezt akarta mondani. Akkor miért csak most mondta? Amúgy is téma volt párszor, mert amit kaptunk aji hordozót, az nem köthető be kocsiba (legalábbis sztem, mert habár újonnan vett, de matrica sehol és ha jól néztem, az övet sem lehet biztonságosan elvezetni sehol). Ja, ha ezt írtam, akkor ugorjatok! De néha ilyen az én emberem, hogy én csak dumálok, aztán a fele sem marad meg... Szóval ha van valami infótok, az érdekelne!

És különben is havazik, egyre zabosabb vagyok tőle!
Vigyázzatok magatokra, babókra!
Majd jövök!
Pusszantás!

KépKép
manama

Szia Manama.

Figyi, bizti lassú vagyok, de én nem értem. Mi lett átpasszolva? És akkor most van rajta címke vagy sem?

KépKép

Kép
szandriii

Amúgy az ECE 44/04 jelzésű, E minősítésű ülés az oké. De itt azt írja a füzet előttem, hogy még a 03-as is engedélyezett.

KépKép

Kép
szandriii

Basszuuus. Imi még mindig Székesfehérváron :( :cry: :cry:
Az életben nem ér haza. Na... érdemes volt sietnem :cry:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Sztem nem vagy lassú, csak ha gyorsan írok, akkor nem mindig vagyok érthető... :oops:
A címke rajta van és ECE 44/04 jelzésű, tehát megfelelő. "Énuram" azt vetette fel, hogy ha egy másik hordozóról lett átragasztva az eladhatóság érdekében, akkor milyen "külső jegyekből" (pl biztonsági öv elvezetés módja, fejszűkítő vastagsága-csak tippelek) lehet kétséget kizáróan megállapítani, hogy megfelelő-e. Na erre varrj/varrjatok gombot. Nekem nem sikerült...

KépKép
manama

Hú, Imi vigyázzon magára, de csak nem lesz rossz az út... Te meg pihizz addig!

KépKép
manama

Miért? Leválik a címke? Vagy gyanús a dolog?
Ha jól emlékszem, a miénket pl kizárólag háttal lehet bekötni. Kortól, súlytól függetlenül. (ezt mondjuk sajnálom :( ) És mindössze egy helyen kell rögzíteni, a hátánál kell befűzni az övet, aztán csak becsatolni és kész.

De ha annyira fél a párod, nem gondolkodtok olyan boxon, amit rögzítesz a kocsiban és az ülést csak rá kell pattintani. Tehát nem kell minden egyes alkalommal ki befűzni, csak kikapod, berakod.
Mi nagyon gondolkodunk ezen. Egyrészt mert mi rengeteget jövünk megyünk, másrészt pedig 3 ajtós az autó. Bár állítólag mostanában érkezik Iminek az új :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Ja és az új már 5 ajtós lesz (Imi legnagyobb bánatára) :)

KépKép

Kép
szandriii

Hát, a "gyanússág" az kimerül abban, hogy a címke széle kicsit hullámos, ami sztem mindössze attól van, hogy le volt már mosva a hordozó... (ami nem baj :lol: ).
Mi valszleg nem fogunk sokat jönni-menni, tehát sztem erre a célra jó lesz a hordozó.

Ja, miért nincs kibékülve a férjed az 5 ajtós autóval? Nem elég pasis? ;) ;) :D

KépKép
manama

Húúú, Csajok!
Manama nagyon ráizgult a párod erre a cimke dologra!
Egyébként Szandri jól irta a számokat......a legtöbb 44/04 jelzésü, de a 03 is megfelelő.
Hát egyébként minden tipusnak más a fejszűkitő mérete.....ugyhogy ez tuti nem meghatározó....őőőő, a mienket úgy kell bekötni, hogy a biztonsági öv egyik részét a hordozó előtt vezeted el, itt két ponton kell becsúsztatni az övet, illetve a biztonsági öv másik végét hátul kell rögzteni.......ugye ez az öt ponton rögzitettség. És ezt kell néznetek mert a mostaniaknak öt pontosnak kell lenniük.....
De ha cimkés akkor tuti jó....

Szandri!
Azt a csatolósat csak egy ponton kell rögziteni az övvel?!
Hm....nem tudom az milyen....

Egyébként nekünk már volt szerencsénk rendőrhöz igy Dalmával és biza, megnézte, hogy jól rögzitett-e a hordozó :!: , sőt azt is, hogy Én is be vagyok-e kötve hátul :!: .....persze fürge kézzel kötöttem ba magamat amikor megláttam, hogy villogtatnak.... :?
Szal minden ok volt.

Sütés.......mégis muffin lesz és Kókusztorta..........

Dalma elaludt, de úgyis mindjárt sir......délután fél ötkor ébredt :shock: ,behozta az éjszakai és a délelőtti kiesett időt...bárcsak este is aludna rendesen...istenem!

KépKép
Kép Kép
schorsi

vissza kell olvasnom 12.-étől :shock: szóval majd lassanként irogatok válaszokat...

addig is rólunk:
már az 56os rugikat is kinőttük :D ...feszül nagyon úgyhogy ha most amiket kimostam végigzongorázom már nem a szekrénybe fogom visszatenni hanem elcsomizom...
nekem megint vacakol a varratom úgy nézem még lesz fonál csak még nem lökte ki annyira a testem hogy ki tudjam szedni :? de ha sikerül azt már mindenképpen meg akarom őrizni szuvenírnek!
a kis körmét is amit levágtam eltettem emlékbe :oops: gondoltam beragasztom a könyvbe :oops: a hajából is kéne de nincs szivem vágni pár szálat pedig úgyis kikopik napról napra látom...
van pár szál eredeti az 2x hosszabb mint a többi és annyira cuki hogy ilyen össze-vissza méretű hajacskái vannak mintha egy őrült fodrász kontárkodta volna :lol:

Kép
menion
Budapest

nomi
örülök hogy jól vagytok izgultam miattatok

szandrii
hát azt hittem már arra jövök h kint a baba...és mit olvasok hogy valami szivárog? :shock: hihetetlen vagy..nekem folyamatosan szivárgott 27órán át amikor kicsit megmozdultam és haspréseltem emiatt akkor rögtön jött úgyhogy nekem nem volt taplószáraz :lol:
szerintem még csak most fog alakulni hogy mennyire lesz "kényeske csajoska"...néha egy zajtól azért elkezd ordítani mintha ölnék...de megölelem és egy századmásodperc alatt elhallgat...valaki azt mondta féléves orig bármit megesznek csak után kezdenek válogatni hát akkor lehet hogy a személyiség jegyek is akkor jelentkeznek...nem tudom de addig is nyeremény hogy most ilyen! :D

suzy
a sűrítő mehet bármihez tej táp víz mindegy neki azt besűríti :D

wiwi
igen én is kibíthatatlan tudok lenni de amúgy kismiska vagyok a nővéremhez képest de azért biztos nehéz velem amikor bár jogosan de hisztizek...azóta remélem meggyógyult Barni baba

orsi
phűűű mi? :P én a tápot nem kóstoltam :shock: nekem büdös is!de babavízzel csinálom amúgy mert nálunk is baromi klóros a víz...a másik topikon pont téma ez hogy a jana 2mg nátriumot tartalmaz míg van olyan babavíz ami 21-et :shock: szóval már ezt is kéne nézni őrület...én csak míg tápizunk addig veszek babavizet aztán ha főzeléket is eszik meg mindenfélét akkor majd csapvizet kap de van egy philipsz vízszűrőnk és majd azon át

erika
sajnálom rossz lehet ennyi sírás...én pár percig bírom utána minden idegem pattanásig feszül na de nem szokott sokáig sírni semmiért csak a kaja az amiért megy az oááá ha nem tudom elég gyorsan adni

evita nem jó az ha nagy a baba legyen arányos és kint majd megnő...

manama
néha pihenek...mostmár megint lesz reggeli alvás mert Laci megint azt elviszi én meg alszok sokááá :lol:

cukigabi
céltudatos kis manó :D forgást már próbálta akkor már a felülést gyakorolja

Kép
menion
Budapest

nomi
örülök hogy jól vagytok izgultam miattatok

szandrii
hát azt hittem már arra jövök h kint a baba...és mit olvasok hogy valami szivárog? :shock: hihetetlen vagy..nekem folyamatosan szivárgott 27órán át amikor kicsit megmozdultam és haspréseltem emiatt akkor rögtön jött úgyhogy nekem nem volt taplószáraz :lol:
szerintem még csak most fog alakulni hogy mennyire lesz "kényeske csajoska"...néha egy zajtól azért elkezd ordítani mintha ölnék...de megölelem és egy századmásodperc alatt elhallgat...valaki azt mondta féléves orig bármit megesznek csak után kezdenek válogatni hát akkor lehet hogy a személyiség jegyek is akkor jelentkeznek...nem tudom de addig is nyeremény hogy most ilyen! :D

suzy
a sűrítő mehet bármihez tej táp víz mindegy neki azt besűríti :D

wiwi
igen én is kibíthatatlan tudok lenni de amúgy kismiska vagyok a nővéremhez képest de azért biztos nehéz velem amikor bár jogosan de hisztizek...azóta remélem meggyógyult Barni baba

orsi
phűűű mi? :P én a tápot nem kóstoltam :shock: nekem büdös is!de babavízzel csinálom amúgy mert nálunk is baromi klóros a víz...a másik topikon pont téma ez hogy a jana 2mg nátriumot tartalmaz míg van olyan babavíz ami 21-et :shock: szóval már ezt is kéne nézni őrület...én csak míg tápizunk addig veszek babavizet aztán ha főzeléket is eszik meg mindenfélét akkor majd csapvizet kap de van egy philipsz vízszűrőnk és majd azon át

erika
sajnálom rossz lehet ennyi sírás...én pár percig bírom utána minden idegem pattanásig feszül na de nem szokott sokáig sírni semmiért csak a kaja az amiért megy az oááá ha nem tudom elég gyorsan adni

evita nem jó az ha nagy a baba legyen arányos és kint majd megnő...

manama
néha pihenek...mostmár megint lesz reggeli alvás mert Laci megint azt elviszi én meg alszok sokááá :lol:

cukigabi
céltudatos kis manó :D forgást már próbálta akkor már a felülést gyakorolja

Kép
menion
Budapest

hülye internet...nulla átvitel volt ezért újraindítok most meg 2x látom kiírta a szövegem :evil:

na akkor manama megint reggelire jutok neked :P

hannuska
nekem senki sem látta mert alapból széltem hosszom egy :oops:
én a végére már láttam de főképp inkább éreztem mert felnyomta a rekeszem de ha nem mondtam nem látták
nekem rengeteg uhum volt mert véreztem és ezért kaptam is képeket legelső 5 hetesen de nem látni ezért benyilaztam hogy -->ott a baba :lol:

evita
de jó is az ha végre minden helyre kerül :D

wiwi-ildika-hanna
osztom wiwi tanácsát mert olvasom itt a kérdéseket de már válaszolni nem is tudok annyira elfelejtettem már mikor mi volt..hiába szita lesz az agy ha ilyen oriási dolgok történnek mint egy baba születése :D

cukigabi
éééén is nyaraaaaat én isssss!!!!

szandrii
jót röhögtem a vuduzáson :lol: heheheeee benyalta a csaj a fosós-hányós vírust...erre mondják hogy isten nem ver bottal :wink:
édi a mama :D nekem is hiányzanak tegnap is sírtam mert rágondoltam hogy odavolna az unokájáért na meg a dédi....hiányoznak!a nagyikám is kemény volt mert a háborúk megedzették de egy babától tuti olvadt volna mint a jég a napon

erika
nem akarlak megbántani de azthiszem nem is a családoddal van baj hanem veled :( én úgy szarnék bele a takarításba meg a padrámolásba ahogy van! de te tudod! én úgyhiszem jó vége nem lesz...akik ennyire becsülnek téged azok késöbb mikor kidőlsz akkor se fognak jobban...sajnálom hogy ilyeneket írok de ez a véleményem....az a baj hogy te ide írsz de magadért nem teszel semmit és elöbb utóbb kizsigerelnek te meg hagyod....sajnálom nagyon!!! és most azért fogalmaztam így mert terhesség alatt is volt ilyen panaszod ha akkor nem hát talán mostmár vagy olyan erőben hogy motiváljalak

wiwi-szandri
nem ez a legalja! én mikor feküdnöm kellet már a Győzik-e sóra is majdnem rájártam...na akkor volt hogy a netre mentem inkább :P

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Kétcségbe vagyok esve :cry: tegnap este a fürdetésnél észre vettem h Ádám bal lábán vannak apró piros pötyök és ma meg a bal kezén is láttam 2-3 ugyan ilyen pötyöt...valaki tudna segíteni h mitől lehet :?:
Ráadásul hétvége is a dokit nem sze4retném zavarni...hogyha nem múlik el akkor hétfőn fel fogom hívni.
Teszek fel gmail-re képet.
Előre is köszönöm szépen.

Sajnos nem tudok jönni ma.Holnap ha lesz egy kis időm reagálok.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
erika12

Szép jó reggelt :!:

Erika
megnéztem a képet...hát csak találgatni lehet :roll: talán a fürdető, lázas volt-e mostanában, kented-e valamivel, mosószer váltás vagy öblítő...nem tudom, csak ezeket gondolom, de mindenképpen hívd fel a gyerekdokit :!:
aranyosak az új képek, szépen fejlődik a Te Ádámod is :wink:

Manama
Én ezt a címke dolgot először nem is értettem :oops:

Orsi
biztos fini lett a torta :roll: :wink:
Dalmus hogy aludt :?:

Szandri
reméljük a holnapi NST már mutat valamit :roll: :wink:

Evita
hogy aludtál :?:

Gabi
mamázás hogy telt :?:

Hencsi
Ti hogy vagytok :?:

Menion
örülök, hogy már kicsik a rucik a kiscsajszira :lol:
hogy varrtak Téged :?: még mindig van fonál :shock:
inkább kétszer küldje el, mint egyszer sem Én ezzel úgy vgyok :roll:

Cipike ma különösen nagyon jó kedvű, úgy rugdos, és ma először kezdte a grrrrrr hangokat képezni, kezd elég sok nyála lenni és azzal hihetetlen mit tud művelni :lol: és ahogy észreveszi, hogy Ő csinálja egyre hangosabb :D annyira édes, Én meg szét röhögöm az agyam :roll: :lol:

Szép hétvégét Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!!

A ciszta felszívódott!!!!3 hónap múlva újra meg kuksizzuk,de akkor már máshova kell menni.Mindenki el volt ájulva Rolitól,a vizsgáló dokinéni is agyon dícsérte,mert simán nyugisan végigfeküdte a vizsgálatot,csak kicsit ficergett,de szerintem azért,mert csikizte az uh fej.Meg még a szemét és még a ruháját is dicsérték :lol: :lol: :lol: nagyon kedvesek voltak.

Vivi!
Barni is jó erősen kapaszkodott odabent! :lol: Kicsit megkönnyeztem a történetet :oops: Olyan jó vissza emlékezni :D

Erika!
Én valami allergiás kiütésre tippelnék,esetleg a mosószer vagy valami ami érintkezik a bőrével, nem használsz valamiből újat?
Mindenképpen mutasd meg dokinak!

Csajok most ennyi,mert Roli mindjárt ébred!

Ja és szerintem Hencsi megszült :roll: fb-n láttam hozzászólásokat és gratuláltak neki.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Na először is a hordozó téma… olyan Pósalaky bácsisan szólva… „ugorgyunk”! Mérges voltam a párom szőrözése miatt tegnap, nagy hévvel leírtam (hát ja, nem túl érthetően), de nem érdekel. Biztosan jó, én tudom és látom, aztán ennyi!!!

Aztán igyekszem normálisan reagálni, mert tegnap bizony nem sikeredett! :oops:

Vivi
Nagyon jó volt olvasni a tesztelésed történetét. Nem csodálom, hogy a fellegekben jártál az örömtől.
Amikor írtok ilyen visszaemlékezéseket (vagy éppen korai hsz-eket olvasok) én meg mindig azon morfondírozok, hogy akkor épp mit csináltam, tervben volt-e már a bébi…

Gabi
Gratula Rolinak az átforduláshoz és főleg az UH vizsgálathoz, hogy ennyire bátor és ügyes nagyfiú volt! Jár neki egy cuppanós puszika!
Hű, de jó, hogy Hencsi a jelek szerint megszült! Reméljük ide is eljutnak a hivatalos hírek! :)

Orsi
Nem is csodálom, hogy nem volt kedvetek kimozdulni, ilyen rettenet időben csak a meleg lakásban az igazi! Hú, ez nagyon idegesítő, ha nem veszik fel a telefont… és akkor legyél udvarias…grrr!
Szegény Dalmus! Jól megszenvedi ezt az időszakot!
Párod anyujának boldog szülinapot. Jó sütiket választottál! Kókusztortát még nem ettem, de biztos ínycsiklandó! Nyami!

Suzy
Tegnap megemlegettelek ám, mert amikor írtad, hogy mekkora hó van nálatok, akkor itt még semmi nem volt és hétágra süt a nap, bezzeg délután, végig havazott. Szerencsére sok hó nem lett, de nem hiányzott… szerencsére most előbújt a napocska, talán tesz róla, hogy jobb idő legyen :roll: :D
Ádámkának örülök, hogy a szurit sikeresen átvészelte láz nélkül – vaaaaagy Te is nagyban besegítettél a megelőző kúppal. Mindegy, a lényeg, hogy rendben legyen, vidám legyen!

Evita
A vérnyomid nem is menjen magasabbra! Jó ötlet volt a fokhagyma, tényleg hatásos!
Ja, kérdezted, hogy mikorra várható a laboreredmény. Elvileg már megvan, csak a postázással szórakoznak ennyit. Pedig abban bíztam, hogy ezen a héten sikerül eljuttatni. Hm, ez van.
Akik szültek a márciusi topikból, a hó elejére voltak kiírva?

Menion
De klassz, hogy az 56-os rugik már kicsik! Öröm és bódottág! :) Csak így tovább!
Amúgy tényleg „reggeli lett belőled!” :lol: :lol:

Erika
Nekem sajnos nincs tuti tippem, hogy mik lehetnek a pötyik :( :( Remélem tényleg semmi komoly. Elkezdted a hozzátápit? Nem lehet h ez okozza a kiütéseket? Láz? Csak tipp…

Mára ennyi voltam. Jönnek anyumék a hétvégére, úgyhogy nem hiszem h sokat leszek.
Vigyázzatok magatokra, babókra. Pihizzetek sokat! És küldök mindenhova kedvcsináló napsütést (ha esetleg épp hiánycikk…).
Szép hétvégét!

KépKép
manama

Na picit bővebben! :)

Manama!
Csokiöntet 1:tartósabb :arrow: 0.5liter víz;25dkg cukor;13dkg kakaópor
Csokiöntet 2: :arrow: 4dl tej;4evőkanál cukor;2ek kakaópor;1ek liszt.
Hordozóról csak annyi,hogy csak nem csinál valaki olyat,hogy átragaszt matricát :roll:

Evita!
Mi most már nem gyógyszertári fürdetőt használunk,de amikor az volt akkor a haját is azzal mostuk.

Orsi!
Nekünk is van olyan nap amikor nem megyünk sétálni :oops: :roll:
Időpontot kérni nem egyszerű néhány helyen,nekünk még a meddőségiben volt ezzel probléma,volt,hogy fél napon keresztül próbáltam hívni őket :twisted:
Óóóóó ezek az éjszakák nem egyszerűek,lekopogom nálunk nincs (még) ilyen.
Biztos finom lesz a torta,kicsit kedvet kaptam én is,hogy írtad,de sajnos kókusz nem volt itthon.
Ja és a pogi :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Suzy!
Amikor nincs otthon a férjed és hó van,akkor te mész ki lapátolni?
Bandzsikák olyan édesek :D
Hát anyunak a műtét miatt lett valami tudod a lábával,állítólag a műtét közben/után az elszívó cső vagy mi nem volt jó. :roll:

Vivi!
És a tesztet megtartottad?

Szandri!
Hát akkor Imici szépen most már várja meg a látogatási tilalom feloldozást!!!!

Menion!
Húúú rakod el az 56-os rucikat?????Nagyon durván nő a csajszi,nem régen írtad,hogy milyen nagyok az 50-esek!És a manócsomagot vissza kellett küldeni?Vagy hogy megy ez?
Rolinak is olyan a haja mintha itt-ott belevágtak volna.Bár annyira nem látszik,mert teljesen lesimul neki.

Mamázás:
ismét jól telt,találkoztam még a barátnőmmel is,traccsoltunk egyet.

Varratról!
Nekem most kezdett kifehéredni,kezd elmúlni a vöröses-lila szín és a dudorodás is.Orsi-Suzy!nektek hogy néz ki?Én azt hittem gyorsabban gyógyul majd.

Kép
cukigabi
Budapest

Úgy látszik sütögetős hangulatban vagyok :lol: BOCSIIIII

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Még mindig egyben vagyok! És szorítsatok,hogy ma éjszaka ne is induljon be a dolog (nem is látok rá sok esélyt,hogy jönni akarna Emma), mert ma éjszaka egyedül vagyok itthon! Laci most átment anyósomékhoz, mert vigyázni kell a gyerekekre, mert éjszakás! Mivel Rebus beteg, lázas, én nem mertem átmenni, nehogy elkapjak valamit tőle! Így szülés előtt nem lenne túl jó! Így viszont egyedül maradtam itthon! Bár apósom készenlétben van! Tudom őt riadóztatni, jön értem! De asszem pánikba esnék, ha megindulna a szülés, és én egyedül vagyok itthon! Úgyhogy kéretik a drukk! :lol: :lol: Tegnap voltunk vásárolni, vettem még 8 textil pelust, amiket már ki is mostam, úgyhogy megnyugodtam,hogy van most már elegendő! :lol: :lol: Sőt a vaterán vetem végül egy 56os overált! Tesómtól 68asat örököltünk, és ő közölte,hogy ne vegyek kisebbet, mert igaz,hogy elveszik benne a gyerek, de az nem baj! Ők is ebbe hozták haza Lillust! :roll: Úgy is volt,hogy nem veszünk, kaptam egy másik overált, amire 62es van írva, de hozzámértem a 68ashoz, és hát egyforma nagyok! Engem nagyon zavart,hogy ilyen nagy, nem akarom,hogy elvesszen benne Emma! Van nekem egy játék babám, amit a 4. születésnapomra kaptam, és nagyon szerettem. Ennek a mérete akkora, mint egy újszülött. Lacinak prezentáltam,hogy Emma mennyire elfog veszni a 68as overálban, erre közölte,hogy akkor vegyünk egyet!Így lehet őt ilyen dolgokról meggyőzni! :lol: :lol: :lol: G-re felteszem a képet az overálról! Hétfőn megyek érte! :lol: :lol:

Na és most visszaolvasok! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi
Akkor jó! Én is a gyógyszertárival fogom megmosni a haját! :wink:
Azt gondolom,hogy megmutatják, meg anyum is meg fogja mutatni,hisz védőnő, na meg amúgy is tudja, csak olyan ijesztő azt kezelni! Brrr! Félek tőle így is! :oops: :oops:

Suzy
Milyen kis rendi tényleg Cipike,hogy hagyott mindent megcsinálni Neked! :lol: :lol: Hihetetlen,hogy mekkora hó van nálatok! Szerencsére itt csak keveset esett! Már nincs is semmi! :lol: :lol: Én nagyon szeretem a fokhagymát, csak hát jó büdös lesz tőle az ember! :? :?
Sajnos most se aludtam jól! 3-6 között semmit! Meg gyakran ébredek pisilni is! Remélem ma jobb lesz, de most meg Laci nem lesz velem, és az is bezavarhat! Hát meglátjuk!
Te nem tudsz viedózni, és feltenni nekünk Cipikéről! Olyan kis édeske lehet!!!

Orsi
Sajnálom,hogy az éjszakák még mindig nyügisek! :? Hát nincs is annál rosszabb, amikor tudna az ember aludni, és még sem megy! :? :?
Majd mesélj,hogy milyen lett a süti! Remélem most éjszaka jól aludt Dalmus!!

Szandri
"tegnap kilakoltatási hadjáratot indítottunk a kisfiam ellen" :arrow: hát ez jó! Tetszik nagyon! :lol: :lol: Remélem hatásos lesz!

Manama
Szerintem jó ez a babahordozó nyugi! Biztos nem ragasztották át a címkét! Próbáld megnyugtatni a párodat! :wink: Hát változó,hogy ki mikorra volt kiírva! Születtek 39re, 37, 36+5, 37+5re! Ilyesmi!

Menion
Szuper,hogy kinőttétek az 56os rucikat! ügyesen nő ez a csajszi! :lol: :lol: :lol: Amúgy egyetértek veled, amit Erikának írtál! :roll:

Gabi
Szuper,hogy felszívódott a ciszta! Látod mi megmondtuk! :lol: :lol: Azon meg végképp nem csodálkozunk,hogy agyon dicsérték! Nem is tehettek más, mert egy kis tündérbogár! Mindenkit elvarázsol a szemeivel!! :wink: :wink:
Nem tudom,hogy írtam-e már, de gratula az átforduláshoz!! :lol:
Örülök,hogy jól telt a mamázás, meg barátnőzés!
Ez nem ér! Ez kínzás!!! Ilyen sütiket csinálni... :? :?
Csak szólok, mert múltkor kaptam a fejemre, hogy nem szóltam! :oops: :oops: Hétfőn megyek Csepelre a bababoltba! Végre megveszem a falra a dekormatricát!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?